Scandinavian-style country house: foliga, ata faʻataʻitaʻi

Pin
Send
Share
Send

Faiga foliga

O le autu foliga o le tueseese faiga Norwegian ma tusiata fale:

  • Naʻo mea masani ma le siosiomaga faʻauo mea e faʻaaoga mo le fausiaina.
  • O le Scandinavian-style house design e faʻailoaina e minimalism, ketat geometry ma laina saʻo.
  • E tasi le fogafale fausaga ma se potualuga e faʻafeiloaʻi. Lua fogafale fale e fausia sili atu laititi.
  • O fale e iloga mai i se taualuga gable ma se tifato tifato, faʻapea foi ma le tasi-faʻafanua ma malepe taualuga.
  • O le i ai o pupula pupula ma tele faamalama matala e talafeagai.
  • O fale Scandinavian e faia i lanu le mautonu ma lanu, ia e maua ai se pito sili ona lelei mo pupula susulu.
  • O le terrace ma le polotito e mataʻina lona tele.
  • Scandinavian-style fale leai se potu i lalo. O le faʻavae ua fai si maualuga, o lenei fesoasoani puipuia puipuia lologa ma 'aisa.

Lanu

O le tisainiina o le scandi house presupposes a tint palette fetaui i naturalness ma taofiofi.

Fale papaʻe Scandinavian

White facades o loʻo avea ma se filifiliga masani a le lautele mo atunuʻu ole itu i matu. Malamalama ofu e foliga ea, fou ma faigofie ona iloa. I se faʻaopopoga, o leo papaʻe e matua atagia mai ai ave o le la ma faʻalauteleina le malamalama.

O loʻo faʻaalia i le ata se fale paʻepaʻe tasi i le sitaili Scandinavian.

Fale i le uliuli

O le laconic uliuli Scandinavian fale i ai a foliga sili ona manaia foliga. O le fua faʻataʻitaʻi ua faʻamamafaina lelei le faʻalelei foliga o le fausaga. Ina ia sili atu le ofoofogia o le faafoliga, o le lanu pogisa ua faʻasuina i le paʻepaʻe poʻo le laupapa faʻamau, faʻaopopoina mafanafana tusi i le ata.

Ata o se uliuli Scandinavian fale ma susulu moli moli.

Fale efuefu

O se vaifofo fou ma aoga i fafo. O lanu efuefu e faʻafefiloi lelei ma leo uma o le Scandinavian style.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai fafo o le fale efuefu, faia i le sitaili Scandinavian.

Fale i leo beige

Faʻafetai i le mauoa beige palette ma eseʻese vaega taua, oe mafai ona ausia se sili ona tamalii ma faifai pea mamanu. Beige o le a foliga mai muamua, faʻatasi ma le eseesega o pogisa poʻo papaʻe elemeni.

O le natura laʻau-beige palette, ona o lona natura matagofie ma foliga, o le a fetaui lelei faʻatulagaina laufanua laufanua.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le beige-grey Scandinavian lua-fogafale fale na faia i laupapa laminated veneer.

Faamaeʻaina le fale i fafo

O le Scandinavian style facade o se fale e ofaina faigofie ma masani ai ofu i lanu le faʻaituʻau.

Fale faʻapitoa tumaoti fale masani

Mo teuteuga i fafo o puipui o se fale tumaoti, o laupapa e tele lava ina filifilia. E sili le faʻapipiʻiina o laupapa i autafa o laupapa. E le laʻititi le talafeagai o le fausiaina o puipui mai pou poʻo ogalaau. I le avea ai o mea fau fale, e talafeagai foʻi le faʻaogaina o fiber panels, ie puipui poʻo ni laupapa eseese e ufiufi i vali.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ofuina i fafo o le fale i luma o le Scandinavian style.

O le pito i luga o puipui e masani ona teuteuina i le sima, faʻatulagaina i maʻa poʻo se maʻa masani. O sea maeʻa e mafai ona avatua se aulelei ma matagofie foliga e oʻo lava i se faigofie fausaga fale.

