Matou te filifilia le lanu o le sofa mo totonu

Pin
Send
Share
Send

E masani lava, pe a filifilia ni meaafale teuteuina, matou te faʻataua le taua i lona tele, tisaini ma le aoga. Ae o le lanu o le sofa i totonu e i ai foi taua taua. O lenei meaafale ua faʻaaogaina o se "faʻavae" mo le faʻamaopoopoina o se nofoaga mafanafana nofoa. E avea foi o se sili moega po o se nofoaga e moe ai i le ao. O le mafuaaga lena, pe a filifilia ni sofas, oe manaʻomia le totoa faʻapitoa ia latou lanu ma mea. O le filifiliga filifilia e tatau ona le gata fetaui lelei i se ituaiga sitaili ma siʻosiʻomaga, ae avea foi ma ona ogatasi faʻaopoopo. O le mea lea, o oloa faʻapipiʻiina i potu eseʻese o le a eseese foʻi i configurations, fua ma le ata. Faʻaaogaina o tisaini fesoasoani mo lanu ma fale meafale togafiti, e faigofie ona e mauaina le sofa saʻo mo soʻo se potu.

E uiga i lanu lanu - o a ia latou ma a latou fuafuaga o loʻo i ai

O lanu lanu o potu aofia ai se lanu tuʻufaʻatasia (i pupuni, susulu) o meaafale meafale ma teuteu potu. Fuafua lanu lanu aofia ai:

  • Monochrome.

O le sofa e tatau ona i ai le tutusa lanu lanu e pei o le teuteuina puipui. E faʻatagaina ona filifili se faʻataʻitaʻiga i le lanu e tasi lanu ma le puipui (moli lanumeamata - olive, terracotta - mumu).

  • Faʻaleoleo

O le fuafuaga e sili ona lelei mo se malologa nofoaga. I totonu, o le puipui teuteuga ma le sofa ei ai le faʻautauta taofi leo. O nei tuʻufaʻatasiga e foliga ofoofogia: beige ma koko, oneone ma efuefu.

  • Sofa le mautonu + pupula totonu.

Lenei tuʻufaʻatasiga e muamua. O le sofa kulimi poʻo le sofa i seisi lanu e le faʻaituʻau o le a foliga fealofani faʻasaga i le talaaga o le samasama, lanumoana ma mumu puipui.

  • Sofa pupula + le faaituʻau totonu.

Lenei fuafuaga e le itiiti ifo lalelei nai lo le muamua, ae faʻatagaina oe e faia le faʻafiafiaga sili atu mataala.

  • Tuufaatasi.

Lenei uiga o le filifilia o se sofa e matua eseʻese mai le lanu o le puipui teuteuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi lanu moana - lanumeamata, mumu - samasama e taliaina.

    

Lanu lanu o ie ufiufi

E i ai lua autu ituaiga o sofa upholstery: manino ma mamanu. O le filifiliga muamua faʻatagaina oe e fausia se filemu malologa eria. Ina ia faʻaopopo le pupula ma le tulaga masani i ai, e mafai ona latou faʻaaogaina ni eseese o aluga ma ni ata, ni mamanu. Lanuina lanu e faigofie ona faʻatusatusa i soʻo se sitaili. Ae o sofa ma ata e tatau ona filifilia faʻavae i luga o fautuaga nei:

  • aua le faʻapipiʻiina se sofa ma ni tamaʻi foliga malamalama i totonu o se tamaʻi potu (a leai o le a faʻaititia le vaʻaiga);
  • filifili se faʻataʻitaʻiga mo le lanu lanu o le potu (o le i ai o faʻataʻitaʻiga lauiloa e le tatau ona faʻaopopoina le le mautonu i le aotelega sitaili);
  • filifili se sofa ma se faʻataʻitaʻiga mo se ituaiga sitaili (pe a fai o se faʻataʻitaʻiga ma tele-lanu teuteu e talafeagai i se ituaiga ituaiga, ona le aoga lea mo masani).

    

Lanu ma ituaiga o mea

Mo mea faʻaonapo nei e faʻaaoga mo mea e faʻapipiʻi ai meaafale teuteuina, o lanu eseese e masani ai. Ae o le tele o lanu ua avea "masani" mo se faʻapitoa ie, ma nisi e foliga mai e fou ma muamua. E mafai ona e filifilia le faʻamatalaga saʻo o le sofa e tusa ai ma tuʻutuʻuga o mea ma lona lanu e faʻaaoga ai le faʻaaliga lenei:

  • paʻu;

Upholstery i enaena o se masani, i paʻepaʻe ma uliuli e foliga sili atu lalelei, i le pāuli ma le olive o le a avea ma atoatoa lelei atoatoa mo malamalama potu.

