Sofa i le potu malolo: mamanu, ituaiga, meafaitino, masini, foliga, lanu, filifiliga o nofoaga

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona filifili se sofa i le potu malolo?

E tele manatu taua e mafaufau i ai:

  • O le mafuaʻaga o le sofa: o le a avea ma taulaʻiga o totonu pe o le a faʻaopoopoina le toega o meaafale? Mata o le a faʻaoga faʻaoga? Mata e avea o se moe mo malo?
  • Potu o potu malolo O le sofa lapoʻa o le a le ofi i totonu o se avanoa avanoa, ma se tamaʻi potu o le a "leiloa" i totonu o se potu vateatea.
  • Faiga i totonu. O meafale filifilia filifilia e tatau ona ogatasi ma teuteuga ma teuteuga o le potu.

O le a le sili atu mea faʻaleni mea i le potu malolo?

Faigofie o le autu faʻailoga mo se sofa, ae o le aoga itu o le mataupu e le itiiti ifo lona taua.

Mafaufau i ni autu autu se tolu o mea e faʻapipiʻi ai ie:

  • Paʻu O se taugata mea o le a faʻaopopo ai se paʻi o taugata i le siosiomaga. Maʻa ofu ae le manava manava. Le maua le toʻafilemu mo vaega ua aliali mai o le tino.
  • Faia i le faasao-paʻu. Tuʻufaʻatasia lelei o le paʻu ufiufi (malosi, foliga mai), ae taugofie tau, ma le lagona faʻalogona lagona e tele taimi e sili atu le manaia.
  • Ie Faʻaavanoa avanoa faʻatapulaʻaina mo le ata ma le teuga. E fautuaina e filifili ie e teteʻe i le palapala ma le faʻamamafa: filiga, velor, lafumamoe, jacquard, ie matagofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se sitaili paʻumanu manaia i luga o le potu malolo o le autalavou.

O le a le sili suiga auala i le potu malolo?

A filifilia se sofa i le ituaiga o suiga, e tatau ona e uai atu i foliga o le ata, faigofie o gaugau ma le i ai o se ie lino. E tele ituaiga o auala:

  • Tusi Fuafua le faʻamaonia, faʻamaonia i le aluga o tausaga. Lua vaega e mafai ona faigofie ona liua i le tasi, o loʻo i ai se avanoa lautele tagamea.
  • Kiliki-gag. O se faʻaleleia atili o le tusi auala. I le faʻaopopoga i le tua ma le nofoa, o le armrests e faʻaliliuina foi. E tolu ona tulaga o le tatalaina: nofo, taʻoto ma faʻatulagaina malologa tulaga.
  • Eurobook. E le pei o se "tusi", e le manaʻomia e seʻe ese mai le puipui ina ia mafai ona tatalaina. O le nofoa e alu i fafo luma ma o le pito i tua malolo i lalo. E i ai le atigipusa pusa.
  • Maliega. Tatala le umi i le tosoina mai o le nofoa ia te oe. O le moega atoa e aofia ai vaega e tolu, o soʻoga e le lagonaina.
  • Moega Se sofa ma se uʻamea faʻavae ma se manifinifi faamalu, gaugau faʻatolu ma nana i lalo o le nofoa o tagata taʻitasi aluga.
  • Sedaflex. Suʻesuʻe faʻafouina mods. I totonu, i le faʻaopopoina i nofoa nofoa, o tua i alualu i luma ua liua foi.
  • Dolphin. O le pito i lalo o le nofoa i se taimi vave ma faigofie "osooso" pe a tatalaina, ona o lea masini na maua ai lona igoa.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo lautele ma se sofa tatala.

Foliga ma lapoʻa o sofa

I se faʻaopopoga i masani masani sofa, o tagata gaosi ofoina atu uluaʻi mamanu mo soʻo se tofo.

Tulimanu

O le iloga uiga o le vaevaega sofa sofas o le lautele ma agavaʻa. O se tulafono, e iai a latou pusa mo ie lino. Vaʻai lelei i le kamupani o laulau kofe faatafafā pe oval.

