Burlap i totonu - DIY decor +80 ata

Pin
Send
Share
Send

Burlap i totonu o se lauiloa tele taimi lata mai nei i le tele o lauiloa tufuga. Avea o se ituaiga o ie lino, jute, kenaf, hemp o se masoa ituaiga, lenei ie fausia ai se seasea lalaga. A e vaʻai totoa, e mafai ona e vaʻai atu i tamaʻi sela e faʻatali lelei ai le ea.

O lenei ie e afua mai i laʻau ma faʻatosina mai ma sili atu nai lo isi ie. E talafeagai mo le gaosiga o ato, faʻamama vai faʻamamāina pe mo le faʻamamaina faʻapitoa suavai, afifiina mea. E faʻaaogaina malosi e teuteuina ai se potu o soʻo se sitaili, e suʻi pupuni mananaia, kapeta aoga, ufiufi mo nofoa, nofoa faʻaletino ma pou, e fausia ai meataulima i ou oe lava lima.

Faiga masani o le naturalness

Ua faʻamaonia e le fomaʻi mafaufau o le manaia ma le faʻafaigata i le siʻosiʻomaga e avea ai se tagata ma tagata lelei. Ua amata ona ia taumafai e faʻafetaui se vaʻaiga e le masani ai, lea e aumaia ai sina faʻanoanoa i lagona. Faigofie potu ma mea e mafai ona faʻafilemuina le popolevale sisiva. O le faʻaaogaina o ie afu e faʻatagaina ai oe ona fausia se siʻosiʻomaga o le malologa a le aiga, o le mafanafana o le nofoaga mafanafana. O lenei ituaiga i totonu o le potu e faʻailoa mai ai le ana le fale o se tagata talimalo, faʻamaoni, matala. Faʻatumuina le fale i le manaia malosi, e malolo, maua ai se lagona o le toʻafilemu i tagata nonofo ma malo.

Faʻafetai i se malu paleta o lanu ma se faʻapitoa auivi, natura ie maua ai faafouina malosi. Na maitauina o le natura tapoleni e mafai ona teteʻe atu i neura. E masani ona fautuaina le faʻaaogaina o ie masani ile fale ole tagata pisi e faʻaalu le tele o taimi e faigaluega ai, manaʻomia se malologa, se siosiomaga manaia.

Vaega:

I le avea ai o se ie anagata lea e masani ona suʻi ai ato, o ie afitusi o se lalaga o filo mafiafia i se lanu efuefu-beige. I le amataga, latou mafai mai i le jute, flax. E mafai foi ona e mauaina a latou tuʻufaʻatasiga. O atunuʻu o Asia latou te faia ato faapena mai cable cable ma kenaf. O le ituaiga o nei mea e faia i le ie lino poʻo le hemp filo e taʻua foi o le gunny.

O nei filifiliga uma ie e foliga mai e le susulu tele ma susulu. Elo-faauo tapoleni ei ai le i ai o:

  • le agavaʻa e pasi faʻalelei le 'ea;
  • le agavaʻa e vave mitiia le susū;
  • inertness vailaʻau;
  • tetee iniseti.

Faʻatasi ai ma uiga faʻapitoa o lenei oloa ie, o lona maualuga tu mai i fafo. E mafai ona fesuiaʻi mai le 180 ma oʻo atu i le 400 g / sq. mita

O le lelei o lenei ituaiga o ie

Faʻatasi ma le tele o uiga lelei o le ie, o le mea lea e tu matilatila:

  • anagata Ma lona maualuga malosi, lenei lau e matua ofuina-tetee.
  • avanoa Tau maualalo faʻatagaina oe e lautele faʻaaoga mea i le fausiaina o se teuteu i ou lava lima. O lenei mea e avanoa i le lautele lautele o tagata.

