Fagu fagu i totonu: ituaiga, tisaini, foliga, lanu, sitaili, faʻatumuina filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Features ma fautuaga mo filifiliga

  • O le filifiliga o mea teu vai e tatau ona ogatasi ma le sitaili o totonu;
  • O le valivali e le tatau ona soona mamafa totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se potu ma le susulu maeʻaeʻa, monochromatic teuteuina elemeni e aunoa ma se mamanu o le a foliga fealofani;
  • Fola fola fesoasoani sone le avanoa;
  • O fagu volumetric fola e mafai ona tuʻuina i le tulimanu o se potu poʻo se niche, o oloa uumi ma le aulelei e foliga lelei i autafa o puipui ma faʻamalama;
  • O aitema tetele vaʻai foliga fealofani i totonu o se potu vateatea.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu malolo faʻaonapo nei. O se ipu fola tioata cylindrical e faʻatumuina e le volumetric decor.

Ituaiga i le tele

  • Maualuga ma maualalo. Faʻataʻitaʻiga i lalo ole 40 cm e sili ona tuʻu i luga o laulau poʻo luga o luga. O le maualuga o le fagu, o le lautele foi o le potu e tatau ona i ai. O se umi umi faʻataʻitaʻi e vaʻaia lautele le potu.
  • Tele ma laiti. O mea Volumetric o le a foliga fealofani i totonu o se potu vateatea, ae le o le mamafa i faʻamatalaga. O tamaʻi oloa e foliga feololo i se kulupu, ma lapoʻa i se kopi e tasi.
  • Vaapiapi ma lautele. O oloa vaapiapi o le a vaʻaia faʻalauteleina le potu, foliga lelei i se kulupu. Lautele lautele e sili atu ona tuʻu i autafa o puipui poʻo le tulimanu o le potu.

E leai ni lapoʻa na makaina mo teuteuga fale, ae peitaʻi, o se oloa i luga atu o le 40 cm ua manatu o se fola fola.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo mafanafana i le potu pito i luga ma mea teuteu lanu piniki.

Mamanu

Vaneina

O vaʻa e faia i le keramika, laupapa poʻo le palasitika. E oʻo lava i aitema tetele e aulelei ma pei o le lane. O aitema e malamalama lava e faapipii i se nofoaga saogalemu.

Vali

O le sitaili o atavali mafai ona avea nei ma ona po nei ma ma le faʻaituʻau ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Gzhel mamanu e malamalama lanumoana. O le ata mafai ona toe faia i isi totonu mea pe lagolagoina se lautele autu i le ata.

Fagu fugalaʻau

O le oloa faʻatinoina e le gata o se teuteuga gaioiga, ae e galue foi o se faʻaopopo moli. O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo totonu o le potumoe, vasega pepe poʻo le potu malolo. O le a fealofani fealofani totonu totonu i le masani ai ma ona po nei sitaili. O sea oloa e le manaʻomia ni faʻaopoopoga teuteuina, o le ipu ua maeʻa avea ma sui o se ata atoa.

Lamepa foloa

O le moli fola fola foloa o le a faia totonu o le potumoe po o le potu malolo sili atu le mafanafana ma mafanafana. Faʻalagolago i le sitaili o le potu, moli mafai ona mafanafana pe malulu.

Ulo-ulo

O se fola e totoina fola e pei o se fugalaʻau lapoʻa ma se oloa omea o le a foliga sili ona manaia. O le faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo le tele o faʻatonuga, pei o le oriental, onapo nei, masani, ituaiga ma isi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le siʻosiʻomaga o totonu o fale ma se fasimoli tetele e faʻapipiʻi ai se maʻa.

Fagota

E maeu le maaleale ma le matagofie o oloa e pei o leise fua. O le ipu e mama ma vaivai, e faia e lima. O le mea o le oloa e masani ona ceramics.

Ma rhinestones

Rhinestones faʻaopopo pupula ma chic i le fola teuteu. O sea oloa o le a teuteuina totonu totonu i se sitaili faʻaonapo nei. O se aofaʻi laʻititi o rhinestones faʻafetaui le ipu i se fugalaʻau mamanu.

DIY mamanu

E oʻo lava i le fagu fola sili ona faigofie o le a avea ma mea tulaga ese teuteuina pe a maeʻa teuteuina e lima, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le decoupage technique.

