Fuafua totonu o se potumoe i totonu o se sami faiga

Pin
Send
Share
Send

O le sitaili e faʻavae i luga o lanu masani o le sami, lagi, oneone, ao. Na te faʻaaogaina mea e pei o fafie, maʻa, ma mea teuteu e toe manatua ai le sami: atigi, maamaʻa lapotopoto e galu, ata o meaola o le sami.

O nei mea uma e faʻatagaina ai oe ona lagona le manava o le savili, le leo o le faaseʻe i totonu o le potumoe o le sami, malolo le neivi ma faʻamalolo moni ai.

O le gataifale o loʻo i ai lona uiga taua e mafai ona faʻaaogaina pe a teuteuina se potu.

Lanu Paʻepaʻe, lanumoana, lanumoana malamalama, turquoise, azure, beige, oneone, lanumoana lanumoana o loʻo faʻaaogaina o lanu autu, amu, uliuli, mumu, samasama, moli - o ni faʻaopopo poʻo ni lanu faʻaaliga.

Faʻamaeʻaina O puipui o se potu moe-faʻapitoa potu e mafai ona teuteuina i laupapa e pei o le vaʻaia o le vaʻa.

O le teuteuina o le puipui ma le teuteuina o le peleni e foliga lelei, e faʻatagaina foi ona faʻaaogaina le ata o le sami.

O foloa a le o loʻo ufiufiina i kapeta lanu-malamalama, pe o se laupapa laupapa folasia, faʻataʻitaʻi i se fola.

Meafale Ole filifiliga o meaafale ile potu moe ile sami e manaʻomia ai le faʻaeteete, e tatau ona fai ile laupapa, ma sili ai ile tuai ose mea. Wicker fasi meaafale, paʻu, laupapa, ofe pusa, nonoa ma teuteuina fusi foliga manaia.

Teuteuga O le faʻataʻitaʻiga autu e fesoʻotaʻi ma le sami i ie o se fasi pepa. O se potumoe i se sitaili sitaili mafai ona teuteuina ma teuteu aluga i lanumoana ma paʻepaʻe vavalalata vaʻaia, meafale ie e mafai ona i ai lautele lautele o lanu beige ma lanumoana paolo.

E mafai ona e tuʻuina se tamaʻi sami matagofie i luga o le fata poʻo le laulau i autafa o le moega, ma tautau se auiliiliga o le vaʻa i luga o le puipui, ae o lenei e te manaʻomia se lagona faʻatusatusa: tele naua mea teuteu e mafai ona faʻaleagaina ai le aotelega o manatu.

O auiliiliga 'amu i totonu o le a faʻaopopoina pupula ma mafai ai ona faʻamalamalamaina mea e manaʻomia faapitoa le faʻalogo, pei o ie poʻo lamepa.

Ituaiga ie. O se potumoe malulu tatau ona faʻatumuina i le savili ma le fou, ma o ie saʻo o le a fesoasoani e fausia ai sea lagona. Malamalama, toetoe lava malamalama tulle poʻo organza, pa'ū i saoloto gaugau ma sousou i sina sina manava o le matagi, o le a maua ai le manaʻoga aafiaga.

E mafai ona faʻaopoopoina i latou i pupuni uliuli e faia i le ie lino poʻo le cotton, e tai pei o folau tuai. Ina ia faʻamalosia le lagona, ua pikiina i latou i maea manifinifi, ma i lo latou iʻuga ua nonoa i latou i faʻamau o le sami.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: GPS RANGEMAN vs GULFMASTER vs MUDMASTER. Barometer u0026 Altimeter comparisons (Mae 2024).