Pa fata i totonu o le potu malolo: ituaiga, foliga, nofoaga filifiliga, lanu, meafaitino, tisaini

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le potu malolo teuteuga i totonu

O le nuances o teuteuina lenei potu:

  • Mo se fale tuʻufaʻatasia ma se umukuka poʻo se potu 'ai, o se lua-tulaga pa faʻataʻitaʻiga o le a avea ma sili lelei fofo, ma le maualalo itu faʻasino i le umukuka eria, ma le maualuga itu faʻasino i le potu malolo.
  • O le motu-ituaiga mamanu e sili atu talafeagai mo potu vateatea.
  • O le compact bar counter o le a fai ma sui i se laulau lapoʻa i totonu o se tamai potu malolo poʻo potu potu.

Fomu ma ituaiga o laulau faʻatonu mo le hall

E tele ituaiga.

Saʻo

O le a avea ma sili tali mo sili lautele potu. Laulelei laulau laulau e faʻatumuina e nofoa maualuga poʻo semi-nofoa ma nofoa vae.

Tulimanu

O fausaga tulimanu e sili, e le gata mo le taua o le vanimonimo taua, ae faʻapea foi mo le lelei soneina. Tele o taimi, o na pa counters o se faʻaopopoina o le umukuka iunite, lea e avea ai i latou o se vaeluaina elemeni i le va o le umukuka ma le potu malolo.

Semi liʻo

Semicircular pa luga e fetaui lelei mo le teuteuina o potu laiti. O nei faʻataʻitaʻiga e faʻafaigofie ai le ea i totonu o le hall ma faʻamalieina ai ma mafai ai ona avea ma fale atoa.

I le ata o loʻo iai le fata faʻatulagaina o le pa i totonu o se tamaʻi potu malolo.

Aveesea

Ona o le minoi o le retractable fausaga, e foliga mai e naʻo le tatau ona faʻaaogaina pe a tatau ai ma aua le faʻapipiʻiina le avanoa.

Lapoʻa

E i ai se moni aulelei ma foliga aulelei foliga ma saofaga i se sili faʻalelei nofoa tulaga. Peitai, o nei faʻataʻitaʻiga o le a sili atu ona talafeagai mo lautele potu malolo.

Gaugauina

E i ai lona pa pupuni, ona o lea, pe a gaugau, o le fesuiaʻi laulau e le faʻalavelave lava ma e le nofoia le aoga vaega o le potu.

Ma faataamilo pito

O ia piʻo faʻaopopo ai le malamalama ma fetuʻutuʻunaʻi i le fausaga. O le faʻataʻamilomiloina faʻataʻitaʻiga, e le gata e ofi faʻatasi i totonu o le ea, ae e faʻamaluluina ai foʻi le faʻasolosolo o totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le umukuka-potu malolo faʻaonapo nei ma le fata pa efuefu e faʻataʻaliʻoliʻo pito.

Lua-tulaga

E eseese i le i ai o lua tulaga, o le tasi e mafai ona avea, mo se faʻataʻitaʻiga, o se 'aiga' ai poʻo se nofoaga e galue ai, ma le lona lua e mafai ona avea ma pa ia lava.

Laiti laulau fata

O le a avea ma tali sili ona lelei mo le sili ona aoga tufatufaina o avanoa ma faasaʻolotoina avanoa faaopoopo i se tamai potu i se Khrushchev-ituaiga fale mautotogi.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi fale tele i lanu malamalama, teuteuina i se fata laʻitiiti laʻitiiti.

O fea le nofoaga sili e tuʻu ai le faʻamau i le potu?

O filifiliga masani a nofoaga.

Tua o le sofa

O ia tulaga e sili ona aoga pe a fai o le ata ma foliga o le sofa e tuʻufaʻatasia ma se pa faʻavae. I lea, ua foliga mai e fausia ai se sili atu monolithic, ogatasi ma atoa ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le tapuni o le pa, o loʻo tu i tua o le sofa i totonu o le potu malolo.