Mea e faʻaaoga

Keramika

Vasele keramika o se tasi o ituaiga sili ona taatele. O le oloa mafai ona faia soʻo se foliga ma mafai ona faigofie coated ma vali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu i se vaʻaiga faʻaonapo nei ma le tuʻugamaa i le enaena ma le beige.

Tioata

O ipu tioata e lava lona mamafa e tu lelei ai luga le foloa. O tioata e mafai ona malamalama pe opaque, lanu pe matua leai se lanu, manino pe i ai ni teuteuga teuteu lelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se ipu paʻu tioata maulalo ma le mutia faʻasolosolo.

Palasitika

O ipu fola palasitika e foliga mai e le faʻafiafiaina, ae e tasi le tau e maualalo ai le tau. O le lanu ma foliga e mafai ona i ai, fuafua i le filifiliga sitaili. O le palasitika e matua mama ma anagata.

Wicker

O se fagu poʻo se fola fola e foliga faʻalelei lava. O mea e mama, e le malepe peʻa faʻapa'ū, ae mafai ona faʻaleagaina. E sologa lelei ma fugalaʻau mago ma o se 'eseʻesega teuteu elemeni.

Porcelain

Vasele poselane foloa o le a vave ona vaʻaia. O le tau o le oloa faʻamoemoeina i le faigata o le galuega ma atavali. O se mea maaleale o le a teuteuina totonu i autafa o le puipui poʻo autafa o le magalafu.

Laupapa

O ituaiga taʻitasi e i ai lava a latou faʻataʻitaʻiga tulaga ese, o lea o le laupapa fola laupapa o le a foliga lelei ma uma vaneina faʻamatalaga ma lamolemole puipui. O mea e mafai ona tali atu i le maualuga sūsū.

Crystal

O le tioata sa masani ona taua, o le fola fola o le a fealofani fetaui lelei i totonu o le potu i totonu masani ma faʻamamafaina le leo o tagata. O puipui lalaga vaneina puipui e feilafi matagofie, faia ai se taʻaloga o le malamalama.

Uamea

O le lanu o le uamea e tatau ona fetaui ma le sitaili o totonu. Uamea samasama e pei o apamemea poʻo le 'apa memea o le a faia totonu totonu cozier ma talafeagai mo se potu ma oriental mafuaaga. O oloa gaosia e foliga manaia, faʻafetaui le ata o le chalet poʻo le atunuʻu. Ma o fagu fola chrome o le a teuteuina se potu i le hi-tech poʻo le minimalism style.

Sate, afi afi

Fireclay fola palapala e fesoʻotaʻi ma Eleni mafuaaga. O oloa e faia taʻitoʻatasi ma mafai ona tutusa i tulaga masani ma ona po nei.

I le ata o loʻo i ai se auala savali i se sitaili faʻaonapo nei. O se lua potu omea omea faʻatumuina le tulimanu.

Gypsum

Gypsum foloa teuteuina lafo i foliga, ona o lea latou maua ai le tau maualalo. I se faʻaopopoga, e mafai ona faia se kesi sima i ou oe lava lima, tuʻuina iai se faʻataʻitaʻiga ma foliga.

Ofe

O le ofe oloa e talafeagai mo teuteuga i totonu o le gataifale, po nei ma eco faiga. O mea e mama ma umi.

O le papa

Fagu fagu e faia i maʻa masani, e pei o le malachite poʻo le onika, e silisili lona matagofie. O oloa e taugata ma mamafa, ae o latou foliga vaaia ua matuaʻi faamaonia ai.

Fomu

Ona o le maoaʻe eseese o fola fola ma fagu fugalaʻau, e faigata ona vaelua tutusa i latou i ni vaega. Ae ui i lea, e mafai ona vaevaeina i lautele manatu e ala ile geometric foliga.

Ogāumu

Faʻamalamalamaina saʻo, o le pusa e i ai le sao foliga; i le mamanu lagona, o le vaʻa ono ese mai le sili ona lelei foliga. O le fola o le foloa o le silinder o le a teuteuina totonu o aso nei. O se ipu vai tioata ma fugalaʻau fou, o le a faʻaalia ai le feololo ma le taumafanafana, sima poʻo oloa keramika.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se tulimanu e leʻo faʻaaogaina o le fale mautotogi, teuteuina i se ipu tioata maualuga ma lala ma moligaʻo.

Lotoa ma faatafafā

O le sikuea foloa o le fagu o le a soʻosoʻo faʻatasi i se taimi nei i totonu. O laina saʻo ma faʻamaʻai tulimanu faʻamamafaina le ogaoga o hi-tech ma minimalism.

