10 mea i totonu o le potu malolo ua leva aso

Pin
Send
Share
Send

Taualuga faʻamau

Sa fai ma masani le teuteuina o faʻalo i luga o le laupapa, fausiaina o nai fasitepu ma faʻatutuina ia latou moli e tele lanu. Faʻapea foi, o faʻalo na teuteuina i galu pei o fausaga, tuʻuina tele moli malamalama. O lenei mamanu na tosina mai i ai foliga ma foliga taugata, ma sa taugata foi.

O aso nei o faʻalo e faia lava, faigofie: latou te le soʻona vaʻai le avanoa ma foliga laconic.

O nifo ma paʻu o manu

O leisi elemeni e faʻatulaga ai totonu le aso. Elk antlers sa faʻaaoga i tausaga 90 ma e le gata o se teuteuga, ae o se ituaiga faʻatautau. O le faʻasao-faʻauo o loʻo fai ma masani i aso nei, o lea o nifo, meafaitino manu ma paʻu e le taliaina i totonu.

E talafeagai ia pe a fai o te fale e teuteuina i se ofu kalapu, ae mo se fale mautotogi e fautuaina e faʻaaoga mea e faia i le faux fulufulu, faʻapea foʻi ma le sima, laupapa ma pepa malo.

Pa meaafale

Afai e te moemiti i totonu o aso nei, e tatau ona e aveʻesea le puipui tele mai le Soviet taimi ua tuanaʻi ma le standard kit mai le 2000.

Ou te manaʻomia se mea fou mo sina tupe - o meaafale malosi e mafai ona vaevaeina i ni vaega ma toe valiina i ou lava lima.

O meaafale ufiufiina (sofa, nofoa faʻanofilima), o se laulau kofe, o se TV ma se curbstone ma se tusi fata e sili atu ona talafeagai mo le faʻavasegaina o se potu malolo. E sili le faʻaputu o oloa ile fale teuoloa poʻo le pusatu i totonu.

O pupuni mamafa ma lambrequins

I le taimi muamua, o pupuni lapopoʻa ma gaugau ma ruffles na maofa ai mafaufauga, foliga mai o malo mai le Baroque style ma avea o le autu teuteuina o le potu malolo. Ae latou te leʻi liua fale laʻititi e avea ma maota, na latou foliga ese ma faʻaputuputu le tele o pefu.

I ona po nei tisaini, mafiafia, aoga ie ma faasee pupuni e sili atu ona talafeagai: ia tautau i latou, oe le manaʻomia le fesoasoani a se faʻapitoa, ma e faigofie ona latou tausia.

Palanikeke i meaafale

Ina ia puipuia le ufiufi o ni meaafale utiuti, o le tele o ana e ufiufiina i palanikeke. O lenei vaifofo e tele ni faaletonu: o mea e teu ai moega e taugofie ai totonu, ma ufiufi ai le mea moni, ma e masani lava ona seʻe. I le taimi lava e tasi, o meaafale faʻamamaina e le puipuia mai le pefu ma manogi, lea, i le aluga o taimi, o le a manaʻomia pea le faʻamamago mamago.

Afai e te faʻatau se sofa, filifili se oloa ma se ufiufi mafai ona aveʻeseina poʻo se mea faʻapipiʻi i luga o le leai-faʻailoga paolo. Manatua o le faʻasao ona mafai ona faʻavaivaia uma au taumafaiga teuteuina totonu.

Ie puipui Lacquered

Lenei mea talafeagai tatau faʻaaloalo ma le alofa mai le fale e ona: o le taugofie ie e ufiufi e siosiomaga faʻauo, faigofie e faʻapipiʻi ma maua ai le ea o le mafanafana. Ae o le filifilia o se malamalama varnish mo lona puipuiga, e faigofie ona aveʻesea totonu o lona tagata taʻitoʻatasi, e le gata i lea, o lenei metotia ua leva ona tuai.

Sili atu matagofie teuteu teuteuina mo ufiufi o suauʻu, alkyd-based enamels, acrylate ma vai-faʻavae vali.

Faalo faalo

O tapoleni PVC e aoga tele, e le gata i lea, e vave ona potopoto ma tautua mo se taimi umi. Ae o pupuni susulu mataʻutia, faʻapea foi ma taualuga e tele lanu ma le lolomiina o ata ua le toe aoga ma ua avea o se faʻailoga o le leaga tofo.

I totonu o aso nei totonu, e tatau ona e faʻaaogaina sina beige poʻo se efuefu, e pei o se vali luga ma vaʻaia faʻateleina le maualuga o le potu.

Maʻa "teuteu" maa teuteu

Faʻafesagaʻi ma maʻa faʻapitoa e talafeagai lava: e manuia le faʻaaogaina i le fausiaina o fale facades, faʻapea foʻi ma taʻinaafi ma faʻamaʻa puipui. Ae o le masani lauiloa auala o teuteuina i maa maa, pe a fai o elemene foliga mai ua leai se aoga, ua uma aso. O le maʻa e tatau ona i ai ni tuaoi manino, a leai o totonu e foliga taugofie.

Meafale meaafale

O leisi auala e faʻaaoga ai lou potu malolo o le faʻatau lea o se sofa ma se nofoa faʻatusa mai le aoina e tasi. O meaafale meaafale e le toe i ai i taimi masani, aua latou te faʻaalia le le ano o tagata e ana pe a teuteuina se potu e iʻu ina pei o se potu faʻaaliga.

O le lafoa o se tali ua uma ona saunia e manaʻomia ai le lototele ma le tofo, ae o se lotogatasi potopoto totonu ma eseese fasi meaafale o le a avea ai le fale manatuaina, matagofie ma muamua.

Tusi lolomi

Faʻataʻavaleina le ata i luga o le faʻata o le kapeneta i foliga o fugalaʻau, mataʻitusi tetele i luga o tapuni poʻo pupuni, faʻapipiʻi puipui i foliga o foliga - fuafua e teuteuina le potu malolo, latou te faʻamatalaina ma faʻaleagaina.

I aso nei, o le 'eseʻese o lolomiga e matua lelei lava o le filifilia o se ata e le foliga mai o se stencil e le faigata. Ae e oʻo lava i lenei tulaga, e tatau ona matua faʻamalosia i latou: mo se faʻataʻitaʻiga, fesiitaʻi i aluga.

O mea masani, "taimi-tofotofoina" mea i ni nai tausaga liliu i caricature mo le lumanaʻi augatupulaga, taofia le totonugalemu o le tagata lava ia ma vave ona le fiafia. Teuteuina le potu malolo, faʻalogo i lou tofo, ae le o faʻatonuga a le faufautua fau meaafale, faʻaopopo mea muamua i meaafale e aunoa ma le soʻona utaina - ma o le potu o le a faʻafiafiaina oe i le mafanafana mo se taimi umi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TUFULELE Ekalesia Metotisi: Sāmoa, le Penina o le Vasa! (Mae 2024).