E i ai le ono mafai mo le faʻaaogaina i le fale:

  • natura Avea o se siosiomaga faauo ie faia mai alava o natura amataga, e le afaina ai le soifua maloloina o tagata ma e le mafua ai afaina. Lenei tapoleni mafai ona maua uma i le natura lanu ma i le lanu vali filifiliga;
  • agavaʻa. I le i ai o le faʻamatalaina talatala foliga, ie ie mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi ie. O se filifiliga lelei o le teuteuga ma ieie ma ie, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia o lenei tapoleni ma le silika matagofie, mea i le tulaga o fafie, ceramic faʻataʻitaʻiga, uʻamea, tioata;
  • faatosinaga i lagona, soifua manuia. Na matauina o oloa gaosi, faapea foi ma isi mea i totonu, e mafai ona faʻafilemuina le neula. Latou te faʻaosoina le toefuataiga o le malosi o le tagata, malosi, faʻaleleiina o lagona. O le ie na faaaoga i totonu e mafai ona maua ai e le fale le lagona mafanafana ma le mafanafana i le fale, faʻatumu le potu i se atemosifia faʻapitoa.

Le lelei

Fai-oe-oe afifi i totonu e i ai le tele le lelei, lea, pe a fai e te faʻaaogaina saʻo le tapoleni ma pipiʻi i le tausiga fesoasoani, masani ona le faʻaalia i latou lava i soʻo se auala. Faʻatasi ai ma le le lelei faʻagaioiga o lenei mea masani, e faʻaigoaina e le au atamamai mea nei:

  • o le mafai e le ie e "nofo i lalo" ma suia ona foliga ina ua uma ona fufuluina;
  • le manaʻoga e faʻagasolo taimi uma pito ona o lena. e malepe malosi le tapoleni i le tipi. A o fuafuaina le fausiaina o se teuteuga mai ia ituaiga mea, e taua le fuafuaina muamua le faʻagaioiga o pito ma fuafua le tele o le oloa mafaufau i lenei mea. Manaʻo e suʻi pupuni ieie i totonu, e taua le ave le umi o mea e fai ai ma ni autafa;
  • o le le mafai ona faʻaaoga le ie i potu e maualuga le susū o le tino, aua e le faʻapalepale lelei. O le oloa e faigofie ona pala i se siosiomaga ma tele susu.

E taua tele le fufuluina o ia ie ae le i faʻaaogaina ia o le iʻuga o le galue maeʻaeʻa i ou lava lima e le faʻaletonu i le iuga.

Manuia lanu tuufaatasi lanu

Ua leva aso ua mou atu le aso na iloa ai o le talepe o se uiga masani mai nuʻu. O se auala sogasoga i pisinisi e faʻatagaina ai oe ona teuteuina soʻo se fale ma se fale mautotogi, ae le naʻo se fale tuaoi.

Faʻafetai i le agavaʻa e filifili se paolo o siʻosiʻomaga laumei ie mai le malamalama enaena i le loloto uliuli, e manatua ai le lanu o le malosi kofe, lenei tapoleni mafai ona foliga fealofani ma toetoe lava o soʻo se mea totino. O le ie o le a faʻaopoopo toetoe lava o soʻo se sitaʻiga faʻatonuga, tisaini manatu.

Burlap foliga foliga sili ona matagofie faʻatasi ai ma lanu uliuli, efuefu, aisa-paʻepaʻe, beige ma kulimi lanu. E le gata i lea, o le ie i totonu o mea teuteu i totonu e alu saʻo ma le pa vali lanu. O se pitonuu lelei o le a avea ma se paolo lilac paolo, lanumoana, mint lanu. I se faʻaopopoga, ua fautuaina e le au atamamai e aua le amanaʻiaina ia uluaʻi tuʻufaʻatasia o le lanu lanu masani o le tapoleni, faʻatasi ai ma le ie talatala e foliga feololo faʻatasi ma le mauoa o lanumoana, moli, lanumeamata, lanumoana.

O se ie e foliga talatala i foliga vaʻaia e mafai ona ogatasi i le kamupani o se tusitusiga lolomi, alava masani. Bright chintz, fili mo teuteuina, paʻepaʻe lace, ituaiga uma o lopa, lipine, ie ma teuteuga fugalaʻau elemeni, faʻataʻitaʻiga foliga lelei ma ia.

