Lanumoana lanu viole i totonu ma ona tuʻufaʻatasiga

Pin
Send
Share
Send

O le viole o se lanu faigata, o tagata e le ano iai e leʻo iai - a le latou te alofa iai pe leai. Toʻatele e mumusu i ai ona ua latou lagona le pogisa tele, ufitia i talafatu, faʻaupuga le lelei. E oʻo ia i latou e fiafia tele ia te ia e fefefe e faʻailoa atu le viole i totonu o le latou fale. Maumau fua! O le faʻaogaina saʻo o le anoanoaʻi o pupuni mataʻutia o le a fesoasoani e aumaia le alofa tunoa, matagofie ma le faiga i le ata, o le a avatu ia te oe le mafanafana ma maofa au malo asiasi mafaufauga.

O sina mafaufauga

Psychologists ma lanu therapists ua leva ona fausia se manatu e uiga i le lanu viole. E le maua e tagata tetee le matala, faamaoni aʻiaʻi. E iloa le au pele e le toʻafilemu, o le malosi i totonu. O lanu e le mafai ona taʻua o le fiu, vavalavea, aua e maua mai i le palu faʻalua: mumu ma lanumoana, o loʻo faʻafeagai ma le spectral analysis. O se feʻeseʻeseaʻiga e mafai ona faʻaalia ia uiga o se tagata e faʻananau i le viole, ae faʻaopoopoina o ia e maua i le fealofani, o le manaʻo ia maua le filemu o le mafaufau.

Ua faʻamaonia o lenei lanu fesoasoani i le atinaʻeina o fatufatuga, mafaufauga, malamalama, ia maua se paleni o le faʻaleagaga ma le malosi faʻamalosi. Lotoʻe, fatufatuaʻi, atisi tagata uiga mataga, ae le o aunoa ma lagona ma lagona malamalama. Faʻaaogaina, e te maua ai se potu e faʻalauiloa ai le malologa, faʻafitauli o faʻafitauli, ma le faʻaleleia atili o ou lagona. Ae o le teuga foliga, filifilia lanu viole i totonu o le a mautinoa lava e le sese - mo le tele o tausaga nei, tagata mamanu na mafaufauina lona i ai o se faʻailoga o le lelei tofo.

Stylistics

E manatu o se faigata lanu: e tuʻufaʻatasia se malulu ma mafanafana paleta. E seasea tupu le masani masani: lanu ma fualaʻau lanu, maʻa taua. Ae e oʻo lava i luga o le ipu mafolafola, e i ai ni nai paolo malu e mafai ona fausiaina ai se mafanafana ofaga.

Uma ituaiga eseesega: isalaelu; bilberry; vine; Vaioleti; amethyst o loʻo manaʻomia, latou e manuia faʻaaogaina i sitaili sitaili eseese:

  • Minimalism, hi-tech, tekonolosi e faʻavae i luga o se eseesega tuʻufaʻatasia o papaʻe ma lanu susulu. O se malu malu lanu lanu piniki (mo se faʻataʻitaʻiga, indigo), faʻalauteleina e le susulu o tioata, uʻamea, chrome vaega, e talafeagai.
  • Ethno faiga O Moroccan, Initia e faʻaaogaina lelei (style).
  • Aso nei O le le leoa taʻua faʻailoga o se pale pauli iris.
  • Aso nei Lanu sua (fuchsia, isalaelu), neon e iai.
  • Masani Faʻaaogaina loloto, veloveta (eggplant, dark purple, plum, orchid), faʻatasi ma le auro, 'apamemea.
  • Atunuʻu O le iai o se laʻau e taua - o se tuʻufaʻatasiga sili ona lelei ma fesuiaʻiga o se mumu mumu; teuteuina ma se uiga masani fugalaʻau fugalaʻau (Vaioleti, heliotrope)
  • Vaaia, vasimea. Base - pastel faia le leo o plum, fualaʻau a faʻatumuina pe a mafai.
  • Futurism, pop art. Uma ituaiga o soʻoga faʻatasiga.

Tuufaatasiga lelei

O le autu lanu o se le atoatoa tuufaatasiga o paʻepaʻe, lea e mafai ona aveʻesea nisi o le pogisa o le lanu viole lanu viole. O le totonu o le a le maua lona pogisa, avea toʻafilemu, malolo, pei matagofie a mafai, faia ma faigofie mea. Tandem ma lanumeamata e musuia e le natura. Fuafua fugalaʻau (fuchsia, Vaioleti), lemu malu o le lanumeamata mautinoa manuia.

Tagata fiafia i fofo filemu e tatau ona mumusu e tuʻufaʻatasia ma le samasama. Faʻaaoga tone "paʻu" (auro, moli moli, apamemea patina). O tuʻufaʻatasia ma malamalama efuefu, malamalama beige e manatu le faʻaituʻau. Manumalo i le pāuli i luga o laʻau masani; valivali valivali; faʻatulagaina e faʻata tioata. O le tuʻufaʻatasia ma le turquoise e foliga lelei, ae o le malosi o paolo e laʻititi. Ole tausiga ole paleni o faʻatumuina ma faʻavasega o le a fesoasoani aveʻesea le aʻafiaga o luridness.

