Lisi i tafatafa o le faʻamalama i totonu o le potu a tamaiti: vaʻaiga, fesoasoani i le nofoaga, mamanu, foliga ma lapoʻa

Pin
Send
Share
Send

Laulau fesoasoani fesoasoani

  • A faʻatulagaina, faʻalogo i le maualuga ma le lautele, filifilia le saʻo filifiliga mafai ona afaina ai le soifua maloloina o le tamaititi.
  • Faʻatulaga le laulau ina ia mafai ona vaʻai le tamaititi i le faʻamalama i ona luma, o lea o le a paʻu le malamalama i totonu e aunoa ma le faia o se paolo e mafai ona afaina ai lana vaʻai.
  • Ia mautinoa o loʻo i ai se auala i fafo atu o le faʻamalama, o lenei o le a faʻateʻaina le manaʻoga mo faʻaopopo uaea.
  • Afai o le laulau ua fuafuaina e fausia i totonu o meaafale poʻo le a le faʻamalama sill, mafaufau ma le faʻaeteete uma auiliiliga, mulimuli ane o le a sili atu ona faigata le faʻasaʻo o sese.
  • E mafai foi ona e tuʻuina le laulau i le tulimanu, pe a faʻatagaina le faʻatulagaina o potu a tamaiti.

Ituaiga laulau mo potu a tamaiti

O le ituaiga laulau e tatau ona faʻalagolago tele i le tamaititi tausaga ma manaʻoga, ma luga o le tele o le potu o le tamaititi. O le mea taua o le tamaititi e tatau ona lagona le mafanafana ma le mafanafana.

A filifilia se countertop, faʻalogo i galuega ma aoga, filifili mea saogalemu ma coatings. O le sili ona taatele ma taugofie mea mo countertops o chipboard. O laʻau masani o le a tumau mo se taimi umi, ae o lenei filifiliga e fai lava si taugata.

Fua le maualuga o le tamaititi ina ia mafai ai ona filifilia le laulau saʻo i le lautele ma le maualuga, filifili le nofoa saʻo, o se vaega taua tutusa lea i le filifiliaina o meaafale mo le potu a le tamaititi. Mafaufau i le mafuaʻaga ma amata filifili se laulau i tafatafa o le faʻamalama.

Tusitusiga

A o tuputupu aʻe le tamaititi, o lona maualuga o le a suia, o lea e sili ai le filifilia o se laulau ma le fetuʻunaʻi maualuga ma faʻasolo, o lenei filifiliga o le a aoga i le vasega pepe mo le sili atu ma le tasi le tausaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kesi o se fesuiaʻi.

A filifilia, aua neʻi galo e uiga i isi drawers ma fata, o le a fesoasoani lea e faʻalelei atili ai le faʻatulagaina o le avanoa i luga o le kesi mo le teuina o mea aoga. O le vaega tusitusi e le tatau ona laʻititi, filifili le nofoa faʻalelei saʻo.

Mo tamaiti laiti, e mafai ona e filifilia ni faʻapitoa faʻapitoa mo le countertop, mo se faʻataʻitaʻiga, maneta e taʻalo ai ma atiaʻe, pe faʻatasi ai ma se ufiufi faʻapitoa mo le tusiaina o faʻailoga poʻo ni penisina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se kesi - o se fesuiaʻiga i tafatafa o le faʻamalama i totonu o le potu a tamaiti, o le fausaga e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga, e mafai ona e suia le malifa o le kesi. O le seti e aofia ai se nofoa fetuʻunaʻi.

Komepiuta

Mo talavou, o se fofo talafeagai o se komepiuta kesi i tafatafa o le faʻamalama. Faʻaopopo masini o le a ofi iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, o se lolomitusi, i se faʻaopopoga i lenei, o le gaioiga o se aʻoga nofoaga o le a faʻasaoina. O le faʻalauteleina keyboard tu o le a sefe avanoa i luga o lau galuega luga. O le angular foliga e puupuu ma talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se vaega o le kesi komepiuta i le potu a tamaiti. O le laulau ua faʻaauupegaina ma pusa e teu ai mea, o loʻo i ai se nofoaga i luga o le laulau mo le faʻapipiʻiina o isi masini.

Fausia i meaafale

O ia meaafale e masani ona fai e oka. Masalo na o le pau lava le drawback o le tau maualuga. A leai, o lenei filifiliga o le a sefe ai le vasega pepe avanoa i se tamai fale mautotogi poʻo Khrushchev. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau i totonu e mafai ona ofi i totonu o se pusa tuʻu, suia se tasi o vaega pe faʻafesoʻotaʻi ni kapoti se lua i tulimanu o le potu ma se laulau pito i luga. Suʻe fata o loʻo totoe i ni faʻaopopo avanoa mo tamaiti aitema.

