Fuafua potu potu 20 sq. m - ata o totonu, filifiliga o lanu, moli, manatu o le faʻavasegaina

Pin
Send
Share
Send

Faletusi potu 20 sq.

O le faʻatulagaga, o se tulafono, faʻalagolago i le faʻatulagaina o le fale mautotogi, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le potu potu e faʻatafafā foliga ma le faʻamalama e tasi, e mafai ona faigofie ona vaevaeina i ni vaega, e aofia ai le auala tele, fale taele, umukuka ma potu malolo.

I le tulaga o le sikuea potu, mo sili avanoa avanoa, latou faʻatapulaʻaina e se vaeluaina, lea e tuʻua ai le faletaele, ma o le malo ma le umukuka vaega e tuua tuʻufaʻatasia.

E i ai foi le faʻaopoopo potu potu, latou te le ofi i taliaina taliaina ma masani ona beveled tulimanu, curved puipui poʻo niva. Mo se faʻataʻitaʻiga, o malologa e mafai ona faʻatulagaina i lalo o se potu laʻei poʻo se kapoti natia, ma faʻaliliuina ai lenei elemeni fausaga e avea ma se mautinoa lelei o totonu atoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o se potu potu e 20 sq. m., faia i se sitaili faʻaonapo nei.

I sea laʻititi lava avanoa, o toe lipeaina e sili atu ona faigofie ma vave. O le mea taua o le sauniuni ma le agavaʻa mo ia, fausia se poloketi ma faʻatulagaina saʻo le vaega o nofoaga ua fuafuaina. E manaʻomia le atiaʻe muamua o se fuafuaga faʻapitoa ma filifili poʻo fea o le a pasi ai fesoʻotaʻiga, le ea, faʻavae, tapuni, ma isi.

I le ata o loʻo i ai se ata o se potu potu o 20 sikuea mita ma le umukuka i tafatafa o le faʻamalama.

Studio zoning 20 sikuea

Mo le faʻataʻitaʻiga o se potu, o loʻo vaeluaina le vaeluaina o pupuni, o pupuni pupuni poʻo pupuni ie, e faʻatagaina ai oe ona fausia se atemosifia faʻafuaseʻi ma e le aʻafia ai le ata o loʻo lata mai. E le gata i lea, o vaega eseese o meaafale e sili ona fiafia i ai o se vaeluaga vaʻaia, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma sofa, lavalava poʻo le fata e tele mea e faʻaaoga. O se auala tutusa lelei o le filifiliga o le faʻamamaina o le potu, ona o le lanu polokalame, moli po o masini pulupulu.

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se fale mautotogi ma meaafale?

O le ata o lenei avanoa e le tatau ona i ai ni meaafale tetele ma fausaga i paolo pogisa. Lenei, e talafeagai le faʻaaogaina o meaafale fesuiaʻi, i le tulaga o le sofa moega, potu moe, moega gaugau poʻo nofoa gaugau.

E fautuaina foi le tuʻuina atu o le manaʻo i meafaigaluega i totonu ma mea e teu ai masini e faʻatumuina i drawers i lalo o le sofa poʻo se niche leai se totogi. Mo le vaega o le umukuka, o le mea sili ona filemu e fufuluina masini, fufulu ipu ma pulou e talafeagai, lea e le gata e tatau ona galue teʻa filemu, ae faʻapea foi ona matua malosi. O le mea e moe ai e mafai ona a le o se moega poʻo se puʻeina sofa.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se filifiliga mo le faʻavasegaina o meaafale i totonu o le potu mautotogi o le 20 sq. m

Mo se potu potu potu o le 20 sq. m., e sili atu le filifilia o meaafale feaveaʻi ma feaveaʻi i luga o uili, pe a manaʻomia, e mafai ona siitia gofie i le nofoaga manaʻomia. O le tali saʻo lava o le tuu o le TV i luga o le puipui. Mo lenei, o le puipui o loʻo faʻaaogaina, lea e mafai ai foʻi ona e tatalaina le televise masini e mafai ai ona lelei le matamata mai soʻo se eria.

Fautuaga mo le filifilia o se lanu

O le filifiliga o lanu mo le fausiaina o se tamai potu potu o se sili taua ma taua filifiliga, o le mea lea, e fautuaina ia amanaʻiaina vaega nei:

  • E sili atu le teuteuina o se tamai fale i moli lanu ma tamaʻi malamalama ma feteʻenaʻi leo.
  • E le fautuaina e faʻaaoga se faʻalo lanu, aua o le a vaʻaia foliga maualalo.
  • I le teuteuina o puipui ma le foloa i le lanu e tasi, o le potu o le a foliga vaʻaia ma maua ai le lagona o se avanoa tapunia. O le mea lea, o le foloa o le ufiufi e tatau ona pogisa.
  • Ina ia mafai e le teuteuga totonu ona tu ese mai le lautele lautele ma aua le avatua i le potu se foliga le mautonu, e sili atu le filifilia o meaafale ma puipui teuteuina i paʻepaʻe paolo.

