Faʻafefea ona ofi i mea uma? Transformer potu poloketi 25 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le fale mautotogi o loʻo tu i Kiev, o ona e ana paaga talavou. Na latou faʻatauina le latou fale muamua i le taimi lava na maeʻa ai le faʻaipoipoga ma liliu atu i le aliʻi tusi o Anton Medvedev mo se poloketi.

Aʻo aʻoga i le tausaga mulimuli o le inisitituti ma faia freelance, o aliʻi manaʻomia e le gata i se mafanafana fale faigaluega, ae o se potu atoa. Na foia e Anton lenei faafitauli i se auala le taua, fausiaina totonu o totonu e faaaoga ai centimita uma i le maualuga, ma meaafale suia lona tulaga ma taaalo eseese matafaioi.

Faatulagaga

Faʻafetai i le faʻalo maualuga, na mafai e le tisainiina ona mamanuina se avanoa lautele na avea ma faʻavae mo le suiga. Na vaevaeina le potu i vaega e lua - potu malolo ma le umukuka. O le teuina masini na tuu i autafa o le puipui ma le auala savali. O le faletaele na tuua tuʻufaʻatasia.

Vaʻai pe faʻafefea ona faʻaauupegaina faʻapitoa se potu potu o le 25 sq.

Fuafua suiga

O le moega faʻalautele e faia le sofa, ma i le po e toeititi a atoa le fola o le fale, e fai ma mea e moe ai. I tafatafa o le sofa, e mafai ai ona e tuʻuina se laulau e seʻe ese ai mai le faiga i totonu. E avea o se faigaluega ma 'ai' nofoaga, ma gaugau nofoa o loʻo aofia ai i le seti.

Faitau foi e uiga i le moega i le puipui.

Afai e tatau ai, ona aveʻese meaafale i totonu o le pusa tuʻu ma tulei i totonu o le pulelaa - ma o le potu potu ua faʻasaʻolotoina atoa.

Umukuka

O le fale atoa ua fuafuaina i lanu le mautonu. O totonu e laconic. O le malulu o puipui malamalama e faʻafefiloi ma laʻau lalelei ma fale o fale. A manaʻomia, e mafai ona faʻaola le ata i pupuni lanu ma aluga.

O le umukuka ma le potu malolo e tuʻueseʻeseina e le gata i se laulau paʻepaʻe, ae faʻapea foi ma le moli malamalama-faʻamaonia: afai e tuʻuina i lalo, tasi tagata o le aiga e mafai ona faigaluega i le umukuka, ae o le isi e mafai ona malolo i le eria nofo.

O le umukuka seti na faia minimalistic - ma lamolemole luma e aunoa ma 'au. O kapoti puipui e oʻo i le faʻalo, pusaaisa ma masini tetele o loʻo fausia i totonu. I le itu taumatau o le umukuka sa i ai foi se nofoaga mo se laei laei.

Potu moe, falefaigaluega ma nofoaga faʻafiafia

I le ao, o le moega faʻalua e natia i totonu o se nofoaga faʻapitoa, ma i le po e liua i se nofoaga lelei e moe ai ma malolo ai. O le ulu ulu ua faʻaauupegaina i moli e avea o ni sulu e mafai ona galue i le ao. O le laulau uli e avea o se laulau i autafa o le moega.

O le uumi puipui i totonu o le potu e faʻatumuina atoa i ofu tuʻufaʻatasi: o iina e mafai ai ona e teuina lavalava, tusi ma au mea totino. Faʻafetai i le malamalama lanu lanu ma le leai o au, o le tino foliga e le tele.

Faletaele

Ina ia faʻatagaina le malamalama masani mai le auala e ulufale ai i totonu o le potu, na vavaeʻese le faletaele e se vaega tioata malulu. O le tapu taele e leʻi ofi i totonu o le tamaʻi potu, o lea na fuafuaina ai e le tisaini se potu taele. O le faʻaaliga autu o le porcelain stoneware ma se uiga e le masani ai i lalo o OSB slabs.

O le avanoa vaʻaiga lautele ma mama malamalama vaʻai i le hinged vanity unit - o le potu e foliga mai e le tumu tele. O se faʻata faʻata e oʻo i le faʻalo e faʻaopopo ai le malamalama ma faʻateleina ai le vaega.

Faapaologa

Talu ai sa leai se potu i le tamai fale taele mo se masini taele ma se otometi masini faamago, na latou siitia atu i le auala savali.

O vaega na nana i tua o faitotoʻa o le sliding faitotoʻa, faʻaititia le teuina o nofoaga, ae le taofia mai le mezzanine.

O le tisaini Anton Medvedev na feagai ma le galuega na tuʻuina atu i ona luma atoatoa, fausiaina o ona po nei, mafanafana ma multifunctional totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pule le atua mea uma (Mae 2024).