Taualuga beige: ituaiga, ata, ata, tuʻufaʻatasia ma pepa puipui, foloa

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

O le lanu beige e mafai ona mafua mai i pupuni masani, e masani ona faʻaaogaina i totonu o le ata o se fale mautotogi. Tagata e mananaʻo e faʻaoga lenei paolo faʻafetaia le toʻafilemu ma le aoga.

  • O le faʻamamaina o le beige o le a faʻatumuina le potu i le mafanafana ma le malamalama mafanafana.
  • O le lelei o le beige o lona agavaʻa, e sili ona lelei mo totonu teuteuga i toetoe lava o soʻo se sitaili.
  • O le taualuga beige o le a le natia ai le avanoa o le potu.
  • O le beige e mafai ona faʻatasia lelei ma isi lanu ma mafai ona avea ma tala lelei lelei mo le faʻatumuina o se potu ma lanu.
  • Faʻaaogaina se beige lanu o le a faʻalauiloaina matagofie talanoaga, fesoasoani ia te oe faʻalavelave ma malolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻalo o le beige, teuteuina i papaʻe paepae.

Ituaiga

O mea filifilia mo le maeʻaina o le a aʻafia ai le ata atoa o le potu. Mo aga masani faʻaonapo nei, e talafeagai le faʻaloʻo o le faʻalo poʻo se fale mago. I se faiga faʻaopoopo poʻo le siʻosiʻomaga, o se laupapa poʻo se fata faʻamau foliga foliga lelei. I totonu o se conservative totonu, o se valivali pe tautau faʻalo o le a foliga fealofani.

Faigata

Faʻapipiʻi tekonolosi aofia ai i le tosoina o le vevela ie luga o le atoa luga, faʻasaʻoina i faʻapitoa togafiti. E lua ituaiga: harpoon ma harpoonless, eseʻese ile ala ole faʻamau. O le tekonolosi faʻatagaina oe e filifili toetoe lava soʻo se lanu. Moli mafai ona avea o se nofoaga poʻo se masani ai moli uila.

Atavali

O se laufanua mafolafola luga e manaʻomia mo le valiga. O le gaioiga atoa e faia i vaega e tolu: sauniuniga, priming ma atavali. O le faʻavae o le faʻaopopoina o lenei filifiliga maeʻa o le 'eseʻese o paolo o lanu uma. O totonu e laconic ma mafanafana. Soʻo se ituaiga o moli uila e mafai ona faʻamalamalamaina se potu.

Taofia le tumau

E tele ituaiga o fausaga, mo se faʻataʻitaʻiga kaseti, Griliato, drywall. Latou eseese i le mea o le ufiufi ma le auala o le faapipiiina, ae o le faavae e taatele, o le potopotoga e faia ma faapipii i se uamea fausaga.

Fale mago

Lenei tekonolosi faʻatagaina oe e faʻavasega soʻo luga, faʻapea foi ma le fausiaina tele-tulaga fatuga. O loʻo faʻapipiʻi laupepa i se mea e faʻatulaga ai uamea faʻapitoa. O le le lelei o le plasterboard maeʻa metotia o le faʻamalosia tuʻuina i lalo o le faʻalo tulaga.

Wallpapering

O se auala faigofie o le faʻamaeʻaina, pepa puipui faʻatagaina oe e teuteu luga e le gata i le tasi lanu, ae faʻapea foi ma le ata o le tele o mamanu ma mamanu. Faʻapipiʻi o loʻo faia i luga o le muaʻi faʻalelei tulaga.

I le ata, o le taualuga i le umukuka ua teuteuina ma malamalama pepa puipui i beige tone.

Fata

Ua potopoto e tusa ai ma le mosaic mataupu faʻavae, o elemene ua faʻataʻatia luga o sauniuni uʻamea taiala.

Wood

O le laupapa vavae e tu mai fafo mai isi filifiliga. O le mea e siosiomaga faʻalelei ma mafai ona i ai ni foliga faigata. O le pito i lalo o le susū lagona. Lenei ituaiga o maeʻa foliga lelei i totonu o le potu malolo poʻo le potumoe i le atunuʻu sitaili, shabby chic ma Scandinavian style.

Glossy, matte poʻo satin?

Glossy

O le faʻalo ma se pupula luga o loʻo i ai ni meatotino e atagia mai ai, lea e faʻatagaina ai oe e faʻatele ona vaʻaia le vaega o le potu. O se lautele lautele o lanu o loʻo faʻaalia, e faʻatagaina ai oe e fausia le manaʻoga totonu. I moli faigata, moli o le malamalama o le a taʻalo luga o le faʻata luga.

O le le lelei o le susulu o le lautele lautele o le tapoleni, o le a vaʻaia le laina laina. O le pupula luga e masani ona faʻaaogaina i ona po nei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i le susulu o le beige ma le faʻalo pupula.