I le ata o le ata o le potu potu o 20 sq. m., teuteuina i lanu efuefu lanu efuefu.

Filifiliga moli

Mo se potu tisaini o le 20 sikuea mita, e manaʻomia le faʻaaogaina o le sili atu ona lelei moli i le lava aofaʻi. Faʻamoemoeina i foliga o le potu, o pogisa tulimanu e ono aliaʻe i totonu; e sili atu le faʻaaogaina o latou taʻitasi ma le fesoasoani o faʻaopopo moli moli, ma faʻamatuʻuina ai le ea i le ea ma le voluma, a o faia ia sili atu le lautele. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina foliga matagofie o le potu, e le tatau ona e faʻapipiʻiina ni tamaʻi moli poʻo ni matauila.

Fuafua umukuka i le potu potu

I totonu o le umukuka, o se seti e masani lava ona tuʻu i autafa o le puipui poʻo le L-foliga faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina, lea e masani ona faʻatumuina e le pa counter, e le gata o se nofoaga mo se meaʻai mama, ae o se tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia i le va o nofoaga kuka ma nofoaga e nonofo ai. E masani lava, i totonu o sea totonu e i ai retractable, gaugau laulau, lisi-i fafo laulau, gaugau nofoa ma laiti mea faigaluega. Ina ia aua neʻi vaʻaia lautele le potu, mo le 'aiga' aʻai, latou filifilia ni meaafale mama poʻo le malamalama e faia i palasitika poʻo tioata.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potu mautotogi e 20 sikuea ma le malamalama ole la umukuka L-foliga mai.

O le sili atu aofaʻi o teuteuga elemeni e le tatau ona faʻaaogaina i le ata, ma mea umukuka umukuka uma e tatau ona sili atu tuʻuina i totonu o kapoti. Ina ia le vaʻaia lenei vaega ma foliga le mautonu, latou te faʻaaogaina foʻi loka e mafai ona tuʻu ai i totonu tamaʻi mea faigaluega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le vaega o le umukuka, na faia i moli susulu i totonu o le potu potu e 20 sikuea mita.

Faatulagaina o se nofoaga moe

Mo le vaega e moe ai, filifili se moega faʻatumuina i drawers e mafai ai ona e teuina faʻalelei potu ie, mea totino ma isi mea. E le gata i lea, o taimi uma lava, o le moega e faʻatumuina i se fata ma fata eseese, lea e maua ai e lenei vaega se faʻagaioiga faʻapitoa. O se ie vaeluaina poʻo se le tele tele kapeneta, lea e le oʻo i le faʻalo i le maualuga, e talafeagai o se avanoa delimiter. O le mea e moe ai e tatau ona faʻailoa mai e le leai se totogi o le ea, e le pogisa tele ma faʻaputuputu.

I le ata o loʻo i ai se tasi moega tuʻuina i totonu o se nofoaga i totonu o le potu potu o 20 sq. m

Manatu mo se aiga ma se tamaititi

I le fausiaina o le tuaoi i le va o le vasega pepe ma le vaega o totoe o le malologa avanoa, eseese vaeluaina o loʻo faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma se feaveaʻi o se fausaga, o se maualuga meaafale i le tulaga o se fata poʻo se kapeneta, se sofa, se pusa o drawers, ma isi. Leai se laʻititi maualalo-lelei faʻamaufaʻailogaina maua mai faʻaaogaina eseese puipui po o le foloa maeʻa. Lenei eria tatau ona tu latalata i le faʻamalama ina ia maua lava susulu o le la.

Mo se tamaititi aʻoga, latou te faʻatauina se kesi puʻupuʻu pe tuʻu faʻatasi le faʻamalama sill i totonu o le laulau, faʻatasi ma ia penitala penitala. O le fofo e sili ona talafeagai o le moega i luga o le fale, ma le maualalo o le tulaga e faʻatulagaina i le laulau poʻo le laulau faʻamafanafana luga.

I le ata o se potu potu o le 20 sq. ma le tulimanu o tamaiti mo le tamaititi aʻoga, faʻaauupegaina latalata i le faʻamalama.

Fuafua vaega galue

O le loggia insulated mafai ona liua i se suʻesuʻega, o lea o le potu aoga o le a le leiloa aoga avanoa. O le avanoa poletito e mafai ona teuteuina gofie i se laulau aoga, o se nofoa faʻanofonofonofo lelei ma le fata talafeagai poʻo fata. Afai e le mafai lenei vaifofo, eseese lauiti, puʻupuʻu mamanu poʻo fesuiaʻi meaafale e faʻaaogaina, lea e mafai ona gaugau i soʻo se taimi.

I le ata o le ata o le potu potu o 20 sq. ma se galuega vaega ma se lauiti papaʻe laulau faʻatumuina e fata ma fata.