O tagata o loʻo lototetele faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu iai le avanoa e fausia ai totonu e le foliga mai e pala. O le eseesega o isalaelu, fua o le vine, fuchsia ma susulu malamalama lanu (lagi lagi, lagi) o le talaʻaga o aisa aisa puipui o le a faʻatumuina le potu ma le malosi o le Pasila karnaval. Puea, felanulanuaʻi, fealofani: plum, isalaelu ma canary tipolo-samasama, emerald.

Filifiliga lanu filifilia mai le lisi e le masani ona foliga lelei i le faʻatinoina. Faʻaalu lou taimi, mafaufau ma le totoʻa ata o sauni-faia fofo pe faʻaaoga le tautua a tagata tomai faapitoa.

E le fautuaina e le au mamanu le faʻaopoopoina o oe i lanu nei:

  • Lanumoana (ova na mafua ai le faʻanoanoa);
  • Mumu (sese pupuni, vaevaega - o se mafuaʻaga o le le faʻamafanafanaina, soʻoga tala);
  • Grey (sese filifilia tone o le a tupu ai le aʻafiaga o le faʻatamala, "palapala");
  • O le uliuli. O le sitaili Gothic mafai ona faia moni matagofie sili lava i le naʻo filifiliga o mea e tuʻufaʻatasia: moligaʻo, atavali, tioata.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

O le lanu e sili atu ona eseʻese nai lo le mea e foliga mai, ei ai le agavaʻa e faʻalautele ai i totonu, aveʻese mea, fai ai se susulu faʻaaliga o meaafale. E leʻo pogisa, susulu: o le faʻaaogaina o le mutable, malamalama lavender foliga agamalu, ea, maaleale. Monochrome uliuli ma papaʻe faʻafiafiaga foliga eseʻesega, ae fai si tau le fiafia. Suiga: suia le uliuli i le plum, paʻepaʻe ma le pale pale.

Foafoa, fausiaina fou teuteu totonu, aua le faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina i soʻo se tulaga masani: o le faʻaaogaina e le fautuaina na o mo le fola. O puipui e faigofie ona faia i pepa puipui, vali: matte loloto ua ausia, iila - airiness, subtlety. O tali i puipui e masani ona fausia i luga o eseesega o lanu eseese o lanu viole. E faia i geometric mamanu, tuʻufaʻatasia mauoa pogisa i le pito i lalo i le sili ona malamalama i le pito i luga, fausiaina o se le masani ai gradient. O se sili ona sesega lilac faʻalo faʻalo faʻamaeʻaina le mamanu: o le metotia na maua faʻaaoga soo i totonu o le potu malolo. O le taualuga lanu moana blueberry o se tali malosi i se potu susulu.

O le faʻamamafaina o le lanu viole o se faigofie, e agaʻi lelei mo tagata masalosalo. E masani lava ona faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻia - o le filifiliga o mea e lua e tutusa lona aofaʻi: o le sofa - o le moli uila, o le nofoa faʻataʻavalevale - o le moli o le foloa, o le nofoa umi, o ie pupuni. O le tali e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi, mauaina i le aseta o se faʻamaeʻaina maeʻaeʻa ma le le mautonu faʻavae lanu.

O fea e faʻaaoga ai?

I nisi potu o le a avea ma sili ona fiafia i ai, i isi - o fafo. Le fautuaina mo le faʻaaogaina i le ofisa - o le aʻafiaga o le faʻavaivaia o le uaʻi, faʻasasaʻo. O le iʻuga o le a: le o se taulaʻi galue 'aʻai, ae o se potu mafaufau loloto. O le ata o potu a tamaiti e taliaina le sili ona sesega (lavender, pus, heliotrope) i ni aofaʻi laʻititi, o le isi filifiliga e tasi o le susulu o auiliiliga.

O aso nei i totonu e masani ona faia i le tuʻufaʻatasi, ae i totonu o se potu malolo viole, e sili atu le misia o le tuʻufaʻatasia o sitaili. Ina ia ausia le manaʻomia sophistication o le a fesoasoani faʻamaoni i se faʻapitoa faʻatonuga: baroque, rococo, classicism. O le faʻaaogaina o naʻo mea faʻaopoopo aofia ai ma se toʻafilemu talaaga faʻamaonia le leai o se tele tele o le lelava. O le mamafa tele, mafiafia pupuni e tatau ona aloese mai ai. E sili atu le filifilia o pupuni malamalama, mea e teu ai meaafale - velor, veloveta, ona aoga lelei lea o mea e fai. O le foloa e laminate, potu i le teuteuina sinasina efuefu. Orchid o se taimi nei masani tumu i fugalaʻau fou ma lolomitusi. Ou te fiafia i mea susulu: eggplant, fuchsia, indigo, ae leai soʻu lototele e faʻataʻitaʻi - amata laititi: valivali faʻavaʻa o ata, atavali.

