Wallpaper mo vali: filifiliga tulafono, ituaiga, tisaini manatu, lanu, sitaili

Pin
Send
Share
Send

O le a lea

Faʻapipiʻiina puipui puipui i puipui o loʻo ufiufi i le sima. Lanu, ie ma aʻafiaga e mafai ona fesuiaʻi e fausia ai se matua eseʻese lava mamanu. O le ufiufi mea mafai mafai ona i ai se eseʻesega tuufaatasiga, e faigofie ona faʻapipiʻi nai lo sima moni, ma e i ai foi le tau maualalo.

Tuufaatasiga

O le ufiufi faʻataʻitaʻi vali o loʻo i ai le lua-vaega faʻavae, aofia ai o se faʻavae ma se pito i luga vaega. O le vaega autu o le pepa poʻo le le lalagaina, o le pito i luga o le acrylic, pepa (duplex) poʻo le PVC. O le fesoasoani fesoasoani mo le pepa ma le lalagaina pepa puipui e maua mai i le embossing, ma lenei metotia o le gaosiga, o mea e faʻaalia e le faʻateleina o le malosi ma e le faʻalauteleina pe a susu i le kelu. O le toomaga foliga mo acrylic tapoleni e maua pe a faʻaaogaina i luga o le foamed acrylic, o le mamanu o loʻo faʻaaogaina i se togitogi auala.

Lelei ma le lelei

O ofu faʻataʻitaʻi e faʻataʻitaʻi i le sima e le masalomia lava e foliga manaia, ae pei o isi lava mea, e i ai lava ona itu lelei ma leaga. A maeʻa ona e iloiloina, e mafai ona e filifili i se auala lelei mo oe e te faʻauma ai.

Penefiti

le lelei

Auaunaga ola e oʻo atu i le 15 tausaga. Mo pepa puipui o lenei o se taimi umi, e ui lava o le siʻo le peleni tumau umi.O pepa puipui ma se pepa e faigofie ona faʻaleagaina ma e puʻupuʻu lona olaga.
O le pito i luga o le pepa puipui, e ese mai i le sima, e mafanafana. E talafeagai mo teuteuina se potu o tamaiti poʻo le potumoe.Vinyl pepa puipui e toetoe lava manava.
Wallpaper nana le faaletonu ma laiti pa puipui.Ae le i faʻapipiʻiina le pepa puipui, e tatau ona sauniuni puipui, faʻafoliga lelei ma faʻalelei.
O le tau e laʻititi maualalo pe a faʻatusatusa i le amataga sima.
O mea e faigofie ona taulimaina. O pepa puipui e faʻapipiʻi ma aveʻese sili atu ona faigofie nai lo o le sima moni.

Ituaiga ma uiga

O pepa puipui mo le sima, pei o isi, e mafai ona i ai se eseʻesega tuufaatasiga. I le ituaiga, e mafai ona vaevaeina i latou i le lalagaina, vinyl, pepa ma suavai. Eseese ituaiga e faʻatagaina oe e filifili le filifiliga sili ona lelei mo le potu.

Mo vali vali

O le tapoleni o loʻo i ai se fesoasoani fesoasoani, ma le maitauina faʻaletonu ma talatala. O le ufiufi e tai tutusa lava ma le uluaʻi sima, o ata e mafai ona i ai ni eseʻesega aʻafiaga, e pei o maʻa faʻapipiʻiina poʻo faʻafitauli vevesi. Ae ui i lea, o ia pepa puipui mafai ona vave leiloa a latou foliga vaaia i nofoaga e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma isi mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se auala savali poʻo se vasega pepe.

Mo fausaga sima

O canvases taulai atu i le fausaga vaega, maitauina bulges ma toomaga. Acrylic mea e masani ona filifilia o faʻavae pepa puipui. I luga o ia coatings, o le fausaga e sili ona maitauina, o le pito i luga o le puipui e vaivai, ae ui i lea, ma le masani ona faʻafesoʻotaʻi, e mafai ona olo ese.