Mata

O le tapoleni matte e talafeagai mo le faʻamaeʻaina o le faʻalo i le lotoa poʻo se ituaiga masani, o sea fofo o le a le tosina mai ai mafaufau, ae o le a faʻatumuina atoa le ata o le potu. O le ie matte e lautele atu nai lo le ilaila, e aloese mai faʻasologa. Beige foliga sili i luga o le matte luga - na te fausiaina se foliga velvety.

Taualuga satin

O le taualuga satin o se mea i le va, o le luga e leai se faʻata faʻata, ae i ai se faʻapitoa susulu. Vaʻai, o le pito i luga foliga silky.

I le ata o loʻo i ai se faʻalo satin ma moli e faʻataʻamilomilo i le itu o le potu.

Le tuʻufaʻatasia o puipui ma lanu o faʻalo

TuufaatasigaFaʻamatalagaSe ata
Malamalama puipui ma taualuga beigeMalamalama puipui faʻasaga i le taualuga beige o le a faʻalauteleina ai le potu. O le mamanu mafai ona tele-tulaga, ma le lanu fesuiaʻiga mai le pogisa i le malamalama.
Pa pogisa ma taualuga beigeO le tuʻufaʻatasia o pogisa puipui ma le pito i luga o le beige o le a avea ai le potu ma foliga maualuga. Tuʻufaʻatasia ma puipui laupapa, e mafai ona e maua se laufanua masani i totonu o laufanua.

Pa e faʻafetaui le faʻalo beigeO le teuteuina o le potu i totonu o se lanu e tasi e mafai ai ona faʻatumuina le potu i moli vaivai ma mafanafana.

Lanu susuluO le lanu beige e matagofie mo lona agavaʻa; e ogatasi ma toetoe o soʻo se paolo.

Tuʻufaʻatasia o foloa ma faʻalo lanu

TuufaatasigaFaʻamatalagaSe ata
Fola malamalama ma taualuga beigeO le kulimi pito i luga e alu lelei ma moli-lanu fola. Laminate ma laupapa-pei linoleum poʻo kapeta ma se unpretentious faʻataʻitaʻiga o le a faia se sili kamupani.

Fola pogisa ma taualuga beigeO le tuʻufaʻatasia e faʻaopoopo lelei e le tasi le isi. Foliga manaia i totonu o ona po nei ma masani totonu. Paolo o sukalati sukalati o se tasi o sili sili tuʻufaʻatasiga ma beige.

Fogafale e faʻafetaui le taualuga beigeE sili atu le faʻavaivaia o le lanu laugatasi lanu lanu o le faʻalo ma le foloa ma le fesoasoani o lanu pupula o le teuteuina puipui poʻo mea i totonu.
Fola malamalamaI totonu o le umukuka, o se pupula pupula e mafai ona faia i lanu lanu maa, ma i le potu malolo poʻo le vasega pepe se kapeta susulu po o kapeta.

Ata i totonu o potu

Potumoe

O pupuni mafanafana e lelei tele mo le potumoe, o totonu e teuteuina i le mafanafana ma le malamalama malu. E teuteuina se potumoe masani, o le taualuga mafai ona matte ma se masani ai moli uila poʻo satin tiered. O totonu o aso nei o le a teuteuina i se taualuga beige faʻatasi ma meauli pogisa.

Umukuka

I falemautotogi a le taulaga, o umukuka e masani ona iai sina tamaʻi nofoaga, o lea e sefe ai avanoa, e tatau ona e faʻaaogaina se moli malamalama mo teuteuga. O le lanu sili ona lelei e paʻepaʻe pe beige. Glossy luga o le a fesoasoani ia ausia le faʻateleina o le eria ona o se faʻata aafiaga.

Potu malolo

I totonu o le potu malolo, oe mafai ona faʻaaogaina se masani lauulu mamanu e faʻauiga ai le tafaoga nofoaga. Paʻu kulimi faʻafetaui le potu malolo i se masani pe faʻaonapo nei sitaili. I le faʻaopopoina o laupapa laupapa, o totonu o le a vave ona vaʻaia ese - latalata i le faiga faʻaopoopo.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se pupuni malamalama beige ma se ata.

Tamaiti

O le lanu beige o le a avea ma faʻavae mo potu a tamaiti. Malamalama vali mafai ona faʻaaogaina i luga o puipui, kapeta, poʻo le ata pepa puipui i faʻalo.

Faletaele ma faleuila

I le taʻele, e sili atu le faʻaogaina o se fata-ma-pinion fausaga faia i uamea panels, lenei o le a fesoasoani aloese mai le faʻafitauli o fungus. O le lanu beige o le a foliga vaʻaia ma le tele o moli malamalama.

Alalaupapa ma le auala savali

Moli pupuni i le auala savali o le a maua ai le sili atu malamalama. Talu ai i totonu o fale mautotogi e seasea lava fale mautotogi ma auala savali o loʻo i ai le tele o malamalama faʻanatura, filifilia o se beige paolo o le a sili ona lelei filifiliga.