Laulau faamalama sill

Lenei mamanu o le a fesoasoani foi e faʻaaoga tatau le avanoa i le vasega pepe. O le umi laulau pito i luga o le a avea o se sui i le windowsill, fausia ai se atoa-laulau kesi. Oe le tatau ona faʻaogaina se masani palasitika faʻamalama sill o se laulau. E sili le faia o se fausaga e faʻafetaui le faʻamalama faʻavaa.

Peitai, e i ai le numera o auiliiliga e mafaufau i ai. Ia mautinoa o loʻo i ai le avanoa i lalo o le faʻamalama i tafatafa o le maa mo le tamaititi e tuʻu ai ona vae, o latou tulaga tuʻu saʻo aʻafia le tuasivi. Siaki le iunite tioata mo fasi pepa. Ma mafaufau lelei e uiga i auiliiliga uma ae leʻi faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi le countertop.

Eseese o foliga ma lapoʻa o laulau i autafa o le faʻamalama

Soʻo se fomu o le a faʻamamafaina le lautele foliga o potu a tamaiti. E mafai ona fesuisuiaʻi fua fuafua i le ituaiga o faʻamalama ma le tele o le potu. Fesili i lau tama poʻo le a le laulau e manaʻo e tuu i totonu o le potu. O le umi faatafafa e foliga manaia. Tuʻu ile faʻamalama. Faʻatuatuaina le faʻatulagaina o mea e teu ai mea faaopoopo i fata ma fata, fai oe lava pe faʻatau faʻatumu i meaafale. O kapoti e fausia i totonu o le a fesoasoani e faʻatumauina le faʻatonutonuina, o le a latou aumaia le tago saʻo i totonu o le potu a tamaiti, sefe avanoa.

Afai e laʻititi le potu, o le tulimanu poʻo le lapotopoto tasi o le a faia. O le lelei o le mulimuli o le leai o maʻai tulimanu, faʻamaonia faʻaopoopo saogalemu mo le tamaititi. O se muamua ma fou auala e fausia ai se tulaga ese potu mamanu. Tamaiti e fiafia i mea le masani ai.

Afai e tele tamaiti i le aiga, o se lapoʻa laulau i lalo o le faʻamalama o le a fesoasoani e faʻatulaga saʻo le avanoa i le vasega pepe, saunia mo taʻitasi ma se nofoaga taʻitasi. Faʻalogo i pupuni mo le faʻamalama. O se tauaso poʻo se tauaso e lelei, pe a talafeagai ai, e mafai ona latou poloka poloka le faʻamalama mai le ati i totonu o le malamalama. E mafai ona e faʻaaogaina le tulle malamalama-lafo pe lafoa atoa pupuni.

O se tasi o aitia aulelei mo teuteuina o se laulau i totonu o potu a tamaiti e mafai ona avea o le faʻapipiʻiina o se nofoaga e galue ai luga o le poletito po o le falealuga. O le mea taua o le tele o avanoa, ma faʻapea foi mafanafana ma malamalama.

O le ata i le agavale o loʻo faʻaalia ai le filifiliga o le faʻapipiʻiina o se laulau i tafatafa o le faʻamalama i le falealuga. O le laulau e talafeagai mo tamaiti e toʻalua, o le eseʻese lanu o pa i tua atu o fata faʻamamafaina le taʻitoʻatasi o tamaiti uma eria, faʻaaoga tulimanu e teu ai mea. O le ata i le itu taumatau o loʻo faʻaalia ai le kesi kesi i luga o le poletito. Drawers o le le masani ai foliga faʻamamafaina le tulaga ese, o loʻo i ai fata mo le teuina o mea ma meataʻalo.

Manatu mo le teuteuina o se laulau i le tamaititi vasega pepe

O le foliga faʻalagolago uma i le faʻatumuina o le potu ma i luga o le manaʻoga o le tamaititi. O se laulau e latalata i le faʻataʻamilomilo poʻo le faʻatafafa faʻamalama o le a foliga mai faʻaonapo nei. Fausia i totonu o meaafale o le a ofi totoʻa foi i totonu o le vasega pepe. O fata o le a uuina tele tusi ma api.