O le tulimanu o le sofa foliga L o loʻo tu i le itu taumatau poʻo le agavale. E i ai foi faʻavaomalo mamanu e mafai ai e le vaega masani ona suia lona tulaga pe a manaʻomia.

Semicircular ma lapotopoto

O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e le masani ona aoga, ae e matuaʻi foliga mai i totonu o le potu malolo totonu.

I le ata o loʻo i ai se potu magalafu ma se sofa lapotopoto, lea e ogatasi ma le laulau ma stucco luga o le faʻalo.

U-foliga

Fetaui lelei mo fale tele. Faʻafeiloaʻi i le lautele o tagata i le potu malolo, ma e leai se manaʻoga e faʻatau ni nofoa faʻaopoopo.

Laititi sofas

O se ituaiga meaafale aoga: ona o lona tele puʻupuʻu, e ofi i totonu o se tamai potu malolo poʻo potu potu.

I le ata, o se sofa vaapiapi faʻatumuina le avanoa, o loʻo tu i totonu o se puipui vaega.

Sofa tele mo le potu malolo atoa

Afai o le faʻatulagaina faʻatagaina oe e foaʻi le tele o le avanoa i le sofa, e ono mafai ona maua ni lima pe ono-nofoa nofoa luga o le maketi faʻaonapo nei. O ia tupu meaafale nofoia le pa atoa. Fetaui lelei mo se tele aiga pe matua talimalo talimalo.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se sofa umi i le tulimanu ma se mafanafana maualuga i tua, o loʻo tu faʻafesagai ma le TV.

Filifili filifiliga mo sofa i totonu

Lenei aso ua taofi le faʻatapulaʻaina o latou mafaufauga, talu ai nei meafale meafale mafai ona aumaia soʻo se manatu i le ola.

Faatasi ai ma ata ma mamanu

Felanulanuaʻi faʻataʻitaʻiga i luga o le upholstery o le a apili i tagata faʻafiafiaina o retro. O le ie ma fugalaʻau o le a ofi uma Victorian ma Provence sitaili. Mataupu i totonu o se pa masani o le a aumaia ai le faʻaaloalo i le ea. O le valivali ufiufi o le a faamamafaina ai le vaaiga o totonu ma faʻaopopo i ai le malosi.

I le ata, o se fasi paʻepaʻe manifinifi i luga o se sofa lanumoana o se masani auala mo le toe fausiaina o se sami faiga.

Lua sofa i le potu malolo

O ni nai sofa i le fale faʻafiafia o se auala lelei lea e teuina ai se potu tele. Latou te faia se taumatau taumatau pe tuʻu faʻafeagai. I le taimi e tasi, e le manaʻomia le filifiliina o ni faʻatusa foliga - e lua-leo tuʻufaʻatasiga foliga sili atu ona manaia.

Chester

Sofa lauiloa o Igilisi amataga. E i ai ni iloga iloagofie foliga: chic piʻoʻulima armrests, o se fusi taʻavale fusi i tua, paʻu (laititi masani ie) ie faʻapipiʻi. Chesterfield e masani ona avea ma teuteuga o soʻo se - le gata i le masani ai - potu malolo.

Faatasi ai ma se ottoman

O le ottoman o se mea aoga tele o meaafale teuteuina e avea o se vae, laulau poʻo se pusa. O le ottoman e sikuea, faʻatafafā, pe lapotopoto.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le sikuea ottoman ma ona vae. Faʻaaofia ma sofa sinapi.

Faʻafefea ona filifili le lanu o le sofa i le potu malolo?

Fautuaina e le au mamanu le 'aloʻese mai tuʻufaʻatasiga latalata i le paolo o puipui: e sili atu le filifilia o meaafale, taʻalo i faʻatusatusaga. O se sofa malamalama o le a ofi sili atu i totonu o se potu malolo pogisa ma le isi itu: i totonu o se malamalama totonu, pogisa poʻo susulu meafale o mauoa lanu o le a foliga aoga. O le monochromatic range e talafeagai pe a fai o iai se faʻamoemoe e "faʻamamaina" le sofa i le tulaga.

