Manatu faʻatulaga mo se potu e 3 potu

Pin
Send
Share
Send

E le o fale mautotogi uma ma tele potu e mafai ona mafaufauina o le vateatea ma le mafanafana. Mo le nofo lelei o se aiga o tele tagata, o potu e tatau ona vavaeʻese ma vavaeʻese. O le autu faʻaaliga o le faʻatulagaina o se 3-potu potu o le i ai o se savali-ala avanoa. Afai e le lava le avanoa, potu e faia e ala i le aveʻese o vaega. Lenei nofoaga ono avea o se fuafuaina poloketi i fale fou i tele taulaga, pei o St. Petersburg, Orel ma Moscow, tele i le itulagi Moscow. O faʻataʻitaʻiga masani e mafai ona 'eseʻese - matala, fealofani, felataʻi. E tusa ai ma le faʻatulagaina o faʻamalama, e mafai ona vaevaeina i latou i le iʻuga, "undershirts", linear.

Eseese o faʻataʻatiaga

Ina ia tusa ai ma le ituaiga o fale ma o latou teritori nofoaga, tele ituaiga o n-3m faʻatulagaina iloga. O le agavaʻa faʻatulaga potu eseese e faʻalagolago i le tausaga na fausia ai le fale ma ana mea. O le sikuea o le vaega tolu-ruble note i Khrushchev e matua laititi lava. O potu e laʻititi ma e le masani ona tu. O puipui manifinifi ma se faletaele tuʻufaʻatasia e le lelei ai le taʻutaʻua o ia nofoaga. Ae o isi fale tuai o loʻo mitamita lava potu tele, faʻataʻavalevale umi ma faʻalo maualuga.

I le stalinka

O le fausiaina o ia fale na amata i le 1950s. O fale e lima fogafale ma le faʻaleleia atili o fale na avea ma fale maualuluga i lena vaitaimi. Na fausia uma i le Iuni. Na mafai ona vaʻaia i latou i Minsk, Gomel, Orel, Kharkov, Bobruisk ma isi taulaga. O le autu uiga o le 3-potu stalinka o se maualuga faʻalo (3-4 mita), o se faleese taʻele, potu tuufua.

Ole vaega ole fale e faʻamoemoe ile numera o fale i le fale. E masani ona tolu latou foloa. O loʻo aofia ai potu lautele faʻamalama, potu teu oloa. Overlaps mafai sima, laupapa pe fefiloi. O le lelei aofia ai se talafeagai nofoaga, mafuli i le ogatotonu o tele taulaga, lelei leo faʻaʻesega.

I Khrushchev

O ia fale na fausia mai le taufaaiuiuga o le 50 i le 1980. Ile taimi lea, ua faʻamaeʻaina, toe faʻaleleia. O le faʻatulagaga o fale muamua e 3 potu e leʻi manaia tele. Sa maualalo taualuga ma sa laiti potu. O puipui o vaega e lima fogafale fale na le lelei ona faʻaaogaina, o potu o fale maualuluga na felataʻi ma faʻataʻitaʻi laititi.

I le faaiuga o le 70s, o le galue malosi fausiaina o le 9-storey Khrushchev fale na amataina i lalo o se polokalame faapitoa o le 53 sq.m. O fale na faia i piliki ma laupapa na amata ona faʻaleleia, o faʻalo na oʻo atu i le 2.64 m. Talu ai ona o le aveʻesea o le avega mai totonu o vaega, na mafai ai ona toefausia ni potu faʻatatau faatafafa.

I brezhnevka

Feololo feololo potu 3 potu na manatu faaleleia Khrushchev poloketi. Na iloga i latou i faʻamalama tetele, pule ma mezzanine i le auala tele poʻo luga atu o le faitotoʻa i totonu. O le vaega o nofoaga uma mai le 48 moo atu i le 56.2 m2... O le lelei o lenei ituaiga o fale aofia ai suavai lelei o le faletaele, tele lava o piliki mamanu, ma le i ai o le vateatea loggias.

O nisi brezhnevkas ua i ai se faʻaleleia atili faʻaleleia ma ua toe faʻafouina. I fale olo, umukuka e lapoʻa tele. O latou ata e oʻo atu i le 10 m2... O se avanoa vaapiapi e mafai ona faia e faʻaaoga ma vaʻaia faʻalauteleina ma se fausia-i totonu o ofu. Afai o tulaga fale e mafai ona faʻateleina e ala i le toefausiaina, o gaioiga uma e tatau ona tuʻufaʻatasia. I le mauaina o le faʻatagaina talafeagai, e mafai ona e faia se taʻutaʻua, mafanafana fale mai le tuai brezhnevka, tuʻufaʻatasia tele potu.