Lapoʻa

O fola laʻitiiti e totoina le fola e talafeagai mo faʻatonuga sili atu ona matagofie, pei o le masani, agaʻi i sasaʻe poʻo le Provence style. E le gata i lea, o se ipu lapoʻa e mafai ona tuʻufaʻatasia lelei ma mea tetele.

Foliga le masani ai

I se faʻaopopoga i fomu ua tatou masani ai, o le fola ipu e mafai ona fai ma sui o se mea e le masani ai teuteuina aitema, mo se faʻataʻitaʻiga, i le foliga o se tagata silhouette, o se foliga faʻataʻamilomilo ma se pu lua, pe i se tulaga o se curved geometric foliga.

Faʻatumu filifiliga

Fugalaʻau (natura, faʻasolosolo)

Fugalaʻau o le muamua mea e faʻaalia ia te ia lava pe a fesiligia poʻo le a le mea e tuʻu i totonu o se tuʻamea. Fugalaʻau fou, leai se masalosalo, foliga sili atu ona matagofie ma faʻatumu le potu i se manogi manaia.

I le ata o loʻo i ai se ipu fola tioata fagu-ulo ma le maeʻa maeʻa, teuteuina i lopa ma leise.

Peitai, e le o oloa uma e fesuiaʻi i ola laʻau, pe i le vai. Keramika, tioata, tioata ma poselane vaa e talafeagai mo lenei. Mo isi ipu fola, e sili atu le filifilia o fugalaʻau fai. Latou te le leiloa o latou foliga mai ma e le manaʻomia faigata tausiga, lea e faʻatagaina ai oe e fiafia i foliga vaaia o laʻau mo se taimi umi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se potu malolo masani, e mafai ona e filifilia rosa lauti lauti, orchid poʻo sakura lala mo se sitaili a Asia, ma malo vaivai mo totonu o aso nei.

I le ata o loʻo i ai se pupusa maualuga foliga faʻapapa ma se volumetric faʻatumuina i le fomu o lalaga fugalaʻau.

Lala

O lala vali e fetaui lelei mo ona po nei ma laʻititi foliga. O foliga vaaia e le teteʻe ma faʻaopoopoina le ata atoa.

Fugalaau matutu

O fugalaʻau mago fugalaʻau e eseʻese mai teuteuga teuteu, taʻitasi laʻau foliga tasi. Peitaʻi, o fugalaʻau mamago e matua maaleale lava, e tatau ona amanaʻia pe a tuʻuina.

Greens

E mafai ona faʻanatura pe faʻafoliga, i soʻo se tulaga o le a faʻaopopoina se paʻi o le fou i totonu o le potu. Faʻamoemoeina i foliga o le fugalaʻau, laulaʻau mafai ona saʻo i le tulaga o le mutia pe fluffy ma voluminous.

Fulufulu

Extraagant mataupu o le a tosina mai ai mafaufau ma teuteuina se matagofie totonu. O fulu o le a foliga matagofie i se fagu faigofie ma faigofie.

Filifiliga lanu

O le lanu o le ipu tuʻufaʻatasi e tatau ona faʻatusatusa i le atavali o le fale ma faʻaleleiina matagofie.

LanuFaʻamatalagaSe ata
lanu paʻepaʻeWhite fagu fagu foliga foliga ofoofogia o se eseese elemeni teuteuina, faʻapea foi ma soʻo se faʻatumuina.

O le uliuliO se pogisa fugalaʻau fugalaʻau i fafo e mafai ona tuʻufaʻatasia ma fasi meaafale ma teuteuga.

Paʻepaʻe ma papaʻeO le tuʻufaʻatasi lanu uliuli ma papaʻe tuʻufaʻatasia o le a faʻaopoopoina le faʻaonapo nei tisaini. Lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia i le tasi fasi pe o se tuʻufaʻatasia o lua tuʻufaʻamau vaʻa.

AuroO le auro o le a faʻaopopoina le mafanafana ma le taugata. Fetaui lelei mo ona po nei, sasaʻe, maualuga-tech faiga teuteuga.

lanu mumuO le lanu susulu e mafai ona soʻosoʻo ma isi teuteuga elemeni, e pei o se atavali poʻo sofa aluga.

lanu enaenaFaʻatasia ma malamalama faʻamaeʻaina i se mafanafana paleta, pei o beige puipui.

Lanu moagaO se mau lanu moana lanu moana e mafai ona i ai i nisi auiliiliga uma, o se teuteuga, o lenei o le a lava.

