Potu moe i totonu o se fale laupapa - ata ma ata

Pin
Send
Share
Send

O le mamanuina o se potumoe i totonu o se laupapa fale o se galue, manaʻoga faʻagasologa, lea faʻalagolago i ai le mafanafana, lalelei, ma le faʻagaioiga o le potu. O Wood e taua o se vaega o le siosiomaga, o le mea lea e sili ona taʻutaʻua i le taimi nei atinaʻe ma i latou e manaʻo e taofiofia se fale o le atunuʻu, o le autu faʻaaogaina fale poʻo se potumoe i lalo o se laʻau i se fale mautotogi masani. Mo le fausiaina, e faʻaogaina se pou (faʻapipiʻi, faʻamatalaina, le faʻamatalaina), o se ogalaau lapotopoto.

O fale laupapa e iloga i latou i le siʻosiʻomaga agalelei, ae faʻapena foi i o latou foliga aulelei. E fai lava si faigata ona saunia se ata i totonu mo se potu, talu ai e le o mea uma e sologa lelei ma fafie. O se fale e faia i laupapa e tatau ona o gatasi ma le vaʻaiga i totonu, o potu taʻitasi e tatau ona faʻaopoopoina e le tasi le isi, ona maua ai lea e le lagona o le mafanafana lagona o tagata nonofo i aso uma. Taitasi fale i ai se faapitoa nofoaga mo le potumoe. I totonu o lenei potu, o se tagata faʻaaluina i le tasi vaetolu o lona olaga, aua o le a le mafanafana o lenei tulimanu o loʻo saunia e faʻamoemoe i le soifua manuia, o lagona o tagata.

Elemene mamanu

O le foloa muamua o le fale e mafai ai ona teuteuina le potumoe i se sili atu masani foliga, talu ai lamolemole puipui ma faʻaloʻo saofaga i lenei. O le uluaʻi vaʻaiga o potu moe e ofaina se potu i le potu pito i luga, lea e faʻataʻitaʻi ai faʻalo ma puipui e faʻaalia ai ni aitia e sili ona tulaga ese. I se faʻaopopoga i meaafale, o le potu e mafai ona faʻaopoopoina i totonu elemeni o le a faia ai le potumoe mamanu tulaga ese ma leai se aoga.

Moega

Afai o puipui o se potu i totonu o se fale laupapa e lalagaina i laupapa poʻo le foliga mai o se pa mautu, e sili atu le fautuaina e filifili se moega mai fafie. O le lanu lanu o le moega e tatau ona ogatasi ma le lanu o puipui pe i ai i le tutusa lanu ata.

O le ata o le potumoe mafai faʻauiga uma se moega laupapa ma se moega faʻapipiʻiina i ie vaivai. Ina ia vaʻaia faʻateleina le tele o le potumoe, e sili atu le filifilia o moli malamalama, aloese mai le uliuli, enaena enaena. O teuteuga aluga o le a teuteuina le moega ma faʻaopopo le pupula. Mo lenei mea, e le manaʻomia le tutusa o latou foliga geometric ma le lanu. Lilac, piniki, lanumoana, peach tone o le a foliga muamua i luga o se papaʻe papaʻe. Naʻo le aua le filifilia lanu maʻona, o le paleta tatau ona i pastel lanu, ona o le potu o le a faʻaosofia le mafanafana, faʻapea foi ma le mafanafana.

I totonu o le potumoe, o loʻo tu i luga o le fogafalealuga, e talafeagai le tuʻuina o se moega i lanu uliuli pe a fai o le lotoa e faʻamalamalama lelei e faʻamalama. I luga o se moega o lanu uliuli enaena, uliuli, lanumoana tone, aluga mama nai lo le autu palette o le a foliga manaia.

Talu ai o laupapa laupapa ma faʻalo e sili atu ona fesoʻotaʻi ma se toʻafilemu, vaʻaia lelei, e sili ai le lafoa o le teuteuina o le moega ma rhinestones, metala susulu rivets ma ie ma le susulu pupula. O le filifiliga ma se teuteuga aulelei atonu e talafeagai pe a fai o se tasi o puipui e ufiufi i pepa puipui ma se pupula faʻavae poʻo se ilaila pupuni.