Pe a fuafuaina le talepeina o puipui i totonu o le faletaele, e tatau ona e malamalama o mea paipa uma aitema e tatau ona tumau i nofoaga fuafuaina e le tusiata i le tulaga o le tusiaina o ata. A leai, e maualuga le avanoa e ono lolovaia ai lologa.

Faʻatulagaina i fale faʻaonapo nei

O aso nei faʻataʻatiaga i monolithic fou fale eseese ese mai le nofoaga i brezhnevkas poʻo Khrushchevs. O le vave atinaeina o le fausiaina ua aafia ai le tulaga lelei o le esetete moni fausiaina. E seasea lava potu vaʻavaʻaia, ma o potu tulimanu o loʻo iai ni mea e faʻamama ai fafo. E lava avanoa avanoa e fausia ai vaega eseese e faʻaogaina i le tele o fale o fale, mo se faʻataʻitaʻiga, 515 / 9ш, 504, 511, 464, 467, ii-18/12.

Lelei ma le lelei

O faʻatulagaga foliga faʻalagolago i le ituaiga o le fale lava ia. O se faʻasologa faʻaonapo nei faʻasologa 100, 135, 103, 119, 1605, 602, 121, 137, ii-49 mafai ona foliga mai o se potu potu, o se vaega potu potu ma le tasi vaeluaina, o le "ofu faʻaofuofu". O le lelei o lenei nofoaga aofia ai mea nei:

  • Maualuga tulaga o le mafanafana. I le tele o fale mautotogi, potu malolo e le faʻatapulaʻaina i luga lifi, fale faʻaleoleo;
  • Fuafua fua i fale fou faʻatagaina oe e tufatufa avanoa i le pule faitalia a tagata;
  • Nofoaga faigofie o le umukuka. E leai se faʻamalosia faʻamalosia i le mea o mea faigaluega a le aiga ma ogaumu kesi;
  • Faigofie toefausia taualumaga. Mai se potu tolu potu, e faigofie ona e faia se potu e lua potu e aunoa ma le maliega ma le BTI;
  • Faʻatulagaina lua tulaga, faʻamalama lautele, poletito-falesa.

O le le lelei tele o le 65.4 faʻataʻatiaga i aso nei fale o le le talafeagai avanoa. E masani ona i ai potu i le tulaga o le trapezoid, ma tulimanu, lapotopoto puipui i le tasi itu, koluma ma isi foliga. O mea le faʻamalieina e aofia ai foʻi ma le auala savali e le faʻaaogaina ma le toafimalie. Ona o le tele o faitotoʻa i potu eseʻese, ua faigata ai ona faʻaaoga ma teuina.

Nofoaga o potu

Fale fausiaina talu mai 1992 mafai ona taʻua o aso nei fale. O le vaega o le tolu rubles ua faʻateleina i le 60m2. Na aliali mai papalate lautele, o loʻo ufiufi ai potu e tele, o mea na faʻasaina. Afai o le nofoaga o le fale mautotogi o le tulimanu, o se tasi o potu e faia i ala, lea e faʻateleina ai lona sikuea. Seevae faamalositino, Lithuanian mamanu po o polka seevae e sili atu aoga. Ona o le tulaga lelei o le potu teu oloa, ua mafai ai ona faʻalauteleina le auala. Afai e tatau ai, e mafai ona e faia se mafaufau lelei i fafo potu e fa mai se faigofie tolu-rubles tusi.

O le faʻatulagaga o fale fou i le Leventsovka microdistrict e matua eseese. O potu aʻoga fua e sili ona lelei. Latou te faʻatagaina oe e faʻaali mafaufauga pe a faʻavasega, fausia se faʻamafanafanaga moni i potu vateatea. O le mamanu o pisinisi vasega potu i Bobruisk maua ai mo se lelei fua faʻatusatusa o le aofaʻi eria ma le tele o potu uma.

O le faʻatulagaina o potu i le olo o Wulykh ma isi potu faʻapenei mai le faʻasologa ii-68 ama poʻo le "ship" e faʻapea o loʻo tuʻua atoa fale. Ona o le leai o ni avega mamafa-pa, o se atoa toefausiaina mafai ai. O le faʻafitauli o ia fale o le feeseeseai o soʻoga faʻalo.