Talosaga i totonu ma teuteu

O le faʻaaogaina o ie i totonu ma teuteuga, ae maise o ie talatala, e taʻutaʻua tele. Fesoʻotaʻi muamua ma le teuina gafatia, aveina mea, o lenei malosi ie e i ai le tele o faʻaoga. E ui lava i le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o mea gaosia, e mau lava i se tulaga maualuga i le faleoloa maketi.

O lona faʻaaogaina e faʻatagaina ai oe e faʻafaileleina manatu eseese i le atunuʻu, e teuteuina ai le siʻosiʻomaga o le siosiomaga poʻo se isi fale.

Ina ia faʻataʻitaʻia totonu o se atunuʻu fale, o ia ie e faʻaaoga i se aofaiga tele tele. Teuteuina o potu ma ie afu i isi sitaili e fesoasoani e fausia ai ni faʻamatalaga susulu e aumaia atili ai le mafanafana i le ea o le fale. O le a talafeagai pe a toe fausiaina le siʻosiʻomaga o le Moroccan style ma Aferika mafuaʻaga, o le a fetaui lelei ofi i Provence.

O le natura ie e hypoallergenic, manaia ile paʻi iai, e mautu lona foliga. O le i ai o ia mea e mafai ona fausiaina ai se matagofie ma taugata atemosifia i soʻo se potu, faʻamamafaina le lelei tofo o lē e ana.

Pupuni

O i latou o loʻo suʻesuʻeina se uluaʻi aitia mo se teuteuga faʻamalama mataʻina e tatau ona uaʻi atu i le ie afu, o teuteuga mo ia pupuni e mafai ona 'eseʻese tele ma avatu ai le faʻagaeʻetia o le potu atoa. O le a le paolo mea, puipuia le susulu o le la mai le ulufale. Na ia nanaina lelei le lalolagi patino o le aiga mai prying mata. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma ituaiga uma o lace, fili, chintz.

O le ieie ieie suʻi e tuʻufaʻatasia i ona foliga vaaia o se faʻapitoa lalelei, matagofie ma faigofie. Talu ai ona o le faʻavaivaia lanu lanu, o se faʻapipiʻiina i le potu o le a le tosina mai le tatau ai. O le a faʻamamafaina le i ai o le tofo lelei o tagata e ana le fale, avatu le filemu i le fale, o se lagona o le mamalu, tamaliʻi.

O a pupuni e suʻi

E mafai foi ona e suʻi pupuni mai lenei tapoleni i ou lava lima. O le ie e sili atu le mafanafana e galulue ma, e oo lava i le novice needlewomen aunoa ma le poto masani i le suʻisuʻi pisinisi ma le i ai o ni faʻapitoa tomai i lenei itu e mafai ona faʻatautaia. Mo tagata amata, e sili atu le filifilia o se faigofie tipi mo le galuega. O le tuʻufaʻatasia o se laʻitiiti faʻatulagaina ma se ie faigofie atonu e le foliga soʻosoʻo lelei. Peitaʻi, e faʻamoemoe lava i le ituaiga potu, aitia. E talitonu tagata popoto, o se foliga faʻatafaʻilagi foliga poʻo ni manatu tali tutusa e sili ona lelei. DIY oloa mafai ona teuteuina i lou tofo. E mafai ona e fausia fugalaʻau elemeni mai le mea e tasi, pe fai ni fusi i se maea.

O faʻapuʻupuʻu o pupuni e talafeagai mo totonu ole umukuka poʻo le ofisa. O le umi o faʻataʻitaʻiga o le a avea ma se filifiliga lelei mo se potu malolo, potu a tamaiti po o le potumoe. O pupuni fola-umi o le a utu ai le potu ma faʻamaumauga o faigofie faigofie. Flirty frills mafai ona faʻaopopoina se leo manaia i le oloa.

