Odnushka i Khrushchev ma sliding partitions

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O lē e ana le tamai pusa laititi o Moscow o se teineititi-maketi talavou. Na ia liliu ane ia Buro Brainstorm ma le talosaga ina ia avea le fale tuai i se potu malolo lelei - ma le potu malolo, potumoe ma potu e fai ai ofu. Ua manumalo lelei le au mamanu i lenei galuega.

Faatulagaga

O le aoga sili o le potu o le tulimanu faʻatulagaina. Ma e tolu faʻamalama mo 34 mita, tasi mo taʻitasi nofoaga aoga. O le potu malolo e vaevaeina i totonu o se umukuka tuʻufaʻatasia ma se potu malolo ma se potumoe ma se poletito. O le vaega e kuka ai le fale ua puipuia i se faitotoʻa feaveaʻi - o lenei mea na mafai ai ona faʻatulafonoina le toefausiaina.

Potu-umukuka

Ina ia faʻateleina le maualuga o le potu, o le foloa fou sa faʻateleina manifinifi nai lo le muamua - na mafai ona matou manumalo i ni nai senitimita. O le kesi ogaumu e leʻi faʻalavelave i le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le potu malolo: na faʻatulagaina e le au mamanu se paʻe faʻaseʻe ma faitotoʻa mai laʻei.

O puipui e teuteuina i lanu efuefu lanu efuefu, ma le foloa e teuteuina i ie quartz vinyl tile ma fafie laupapa. O le faʻalo e faia i le faʻaloaloa ma e faʻapipiʻiina i totonu moli. Latou te le o le aoga le faʻatulagaina i totonu o le grid: o lenei metotia e maua ai le sili atu malamalama, vaʻaia faʻaopopo avanoa.

O loʻo tuʻuina atu le moli moli mo le faʻamalamalamaina o moli ile fale i totonu ole potu 'ai, e mafai ona aveese pe a ave le laulau, ma le lamepa ole foloa e tu latalata ile sofa vaivai.

O le TV e faʻapipiʻi i luga o le swing swing ma e mafai ona maimoaina mai le umukuka poʻo le potu malolo. O le pusaaisa fausia-i totonu o loo natia i le pusatu. O le seti e filifilia i le paʻepaʻe ma se eseesega maamora-pei countertop. O le apamila tile pupula fetaui lelei ma pupuni lanumoana i le eria nofo.

Sa leai se maa faʻavevela i le umukuka, na mafai ai ona tuʻu le tapu i autafa o le faʻamalama. Na mafai ona matou faʻailoaina le paipa mafiafia e ala i le na o le valiina o le lanu o puipui ae le o le fausiaina o se pusa tele.

A tilotilo totoʻa i le faucet, oe mafai ona vaʻaia lona asymmetrical faʻatulagaina - lenei na faia i luga o le mafuaʻaga ina ia o le tatalaina faʻamalama fusi e le paʻi i le paipa.

O le sliding partition na filifilia mai le tioata malulu: a tapuni, e le faʻamamaina le potu i le faitotoʻa. A tatalaina, o le fausaga e alu agai i le auala savali ma lafi i le puipui.

Potumoe

O le potu malolo e aofia ai e le gata i le atoa faʻalua moega ma le maualuga ulu, ae faʻapea foi ma se potu lautele potu ma le loloto o le 90 cm. Faatasi ai ma lona fesoasoani, o le crossbar pou na faʻafuaseʻi ona nana.

O le ulu o le moega e faʻapipiʻi i le puipui, ae afai e aliaʻe se tamaititi i totonu o le aiga, e mafai ona siʻi le fausaga i le faʻamalama ma o le moega e mafai ona tuʻuina ae le o se tasi o laulau i tafatafa o le moega.

O le faʻamalama e vaʻai atu i le poletito na teuteuina i laupapa e pei o laupapa, ma le tioata na teuteuina i se pusa: o le tatalaina na amata ona foliga mai muamua ma mamalu. O le malifa na valiina samasama - e oʻo lava i ao puaoa, e foliga mai o le la e i fafo atu o le faʻamalama.

Faletaele

O le tele o le faletaele e na o le 150x190 cm, e leʻi faʻatagaina le suia tele o le tulaga o le paipa. O le faletaele na ave i le faletaele, ma o se lauitiiti laulau faʻataʻoto ma se tapu na tuu i lona agavale. Na tuʻuina le masini tamea i le tulimanu saoloto.

O le 13cm loloto faʻata kapeneta na faʻatautau i luga o le tapu: e le faʻalavelave i le fufuluina ma avea o se nofoaga e teu ai mea teuteu. O le potu taele malamalama e faʻataʻamiloina i maʻa maamora. O le faʻamalama i le va o le faletaele ma le umukuka na totoe, suia na o foliga: o le auala lea e ulufale ai le malamalama masani i le potu.

Faapaologa

O le laau faʻalava, lea na faʻaleagaina ai foliga vaaia o le alatele, ina ua maeʻa ona toefausia na avea ma vaega o se faʻatulagaina e teu ai ofu i fafo. Paʻe papaʻe, e palu faʻatasi i le faʻalo ma e le faʻalavelave.

O le auala e tau atu i le umukuka na faaiuina i le beveled tulimanu: o lenei metotia o le a faʻatagaina ai le maeʻa ia tumau umi, talu ai o tulimanu e sili atu ona paʻi i taimi uma, mulimuli ane faʻaleagaina o latou foliga vaaia.

O le galuega taulima a le au mamanu e sili atu nai lo mea na faʻamoemoeina e le tagata e ana le fale mautotogi: o mea uma i totonu o le fale mautotogi e mafaufauina i se mea laʻititi lava. O le avanoa ua avea e le na o livable, ae moni aulelei ma mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lavrentiy Beria: Stalins Architect of Terror (Iuli 2024).