Filifili masini fufulumea: ituaiga, gaioiga, auala

Pin
Send
Share
Send

Faamanuiaga fufuluina ipu

  • Taua le faʻaititia o le suavai taumafaina (e oʻo atu i le 8000 lita i le tausaga).
  • Le agavaʻa e faʻaaoga na o le vai malulu, e sili ona taua ile leai ose vai vevela.
  • O le faʻafesoʻotaʻiga o le paʻu o lima ma vailaʻau fualaʻau e matua faʻateʻa uma, e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o malosiaga faʻamalosi nai lo le fufuluina o le tusi lesona.
  • Uma ituaiga o tagamea teuina saunia sili sili lelei le fufuluina nai lo le mafai e ala i le fufuluina lima ipu i le faʻaaogaina o le vai vevela.
  • I le iuga, o le sili sili faʻaopopo o le faʻaititia o le taimi mo le fufuluina ipu, o le mea moni, oe na o le uta uta palapala palapala i totonu, filifili se polokalama, ona maua lea o se mama - o le masini o le a faia le toega.

E tele mea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se fufulu ipu. E le gata ile lapoʻa, ae faʻapena foi galuega ma ituaiga o masini fufulu ipu.

Ituaiga o masini fufulu ipu

O le faʻavae autu e faʻatusatusa i ai le fufulua tagamea, le numera o "seti ipu" e fufuluina e le masini ile tasi taʻamilosaga. O le uiga o le "seti" e aofia ai ipu e tolu, tutusa numera o sipuni, se naifi, se tui ma se ipu ma le ipu. O le mea moni, o lenei manatu e faʻatulafonoina, ma e faʻaaoga tonu ina ia faʻatusatusa ai le faʻatinoga o masini fufulua eseese.

I tulaga o fua, o le vaevaega e faia i totonu:

  • kesi;
  • vaapiapi;
  • lapoʻa

O le ituaiga muamua e pito sili ona puʻupuʻu. O le lautele ma le umi o sea masini e le sili atu i le 55 cm, o le maualuga e 45 cm.E mafai ona tuu i luga o le laulau, pe mafai foi ona nana i lalo o le tapu pe a le lava le avanoa e faʻapipiʻi ai se masini fufulua lapoʻa. O lenei filifiliga e talafeagai mo se aiga laititi, aua e faʻamamaina le sili atu i le lima seti ipu i le tasi taʻamilosaga.

O le ituaiga lona lua e iai lona maualuga masani ma le loloto (85 ma le 60 cm), ae i le taimi lava e tasi e faʻaitiitia ai le lautele - 45 cm O le sailia o se nofoaga mo sea masini e faigofie atu, talafeagai mo se aiga e toʻatolu i le lima tagata.

O le ituaiga lona tolu o le sili ona tele, 85x60x60 - o fua nei o le atoina o le fufulua fufulu masini e faʻagaioia i le 15 seti o ipu i le taimi. E talafeagai le faʻatau o se masini pe a fai e iai sou aiga tele ma e te alofa tele e kuka.

A filifilia se masini fufulu ipu, e tatau foʻi ona e vave mafaufau pe o le a tu toʻatasi, pe mafai ona fausia i totonu o se umukuka seti. I le auala e faʻapipiʻi ai nei iunite, ua vaevaeina i ni ituaiga se lua, o le tasi, i le isi itu, e vaevaeina i isi lua:

  • tu saoloto,
  • fausia-i totonu (i le atoa pe i se vaega).

O le atoa tuʻufaʻatasia o le a mautinoa ai le "le vaʻaia" o le taʻavale i totonu, ma le tuʻufaʻatasia o tuʻufaʻatasia o le a mafai ai ona faʻafaigofie ona oʻo atu i le vaega faʻatonutonu.

Vasega fufulu ipu

Le aoga o le fufuluina ipu e faʻamasinoina e lana vasega.

Galue lelei vasega. Fitu vasega o lona uiga fitu tulaga o le lelei o galuega ma o loʻo faʻalia e mataitusi Latina mai le A i le G. A e tutusa ma le maualuga maualuga, ma o se faʻaiuga, o le maualuga tau.

