Faʻafefea ona filifili se sitaili mo totonu o se potu o tamaiti: 70 sili ona lelei ata ma aitia

Pin
Send
Share
Send

Filifilia o se ata mo se tama

O sitaili e mafai ona vaevaeina faʻavasega i vaega masani, po nei ma faʻavasegaina vaega, e eseese i meaafale mamanu, teuteuga, ma masani lanu lanu.

Tufuga: Ksenia Pedorenko. Pueata: Ignatenko Svetlana

O se ituaiga, maualuga-tech, atunuu, sami, loft faiga i lanumeamata, paʻepaʻe, lanumoana, lanumumu lanumoana, o se autu autu e atagia ai le fiafia o le tama i le lakapi po o le katuni e talafeagai mo se tama tama.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le vasega pepe mo se tama i se faiga fagota ma iʻa teuteuina, o se moega-potumoe vaʻaia ma se laulau.

Teuteuga mo se teine

Soʻo se sitaili e mafai ona faia e le gata mo tama tamaititi, ae faʻapena foʻi mo se teine. O pupuni mafanafana o le mumu, lilac, piniki, lanu viole, mutes greens, lanu mumu, paʻepaʻe ma le malamalama beige mafai ona manumalo iinei.

O le sitaili masani mo se teineititi e faʻamamafaina e ruffles ma aufana, Provence - e fugalaʻau ma isi teuteuga. Mai le sitaili temi, tamaʻitaʻi o katuni ma tala faʻasolopito, purinisese ma olo, tamaʻi pepe e talafeagai.

I le ata, o totonu o tamaiti mo se teine ​​i se faiga masani ma beige siaki pepa puipui.

Faiga o le sami

O totonu o le sami foliga ese mai mo se teine ​​ma se tama, talafeagai mo tamaiti ma talavou. Ona o le tele o lanu paʻepaʻe ma lanumoana, e faʻaaoga ai mo potu i saute e "faʻafouina ai" le vasega pepe ma malulu malulu.

  • E sili atu le filifilia o meaafale ma se laʻau masani o lanu pouliuli poʻo le auro, meafale vali i mumu, paʻepaʻe, enaena. O le moega e mafai ona faia i foliga o se vaʻaia lelei vaʻaia poʻo se masani masani ma se pupuni-folau.
  • Mo puipui, poloka poloka poʻo puipui puipui o lanumoana, lanumoana, lanu paʻepaʻe, ata pepa puipui ma 3D ata pepa puipui faʻatasi ai ma le ata o le motu, talafatai, sami, sami, sami e faʻaaogaina.
  • O pupuni e mafai ona i luga o mama ma se laupapa laupapa na nonoa faʻatasi ma le filo e faʻafetaui le sitaili, paʻepaʻe translucent, mumu ma se lolomiga poʻo ni lanu malo.
  • O mea e faʻaaoga mo le vasega pepe o le a avea ma pusa vaʻaiga vai, atavali ma le autu o le gataifale, atigi, o se uili uʻamea, maea, iʻa faʻataʻitaʻiga, starfish.

O le faiga faomea e talafeagai mo se tama ma na faia ma mea faʻaaoga pei o se fuʻa fuʻa pusa ma meataʻalo, o se matua faʻafanua i luga o le puipui, molimatagi, o se uili uʻamea, o se faomea-style hammock.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se totonu o le fale faomea ma se afea malumaluga e tuʻufaʻatasia ma se taʻaloga.

French Farani

Provence tuaoi luga o le atunuʻu sitaili, e iloga i le taumafanafana chic ma gloss ma talatala luga.