  • jacquard ma tapestry;

Mea e mafai ona i ai ni lua pe sili atu lanu, faʻatasi ma ata tusi. Lanu mafanafana o le a faʻamamafaina le mafanafana, ao malulu o le a faʻateleina le loloto o le avanoa.

  • veli ma veloveta.

O fulu malu i lanu malamalama e faʻatupuina ai le fealofani, pogisa faʻapipiʻi e maua ai le taofiofi totonu ma ni mea lilo.

I le faʻaopopoina i mea ma lanu ua faʻamatalaina, e i ai le tele numera o tisaini fofo. A e suʻea se faʻapitoa tulaga ese, faʻalogo ia latou.

    

Filifiliga o lanu faʻamoemoe i le sitaili

Mo sitaili eseʻese, e fautuaina e filifili e le gata i sofa eseese, ae faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga e eseʻese lanu e ufiufi ai. Mo se filifiliga faigofie sofa, oe mafai ona faʻaaoga le faʻaaliga lenei:

  • atunuu;

O se susulu ma le mafanafana sitaili e faʻamalosia lelei e lanu enaena, terracotta, kofe ma mama beige faʻatusa.

    

  • Sasaʻe;

O le le masani ai faʻasinoga o loʻo faʻamamafaina e faʻataʻitaʻiga i le oneone, auro, lanumoana lanumoana ma lanu viole pogisa.

    

  • art deco;

Faiga faʻamamaina i pogisa lanu e mafai ona faʻamamafaina e faʻataʻitaʻiga ma pogisa ie ufiufi (uliuli, pogisa enaena, lanu viole) poʻo moli malamalama (lilac, paʻepaʻe, efuefu) ma pogisa faʻasologa, mamanu.

    

  • taulaga;

I se sitaili toʻafilemu, o le efuefu, lilac, malamalama olive, malamalama moli moli o le a foliga sili ona lelei.

    

  • masani

I totonu o se ofisa masani, o le paauli enaena ma pogisa lanu viole sofa o le a talafeagai. I totonu o se potu malolo masani, e sili atu le tuʻuina o se sofa enaena, oneone oneone.

    

  • Scandinavian ma maualuga-tekonolosi;

Mo ia faʻatonuga, e fautuaina e filifili ni faʻataʻitaʻiga i le efuefu, uliuli pe paʻepaʻe.

    

  • faʻamaoniga

Malamalama Provence o le a faʻamalosia lelei mea teuteuina i luga i moli piniki, lanumoana, papaʻe poʻo kulimi lanu.

Faʻafefea e le lanu o le sofa faʻamoemoe i le ituaiga / faʻatulagaina o le potu

A filifilia se sofa "lelei" ile lanu, e le tatau ona galo i se tasi lona mafuaʻaga, nofoaga. Faʻamoemoeina i le potu o le a tuʻuina ai le faʻataʻitaʻiga, lona lanu atonu e pei ona taua i lalo

  • potu malolo;

I totonu o le fale tele, o moli susulu e mafai ona faʻapipiʻi (e faʻatele ai le malosi o totonu), malamalama (e faʻatulaga ai se nofoaga lelei e nonofo ai) ma pogisa (ia faʻamamafaina le taofiofiga o le ata).

    

  • potumoe;

Malamalama ma susulu faʻataʻitaʻiga o le a avea ma lelei tali: latou te faʻamamafaina le mafanafana ma le fealofani. O sofa pouliuli e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete.

    

  • umukuka;

O leo pupula ma pogisa e sili atu ona talafeagai, o lanu malamalama e sili ona aloese mai ai.

    

  • fanau a

I totonu o le potu a tamaiti, e manaʻomia le tuʻuina o faʻataʻitaʻi i lanu susulu ma mutia, faʻamalamalamaina. O le faʻataʻitaʻiga atonu e iai ni ata (mo se faʻataʻitaʻiga, fugalaʻau fugalaʻau, ma polo).

Mafaufau pe a filifilia le tele o potu saunia. I totonu o se potu vateatea, oe mafai ona faʻapipiʻiina soʻo se ituaiga o lanu. I totonu o se tamaʻi potu, e fautuaina le iai o sofas ma moli mama, faʻaeteete ma lapoʻa.

    

Filifilia o se lanu e faʻaaoga ai se lanu lanu

E mafai ona e faʻaaogaina ni polokalame faʻapitoa e te mafaufau ai i totonu o le potu ua faʻaavanoaina ina ia mafai ona ofi faʻalelei le sofa i totonu o le lanu lanu. Latou e faʻailoa mai e le lanu uili ma faʻatagaina mo se atoa fou ma uluaʻi mamanu. O lanu autu autu e aofia ai:

  • Monochromatic.