O ia mea e mafai ona faʻaaogaina mo le valiina, ma faʻafouina ai le ata o le potu.

Sima Venetian

O le ufiufi mafai ona eseese aʻafiaga: o se pupula luga o le a susulu i le malamalama, o le aʻafiaga o se maʻa maʻa, a leai e taua o Italia maamora, pe i ai elemeni o natura mafuaʻaga. O mea e anagata, e le mou atu i le taimi, ma sau i le tele o ituaiga o lanu ma mamanu.

Faitau atili e uiga i le Venetian pepa puipui.

Mo filo silika (vai pepa puipui)

O mea na muamua i le tulaga o le pauta ma faʻavaivaia i le vai. E leai se laugatasia o le pepa puipui suavaia e aunoa ma soʻoga, e faigofie ona faʻaoga ma, pe a talafeagai ai, e mafai ona e suia le vaega ua faʻaleagaina i se fou. Faʻatasi ma le masani ona faʻafesoʻotaʻi ma le vai, e mafai ona tumau se faʻailoga. Faʻatusatusa i masani pepa puipui, suavai pepa puipui e le eseʻese.

Lalo o le peleni tuai (matua)

O ofu faʻaofuofu mo tagata matutua palasitika foliga ofoofogia i totonu o le falealuga. E i ai vaʻa vaʻaia i luga, lea e maua ai puipui i se malualii anamua.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo umukuka-potu malolo i se maualuga foliga. O le puipui ua maeʻa ma pepa puipui faʻataʻitaʻi tuai vali, ma le maitauina faʻaletonu ma se talatala foliga.

Ata i totonu o potu

I le umukuka

O le faʻataʻitaʻiina o le sima i le umukuka e mafai ona maua ai se lagona ese. Faʻamoemoeina i le leo ma meaafale filifilia, o le ata e mafai ona faʻatusatusa i soʻo se sitaili. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lanu mafanafana maeʻa maeʻa ma meaafale laupapa e talafeagai mo masani ma atunuʻu sitaili, malulu pepa faʻatasi ma laupapa, uʻamea poʻo le palasitika o le a teuteuina ai se umukuka fou tisaini.

E sili ona talafeagai le teuteuina o le 'aiga' aʻai ma pepa puipui, pe puipuia le nofoaga galue ma tioata puipui. O le a fesoasoani e aloese mai le palapala ma masini faʻaleagaina.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka lautele i se ituaiga sitaili. O le puipui teuteuina e faia i pepa puipui pepa faʻatasi ma le brickwork.

I le auala savali

I totonu o le alatele, e aoga le faʻaaogaina o mea ma le faʻateleina o le malosi, o lona uiga, e sili atu le faʻafitia o pepa tapoleni. Ona o le mafai fesoʻotaʻiga ma seevae, ofu i fafo ma isi aitema, e sili atu le filifilia o se sili atu aoga ituaiga o pepa puipui, pei o le vinyl.

O le sima e faʻamanuiaina ma le maʻa ma le maʻa ma le maaleale. O lenei faʻauma metotia faʻatagaina oe e puipuia tulimanu ma le sili ona afaina nofoaga.

I le potu malolo

I totonu o le hall ma le potu malolo, e mafai e le sima ona lagolagoina se ata faʻaonapo nei poʻo se ituaiga masani. Teuteuina i pepa puipui pepa puipui mafai ona faia faʻataʻamilomilo le taamilosaga atoa pe faʻamamafa nisi o puipui.

O le matua luga ma le maitauina le faʻamaoni o le a ofi fetaui lelei i totonu o le potu malolo, Venetian sima o le a faʻamamafaina le taugata o masani masani, ma pepa puipui pepa puipui i luga o le puipui faʻamau o le a fealofani faʻaopoopoina le minimalist ma maualuga-tech faiga.