  • O meaafale e mafai ona fou, ae faʻatasi ai ma le teuteuina o le vine, pe faʻafoliga matua, vali, vaneina pe valivali. E mafai ona e filifilia se moega mo le vasega pepe ma se laupapa tasi pe ma se uʻamea ulu ma se forging elemeni. Meafale e tatau ona i ai se laulau i tafatafa o le moega, taupega taupega poʻo le pusa o drawers, se fatatusi, se laulau ma se nofoa. E mafai ona faʻaopopo se pepe lūlūina nofoa i totonu.
  • O ata puipui e filifilia ile oketi, lilac, lanumoana, piniki poʻo le lanu efuefu. Mai le faʻataʻitaʻiga mo pepa puipui, manulele, lavender, cockerels, pepa puipui i pi, i totonu o se pa e talafeagai. Mo le foloa, filifili kapeti poʻo laminate, mo le faʻalo - sima, utupoto poʻo se faʻalo faʻalo matte.
  • O pupuni e mafai ona avea ma Roma, faatasi ai ma se lambrequin, pupuni faigofie poʻo fugalaʻau-mamanuina pupuni, teuteuina i ruffles, lane, aufana poʻo teuteuina, e talafeagai.
  • O mea faʻaaoga a tamaiti o moli uila ma le faʻamamaina o ie ma moligaʻo, o meataalo na faia e ia lava, o se solofanua luelue.

O se faʻapaologa, tele aluga, se laei e fai ai ofu, o se moega pepe mo pepe taalo e faʻaaoga mo totonu o se tamaititi teine.

Mo se tama, o se moega faigofie, o se pusa, lanumoana, lanumeamata pa puipui o pupuni, pupuni i totonu o se pa poʻo ni lanu malo, meataʻalo, retro taʻavale e talafeagai.

Faiga Scandinavian

Laconicism ma faigofie, malamalama paolo ma naturalness e masani ai mo se vasega pepe i le Scandinavian faiga.

  • O meaafale e tatau ona avea ma laʻau masani pe valivali. O se moega suia e "tupu" ma se tamaititi, malamalama fata, lavalava o le a faia.
  • O le pepa puipui e filifilia i totonu o le monochromatic, milky, beige lanu, e masani ona tuʻufaʻatasia ma laupapa laupapa. Malamalama efuefu, lanumoana sesega paolo e talafeagai foi.
  • Pupuni e le o le faʻamau taua o le vasega pepe, o le tele o taimi pupuni moli poʻo roller blinds ma roman blinds ma se faigofie mamanu e filifilia.
  • O mea faʻaaoga o se kapeta lapoʻa ma se faʻaputuga umi, kapeta felanulanuaʻi, meataʻalo susulu ma pyramids, tele-lanu aluga ma lalaga aluga.

Mo le potu, filifilia e teineiti le tuʻufaʻatasia o lanu efuefu, paʻepaʻe ma lanu piniki, pale o fuʻa, o se kapeta susulu i tafatafa o le moega, ma mo se tamaititi - o se efuefu-paʻepaʻe-uliuli, lanumoana-paʻepaʻe tuʻufaʻatasia, taʻavale, o se afifi moega e tasi.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti mo se tama tama i totonu o Scandinavian totonu sitaili, lea o le paʻepaʻe papaʻe papaʻe o loʻo liua i mea lanu felanulanuaʻi.

Totonu masani

O totonu masani i totonu o le vasega pepe e tatau ona tuʻufaʻatasia matagofie ma aoga; o le aofaʻi laʻititi o teuteuga taugata masani o loʻo faʻaaogaina iinei, lea, ona o le i ai o meataʻalo, o le a faʻateleina ai le vasega pepe ma tamaʻi mea.

  • O meaafale e tatau ona avea ma laupapa ma teuteuina teuteuina, ae leai ni teuteuga. O le nofoa ma le laulau e filifilia faʻapitoa, faʻapea foʻi ma ofu faʻaofuofu, o se pusa pusa toso i luga o vae, o se maualuga laulau i tafatafa o le moega. Se nofoa, sofa bed, poʻo se moega faigofie ma vae e faʻaaogaina.
  • O pepa puipui e talafeagai mo le le lalagaina, pepa pe valivali vali vali. Malamalama, puipui manino puipui o le a avea ma tua o mo meaafale. Lanumoana, olive, samani, beige o le a faia. O le ata puipui e mafai ona faia i ni eseesega o laina, fugalaʻau poʻo ni mimilo mimilo.
  • Pupuni mo le vasega pepe e sili atu le filifilia masani masani pupuni ma tulle poʻo le romana. O ie masani ma le faʻaopopoina ole viscose e faʻaaogaina. Lambrequin, matau ma gases o le a faʻamamafaina sitaili.
  • O le mea e faʻaaoga o le a avea o ni malulu vaivai ma pulumu, aluga, ata poʻo ni ata o se tamaititi i totonu o se faʻavaʻa, se teuteuga o teuteuga afi, sconces.