Fale mautotogi

O se potu e tolu potu i totonu o se fale fou pe tusa ai ma le poloketi a Czech o se tuʻueseʻesega atoa o fale mo le tasi aiga. Nofoaga masani mai le 56.2 moo atu i le 68 m2... O isi taimi e iai potu o 75 m2. O ia fale mautotogi o loʻo maua i le nofoaga o loʻo nonofo ai Bratsk Padun, ile faʻamalama o Rostov. O potu e iai le laʻititi e i ai uaea faʻapitoa, se taʻamilosaga, se talita. O le tasi-vaega eletise vaega e tuʻu i le faitotoʻa.

O le vaega o le tolu lapisi faalagolago i le ituaiga ma mea o le fale, faʻapea foi ma le numera o fogafale o le fale. O poloketi uma e iai le poletito, poʻo se poletito ma se loggia. O fogafale muamua atonu o se tuusaunoa. O nisi fale faʻaonapo nei ua faʻatumuina i le umukuka tele o 14 sikuea mita ma lua faletaele, mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o le Vlasov suburban complex poʻo le Leventsovka microdistrict.

Faʻafefea ona filifili ma iloilo se faʻatulagaina: tagata atamamai fautuaga ma fautuaga

O le manuia ma le atemosifia i totonu o le aiga faʻamoemoe i le saʻo filifiliga o fuafuaga ao le i faʻatauina se fale mautotogi. E faʻamoemoe ile ituaiga fale ma lona faʻasologa. O le faʻavasegaina o potu e mafai ona tele ituaiga. E ala i suiga, maua potu tatala maua. I le faʻatinoina o le saʻo sone, e mafai ona e mauaina se multifunctional ma faʻamafanafana fale mautotogi ma le tele sikuea. Fale eletise uaea ma se vaega o uaea ua faʻamatuʻu atu i le tasi puipui. O le vaega eletise e ave i fafo i totonu o se faʻapitoa tapunia potu i le faitotoʻa. Faʻataʻatiaga fale ma faʻataʻitaʻi poʻo maʻai tulimanu mafai ona taʻalo ma talafeagai meaafale.

Pe a iloiloina le faʻatulagaga, muamua lava, o le vaega na mauaina e amanaʻia. Sili pe a fai o le fogafale tolu. Ona faʻalogo lea i le tulaga o potu, latou lapoʻa, foliga. Taua faʻamatalaga - le numera o faʻamalama, o le i ai o se loggia, o se polotito, latou fua. E aoga vave le fuafuaina o puipui o loʻo aveina le uta, le mafiafia o vaeluaina. E tatau ona fuafua le mamao mai le faitotoʻa luma i le lifi ma lapisi lapisi.

E tatau ona malamalama o le tuʻu fua avanoa e le o lona uiga o se le faʻalavelaveina avanoa e faʻaleagaina ma faʻapipiʻi puipui. O vaega uma e tatau ona faʻapipiʻiina faʻatatau i le fuafuaga a le BTI.

Faatulagaina o se potu tolu potu

Toeititi lava o soʻo se ata e talafeagai mo se potu lautele O se vaega tele o se sili lelei filifiliga mo le faʻatinoina soʻo se manatu totino manatu. E tatau ona filifilia se faʻatulagaina talafeagai e amanaʻia ai le tuʻufaʻatasiga o le aiga. O faitotoʻa i totonu e tatau ona lautele le mafanafana ma faigofie ona faʻaoga. E tatau ona faigofie ona latou matala ma le leoa. I fale fou faʻaonapo nei, e masani ona faʻaaogaina filifiliga sliding.

O se motu poʻo se peninsula e talafeagai mo se umukuka lautele. E mafai foi ona faʻaaogaina o se pa counter poʻo se countertop. O potu malolo laiti e faʻafouina i nai meaafale laiti. A manaʻomia, e mafai ona tuʻufaʻatasia le fale tele ma se auala savali.

E tatau ona lava faʻatauga ma ki e faʻapipiʻi uma ai masini eletise i totonu o le potu. E tatau ona faigofie ona faʻafesoʻotaʻi.

Faaiuga

Pe a filifilia le ata o se potu e 3 potu, e tatau ona manatua o le tasi sitaili atonu e le talafeagai mo le faʻatulagaina o potu i totonu o le vaega ma le fale piliki. O le aofaʻi o vaega o fale e taua tele foi. Minimalism e talafeagai mo maualalo ma feololo quadrature; oe mafai toe toe fuafuaina potu i lau pule faitalia. I luga o vaega tetele, oe mafai ona saogalemu faʻalauiloaina le sili atu aitia aitia, faʻaaogaina le-faʻapitoa polokalame, taulai atu i le ata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Transfer a Photograph to Wood with Mod Podge Tutorial (Mae 2024).