I le ata, o le sofa sofa e fetaui lelei i totonu o le setiina o leo muted. O le malu malu o le ie o loʻo i totonu o le ofu mafanafana o loʻo i totonu o le emerald lanu.

Lanu sofa

A filifilia se lanu lanu, oe manaʻomia le faʻalagolago i a oe lava mea e te manaʻo ai. O mea masani e masani ona fai - papaʻe, efuefu ma uliuli - leo. Ae o faʻasusu pupuni e faʻaogaina ma le manuia i totonu o le potu malolo, aua o le lanu e maua ai le siosiomaga a faʻapitoa uiga ma aʻafia ai le lagona.

O le mamanu e mafai ona faʻafetauiina e ala i le tuʻufaʻatasia o mafanafana (poʻo le malulu) tone ufiufi i le faʻaituʻau maeʻa poʻo le tasi i le isi. Malulu malulu - lilac, turquoise, lanumoana, emerald, lanumoana lanumoana, Vaioleti - e matua le toe ola, fesoasoani e malolo.

I le ata o loʻo iai se tuʻufaʻatasia lelei o se sofa lilac ma se mafanafana o fola ma puipui.

Paolo mafanafana - moli, mumu, samasama, lanumeamata lanumeamata, burgundy, enaena - o le a faia le potu mafanafana ma fiafia.

Faʻafefea ona tuʻu saʻo le sofa i le hall?

I totonu o fale lalaga, o le nofoaga sili ona lelei e filifilia mo le sofa, ma o nei mea e le o taimi uma o filifiliga lauiloa "latalata i le puipui", "i luma o le TV" poʻo le "latalata i le magalafu".

Afai o le potu malolo e laʻititi, e mafai ona tuʻu i tafatafa o le faʻamalama: o lenei o le a faʻasaolotoina tolu puipui mo gaioiga ma sefe avanoa. Pau lava le toe faʻafitauli o le moe i tafatafa o le radiator e le masani ona lelei.

Afai o le faʻamalama i le potu malolo o faga faʻamalama, oe manaʻomia le tuʻuina o le sofa ina ia mafai ai ona saunia se lapotopoto savali. E naʻo totonu o le potu avanoa le mea lea e mafai ai, pei o le filifiliga "i le ogatotonu o le potu" peʻa manaʻomia le sone. E talafeagai mo se umukuka-potu malolo.

E tusa ai ma le fautuaga a le aʻoaʻoga i Sasaʻe o Feng Shui, o meaafale meaafale e le tatau ona tuu faʻafesagaʻi ma le faitotoʻa, talu ai o mea uma e le manaʻomia o loʻo agai atu i le tagata. Ae o isi taimi i totonu o potu vaiti e naʻo le pau lea o le auala e alu ese ai.

Afai o loʻo i ai se faʻamau i le potu malolo pe leai se mea e faʻatumu ai le avanoa i lalo o le faʻasitepu, o le tamaʻi sofa o le a avea ma se nofoaga faʻaopoopo mo malolo tumaʻoti.

Mamanu tisaini i eseese potu malolo sitaili

Ina ia mafai ona tausia se ituaiga sitaili faʻatonuga, e taua le filifilia o meaafale e faʻamamafaina le lotogatasi o teuteu.

Sofas po nei

O le teuteuina o le potu malolo i se faiga faʻaonapo nei e le eseʻese i lanu eseese. O meaafale iinei e aoga, e faʻavasega lelei ma faʻafaigofie. Lona mamanu e puleaina e geometrically masani foliga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se sofa e fa nofoa e le masani ai, e i ai le maualalo o le papatua ma le laulau tuʻuina i totonu.

Faʻavae

O tala faʻavasega taimi e faʻaalia ai le fiafia o tagata e ana mea totino mo mea taugata. O meaafale e sili ona matagofie, i lanu o pastel, ma o le ie e faia i ie taugata, pei o le veloveta.