Mo le teine, latou filifilia le mamanu o le pupuni moega, porelane pepe pepe, teddy bear, se tamai laulau ma se vaneina nofoa mo pepe meataalo taumafataga.

Mo le tama - o se nofoaafi, vaʻa, o se solofanua solofanua i totonu o le lanumoana, lanumeamata ma malamalama totonu.

Baroque

Baroque i totonu o tamaiti o loʻo faʻamamafaina e pupuni laulelei e faia i pupuni mamafa ma se lambrequin, o se moli tioata, o se ata o se tamaititi i ofutau mananaia poʻo se matagofie matagofie ofu, ie matagofie.

Neoclassic

O le neoclassical totonu i le vasega pepe tuʻufaʻatasia le masani lavelave o meaafale ma aso nei teuteu ma tekonolosi. Moli po nei, o se faʻalo tautau, pupuni, se ofu, se komepiuta i luga o se laulau poʻo se taʻaloga taʻaloga o loʻo faʻaopopoina i tala masani.

Faiga faaItalia

O le sitaili Italia o le vasega pepe na faia e ala i le tuʻufaʻatasia o vasega i leo mafanafana o le beige ma le sese pou, frescoes, teuteuina, curly poʻo le tele fugalaʻau i totonu o ulo.

Art Deco

Art Deco e talafeagai mo se talavou, o sea vasega pepe e iloga i pupula pupula ma le tuʻufaʻatasia o le pāuli ma paʻepaʻe ma uliuli, piniki ma papaʻe poʻo le siliva, o le tele o faʻata, tioata fulufulu, geometry i luga o le pepa puipui, laina saʻo.

Faiga faʻaonapo nei

O se vasega pepe i aso nei tuʻufaʻatasia le aoga ma e le o faʻaalia i se faapitoa lanu; faʻapena foi, ona po nei sitaili ua vaevaeina i maualuga-tech, loft, minimalism.

  • Meafale mo totonu e tatau ona filifilia faʻavae i luga o le aoga o lanu ma foliga. O meaafale e mafai ona tu matilatila i lanu pupula e faʻasaga i le talaaga o le beige poʻo isi puipui e le faʻapito, pe faʻapea foi i le isi itu.
  • Wallpaper mafai ona faigofie pe ma se teuteuga teuteu, zigzag, valivali. Wallpaper 3d poʻo ata pepa puipui mo le autu o le potu foliga lelei. O le pepa puipui e mafai ona tuʻufaʻatasia ma laminate, maʻa poʻo panels piliki.
  • O pupuni mo le vasega pepe e filifilia i le sili ona aoga le umi ma le mamanu, e faigofie e aveʻese mo fufuluina. Faʻamau i luga o faʻamau, faʻaseʻe pupuni, pupuni pupuʻu.
  • O mea totino i totonu o lanu lanu o aluga, o taʻaloga taʻaloga, ata pepa puipui, o le faʻalo pupuni, o le kapeta i le mea e taʻalo ai, o moli eseese i luga o le laulau galuega ma le nofoaga faʻafiafia.

Mo se tama, o se potumoe faʻaonapo nei e mafai ona i totonu malulu malulu, ma se taʻavale moega, se pa puipui puipui; mo se teine, maaleale puipui, malamalama meaafale, vaivai meataʻalo, kapeta ma se teuteuga, o se piniki nofoa, ma lapopoʻa pepe lapoʻa e talafeagai.