O le potu e foliga mai i lanu malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe ma lanumeamata. Tuʻu se moli mo moli faʻaopopo, atigipusa mo tamai aitema, e oʻo lava i meataʻalo i luga o le laupapa paʻepaʻe.

O loʻo faʻaalia i le ata se ata lanu meamata lanu meamata mo le vasega pepe mo tama, ma le laupapa paepae susulu na faʻapipiʻiina e le faʻamalama. I le tulaga o accents ulo ma fugalaʻau ma se curbstone o se le masani ai foliga.

O se potu i lanu masani a tama, e pei o lanu enaena, o le a foliga aulelei ma matagofie aulelei. O le faʻaopopoga o lenei manatu e faapea o sea mamanu e talafeagai mo tamaiti aʻoga ma se talavou, ia ofi lelei i le aotelega o le ata o le fale. I le filifilia o se laulau umi, e mafai ona e mulimuli ane tuʻu lau komipiuta iina. A o tuputupu aʻe le tamaititi, sui le leo ma faʻaopopo ni elemeni fou.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o le potu a tamaiti mo tama tama enaena. Ua teuteuina le puipui e le o tulaga masani mo le vasega pepe - ma piliki. O le faʻamalama o loʻo i ai se laulau umi i luga ma ni ato toso ma ofu tuʻufaʻatasi, e tofu lava le tamaiti ma a latou lava galuega.

Se filifiliga o ata i se tamaititi teine

E mafai ona e teuteuina se laulau i tafatafa o le faʻamalama o le tamaititi teine ​​i soʻo se sitaili, pe masani ai, poʻo Provence foʻi. Faalagolago i le amio a le teine, ana mea fiafia i ai. Filifili lanu mafanafana pastel. O se tuʻufaʻatasiga o le malamalama lanumeamata ma le piniki o le a foliga fou. E taua le tausia o le lanu paleni. O le laulau e mafai foi ona avea ma mea tuai, ma drawers po o le kapeneta. Filifili se nofoa ma vae vaneina ma ni mamanu e faʻaopoopo ai. O lenei tuʻufaʻatasia o le a faʻatumuina le potu i le mafanafana ma afaina ai le amio i le matua mulimuli ane.

O le ata faʻaalia totonu totonu o le vasega pepe i lanu o le pastel. I tafatafa o le faʻamalama o loʻo iai se laulau mananaia ma drawers, o se nofoa ma vae vaneina faʻatusa le ata o le potu.

Mo tamaiti talavou lava, filifili se tamaʻi laulau laʻititi, tuʻu iai meataʻalo a tamaiti poʻo taʻaloga faʻaleaʻoaʻoga iina. O se laulau i autafa o le faʻamalama o le a ofi ofi i totonu o le vasega pepe mo se teine. I le filifilia o le paʻepaʻe, e mafai ona e suia mulimuli ane totonu o le potu tusa lava poʻo le a le lanu o le countertop, aua e paʻepaʻe talafeagai mo soʻo se filifilia o lanu.

Fuafuaina o laulau i le faʻamalama i totonu

O se fofo talafeagai o le faʻaauupegaina o se laulau i autafa o le faʻamalama. O lenei ituaiga faʻatagaina oe e faʻavasega se avanoa faigaluega mo le tasi tamaititi, faʻapea foi mo tamaiti e toalua, ma e oʻo lava mo le toʻatolu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu a tamaiti ma le tele o le laulau i autafa o le faʻamalama; o le uluaʻi kapeneta mo le teuina o tusi ma isi mea o loʻo faʻapipiʻi i le tulimanu o le laulau

O le ata e ofoina atu le tele o malamalama masani, o se vavaeʻeseʻesega mo taʻitasi ma se mea e teu ai masini. O lenei fesuiaʻiga ua faʻapipiʻiina ma kapoti poʻo fata i autafa o le laulau pito i luga. Tuʻu umi le ata, pe fai faʻatafailagi pe faʻataʻamilomilo foi.

Faletusi o ata

I le malamalama ai i ituaiga, ituaiga ma lapoʻa o laulau, e faigofie lava ona filifili se tasi e faʻafetaui aso nei faiga ma tamaiti manaʻoga. Aua neʻi galo e uiga i penefiti o se laulau i autafa o le faʻamalama, faʻaopoopo teuteuga ma faʻaupuga. Tuu le mafaufau i le tamaitiiti e auai i le filifiliga. E ui lava i le talavou tausaga, o le avanoa o le potu o tamaiti o le a fesoasoani e atiina ae mafaufauga ma totoina se lagona o le tofo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Raniera Blake - Ruatoki (Mae 2024).