Lanu meamataO se lanumeamata fafo fugalaʻau o le a teuteuina se faʻaonapo nei ma siosiomaga faiga.

Lanu efuefuO le lanu e faʻamalieina ma matagofie e faʻaopoopoina le ata o le potu. Tuʻufaʻatasia lelei ma isi paolo.

Lanu samasamaO le taumafanafana samasama e mafai ona faʻaaogaina o se susulu faʻaaliga i totonu o le potu malolo poʻo le hall.

VaioletiO le mau lanu viole o le tuʻugama e tuʻufaʻatasia ma fugalaʻau fou ma auiliiliga o ie i totonu

Lanu moagaO le malu malu lanumoana paolo e talafeagai mo totonu teuteuina i uma ona po nei ma masani sitaili.

TurquoiseO le teuteu turquoise foloa fetaui lelei ma faʻamama ipu tioata ma auro faʻamatalaga.

Sitaili

Masani

Mo totonu masani, e mafai ona e filifilia oloa mai poselane, tioata poʻo niu. O foliga tafe lelei o le a lagolagoina le sitaili.

Aso nei

Mo maualuga-tekinolosi ma minimalism mamanu, foloa foloa ma le tasi lanu ma le maopoopo foliga e talafeagai.

Provence

O totonu maaleale o le a faʻatumuina e fasimoli papaʻe fola fola keramika, faʻapea foi ma ipu tioata ma fugalaʻau fou.

Maualuga

E mafai ona faʻatumuina tisaini loft faʻavae i uluaʻi foliga ma lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, chrome poʻo le sima faʻapipiʻi ma le faʻafoliga o sima.

Faiga i Sasaʻe

O totonu lalelei i totonu o Iapani poʻo Saina o le a teuteuina i se poselane po o le keramika fagu fagu ma se ata ata, faʻapea foi ma tamaʻi oloa.

Greek

Sili i lo mea uma, Greek mafuaʻaga o le a faʻamamafaina e le chamotte omea fola ipu.

Retro ma vine

Vasiti tuai ma anamua e tatau ona faʻatatau i ai ma faʻaaloalo.

Faiga faasao

Fagu vase na faia mai mea masani e pei o le ogalaau.

Ata i totonu o potu

Potu malolo

I totonu o se potu lautele poʻo se potu malolo, voluminous lapoʻa totonu lotoa o le a foliga talafeagai. Faʻamoemoeina i le sitaili, o nei mafai ona avea ma lalelei porcelain faʻataʻitaʻiga ma lamolemole laina poʻo sauā vasima vali ma sima faʻataʻitaʻiga.

Ata o se potu malolo, lona tulimanu ua teuteuina i se paepae keramika papaʻe ma fugalaʻau fou.

Umukuka

I totonu o le umukuka poʻo le potu 'ai, o teuteuga fola o le a laconically teuteuina totonu. E mafai ona toe fai le lanu o le umukuka seti poʻo isi mea teuteu. O le nofoaga sili ona lelei o loʻo i le puipui, faʻamalama, pe mai le pito o le pa.

Potumoe

E le gata i le mafanafana, ae o le a aoga foʻi le aitia o se foloa fola moli fola poʻo se lamepa. O le lanu lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le vaega lavalava poʻo ni teuteuga.

Faapaologa

O le vaʻa mafai ona nofoia gaogao ma le faʻaaogaina tulimanu i le auala savali. O foliga ma le maualuga o le oloa e tatau ona tutusa ma uiga o le potu.

Tamaiti

Mo potu a tamaiti, faʻaaoga mea sefe ma mea malepe. I le faʻaopopoga i le matagofie aulelei vaega, mea teuteu mafai ona avea faʻaopoopo potu teuina, pei o meataʻalo.

Faletaele

Mo se faletaele, e sili atu le filifilia o se oloa e le fefe i suiga i le susū. Fogafale fola o le a foliga talafeagai i totonu o le lautele potu taele ma mafai ona faʻaopopoina e lala poʻo lanumeamata.

Fagu fagu vaʻaia teuteuina totonu o le fale, tuʻuina i ai le tagata taʻitoʻatasi ma le atoa. O le 'eseʻese o mea ma foliga faʻatagaina oe e filifili ai se filifiliga e sili lelei mo le ata o se fale mautotogi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Kichi Khata Kichi Mitha Odia Movie. Fagu Fagu Aei. HD Audio Song. Pupinder, Gungun (Mae 2024).