Faʻafefea ona faʻaleleia se umukuka i luga o se paketi e aunoa ma le toe faʻaleleia? 7 manatu

Pin
Send
Share
Send

E matou te faʻamama

Poʻo a lava suiga e fuafuaina i le umukuka, muamua lava, e tatau ona e kilia le galuega i luma. Faʻafetai i se auala atamai i le faʻamamaina, e oʻo lava i le umukuka laititi e mafai ona faʻasaʻolotoina mai le le manaʻomia o aitema ma "vaʻaiga leo". O le faʻafouga e tatau ona amata mai i mamao fata i totonu o kapoti: masani lava malepelepe iunite, masaesae ulo ma fagu le talafeagai faʻanatinati iina.

O le faʻateʻaina o le lapisi o le a tuʻufua ai avanoa mo mea e vaʻaia ma faʻanumera luga o le fale. O le laititi le utaina o le galuega luga, o le sili atu le vateatea o totonu foliga ma o le sili atu ona talafeagai o le kuka. Ina ua maeʻa le faʻamamaina, tatou fufulu uma luga, fufulu faʻamalama, fufulu ie: o se umukuka mama e leai ni pisia ma le le manaʻomia ni tamaʻi faʻamatalaga o le a mama ma sili atu le manaia.

Faʻafouina le headset

Ae faʻapefea pe a o le umukuka sili ona mama e foliga mai ua tuai ma le toʻa? Tele o le potu e masani ona nofoia e meaafale, o lona uiga o ia lea na te setiina le lagona mo le atoa tulaga. Afai o le headset o loʻo i se tulaga lelei, ua lava lea e sui ai luma. Ae o le taugofie o le toe valiina o meaafale, talu ai na filifilia le sili ona talafeagai lanu. O le umukuka e tatau ona valivali e ala i le le talaina o totoga ma aveʻese faitotoʻa. O le laualuga tatau ona saoloto mai gaʻo. Afai e i ai se ata i luga o facades, e tatau ona aveʻese i le uuina i luga o le vevela ea. Ona faʻaoga lea o le tusi muamua.

E fautuaina e vali meaafale ma se faasee ma vali penisina. E tele ni faaputuga mo le umukuka e vaai mama ai. A maeʻa ona faʻamago le vaega mulimuli, e tatau ona varnished le facades.

Suia le talieleele

E suti le pulou, ae faʻasolo ile foliga atoa ole apamemea keramika? O tile e mafai foi ona valiina! Latex, epoxy poʻo le alkyd enamel o le a faia. O oloa e tatau ona fufuluina, faʻamamaina ma faʻamamaina oneone i le sanipala. Ina ia sefeina le vali ma faʻateleina le pipiʻi, e tatau ona faʻapipiʻi luga ma, a maeʻa ona faʻamamago, valiina i ofu mafanafana e lua. Mo sili atu laʻasaga teteʻe, o le maeʻa talieleele e tatau ona varnished.

E mafai ona e teuteuina ni maa tuai i ni faʻailoga faʻapitoa ma ni mamanu. E sili atu le filifili e le o susulu ata: lanu tumu i faʻalata le pepelo. O se auala faigofie e ufiufi ai tile tuai o le faʻapipiʻiina o se laupepa malō poʻo le MDF.

Toe faʻatulagaina o meaafale

O le isi auala faigofie e suia ai lau umukuka o le fesuiaʻi o aitema. Afai e laʻititi le potu, o le a atili ona faigata le mataupu, ae i totonu o se umukuka lautele, ua lava e fofola pe minoi le laulau e faʻaopopo ai totonu i totonu. Masalo o loʻo i ai se tulimanu tuai i le umukuka na e moemiti e aveʻese? Ua oʻo i le taimi e sui ai i nofoa faigofie poʻo nofoa foʻi: o le a tele atu avanoa, ma o totonu o le a foliga faʻafouina.

O isi fasi meaafale na aveʻese mai potu o le a fesoasoani foi e faʻafouina ai le ea: o se taga fatupi taga, o se tamai fata poʻo se sofa. I le auala, nofoa masani laupapa mafai foi ona valivali. O le faʻafeiloaʻiga, pe a fai o le 'aiga' ai e faia i luga o nofoa nofoa o mamanu eseese, o le tumutumuga o lauiloa i aso nei.

Faʻataʻitaʻi ma ie

E tele filifiliga mo le faʻafouina o totonu totonu ma ie, ma o umukuka taʻitasi e manaʻomia se paʻi iai oe lava. A faʻapea e tumu le fale i totonu i auiliiliga (pepa puipui ola, pupuni ma ie ie afu ma mea teuteu), e aoga le suiina o le ie i se mea e sili atu ona taofiofia poʻo le faʻateʻa atoa o pupuni ma nofoa o nofoa. E fautuaina e suia pupuni tetele ma lambrequins i laconic roller blinds poʻo pupuni: o le umukuka o le a sili atu le malamalama ma sili atu le lautele. O le isi fofo e mafai: pe a fai o le totonu e leai se mafanafana poʻo ni susulu o pupuni, o pupuni lanu ma ie ufilaulau o le a feagai atoatoa ma lenei faʻafitauli.

Matou teuteuina le umukuka

Faʻatumu faʻatumuina se gaogao pa, faʻaopopoina ola laau tot sw, fesuiaʻi a chandelier manogi mo se moli susulu manaia, poʻo tautau pale i le 'aiga' aʻai - faigofie manatu o le a fesoasoani ia te oe liliu lou umukuka i le coziest nofoaga i lou fale mautotogi. Mo teuteuga puipui, e mafai ona e faʻaogaina faʻata, faʻavaʻa ma atavali poʻo ni pepa faʻasalalau, matagofie ipu poʻo uati. O se avanoa fata o le a ofi lelei, o le tuufaatasiga o lea e faigofie ona suia e fetaui ma ou lagona. Ole mea taua ile teuteuga ole umukuka ia aua neʻi soona fai ma aua neʻi toe foʻi ile setete "ae leʻi faʻamamaina" pe a tele naua faʻamatalaga.

Matou te suia le pusaaisa

O lenei mea faigaluega e taua o le fatu o le umukuka. Afai e lelei le tautua a le pusaaisa, ae le faʻamalieina ona foliga, faʻaaoga soʻo se metotia o teuteuga. O le sili ona taugata o le valivali ma vali acrylic: ua lava e faaaoga ai se faigofie ata i le uliuli ma o le pusaaisa o le ai ai sana ia lava amio. Ma le isi, o le masini e mafai ona valivali pe teuteuina i faʻapipiʻi.

O se vitio faʻaosofia o se paketi toe teuteuina faleʻaiga mafai ona maimoaina iinei:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 101 Great Answers to the Toughest Interview Questions (Iuli 2024).