O le malamalama laʻei i fafo o le a foliga lelei mai pe a tuʻufaʻatasia ma le pogisa faʻavae faʻavae ma le taualuga.

Scandinavian style taualuga teuteu

O se agavaa taualuga mamanu avatu ai le fafo a matagofie ma matagofie aulelei.

  • Faʻamaligiina E mafai ona i ai se eseʻese tulaga o faanaunauga, faʻalagolago i le lautele fausaga ata, laufanua mamanu ma le tau. A maeʻa ma lelei mea, o lea taualuga e teteʻe atu i le tau tulaga o Scandinavia. O le ufiufi kiona pa'ū luga o le taualuga i le tulaga o se tutusa vaega ma fausia ai se toniga ma le saogalemu avega.
  • Gable Faʻafetai i le tumutumu gable taualuga, e leai se mea e tatau ai ona fufulu mama i taimi uma le timuga.
  • Mafolafola. E mafai ona sikuea, faatafafa pe sili atu ona lavelave. Ina ia mafai ona aloese mai le faʻaputuga o le susu i luga o le taualuga, e tatau ai ona fuafua saʻo le malifa ma faʻatutuina se weir system.

I le ata o loʻo i ai se atunuʻu fale ma se taualuga gable, faʻaumaina i uʻamea mo valivali.

I le avea ai o se taualuga, o le faʻaaogaina o maa poʻo uʻamea mo le valiina e talafeagai. Ona o le faigata o le tau i matu, o mea i lanu uliuli poʻo le enaena enaena e tele lava ona filifilia.

O se fiafiaga sili ona matagofie o Scandinavian-style fale fale o le Norwegian taualuga. Mo lenei, faʻaogaina o le vaʻalele e faʻaaogaina ma le vegetative o loʻo ufiufi i le tulaga o mutia mutia poʻo ni tamaʻi fugalaʻau. O lenei vaifofo e le gata ina foliga mai e mataʻina, ae faʻataga ai foi oe e sili atu ona mafanafana.

Faitotoa ma faʻamalama

Ina ia mafai e le malamalama o le ao ona ofi i le mea e gata ai le mafai i totonu o le fale, ua faʻapipiʻi ai ni faʻamalama tetele poʻo ni vaaiga lautele. O ia avanoa o le a maua ai le avanoa i totonu e vateatea ma faʻamamafaina le faʻavaeina o fafo. O faʻamalama e iloga i le tetele o faʻavaʻa ma le gaosiga o gaioiga ma e i ai ni tamaʻi teuteuga e faʻatusatusa i le faʻafoliga. Ona o le malulu ma faigata o le taumalulu a Norwegian, o fausaga mafanafana laupapa e masani ona sili atu nai lo oloa palasitika.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le pito i fafo o le fale beige i le laei faa-Nouei ma pupuni enaena ma faitotoʻa.

O le teuteuga o le faitotoʻa e i ai le lanu lanu lava e tasi, foliga ma le ata e pei o faʻamalama matala. Faitotoa lau mafai foi ona i ai pupula pupula. I le avea ai o se faitotoʻa ulufale, e talafeagai le faʻaogaina o ni laupapa e faia i laupapa mautu, uʻamea, faʻapipiʻiina, faʻataʻitaʻi pei o ni mea poʻo ni oloa e ufiufi i le veni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o faitotoʻa laupapa ma faʻamau tioata.

Fale fafo

O le tuaoi tuaoi tatau tatau i ai le faʻapitoa vaʻai. O fafo e tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi fale ma botani o le a maua ai le 'upega tafaʻilagi foliga foliga lelei ma fausia ai se atoa laufanua faʻavae.

Faapaologa o sitaili Scandinavian

O se vaega taua o le Scandinavian fale mamanu o le poletito. O lenei elemeni, o se tulafono, e lava lona maualuga ma faʻatumuina le faitotoʻa autu.