I le tulimanu o le potu malolo

O le tulimanu pa faʻamau o le a faʻatagaina ai oe e tausia le faʻagaioiga o le potu, o le a le faʻaletonu le avanoa ma fausia le le toʻafilemu i le taimi o le faʻaaogaina. O lenei nofoaga talafeagai o le a fausia ai se malu faʻatulagaina ma se matagofie atemosifia.

Latalata i le faʻamalama

O se tali sili lelei mo se tamai potu malolo ma le tele o meaafale. Nofoaga i tafatafa o le faʻamalama, faʻamama le potu ma tuʻu fua le avanoa.

I autafa o le puipui

O se laulau laulau e tu i autafa o le puipui, e masani ona paʻu le loloto, ona e foliga mai e matua maopoopo ma avea ma filifiliga lelei mo se potu vaiti.

I le ogatotonu o le Hall

O se filifiliga lototele ma manaia e faʻatagaina oe e faia le pa faʻatutu se avanoa tutotonu tutoʻatasi elemene, lea e maua ai se gaioiga ma talafeagai faʻaaogaina o le laulau mai itu uma.

Nai lo le vaeluaina o le umukuka ma le potu malolo

Tusa lava pe iai se laulau 'ai tele i le potu malolo-potu malolo, e mafai ona faʻaopopoina i se counter bar counter, ma e avea foʻi ma vaega e faʻaaogaina. Island, modular, lua-level fausaga ma faʻataʻitaʻiga o se tapunia pe matala ituaiga o le a talafeagai iinei.

I le va o le hall ma le poletito

O le pa fausaga ae le o le poletito poloka pe i le nofoaga o le faʻamalama sill ua manatu o se sili ona taatele ma aoga i totonu tali e maua ai sili lelei avanoa zoning.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo ma le poletito avanoa, vavaeʻeseina e le pa counter.

Lanu lanu o pa faamasino

Lenei mamanu o le autu elemeni o le potu malolo, o lea e tatau ai ona e sili ona faʻaeteete ma lona lanu mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o se mumu, uliuli faʻataʻitaʻiga poʻo se wenge-lanu tulaga, oe mafai ona faʻaeeina le ea i se faʻamaualuga, soona faʻaalu ma chic, ma pe a faʻaaogaina beige, paʻepaʻe poʻo se isi lava faʻataʻitaʻiga o se le mautonu paolo, oe mafai ona fausia se malu, matagofie ma matua fetaui lelei.

O le laulau pito i luga e mafai ona tutusa lelei tuʻufaʻatasia ma le lautele lanu lanu o totonu, pe faʻapea foi i le isi itu, galue o se susulu ma faʻaeseesega faʻaleoga.

O a mea e faʻaaogaina?

E tele ituaiga mea e faʻaaoga mo fale gaosi oloa, e i ai a latou lava lelei ma leaga.

  • Wood.
  • Tioata
  • O le papa.
  • Fiberboard poʻo MDF.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le hall ma le fata faʻamau tatala e faia i maʻa.

Afai o le fausaga e maualuga lona uiga, ona leai ai lea o se mea taua pe na faia mai le natura poʻo ni mea na fausia.

Potu teuteuina potu malolo i ituaiga sitaili

Taʻitasi sitaili taʻiala presupposes nisi uiga lanu, meafaitino, teuteuga elemeni ma faʻaopoopoga, o lea e manaʻomia ai o le sitaili o le pa fata faʻafetaui le aotelega mamanu tele i le mafai.

Faiga faʻaonapo nei

I totonu o ona po nei totonu, o se mamanu mafai ona faʻaaogaina i toeititi lava soʻo se ata ma lanu fuafuaga. O le mea autu o le o le amanaʻia faʻapitoa vaʻaia ma o se ogatasi faʻaauauina fetaui lelei o le ata.