Vasega A masini faʻaaogaina le itiiti ifo vai mo le fufuluina ipu nai lo maualalo vasega vasega. E tusa ai, latou te manaʻomia foʻi le faʻaitiitia o vailaʻau fufulu ma faʻamama faʻamalosi masima. O lea la, o taʻamilosaga taʻitasi e manaʻomia ai le toʻaititi o mea faʻaaoga ma e masani ona taugofie e faʻagaioia. Mo se faʻatusatusaga, o le a matou tuʻuina atu faʻatusa: i le vasega A, 15 lita o vai e faʻaaluina i le tasi taʻamilosaga, i le vasega E - e oʻo atu i le 25.

Malosiaga vasega. O le agavaʻa o se masini tagamea e teu ai le malosi e suʻesuʻeina foʻi e vasega, e tutusa ma vasega lelei, ma e tutusa uma latou.

Vasega faamamago. I se faʻaopopoga, o ituaiga o masini fufulu ipu e iloagofie e le vasega faʻamago, lea e mafai ona faʻatinoina i auala eseese:

  • faʻapalapala;
  • ea

Ma i lenei tulaga, o le vasega ua fuafuaina e Latina mataʻitusi mai le amataga o le alafapeta, ma paʻu ifo agaʻi i lona iʻuga. O le sili ona lelei faʻamago metotia o le ea faʻaaogaina ea vevela. A maeʻa le gaioiga, oe ave i fafo ipu e le gata mamago, ae faʻamafanafana foi.

Leo tulaga. O se uiga taua tele o soʻo se mea faigaluega a le aiga o le leo e maua mai a o faʻagaioia. I le tulaga o soʻo se mea faigaluega a le fale, o le averesi leo tulaga i decibels e masani ona faʻailoa mai, lea e te manaʻomia le taulaʻi i ai. O le fufulu ipu taele e taʻua o se tasi e pisapisao i le tulaga o le 47 i le 57 dB.

Galuega o le fufulu ipu

Faʻatasi ai ma le tele o gaioiga eseese a masini fufulu ipu, e le faigofie tele ona fuafua poʻo le a le mea e manaʻomia moni ma o le a le maketi togafiti e faʻaleleia ai faʻatau. Sei o tatou taumafai e faʻataʻitaʻia ina ia malamalama ai i le mea e tatau ona e vaʻai faʻapitoa i ai pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga.

  • Ato E faʻapefea ona talafeagai le faʻaaogaina o le masini e faʻamoemoe i le faʻatulagaina o le nofoaga mo le utaina o ipu. Atonu e mafai e le masini fufulua uila e faʻafilemu le ato e faʻatele ai le lelei o le fufuluina o ipu. O le tele o mea e uuina, fata e aveʻese ma isi masini o le a faʻateleina ai le faʻafaigofieina o le faʻaaogaina, ma, i se faʻaopopoga, o le a saofagā i le sili atu le faʻasaoina o au ipu, talu ai o lenei parakalafa tele faʻamoemoeina i le faʻatuatuaina o le faʻamauina o masini. O le ato, o e o loʻo taofia ai e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga ma le lautele, e faigofie ona tuʻu fua e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, tao falaoa, colanders, lapisi lapisi ma isi
  • Tui O le suavai e sapalai i nei masini, ma o le tele o la latou numera ma le laʻititi o le lautele, o le sili atu lea ona aoga o le fufuluina.
  • Faamama. E masani ona faʻamama le faamamaina o le vai aʻo leʻi fufuluina; o le tali sili ona lelei o le tolu tikeri o le faʻamamaina. O le faʻaaogaina muamua o le suavai o le a faʻafualoa ai le ola o le masini.
  • "Taofi". Faʻatasi ai ma masini fufulu ipu o loʻo i ai mea manaʻomia, o loʻo iai isi faʻaopopo, faʻapea foʻi ma mea e mafai ona e faia e aunoa ma. Faʻatasi ai ma mea faʻaopopo, faʻalogo i se galuega e pei o le "taofi" - le mafai ona taofi le masini i soʻo se taimi, o le a aoga tele pe a fai o le masini faʻafuaseʻi malepe pe tupu se faʻagasologa.
  • Polokalame. O ipu e fufulu masini e le gata i tulaga masani, ae faʻapea foi ma le faʻaogaina o polokalame faʻatonutonu - e mafai ona e setiina tuutuuga mo le fufuluina o ipu e fetaui lelei ma oe i mataupu taʻitasi.
  • Faʻaopoopoga. O foliga mai o ipu e masani ona faʻamoemoe ile mea latou te fufuluina pe a uma ona fufulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaopopoina o mea faʻaopopo o le a susulu ai le tioata. Nisi masini maua ai le agavaʻa e faʻaopopo fufulu fesoasoani, o le faʻailoga o le a faʻaalia lo latou tulaga. Fufulu fesoasoani fesoasoani aveese le vailaau, aumaia ipu i se manogi manaia ma tausia o latou foliga matagofie mo se taimi umi.