Tuʻufaʻatasia beige ma isi lanu

Beige ma paʻepaʻe

Paʻepaʻe ma lanu beige foliga matagofie i totonu o soʻo se potu, o le potu o le a sili atu le lautele. I lenei tuʻufaʻatasiga, o le potu atoa e mafai ona teuteuina pe faʻaopoopoina foʻi i teuteuga i se lanu eseʻese.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo faʻapitoa ma se pupula faʻapipiʻi faʻaputuga beige i totonu o se fausaga ma papaʻe paepae.

Beige brown ma sukalati beige

Tuufaatasiga lanu masani. Taʻalo ma ie ma mea, oe mafai ona maua se masani ma aso nei sitaili, pe, faʻaaogaina fafie ma piliki, atunuʻu poʻo loft sitaili.

Piniki beige

Tuʻufaʻatasiga maaleale, lelei mo le teuteuina o le potu malolo, potumoe, vasega pepe poʻo le fale taele. I le suia o le lanu faatumuina, oe mafai ona faia le malamalama i totonu ma sili atu faaleuo pe lototetele ma olaola.

Beige ma uliuli

O le tuʻufaʻatasia o le faʻatusatusaina o le malamalama ma le pogisa e talafeagai mo se faʻaonapo nei totonu. O le potu o le a faʻatumuina e minimalistic meaafale ma laina saʻo ma e le masani ai elemeni teuteuina. O le tuʻufaʻatasiga e foliga matagofie i le potu malolo, faletaele ma le umukuka lautele.

Efuefu sinasina

Grey e masani ona faʻaaogaina i ona po nei totonu. Malulu poʻo mafanafana paolo o le efuefu o le a avatua uiga i le potu. O le tuʻufaʻatasiga e foliga matagofie i soʻo se potu o le fale.

Mamanu

Lua-tulaga

Faatasi ai ma le fesoasoani a se lua-tulaga mamanu, oe mafai vaʻaia faʻalautele le avanoa, LED fasimea o le a fausia ai se opeopea aafiaga. I le faʻaopopoina i le masani foliga ma saʻo tulimanu, o le fausaga mafai ona i ai se le masani ai foliga. O lenei metotia metotia o le a fesoasoani e vaevaeina le avanoa e aunoa ma le soʻona ofiina pe avea ma faʻasilasilaga i totonu. O le taualuga lua-tulaga o le a ofi fetaui lelei i totonu o le potu malolo, potumoe poʻo le umukuka i se tulaga masani ma faʻaonapo nei.

Faʻafefe

O se sili atu faigata foliga foliga foliga lelei i totonu o aso nei totonu. O lenei ituaiga o mamanu e manaʻomia mo le faʻaaogaina i potu vateatea. O le taualuga eseese tulaga e talafeagai mo se potu malolo po o se potumoe.

I le ata o loʻo i ai le taualuga backlit tele-tulaga.

Lolomiina o ata

Tekonolosi faʻaonapo nei ua mafai ai ona faʻaaogaina eseese lolomiga. O le lolomiina o ata ma se ata o le a avea ma se filifiliga lelei filifiliga mo se potu o tamaiti. I totonu o se potu malolo poʻo se potumoe, o se ata faʻavae o le a lagolagoina le aotelega aitia mamanu.

Backlit

O se masani filifiliga o backlighting le faʻaaogaina o se LED fasi e lafi i le tasi pe sili atu tulaga. I lenei tulaga, o le malamalama e laugatasia ma salalau. Backlighting mafai foi ona faia faʻaaoga moli malamalama.

Filifiliga faiga

Aso nei

O le taualuga beige i totonu o ona po nei e feteʻenaʻi ma lanu pupula. O le taulaʻiga o le a luga o pupula lanu pupula poʻo meaafale. O le lanu beige o le a avea ma mafanafana talaʻaga.

Masani

I le masani mamanu, beige, kulimi paolo e masani ona faʻaaogaina. O totonu e faʻatinoina i lanu taofiofia, taulaʻi i mea masani ma le faʻatumuina matagofie o le potu.

Maualuga

O se sitaili e le taliaina le maeʻa maeʻa. O se taualuga faʻafoliga, valivali i le pogisa beige poʻo le malamalama, faʻamaeʻaina i se laupapa slat o le a faʻaopoopoina le sitaili o le potu.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai le faʻalo e beige ma laupapa laupapa i le potu malolo umukuka-potu malolo.

Provence

Malamalama paolo e lelei mo le teuteuina o le Provence style potu. O le laʻila poʻo le malamalama laʻau laupapa e masani ona faʻaaogaina o se mea mo le faʻalo. O le valiina o lima o le a avea foi ma tali e le masani ai, o le ata e mafai ona atagia mai ai le sitaili o le potu ma faia totonu e tulaga ese.

Faletusi o ata

Faatasi ai ma le fesoasoani a le beige, oe mafai ona faʻataʻitaʻi ma totonu o le potu ma teuteu le faʻalo i se amataga auala. Lalo o ata o le taualuga beige i potu mo le tele o mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le Masina A lovers Duet (Iuli 2024).