Fatafata o drawers poʻo lavalava

Tele taimi, meaafale mo lavalava ma ie moega ma solo o loʻo tuʻuina i totonu o le potumoe e faʻaleleia atili ai galuega. E mafai ona e faia e aunoa ma se ofu faʻaofuofu poʻo se pusa o drawers pe a fai o loʻo iai se potu tuʻufaʻatasi i totonu o le fale. Ae afai o le fale e maopoopo, o lona uiga e taua le mafaufauina o le ata ma le lanu o isi meaafale lelei.

I totonu o se fale e faia i laupapa, o kapoti i luga o le puipui atoa o le a ofi lelei i totonu o le maualuga o le faʻalo. Ae e te leʻi teuteuina le potumoe, e tatau ona e filifili poʻo le a le lanu o meaafale o le a, amata i le moega. O le filifiliga lelei o le a avea pe afai o le moega ma lavalava poʻo le pusa o drawers e faia i le tutusa sitaili mai le tutusa mea. Mo compactness, e sili atu le okaina o lavalava mautu, ae le o loloto ma se potu faitotoʻa. O le pito i fafo puipui ua teuteuina i tioata ma pe leai foi pefu.


O le potu e foliga manaia, o le tasi puipui e ufiufi i pepa puipui ma fugalaʻau poʻo monograms, ma o le ai ai le tutusa togitogiga luga o le faʻata o le kapeneta. I le tulaga pe a le mafai ona tuʻu se ato atoa ofu - potu, ona mafai lea ona suia i se pusa pusa o drawers. Tele o taimi, o se pusa o drawers e faʻapipiʻiina i totonu o le potu i luga o le potu, i le faʻaloʻoga i ai se tulimanu tulimanu ma e leai se auala e tuʻu ai se atoatoa ofu. O se pusa o drawers faʻateleina le aoga o le potu ma mafai ona teuteuina i taimi uma ma tamaʻi faʻamatalaga e faʻamamafaina totonu o le potumoe.

Laulau i autafa o le moega

O totonu o le potumoe i totonu o se fale laupapa e mafai ona aofia ai tamaʻi laulau i tafatafa o le moega. Latou te tuʻuina i le loto, ma pe a fai o le tele o le potu fesoasoani i lenei. Lisi o moega e tatau ona laʻititi ma avanoa. E fautuaina le faʻapipiʻi o laulau i autafa o le moega pe a fai e faʻalua le moega. O nei tamaʻi mea e mafai ona faʻaaoga e tuʻu ai lau telefoni ae e te leʻi moe, poʻo lau tusi e sili ona e fiafia iai, komupiuta poʻo tioata.

O laulau e taʻoto ile moega e tatau ona ogatasi ma mea tetele o le potu, ae leʻo matilatila i le lanu poʻo le sitaili. O meaafale meaafale o le a palu faʻatasi i puipui laupapa pe a fai ua tau mou atu.

E tatau ona mafaufau i le aoga o curbstones, latou tatau tatala mai le nofoa. O le mea lea, o le tasi e tatau ona i ai ma faʻataulaʻi i le tauagavale, ma le isi ma faʻataulaʻi i le itu taumatau.

Pupuni

Pupuni e le o se faamalosia uiga o le potumoe mamanu, ae afai o le potu o luga o le fogafale muamua. Pupuni e le gata o le gaioiga o le moli malamalama, ae faʻapea foi ona puipuia le potu pe a ola le moli i le pogisa.

E fetaui lelei le fafie ma ie masani mai ie lino, cotton poʻo le jacquard. O le potumoe e tatau ona puipuia le moe o le ana poʻo le malo, o le mea lea e sili ai le filifili pupuni ma se asu-fafo aʻafiaga. O lenei auala o le faʻagaina o pupuni e le faʻatagaina le vave oso o le la e ulufale i totonu o le potu.