O le filifiliga o se masini tagamea e faʻatosinaina foi e le faigofie o le faʻatonutonuina o le tino, o le i ai o le timer, o se faʻailoga e uiga i le iʻuga o le galuega, o se faʻasilasilaga faʻavae e uiga i le iʻuga o le isi taʻamilosaga, faʻapea foʻi ma se faʻaaliga e fesoasoani e faʻatonutonu ai galuega.

Mea e fufulu ai ipu

O le aofaʻi aupito maualalo o auala faʻagaioia, poʻo polokalama, e fa. Ole maualuga e mafai ona fesuiaʻi mai le gaosi oloa i le gaosi oloa, ma e mafai ona oʻo atu i le sefuluvalu. I le avea ai o se tulafono, e le sili atu i le fa o auala sili ona talafeagai e faʻaaoga pea.

Uma ituaiga o tagamea teuina i ai auala pei o:

  • Aso uma O le tulaga masani o le fufuluina o ipu, o le vevela o le vai e tusa ma le 55 tikeri, o le taumafaina o vailaʻau ma vai e averesi.
  • Vave. Fetaui lelei mo laʻititi faʻaleagaina o ipu. Lenei faiga faʻaaogaina ai le sili atu le malosi, vailaʻau faʻamama ma vai, 20% laʻititi ifo nai lo le masani masani.
  • Tamaoaiga. E masani lava le kofe ma ti ti, isi tamaʻi laʻititi ae leʻo eleelea ipu e mulumulu i lenei faiga. Vai vevela 40-45 tikeri, laʻititi taumafaina o vailaʻau faʻamama ma vai.
  • Faʻaleagaina mamafa. Lenei faiga masani lava aofia ai faʻaopoopo taamilosaga e mautinoa ai le fufuluina o le matua palapala ipu, e aofia ai ipu ma ulo.

I se faʻaopopoga, o galuega a le masini fufulu ipu e ono aofia ai:

  • Faasusu E faʻaaogaina e fufulu ese ai le palapala mamago i luga o ipu, faʻapea foi pe a fai e susunuina se mea i lalo o ipu.
  • Maaleale Faʻapitoa galuega mo le fufuluina lelei saina, tioata ma ipu teuteuina.
  • Faʻailoa. Tasi le ituaiga o fufulu vave.
  • "Afa avega". E faʻatagaina ai oe ona sefe le tupe i le mea e leai sau masini atoa o ipu eleelea, ae o le mea na e faʻaputuputuina e tatau ona fufulu faʻavave.

Pe o nei manaʻoga e manaʻomia i lau mataupu e pule lava oe. O nisi gaosi latou ofoina atu foi "sensor" gaioiga e faʻalauteleina ai le ola o le kilipi. O le aoga faʻaopoopo o le "faʻalua fufuluina", poʻo le Duo Wash, mafai foi ona aoga - i le tuʻuina o ipu vaivai ma maaleale i le pito i luga o le ato, ma matua palapala i le pito i lalo, oe mafai ona fufuluina i latou i le tasi pasi, aunoa ma le ono afaina o le faʻaleagaina pe le mulumulu.

Faʻaopopo masini fufulu ipu mafai ona faʻaititia le tau o le fufuluina gaioiga, fesoasoani faʻasao eletise ma le vai, faʻatonutonu le gaioiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Faigofie-loka gaioiga o le a faʻatonutonuina le tapunia o le faitotoʻa ma puipuia le sosolo e ala i le vavalalata tapunia o le faitotoʻa, tusa lava pe na e galo ona oomiina ia mausali aʻo leʻi kiina. E i ai foi le gaioiga e siaki ai le fua fua i luga o vaega uʻamea o le masini, ma otometi lava faʻaopopo faʻamaluluina.

Vavaeʻese, e tatau ona fai mai e uiga i masini faʻaauupegaina ma se lava faʻamamaina tino. E mafai ona e utaina ipu ma meaʻai o loʻo totoe i totonu - o le a fufulu ese, nutimomoia ma faʻamamaina, ina ia aua neʻi poloka au fesoʻotaʻiga. E matua talafeagai, ae o le a manaʻomia tau faaopoopo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to use Philips Lumea SC2009 IPL hair Removal? (Okitopa 2024).