I le ata o loʻo i ai se potu tele i se sitaili faʻaonapo nei, teuteuina i se tamai fata tapuni pa.

Faʻavae

Mo masani poʻo neoclassicism, motu-foliga faʻataʻitaʻi po o puipui puipui i le puipui fata e faia i le natura laʻau poʻo maʻa, pei o maamora, maamora po o onika, o le a sili lelei fofo. Lenei, o sikuea sikuea faʻataʻitaʻiga ma le laconic faʻatulagaina o le a talafeagai foi.

Minimalism

O le faigofie faigofie geometric faʻataʻitaʻiga e aunoa ma le le manaʻomia elemene teuteuina tatau ona avea o se faatafafa faʻavae e faʻaalia ai lona matagofie i le tuʻufaʻatasia ma isi totonu elemene.

I le ata o loʻo i ai le fata faʻatafafata pa tu i le va o le umukuka ma le potu malolo i se minimalist faiga.

Maualuga

Laupapa, sima, maʻa faʻatulagaina ma uʻamea uma poʻo piliki faʻavae foliga sili ona manaia i le taulaga mamanu. Lenei mamanu o le a le masalomia fausia se sili sili tandem ma le aofaʻi atoa totonu tuʻufaʻatasiga.

Provence

Mo se malamalama, masani ma faigofie Farani sitaili poʻo rust country style, masani laupapa countertops valiina i pastel lanu e atoatoa. Aneti racks o le a foliga foliga sili atu foi faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga ma le aʻafiaga o faʻasolosolo tuai.

Scandinavian

Toe faʻafouina, gaugau, faʻasolosolo semicircular, sikuea pe faʻafua faataʻitaʻi ata ma se faautauta mamanu, faia i laupapa mautu, o le a soʻosoʻo soʻosoʻo e avea ma leisurely ma e le masani ai National Nordic style.

Pa moli moli moli faʻataʻitaʻiga

O le tele o taimi, o nei fausaga e teuteuina i pito i luga o moli susulu, asoa o moli poʻo moli uila. Eseese moli e le gata ina faʻamamafa ai le vaega o pa, ae faʻatupuina ai foʻi se faʻaaliga matagofie i totonu.

I le ata o loʻo i ai se pa fata teuteuina ma moli i le tulaga o pendant lamepa i le maualuga-tech hall.

Fuafuaina o pa pa i totonu o le potu

O le ata ma se magalafu o le a faʻatagaina ai oe e suia foliga vaaia o le potu malolo, ia maua ai se leo fou atoa ma faʻalauteleina mafai mamanu. O le laulau pito i luga, na fausia e se faitotoʻo poʻo ni pou na faia i le laupapa ma isi mea, o loʻo tu mai fafo mai le ata atoa e aunoa ma le faʻalavelaveina o le fealofani. Uʻamea faʻafaigofie, i foliga o ogatotonu, fata autafa poʻo se faʻatautau tautau faʻamau i le faʻalo, o le a mafai ai ona tuʻu faʻalelei nofoaga fagu, tioata poʻo ipu eseese.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo ma le pa fata faʻatulagaina ma itu fata ma se faʻatautau faʻapipiʻi mo tioata.

E ala i le fausiaina o se fatufatuga ma manogi tuʻufaʻatasiga i le potu malolo, o loʻo i ai le manaʻo e valaʻaulia malo ma faia se malie malie maliega pati.

Faletusi o ata

O le pa fata i le potu malolo, faatasi ai ma le talafeagai entourage ma faʻaaoga, e faia i luga o se moni mausali ma lelei foliga. O lenei mamanu e faʻafaigofie ai le ea i totonu o le potu ma fesoasoani i taimi faʻafiafia masani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: দনই প ফট থক মকত! সর বছর যদর প ফট তদর জনয প ফটর করম Cracked Heels Cream (Mae 2024).