O lanu o pupuni e tatau ona faʻatusatusa i le lanu masani lanu ma le faiga o le potumoe. Pupuni e faia i le malamalama chiffon ie i lalo o pupuni o le a faʻaopopoina agamalu i totonu. Paʻepaʻe papaʻe e aunoa ma le togitogia poʻo pupuni ma le gradient aafiaga e alu mai paʻepaʻe i le pito i luga i le autu lanu o le tali vaifofo i le pito i lalo foliga taugata ma matagofie.


O tauaso e mafai ona faʻaaogaina i luga o fale. E talafeagai le faʻaogaina o pupuni e faia i laupapa poʻo ofe. Afai o faʻamalama o le potu pito i luga o loʻo i se tulimanu, ona sili atu lea ona lelei le faʻaogaina o totonu-i totonu pupuni pupuni. I le gasologa o le aso, e mafai ona aoina i luga ma saunia lelei faʻanatura moli mo le potu, pe na o le liliu le lau e faʻanenefuina le malamalama ma faʻavaivaia susulu pupula o le la ma bunnies.

Laititi elemene teuteu

O le mamanuina o se potumoe i totonu o se fale e faia i laupapa e le mafai ona mafanafana e aunoa ma ni tamaʻi faʻamatalaga o le a atagia mai ai le amio, taʻitoʻatasi a ona e ona po o ona. Mo le potumoe, e mafai ona e faʻaaogaina tamaʻi tuugalamepa o loʻo tu i luga o laulau i tafatafa o le moega poʻo lavalava, e mafai ona faʻamau ata i luga o puipui.

Ae mo atisi galuega o faatufugaga, laufanua, laufanua fale ma matagofie foliga e talafeagai mo le laʻau. Sili atu sophisticated ma faasaoloto tagata mafai ona taofi o latou mata i atavali e faatupuina le vavalalata ma le alofa.


Ma le mafaufau e le fautuaina le tuʻuina o ata o aiga ma uo i potumoe. O nei uiga e iai se nofoaga i totonu o le hall poʻo le potu malolo. O ata e talafeagai pe a fai latou te puʻeina nofoaga matagofie i le natura ma manu feʻai. O le potu pito i luga e mafai ona teuteuina i ata vali tapoleni ma laufanua poʻo antic motifs.

O se moli ma se ie paolo faia i mea masani o le a foliga muamua. O le luminaire mafai ona avea puʻupuʻu pe umi ma mafai ona tuu i luga o le foloa latalata i le faʻamalama.

Fola ufiufi

I fale o le atunuʻu e faia i laupapa, latou te taumafai e faʻamamafa le mafanafana o le potu i le fesoasoani o kapeta ma isi foloa foloa. Ioe, i le taeao e sili atu le manaia o le alu ese mai le moega i luga o se malulu luga, ae le i luga o se malu laau. I totonu o potu a tamaiti, o le kapeta o se vaega taua!

O se kapeta laititi o le a foliga muamua, lea o le a tu i lalo o le potu, ufiufi e alu i tala atu o le faʻavaʻa i ni mita. O laupapa laupapa ma faʻalo o le a ogatasi ma se kapeta manino i paʻepaʻe, kulimi poʻo isi paʻu paʻu.
O le kapeta e le tau faʻatafafa, faʻatafaʻi pe faʻataʻamilomilo o le a faʻamamafaina le uiga eseʻese o le potu.


O le paʻu o se manu poʻo faʻataʻitaʻi o fulufulu masani o le a foliga matagofie, matagofie. E taua le manatuaina o le fulufulu manu masani e mafai ona mafua ai le tali atu i faʻamaʻi, o le mea lea, mo le saogalemu o le saogalemu ma le faʻamaoni i meaola, e sili atu le filifili mo mea faʻapitoa.

E faigofie ona iloa ou manaʻoga, o le mea taua o le tasi elemeni mamanu e ofi uma i totonu ma faʻapipiʻi le sitaili o se fale laupapa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SAMOA ENTERTAINMENT - Faleaitu Sula Toga Subscribe for more videos (Iuli 2024).