Neoclassic

O le tuʻufaʻatasia lea o tamaliʻi ma aʻoaʻo lelei. O meaafale e iloga i ie sili ona lelei ma faʻatumuina, o le teuteuga e faʻaaogaina ai se natura paleta ma faigofie teuteuga.

I le ata o loʻo iai le potu malolo tuʻufaʻatasia ma le umukuka. O meaafale e foliga mai e mama ma taugata, ma o teuteuga i aluga e tagitagi i ie i luga o faʻamalama.

Provence

O le faʻamafanafanaina Provence e le fesoʻotaʻi ma le faʻafefe - e manava ma le mafanafana i le fale. O sofas malulu ma fugalaʻau fugalaʻie, ie e afu ie afu, o lavender shade e ofi lelei i totonu.

Ata o se potu malolo faʻaitumalo ma se paʻepaʻe tolu-nofoa nofoa.

Minimalism

O lanu taʻimua i lenei sitaili e papaʻe ma efuefu faʻasolosolo ma paolo o laʻau masani. O le avanoa e le tumu i meaafale. O le mea e faʻataʻitaʻi ai mea o loʻo faʻaalia i totonu o se moli malamalama ma e leai ni mamanu faigata.

Aso nei

O le Art Nouveau potu malolo tuʻufaʻatasia lau pupula luga ma susulu malamalama. O meaafale masani ma mea uʻamea ma e aunoa ma ni mea teuteu tetele e faʻaaogaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu malolo i le Art Nouveau style, e iai le sofa tulimanu e tolu nofoa e latalata ile laulau kofe iila.

Ituaiga o sofa mo le fale tele

E eseese foi meaafale mo le soifua maloloina i ituaiga fausaga:

  • Faigofie Latou aofia ai o eseʻese vaega ma e mafai ona faigofie ona suia le faʻavasegaina o meaafale.
  • Faʻatonu Faʻatusa masani. Se filifiliga manumalo mo soʻo se potu.
  • Ma se nofoa. O lea sofa e aveʻesea le manaʻoga e faʻatau ni meafale faʻaopoopo mo le moe.

I le ata o loʻo i ai meaafale e aofia ai le tele o vaega, lea e tuʻufaʻatasia e tusa ma manaʻoga o tagata e ona.

  • Tagata liliu E i ai a latou gaugauina auala ma se fata, ma le fesoasoani o lea fausaga liliu atu i se sofa moega ma se orthopedic faamalu.

Fautuaga mo le filifiliga o ie i le potu malolo

O ie sofa e faʻaolaola ai le nofoaga ma faʻaopopo ia lanu lanu. O se tasi auala e teuteuina ai totonu o le ufiufiina o ni meaafale i se ie afu, ufiufi i se mea e moe ai, pe puipui foi i se ie.

O aluga e masani ona faʻaaogaina o mea teuteu, tuʻufaʻatasia:

  • ofutele faigofie ma teuteuga;
  • pupuni felavasaʻi;
  • lanu susulu i luga o le pastel background.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga manino o le tuʻufaʻatasia lelei o ie: o mea teuteu i luga o kapeta e ogatasi ma aluga, o le beige plaid ma le ottoman - ma pupuni.

O meaafale meaafale e masani ona faʻapipiʻi i pupuni poʻo kapeta. E mafai ona e mauaina le fealofani i le fuafuaina o ie e ala i le fesuisuiai o paolo ma faʻaaoga eseese ie: mo se faʻataʻitaʻiga, fulufulu aluga ma kapeta i foliga o manu paʻu.

Faletusi o ata

I le avea ai o se tulafono, o totonu o le potu malolo e fausia faataamilo i se sofa, ma faʻafefea ona fai - ultramodern i le maualuga-tech style poʻo le faia i laupapa laupapa i le loft style - faʻamoemoeina naʻo le amio a le ana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: لا تبحث عن شخص يسعدك (Mae 2024).