Tekonolosi maualuga

E talafeagai mo le vasega pepe "mo le tuputupu aʻe", e foliga le mautonu, ona o lea e mafai ona faʻaopopo i ai soʻo se teuteu ma suia ia. Matou te faʻaaogaina tekonolosi faʻaonapo nei, moli malamalama, malulu lanu ma naʻo mea manaʻomia talafeagai, o se tuʻufaʻatasiga o maʻa, uʻamea, fafie.

Minimalism

I totonu o totonu feololo, e naʻo fasi meaafale e manaʻomia e faʻaogaina, moli malamalama, foliga faigofie, talafeagai mo tamaiti laiti, lea e tu ai le taʻaloga i seisi potu.

Faʻamau maualuga

O totonu o le potu malolo e leai ni tuaoi manino; e talafeagai mo le vasega pepe ma se faʻamalama tele ma se faʻalo maualuga. Na te tuʻufaʻatasia ni sitaili eseese e faʻasaga i le tuaʻoi o puipui faʻapipiʻi ma faʻamaʻi o piliki, meaafale faʻaonapo nei ma mea tuai. Mo puipui, o lanu le mautonu e filifilia, lea e faʻatumuina e susulu teuteu ma ie.

Mo se tamaititi filifilia le efuefu, indigo, mumu, lanumeamata lanumeamata, mo se teine ​​- piniki, moli, lanumumu lanu mumu. Utupoto, paipa, uaea fesoʻotaʻi i lalo o le faʻalo, o se moega uʻamea, o atavali ma se vaʻaiga a le taulaga, lamepa laʻitiiti, pusa meataʻalo laupapa ma mataitusi tolu-lapisi fausiaina se loft-faiga atemosifia.

I le ata o loʻo i ai se potu maualuga i totonu o potu pepe ma potu piliki, lamepa faʻaonapo nei ma se laulau e faia i fasi mea.

Faiga o le Atunuʻu ma ona fesuiaiga

Faiga o le atunuʻu

O loʻo faʻaalia ai laupapa laupapa, lanu masani o teuteuga, teuteuga fale, mea masani o ie.

  • Laminate fola e talafeagai mo le foloa.
  • Mo teuteu puipui i le vasega pepe, pepa puipui ma le toto autu e talafeagai.
  • O meaafale e mafai ona mautu, olo ma faʻafefiloi ma le moega uʻamea.
  • O le teuteuga o se ie lalaga lalaga, o ie lavalava, o ie pupuni ma le lalagaina.

Mo le tama, na latou filifilia se laulau ma siaki ma taʻalo, mo le teine ​​- o se pepe meataalo i le fale.

Retro faiga

E talafeagai mo le tamaititi laititi, o meaafale e faʻataʻamilomilo, o loʻo i ai se pou malamalama susulu, pule ma potu teu fale, o se laulau ma graffiti, ata mai tala malie o loʻo faʻaaogaina. Mai mea teuteu e mafai ona e faʻaogaina ai faʻamaumauga, gramophone, pepa faʻasalalau, kapeta, moli moli, kitara.

Totonu totonu

I le vasega pepe, na faia ma matagofie aulelei mea, e masani ona faʻaaogaina mo teine ​​'potu. O le moega e mafai ona taʻei fafie poʻo le uʻamea ma se mimilo ulu ulu. O ata e faʻaogaina naʻo mea teuteu, moli ma moli lamepa, pusa o drawers, drawers, Tilda pepe taalo, ituaiga taʻavale tuai, faʻailoga tusi, taga malaga.

Shabby chic

I le vasega pepe, na te tuʻufaʻatasia mea masani ma paʻu vaʻaia, e iloga i le ofuina o meaafale poʻo le aʻafiaga o le toe faʻaleleia. Lanu e filifilia pastel, mo se tama - beige, efuefu, lanumoana, lanumeamata, ma mo se teine ​​- pastel lanu viole, malamalama samasama, piniki, ruffles, frills ma aufana, o se pupuni.

