O le fea talieleele e filifili mo se umukuka paʻepaʻe?

Pin
Send
Share
Send

Talieleele uliuli

O se tu masani ma masani ona manumalo faʻatasi. O le uliuli ma paʻepaʻe tuʻufaʻatasia nonoina se kalafi ma tamaloloa lagona i le ambiance. I se faʻaopopoga, pogisa faʻaopopo le loloto i le avanoa, ma maua ai le manatu o loʻo sili atu avanoa nai lo le mea moni na i ai.

O le filifiliga sili ona taatele mo le faia o se uliuli backsplash o maa keramika. O se anagata ma siosiomaga faauo mea e le manaʻomia faigata tausiga.

O le isi auala e fausia ai se matagofie matagofie o totonu o le faʻaaogaina o se sauni MD-laupapa e mafai ona toe gaosia soʻo se ituaiga. O se puipui ma faʻataʻitaʻiga o le uliuli maamora foliga sili ona lelei: acrylic maa poʻo quartz faʻaputuputu sili ona fetaui lelei mo nei mafuaʻaga.

Mo se sili atu laconic ma austere mamanu o se papaʻe umukuka, skinals e talafeagai: a monochromatic graphite apron faia i anagata anagata o le a faia ai le papaʻe umukuka sili atu eseesega. Pau lava lona toe faʻafitauli o le iila i luga, lea e iloa gofie ai se palapala.

Ofuvae apamemea

Teuteuina o le vaega kuka i maa masani keramika o se muamua auala e liliu a papaʻe umukuka i se tasi o sili autu teuteuina o se fale mautotogi. O sea apron o le a mautinoa le le amanaʻiaina e malo ma o le a faʻafiafiaina tagata e ona mo se taimi umi.

Hexagons, tafatolu, rhombuses, fua ma faʻataʻitaʻi pito foliga matagofie ma faʻaopopo uiga i le umukuka.

Ae o le faʻapipiʻi o tile o loʻo manaʻomia ai le tele o le poto, taimi ma le faʻafetaui lelei o puipui.

A filifilia se tile ola, e taua le faʻatumauina o le paleni: aua le soʻona soʻoga o galuega luga ma puipui ma teuteuga. Ole paepae ole auala pito sili lea ona lelei e faʻapaleni ai se puipui e teuteuina e le masani ai.

Faʻamau faʻailoga

Afai o le sini o le poloketi o le fausiaina o se toʻafilemu, mafanafana siosiomaga e aunoa ma susulu auiliiliga, o se auala lelei e ausia ai lenei o le faaaoga malu pupuluga o beige ma efuefu. O leo oneone e foliga lelei mai umukuka masani.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka paʻepaʻe ma maa sinasina. O le toe faʻaata mai luga faia meaafale sili atu taugata ma matagofie.

O paolo lanu efuefu e fai si faigata ma fetaui lelei i sitaili faʻaonapo nei. Aso nei, i le tumutumuga o lauiloa, peleue fesoasoani e faʻatusa sima poʻo maʻa.

I le ata o loʻo i ai se tali faʻapipiʻi faia i lapoʻa porcelain poselain ma se maʻa uiga. O se umukuka laʻititi papaʻe ma se lanu efuefu talieleele foliga foliga taofiofi ma le faʻalavelave.

Ae o mea sili ona taʻutaʻua mo le faʻasaga i tua o se umukuka paʻepaʻe o pea kiona-paʻepaʻe keramika tile. O lenei vaifofo fofo e masani lava ona faʻaogaina i ni faʻamatalaga se lua: a le o le sikuea oloa poʻo se faʻatafaʻilagi "puaʻa" o loʻo faʻaaogaina. O sea umukuka e le eseʻese i le tagata lava ia ma galue o se sauni-na faia fofo fofo.

Faʻata tioata

I le avea ai ma sui i isi laʻau masani, o loʻo iai le faʻatanoa tioata e le fefe i le susū, palapala ma le maualuga o le vevela. O le aoga sili o le tioata tioata o le leai o ni faʻamaʻi, e faʻafaigofie ai ona tausi.

E mafai e se tioata i tua puipuia le puipui vali mai le faʻasusu: O lenei filifiliga e fetaui lelei ma umukuka laiti e le manaʻomia ai se faʻamamafaina o le vaega kuka. E mafai foi ona e tuʻuina ata, ata puʻe, kuka ma pepa puipui i lalo o le ipu malamalama.

I le tuʻufaʻatasia ma se moli seti, o se tioata faʻamalama faia le potu sili atu ea: o se lamolemole luga ma papaʻe faʻataʻitaʻi manuia atagia moli, vaʻaia lautele lautele o le umukuka.

O le laulau laulau ma le talieleele, o loʻo teu i se lanu e tasi, e matuaʻi faʻafiafiaina lava.

Susulu o le talieleele

Afai o se tasi o galuega a le apron o le faʻaopoopo lea o le faʻaleoga, o le mauoa o lanu o se auala sili lea e toe ola ai i se tulaga le faʻaituau. Ina ia fausia se susulu mai o le la, samasama, lemoni ma moli moli e talafeagai. Ina ia vaʻaia faʻamaluluina totonu totonu, lanu moana ma lanumoana paolo e talafeagai.