O le polokalame faʻaaogaina eseese pupuni o le lanu lanu lava e tasi + papaʻe papaʻe mo sili atu loloto o totonu.

  • Tali tutusa

E faʻaaoga felataʻi 2-3 lanu uili. Mo se faʻataʻitaʻiga, lanumeamata ma lanumoana ma lanumoana-lanumoana.

  • Faʻaopoopo.

O le polokalame e faʻaaoga lanu e lua faʻafeagai o le tasi ma le isi. Ma, i totonu o se potu beige, oe mafai ona faʻaaoga moli mumu ie ma faʻatu se sofa olive.

  • Vaeluaina felagolagomai.

E le pei o le muamua polokalame, 1 lanu e filifilia i luga o le uili, 1 faʻafeagai lanu ma lua tu i tafatafa o ia. O le le tutoʻatasi lanu lanu e taofia.

  • Tafatolu

Lenei tuʻufaʻatasiga faʻaaogaina 3 lanu o loʻo tu i luga o le "tafatolu". Mo se faʻataʻitaʻiga, lilac + lanumoana + moli moli.

Psychology ma uiga o se tasi lanu lanu

Mo le filifiliga saʻo o le lanu o le sofa, o uiga nei ma foliga vaaia o lanu eseʻese e tatau ona amanaʻia.

  • lanu mumu;

E aumaia le malosi i totonu, faʻalauiloa gaioiga a tagata o le aiga. I se paolo pogisa, e talafeagai mo potu masani, i se paolo susulu - mo se itu i sasaʻe, etno, Mexico.

  • moli ma samasama;

Latou i ai se aafiaga lelei i tagata (ma se laʻititi aofaʻi totonu) ona o lo latou mafanafana ma saturation. O le a avea ma se leo tele i se faʻaonapo nei ma tuʻaiga taulaga.

  • lanu meamata;

Faʻamalosia le malologa ma fausia ai se siʻosiʻomaga filemu. I lanu uliuli e sili ona lelei mo masani, i lanu malamalama - mo taulaga, faʻaonapo nei sitaili.

  • lanu moaga;

O le mauoa lanu lanu fesoasoani i le paleni mafaufauga, filemu. Lelei mo art deco, minimalism ma hi-tech.

  • lanu moaga;

Faʻalelei lanu lanu talafeagai mo soona galue natura. Vaʻaia sili atu i le taulaga auala, Procece.

  • lanu viole ma le uliuli;

O lanu pogisa e sili atu ona talafeagai mo le fausiaina o se toʻafilemu ma e oʻo lava i le faʻatonutonuina o le ea. O le a talafeagai i Art Deco, vasega masani.

  • lanu paʻepaʻe;

Faʻamalosia le mama aʻiaʻi o mafaufauga, e le soona faʻatauaina. Fetaui lelei mo Provence, shabby chic.

  • lanu efuefu.

Lanu e le faaituʻau, e afaina ai tagata. Vaʻai sili i sitaili taulaga.

Faaiuga

E faigofie lava ona filifili le sofa saʻo mo lou fale mautotogi, mulimuli i fautuaga a le au mamanu. E mafai e tagata e onaina ona filifilia ni meaafale teuteuina e tusa ai ma le faigofie lanu lanu. O lenei filifiliga o le sailia o faʻataʻitaʻiga e sili i le tulaga o le maeʻaina o lipea ma le manaʻoga mo le faʻaleleia o le fale. O le faʻaaogaina o lanu lanu o le a faigofie ai ona maua se sofa tutusa. Afai e te manaʻo e fausia se siosiomaga sili ona lelei i le fale mai le valu (e aofia ai le filifilia o faʻamaeʻaina ma meafale faʻapipiʻiina), ona filifilia lea o se sofa e ala i lanu polokalame o le tali sili lea. Aua neʻi galo uiga o lanu eseʻese: o latou sili i totonu ma e oʻo lava i sina faʻasalalauga o lanu o le a aʻafia ai le aiga. Matou te fautuaina le mataituina faʻapitoa i le lanu lanu o ata faʻatusa. O le i ai o teuteuga ma togitogi, fugalaʻau mamanu poʻo faigofie ie ufiufi o le sofa o le a aʻafia ai foi le malamalamaaga i le ata ma le sitaili o le foafoaga siʻosiʻomaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: E LE O AU O SE VALE by: Kiva u0026 JS 96. backing vocals. Emme Eteru (Mae 2024).