Teuteuga o le faletaele

O lenei tamaʻi potu e manaʻomia ai le faʻaaoga tatau ma talafeagai ole vaega. O kapeta taele faʻaonapo nei ma tioata tisaini o se sili ona taua filifiliga e maua ai e le ea le lagona o le ea.

O le mamanu o le faletaele tatau ona faia i moli malamalama, ia iloga i le lamolemole lanu fesuiaiga ma le lava aofaiga o moli. Ina ia fausia se vaʻaiga le mafaatusalia ma faʻateleina le avanoa i totonu, latou filifilia paʻepaʻe paʻipaʻe faʻamau faʻamau paipa, taʻele ma tulimanu faʻaofuofu, o se manifinifi faʻavevela vevela solo, faʻata tele ma faʻapipiʻi se faitotoʻe faʻaseʻe.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le tamaʻi faletaele i lanu beige i totonu o le potu potu potu e 20 sikuea mita.

Potu ata ma le poletito

O le iai o se polotito e maua ai avanoa faʻaopopo e mafai ona faʻaaoga lelei. Afai, ina ua maeʻa le faʻamamaina o faʻamalama ma faitotoʻa, o loʻo vaeluaina se vaega, ona liua lea o se laulau, o se atoa tuʻufaʻatasia loggia, e aunoa ma le tuʻuʻeseeseina fausaga, nofoia e se umukuka seti ma se pusaaisa, faʻatulagaina ma le avanoa mo se suesuega, o se nofoaga faʻafiafia ma malu, mafanafana nofoa ma se kofe laulau, faʻapea foi ma faʻatulaga se moega ma se moega i luga pe fai se 'aiga' aʻai.

Faatasi ai ma le fesoasoani o sea toefausiaina ma le tuʻufaʻatasia o se loggia ma le potu malolo, ua fausia ai se avanoa faʻaopopo, e pei o le faga faʻamalama fusi, lea e le gata maua ai se faʻaopoopoga i le potu potu, ae mafai ai foi ona fausia se sili matagofie ma muamua mamanu.

I le ata o le ata o le potu potu o 20 sq. m., tuʻufaʻatasia ma le poletito, faʻaliliuina i se suʻesuʻega.

Faʻataʻitaʻiga o duplex apartments

Faʻafetai i le vaega lona lua, e tele vaega aoga ua fausia, e aunoa ma le leiloa o le faʻaopoopo vaega o le fale mautotogi. Tulaga masani, o le maualuga tulaga faʻatulagaina ma se moe nofoaga. E masani ona tuʻu i luga ole umukuka, fale taele, poʻo luga ole sofa bed. I le faʻaopopoina i lona aoga gaioiga, lenei faʻavae maua ai le mamanu a faʻapitoa faʻapitoa ma tulaga ese.

Filifiliga totonu i sitaili eseese

Scandinavian design e iloga i lona kiona-paʻepaʻe, e matua aoga ma mafanafana. Lenei faʻatonuga aofia ai le faʻaaogaina o teuteuga, i le tulaga o le uliuli ma papaʻe ata, atavali ma meaafale faia o maualuga-lelei mea masani, e pei o fafie. O le eco-style o loʻo i ai foʻi sona faʻanatura faʻapitoa, e iloga mai i moli susulu vaivai, o laʻau lanumeamata ola ma laupapa vaʻai lattice, e fausia ai se siʻosiʻomaga matua filemu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le potu lua potu o le 20 sq. m., faia i le loft faiga.

O le autu faʻaaliga o le maualuga lugalaina sitaili o le faʻaaogaina o unplastered piliki, ma le loto i ai gaʻo utupoto, le i ai o mea i le tulaga o tioata, laupapa ma uʻamea. Lamepa ma uumi uumi poʻo soffits e masani ona faʻaaogaina o mea teuteu moli, e foliga sili ona lelei pe a tuʻufaʻatasia ma puipui sima.

O elemene iloga o le maualuga-tekonolosi faiga o totonu i totonu lanu efuefu i le tuʻufaʻatasia i uʻamea ma ilitata luga. Mo minimalism, faigofie maeʻa ma meaafale e iloga i le faigofie ma faʻagaioiga e talafeagai. Lenei, foliga matt foliga foliga fealofani, i le tulaga o tapuni fata ma uma ituaiga o tatala fata ma se feololo aofaʻi o teuteuga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potu potu o sikuea e 20, teuteuina i se sitaili Scandinavian.

Faletusi o ata

I le amanaʻia ai o ni tulafono, e iʻu ina ausia se ata tuʻufaʻatasi mamanu o se potu potu o le 20 sq. m., fetuʻunaʻi e tusa ma manaʻoga o le tagata lava ia ma liua e avea ma se manaia potu nofo, uma mo le tasi tagata ma mo se talavou aiga ma se tamaititi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tiny 22-Sqm Apartment Maximizes Space in Style (Iuli 2024).