Lanu mumu o le a faamamafaina ai le natura naunautai o le umukuka umiaina, piniki o le a faʻaopoopoina le lototele i le tulaga, ma lanumeamata, o loʻo atagia mai ai le natura ma le tautotogo, o le a maua ai totonu o se fou.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tali lanu moana i se lanu moli lanumoli. O se vaega o le puipui, faʻatumuina e moli, fausia ai se le masani ai vaʻaiga aafiaga.

Apamora maamora

Mo tamaloloa totonu, o le tali sili ona talafeagai o le a avea o se mea e faʻataʻitaʻi maʻa masani. O maamora masani e faʻamoemoeina naʻo mo potu vateatea ma e sili atu ona talafeagai i totonu o umukuka ia e laititi le kuka.

O le faʻapipiʻiina o se laupapa maamora mamafa e aofia ai tau ma faigata taua, e le gata i lea, o le maʻa faʻanatura e leiloa i se tasi na fausia i ona faʻagaioiga.

I le ata o loʻo i ai se talieleele paʻepaʻe ma maamora faʻataʻitaʻi i totonu o se tamai umukuka.

Ole manaʻoga autu mo maamora faʻataʻitaʻi e maualuga lona tulaga ole faʻataʻitaʻiga. O le apron o le a faʻaopopoina se paʻi o le taugata pe a fai o le uiga e le toe faia ia lava. O le sili paketi ma lauiloa "marbled" mea o acrylic maa ma poselane stoneware.

Apron i lalo o le laʻau

O le isi tulaga i umukuka papaʻe faʻaonapo nei o laʻau laupapa o le nofoaga galue. E mafai ona avea ma laupapa masani poʻo ufiufi, puipuia e vai-faʻamamaina mea faʻapipiʻi, MDF panels ma le laupapa teuteuina po o le porcelain stoneware ma se faʻavae laʻau.

Ona o le faʻaaogaina o le lanu paʻepaʻe, o laʻau foliga foliga sili ona malamalama ma mamalu. Sili mo le toe gaosia Scandinavian ma faasao-faiga, faʻapea foi ma minimalism: fafie faia se malulu totonu totonu mafanafana ma sili atu le mafanafana.

Lolomi umukuka talieleele

E ui lava i le lauiloa muamua, o faʻaputuga tusi ma le lolomiina o ata i luga o le paʻu ua manatu ua le toe aoga. Ae afai e te moemiti o teuteuina lau umukuka ma se ata, e le tatau ona lafoa le aitia ae fiafia i seisi manatu.

I le avea ai o se suiga i le tioata ma le palasitika, o se ata i luga o se tile e mafai ona tautuaina ai: i totonu o le digital workshop, soʻo se ata o le a tuʻuina atu i oloa paʻepaʻe matte e faʻaaoga ai ultraviolet lolomiga tekonolosi - pau mea o totoe o le faʻaleleia i se varnish puipuia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se toefaʻaleleia o tisaini, o le faʻasilasilaga autu lava o Roy Lichtenstein's "Still Life with a Windmill", faʻapipiʻi i tile.

O leisi auala e faʻafiafia atili ai le lanu paʻepaʻe o le headset o le teuteuina lea o le uafu i mea teuteu. Lenei mafai ona tile ma fugalaʻiga fugalaʻau, foliga faʻatusa, pe faʻapipiʻi. Ina ia aua neʻi soona soʻona totonu, e taua le filifili le faʻaituʻau o pa puipui ma ie.

Aperone apamemea

Tagata faʻafesoʻotaʻi o brickwork faʻaaoga papaʻe e faʻamamafa ai le tino o le terracotta ma enaena faʻaiʻuina. O le talieleele e mafai ona faia e le gata mai piliki faʻanatura e ala i le aveʻese o le sima mai le puipui, ae faʻapena foʻi ona faʻataʻitaʻi i maa o poloka.

I tulaga uma ia e lua, o le pito i luga o le vaega e manaʻomia ai le puipuiga: e tatau ona varnished i ni faaputuga pe ufiufi i le tioata. O se umukuka ma se apron sikiliki foliga foliga lelei tusa lava pe leai ni kapoti i luga.

Nai lo o se porous mea, oe mafai ona faʻaaoga se puaa ma se piliki mamanu: i faigata faʻagaioiga tulaga, e faʻaalia ia lava sili sili atu ma tumau umi nai lo gypsum.

O se tasi o tulaga taua i Europa i aso nei o le faʻaaogaina o uʻamea i le faʻamaeʻaina o le galuega vaega. Afoni e faia i le le 'elea uʻamea,' apamemea ma alumini. E faia e le gata i le tulaga o se maʻa lamolemole faʻamaʻa, ae faʻapea foi i foliga o sikuea, hexagons ma mosaics.

O uamea faʻaalia i le tuʻufaʻatasia ma lanu paʻepaʻe e faʻatagaina e vaʻaia lautele se umukuka vaiti. E anagata ma e le fefe i le maualuga o le vevela, e tuʻufaʻatasia lelei ma laupapa ma maʻa. O le pito i luga e mafai ona iila ma matte.

Faletusi o ata

Tele o tali e faʻaaoga e mamanuina ai se falefaigaluega i totonu o le kiona paʻepaʻe umukuka foliga lelei ma manaia. Paʻepaʻe lautele e tuʻufaʻatasia ma paolo uma ma ie, o le mea lea, pe a filifilia se mea poʻo se lanu mo se tali, e mafai ona e faʻalagolago i ou oe lava manaʻoga. O isi manatu le taua e mafai ona maua i le potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Video for the White People (Iuli 2024).