I totonu o le lotoifale, latou te faʻaauupegaina se nofoaga lelei mo faʻafiafiaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se tamaʻi teri. O le maualuga e mafai ona faʻaseʻeina i laupapa laupapa ma vali i vali e faʻafetaui le fale facade. O le a talafeagai e faʻapipiʻi faigofie bangkini ma tapu ma mea totō luga o le polotito. O le terrace e faʻatumuina e le laulau 'ai ma potu malolo lelei i le la. O se laupapa poʻo se pa puipui e faʻaaogaina o se pa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale tumaoti i le sitaili o Nouei ma se poletito ma se terasasa, e ufiufi i fafie.

Faʻataʻitaʻiga o le Scandinavian-style landscape design

O le laufanua e matua faigofie lava. E le talafeagai atoatoa e teuteuina le 'upega tafaʻilagi ma ni faʻatanoa tetele ma ni ata felanulanuaʻi o alpine. O le a lava e faʻatulaga le teritori ma teu fugalaʻau mama ma low conifers.

O pamisi, junipers ma isi laʻau laʻau e teteʻe i malulu tulaga e mafai ona totoina latalata ile fale tumaoti-Scandinavian. Maualalo thujas, hedges po o se pa laupapa teuteuina ma aʻea laʻau o le a ofi i totonu o laufanua laufanua.

Ua faʻamaeʻaina foʻi le fasi fanua ma vao mutia, ala vaapiapi ma poloka lanumeamata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le scandi laufanua tisaini luga o se vateatea vaʻaia.

Fale tisaini manatu

Ata o fale maeʻa ma fale i le Scandinavian style.

Fale laiti i le sitaili Scandinavian

Fale-laitiiti puʻupuʻu, e ui ina laʻititi le laʻititi, e faʻaaoga lelei uma mea e manaʻomia mo le nofo lelei ma le mafanafana.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi fale ma le potu pito i luga o le faʻa-Norove.

Laʻititi modular mamanu e taugofie ma faigofie e faʻaputuputu. O ia fale faʻatagaina oe e suia le faʻatulagaga, faʻavae i luga o le fiafia i latou e ona. Scandinavian-style modular fale mafai ona i ai se tulaga masani pe le masani ai faʻatulagaina.

Faʻataʻitaʻiga o fale tele

Tele-tetele ma fale vateatea, ona o le tele o latou eria, maua ai se avanoa e faʻatinoina soʻo se totonu totonu fausia ma fausia ai se faʻavae tulaga ese.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanuina o se fale tele e lua fogafale i lanu efuefu.

O se fale tele e mafai ona faʻaopopoina i se lautele lautele, lea e le masalomia o le a liua i le autu teuteuina o le fale.

Scandinavian style fale aitia aitia

Mautu ma laconic taumafanafana fale, teuteuina i le malamalama po o le pastel paʻepaʻe, vanilla, beige, efuefu po o le sesega piniki leo. I fafo atu, o se faʻataʻamilomilo gazebo, laupapa la moega po o le potu malolo e faʻapipiʻiina. O le laufanua o le fale o le a fetaui lelei ma le hammock.

I le ata o loʻo iai se fale ogalaau ma se tamaʻi veranda laupapa.

I luga o le veranda, oe mafai ona tuu nofoa wicker poʻo se laulau laupapa ma nofoa. Eseese mea manaia faatufugaga faatufugaga e faʻatinoina atoatoa i le lotoa o le atunuʻu fale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e teuteuina le eria i au oe lava meataulima poʻo tamai teko i fugalaʻau.

Faletusi o ata

Faʻautauta, faʻatinoina ma i le taimi lava e tasi le amataga mamanu o le fale i le Scandinavian sitaili fetaui lelei i totonu o le lata ane fafo. O le laconic ma le le mafaamatalaina matagofie fausaga faʻatinoina le fuaina fua o le olaga i le itu i matu o atunuʻu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Scandinavian Style Home Decor. pt. 2. Interior Design Style u0026 Trend (Iuli 2024).