I le potumoe

O teuteuga i le potumoe e mafai ona maeʻa maeʻa faʻapipiʻi pepa puipui pe tuʻufaʻatasia ma ufiufi ma se isi ata.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potumoe matagofie i luga o le fale. O pa ua maeʻa ma mea eseese: laupapa laupapa, brickwork ma pepa puipui ma faʻataʻitaʻiga o le sima.

O le ituaiga ma le faiga e mafai ona malū ma tau leiloa, lea e talafeagai mo se malu potu teuteu, pe faaleoina, ma le maitauina pulumu. Lenei ituaiga o le a foliga lelei i se faʻaonapo nei tisaini.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le sitaili o se fou lauiloa. O le ata e faia i le efuefu i ona faʻaaliga eseese.

Lanu fusi o alaleo

Lanu efuefu

Lanu efuefu e fetaui lelei mo totonu teuteuga i loft, minimalism ma maualuga-tech faiga. Ina ia mafai ona faʻamalamalamaina le potu, e mafai ona e tuʻufaʻatasia se lanu efuefu ma se paʻepaʻe pe susu.

E faʻatasia lelei ma malulu ma mafanafana pupuni ma tutusa manuia faʻataunuʻuina le gaioiga o le autu ma lona lua leo.

Lanu paʻepaʻe

Paʻepaʻe lanu e mafai ona faʻalauteleina tuaoi o le potu ma faia vaʻaia tele. I se faʻaopopoga, o le leo paʻepaʻe e tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o soʻo se paolo, faia ai le backdrop atoatoa ma o se faʻaopoopo sili i susulu auiliiliga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potumoe potopoto i se ona po nei. O le teuteuina o le puipui malamalama e fesoasoani e faʻalauteleina ai le potu.

Malamalama-lanu puipui o le a foliga manaia ona o le tele o aʻafiaga, e pei o faʻataʻitaʻiga o le Venetian sima poʻo luga luga.

Beige

O puipui i leo beige o le a foliga lelei mai i totonu ma aso nei i totonu. O se paolo le mautonu i le tuʻufaʻatasia ma se uiga e le masani ai o pepa puipui o le a faʻafiafiaina totonu, ae ia lava le toʻafilemu.

O meaafale uma o malamalama ma pogisa paolo e talafeagai mo le faʻatumuina o le potu.

Ata o se potu 'ai masani-masani. O pa ua maeʻa ma pepa puipui faʻataʻitaʻi Venetian sima. O vaega e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma nofoa e puipuia e papaʻe paepae.

Auro

O pa ma se auro lanu o le a faʻatumuina ai le fale i mea taugata. Mo se paleni fealofani, e aoga le faʻaaogaina o le lanu auro i tui, e aunoa ma le soona faia faʻatasi ai ma lona aofaʻi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu ile faiga Asia. O le puipui e ufiufi i pepa puipui faʻataʻitaʻi papamaa ufiufi i le sima.

Auro o le a foliga sili ona lelei i Venetian stucco. E taua le manatuaina o le soʻona pupula ma susulu lanu o puipui vaʻaia nana le vaega o le potu. O ia, e ese mai i se paolo mama, o le a fesoasoani e fetuunai tuaoi o le potu e ala i le aumaia o le manaomia pa latalata.

Faʻaliga i sitaili eseese

Maualuga

O le pepa puipui puipui o le a avea ma se tasi o tali sili ona lelei i totonu mo le teuteuina o se potu maualuga-faiga. O le taʻetaʻei foliga ma vaʻaia vaʻaia i luga o le mago palasitika matua fetaui lelei ma le peculiarities o le stylistic faʻasinoga.

O le lanu ata e mafai ona avea i totonu o se pogisa paleta poʻo ni moli lanu, faʻamoemoe i le vaega o le potu. Wallpaper ma se matua aafiaga, sasa le faʻatamala ma le maitauina talatala o le a foliga lelei i totonu o le loft.

Provence

Mo le maaleale Provence, o le faʻaaogaina o le paʻepaʻe pa paʻepaʻe e uiga. Wallpaper ma faʻataʻitaʻi o le a sili ona lelei faʻatusa, latou o le a fesoasoani e sefe taimi toe faʻaleleia ma tupe faʻaalu ai.