I le faiga o tala faʻasolopito ma katuni

Tamaiti fiafia i katuni ma tala faʻasolopito, o lea e mafai ai ona e puʻeina a latou ata e fiafia iai i le vasega pepe. I lenei faiga, atavili mafai ona avea meaafale, pepa faʻapipiʻi, pepa puipui ma teuteuga puipui, tusia i kapeta, pupuni, puipui, faʻailogaina o mea.

Mo teine

Mo teine, o se potu i le sitaili o le aisa fatu, purinisese, Alice i Wonderland, disney e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu a le teineititi ma ata o loʻo pupuni i vaega o le faʻalo ma puipui e faʻatele ai le avanoa.

Mo tama

O se potu sitaili taʻavale, apogaleveleve, taua i fetu, Transformers o le a faia.

I le ata, totonu o le vasega pepe i le Spider-Man style faʻaaogaina e le gata o ata, ae faʻapea foi ma lanu lanu i totonu o meaafale.

Lautele faiga

O se sitaili lautele poʻo mo se potu tuʻufaʻatasi o le minion style, Mickey Mouse, Harry Potter.

I le ata o loʻo i ai i totonu atoa o se vasega pepe ma Mickey Mouse, lea o le faamamafa o luga o le puipui ma pupuni-ofuvae.

Faiga faʻavae

I le faʻaopopoga i katuni, e faʻafiafiaina foʻi tamaiti i latou i latou i mea e fai ai latou ulutala ma uluaʻi teuteuga.

Mo teine

O teineiti o le a fiafia i le Barbie style, patchwork ma patchwork ie, Paris style.

Mo tama

Mo tamaiti, tama o le a fiafia i le militeri sitaili (militeli), ma le ata o toa, i lalo o se faletaavale, i se avanoa avanoa, latou te fiafia i soka autu, auala graffiti.

Lautele faiga

E mafai ona taʻua Universal o se vasega pepe i le faiga o le togavao, safari, dinosaurs, Lego fausiaina, Initia sitaili ma fulufulu ma le wigwam, i Lonetona faiga ma Big Ben ma se telefoni potu.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasia o Native American ma ona po nei i totonu ma se ata ma se wigwam na faia i laupapa laupapa.

Isi sitaili

Boho

O le boho style i totonu o le vasega pepe e tuʻufaʻatasia ai Europa ma sasaʻe ituaiga agavaʻa, e iloga i le susulu, tele o ie ma lapisi o meaafale.

Faiga faasao

O totonu o le faleoloa o loʻo faʻaalia mai i pupuni enaena, ie masani, meaafale laupapa, mea teuteu a le aiga mai mea masani.

Iapani

O le vasega pepe Iapani-foliga e iloga i atavali ma laufanua a Iapani, o se ili i luga o le puipui, faatusa Iapani, ma ie pupuni.

Amerika

O totonu o le vasega pepe i le faiga a Amerika e faia e siaki ie, e teuteuina lanu teuteu.

Sasaʻe

O totonu e mafai ona tuʻufaʻatasia totonu lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia auro, mumu ma lanu viole.

Metitirani

O le vasega sitaili a le Metitirani e faʻaaoga ai ie malamalama, lanu moana ma papaʻe meaafale lanu, ata o fualaʻau, lanumeamata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le vasega pepe, lea e avea ai le ata ma faʻamalama i totonu o le Metitirani.

Igilisi

O totonu ole Igilisi e faʻaaoga ie siaki, ie mafanafana tweed, meaafale laupapa pogisa.

Aso nei

Contemporary e tutusa ma le Art Nouveau sitaili i le tuʻufaʻatasia o minimalism, faasao ma masani sitaili. O totonu e naʻo meaafale faʻaonapo nei e faʻaaoga i lanu le tutasi ma teuteu malamalama.

A filifilia se sitaili totonu i lanu le mautonu, o le potu e mafai ona toe fesuiaʻi i taimi e ala i le filifilia o pupuni fou ma puipui. I le vasega pepe, o le pepe faʻaalu tele taimi, o lea e taua ai le faʻatulagaina i le sitaili e fesoasoani ai i le tamaititi atiina ae.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet off the Shoulder Top w. Tie. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).