O le potumoe, faʻalagolago i mea e manaʻomia, na faia i le agaga o le 1001 po mo filifiliga faʻaipoipo, filifilia o le sitaili o faʻatonuga faʻatonu - Arapi, Initia. Se filifiliga o maaleale pupuni - o se lelei filifiliga i le fafine lomiga o le "piniki". O le iʻuga o se faʻatusatusaga o le alofa o le piniki faʻasalaga, ae aveʻesea le paʻi o le tamaititi. O le folasaga o le tasi auiliiliga o le a avea ai le potumoe le masani ai. Filifiliga: ia faia se laupapa laupapa MDF e faia faʻapitoa mo se potumoe papaʻe masani, lea e faia ai se mea teuteu e faʻaaoga ai leisa tipiina, faʻapipiʻiina i luga o se susulu malamalama - orchid, mauve, magenta.

E faʻaaogaina e le umukuka ni fesuiaʻiga: e mafai ona 'aʻai ": isalaelu, fua, paluga. Faʻavae faʻaaogaina e mafai: laititi umukuka - meaafale luma. Lenei tele gaosi ofoina atu le tele o ituaiga o lanu mo le tele o umukuka gadgets, mea faigaluega, mea a le fale: eletise ulo, toasters, ipu. Faʻaaoga se minoi malosi taga - pairing ma paʻepaʻe i le tasi fasi. E i ai pupula papaʻe i lalo, e valiina i le pāuli lanu viole; poʻo vae o nofoa o le 'aʻai paʻepaʻe ua valiina ma le paolo lava e tasi e pei o luma o meaafale meaafale, o le vaega o le talieleele.

O se togafiti faletaele malosi - o se taʻaloga o faʻatusatusaga. O le a le foliga faanoanoa, o le a faʻaosofia le talitonu o le a lelei mea uma ma se matte pa pogisa (blueberry, plum) ma se samasama samasama i ona tua - o le la e sau mai tua o ao. O le metotia o le valiina na o le tasi puipui e talafeagai mo le eria o le hall. O le fesoʻotaʻiga ma le susulu beige o le a aloese mai le faʻalauteleina o le avanoa, o le faʻapipiʻiina faitotoʻa ulufale o se enaena, sukalati paolo o le a lagolagoina le lanu polokalame, faʻamamafa le eseesega.

Moli

E i ai le tulafono lautele: o se matua faʻatumuina, pogisa lanu viole e filifilia - moli e faʻatusatusa faʻaleleia, aemaise lava i le lotoifale. Faatasi ai ma le fesoasoani a se agavaa filifiliga o lamepa, faʻapitoa moli sulu, se ofoofogia moli mamanu ua fausiaina e mafai matua suia se potu. A filifilia le mafanafana poʻo le malulu moli, faʻaaoga laulau lanu faʻapitoa ina ia foliga filifilia paolo foliga sili ona lelei. Faatasi ai ma le malamalama mafanafana tutusa, o paolo o le vaʻaiga mumu masani (mauve, isalaelu) o le a manumalo, malulu foliga foliga le masani ai (indigo, pogisa lanu viole).

Faʻatatau i potu taʻitasi taʻitasi - nisi o nuances:

  • Potu malolo. O le autu malamalama autu o se moli uila, moli malamalama ma elemene elemene. O moli fola e tuu i le faitalia. Futuristic, avetaʻavale fafo - lanu neon o le a faʻaopopoina le cosmic touch.
  • Potumoe I se faʻaopopoga i le seti masani (taualuga moli uila, moega sconces), e mafai ona faʻapipiʻi lanu TAITAIINA. O le a faʻatagaina ai oe e suia le lanu mai le malologa, mafaufau loloto i se pati vevela.
  • Faletaele. O moli malamalama e faʻaopoopo i ai le mafanafana. O moli faʻaopopo i tua atu o le faʻata, na faia e LED, o le a le soʻona faʻaaoga.

Le aoga o le viole

E leai se amanaʻiaina e tagata popoto o le feng shui. E talitonuina: lanu e mafai ona taunuʻu ai manaʻoga. O le taua viole e folafola mai le tamaoaiga, ae maise lava i le nofoaga tau tupe o le fale - o le tulimanu mamao mai le faitotoʻa i le agavale. Fai mai fomai togafitiga: e lelei ona togafitia tale, neuralgia, fesoasoani e maua ai oe lava. Pe atonu e tatau ona e faʻalogo i manatu o tagata mamanu o loʻo finau mai o lanu viole i totonu e fealofani, manaia ma matua faʻaaoga?

Ae leai se tasi o le a finau le faʻamatalaga o ia moni lava ei ai se ituaiga o tosina malosiʻaga na mafua ai ona ia maua se avanoa ma maua ai o ia i se lanu viole miti.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Kei Runga te Rakau i te Po (Mae 2024).