O le tisaini o le a faʻatumuina e le faʻalelei laupapa poʻo le pepelo meaafale ma scuffs ma malamalama ie.

Faʻavae

O totonu masani o loʻo faʻaalia i le faʻaaogaina o puipui puipuia i teuteuga. Milky poʻo beige lanu o puipui o le a foliga fealofani ma meafale i le malamalama ma lanu uliuli.

O le teuteuga e faʻatinoina tele mai mea masani. O le ata o le potu o le a faʻaopopoina e fasi meaafale ma matagofie foliga ma le tele o teuteuina auiliiliga.

Faiga o le sami

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le laupapa puipui i totonu o le sami i le oneone oneone, maʻa papaʻe ma papa vai. O le lanu lanu e mafai ona paʻepaʻe, lanumoana poʻo le turquoise.

O auiliiliga e pei o meaafale ua teuteuina ma mea teuteuina taua e taua tele i le fausiaina o vaa.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu susulu ma se autu e ave i le sami. O puipui i le niche ua maeʻa i se lanu matagofie turquoise, pei o isi mea teuteu.

Scandinavian

O le sitaili o loʻo i ai se paleta taofi i lanu malamalama. O puipui e masani ona maeʻa papaʻe pe o se isi paolo malamalama.

Talu ai o faʻataʻitaʻiga ma ata i luga o puipui e seasea faʻaaogaina i le Scandinavian design, o le fola ma se uiga e le masani ai o le tali lelei atoatoa lea e tuʻuina atu ai i se potu se lagona o tofo.

Tulafono mo le filifilia o pepa puipui mo teuteu teuteu

A o le i filifilia ma faʻatau se mea, e taua le mafaufau i uiga o le potu ma mafaufau e uiga i le manaʻoga taunuʻuga. I le faʻatusatusaina uma o nuances, oe mafai ona maua se potu e fealofani i itu uma.

  • O le pepa puipui puipui e sili ona faʻaaogaina i nofoaga e faʻaitiitia ai fesoʻotaʻiga i fafo ma latou;
  • A filifilia se mea, e taua le mafaufauina o latou manaʻoga le ola tautua, talu ai pepa tapoleni o le a tumau pe a ma le tele o tausaga, a fau tioata-faʻavae ufiufi o le a tumau e oʻo i le 30 tausaga;
  • Lanu ma le faʻataʻitaʻiga mafai vaʻaia suia le vaega o le potu. O leo pogisa ma faʻataʻitaʻi tetele e faʻaititia ai le potu, moli lanu ma tamaʻi mamanu, i se isi itu, faʻalauteleina tuaoi;
  • O pepa puipui pepa puipui e alu lelei ma isi mea e faʻamaeʻa ai, pei o brickwork, maʻa poʻo isi pepa puipui;
  • Tuuina atu le tele eseese o lanu ma ie, i luma o le filifilia e aoga le mafaufauina o foliga foliga o totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Venetian plaster o le a foliga mai e le masani ai i le Scandinavian style, ma faʻataʻitaʻiga i lalo o se talatala vali puipui o le a le aoga mo masani mamanu.

Faletusi o ata

E le mafai ona taʻua o pepa puipui o le puipui o se fofo masani i totonu. Ae o le a mautinoa lava o se filifiliga lelei mo le fausiaina o se lelei ma matagofie tisaini. O le 'eseʻesega o laiga ma aʻafiaga e faʻatagaina ai oe e filifili le filifiliga lelei atoatoa mo le ituaiga manaʻoga i totonu.

I se faʻaopopoga, soa pepa puipui, o lona uiga, o se ufiufi ma le faʻafeagai sitaʻiga, lanu poʻo le volumetric mamanu, o le a foliga lelei i le sima. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o pepa puipui mo le faʻapipiʻi i potu mo eseese mea aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lau Filifiliga Samoan Movie Out Soon (Mae 2024).