Mea e teu ai meaafale

O se tasi o vaega taatele o le faʻaaogaina o mea gaosi o loʻo i totonu o le fausiaina o meaafale ma faʻamoe. Ona o lona faʻapitoa laʻititi teteʻe, o le ie e sili ona lelei mo le faʻamamaina meaafale meaafale. E ui lava i le faigata o mea, o le ie o sofa, nofoa, pulou, pou ma isi meaafale e sili ona lauiloa. O ia ufiufi mafai ona teuteuina ma eseese lolomiga ma faʻataʻitaʻiga i le tulaga o lolomitusi, tusitusiga, ata o manu, manulele, laʻau ma tagata, fugalaʻau teuteuina, geometric mamanu. O le mimita e masani ona faia i le twine poʻo twine maea. Faʻapea foi ma se tulaga lauiloa o le faʻaaogaina o auro maea. I le avea ai o se mea teuteuina mo meaafale, o lenei mea ua faʻamaonia ia lava e faigofie ona fufulu ma aoga. O mea e iloga i lona faʻatuatuaina, malosiʻaga, anagata. O le mafuaʻaga lena e tele ai fafine faʻaonapo nei latou te alolofa ia te ia.

Ufiufi ma ie ufilaulau

Eseese o ufiufi ma laulau e faia i ia mea faʻatagaina oe e fuafua ai pe e fiafia le pule o le potu i lenei ituaiga sitaili. Eseese kopi ma tusitusiga, faʻailoga ma isi ata e ofaina e fai ma ufiufi. Faʻamoemoeina i le faiga, oe mafai ona filifilia oloa o eseʻese vavaeina. Mo se potu faʻaonapo nei, o se faigofie fomu e talafeagai e le o aofia ai le tele o teuteuga elemeni.

O ie aluga e suʻiina naʻo filifiliga teuteu. E ui lava i le natura o le ie, o mea e mafai ona mafua ai le faʻaitaita ona o le mea moni e fai si maʻi. O ia teuteuga faia i ie afu ma ie, pei o se ie afeafua, o le a teuteuina soʻo se laulau. E mafai ona faʻaaogaina mo se taumafataga i le fale, o se taumafataga fiafia.

Mea teuteu

O le sili ona lauiloa i tamaʻimaʻi, faia o se teuteuga mai ie afitusi ma ou lava lima o se manaia taimi faʻafiafia, faʻafetai i ai moni galuega o faatufugaga faʻaali. Lauiloa teuteu elemene mai lenei tapoleni aofia ai:

  • solo solo teuteuina i mea teuteu, lipine, lace;
  • moli moli mo se moli moli, sconce poʻo isi moli uila;
  • teuteuga mo ulo fugalaʻau, ipu teu vai;
  • teuteuga mo fagu umukuka mo faʻamoemoe eseese. Afifiina ma se fasi ie afu, faʻamau i se maea poʻo se lipine, o le a faʻaopopoina matagofie faʻapitoa i le vaʻaia o se siamu, se fagu o mea manogi poʻo ni cereals;
  • laulau tu;
  • ufiufi ma tamai ato mo teuteuina mea teuteu. O lenei teuteuga o le a sili ona talafeagai mo se faʻaipoipoga po o le Vaeluaga o le Tausaga Fou;
  • Meataalo Stuffed;
  • teuteuga mo le Tausaga Fou laʻau.

Burlap i luga o puipui

O lenei mea amata amata ona faʻaaogaina e le gata i le fausiaina o isi mea faʻaaoga poʻo mea teuteu, na lautele faʻaaogaina o se mea mo teuteuina puipui. O fasi ie e tele lanu ma o se ie talatala e foliga mai e le sili atu lona leaga nai lo o le ata na tusia e se tusiata talenia. O lenei tuʻufaʻatasiga e ofi i totonu o totonu eseese, foliga matagofie, faʻamamafaina le ana ia sogasoga ma lelei tofo.

Burlap i luga o le puipui e mafai ona maua i le tulaga o le tele o ituaiga ata e mafai foi ona e faia oe lava. Faʻapea foi lauiloa o mea pei o atavali, panels, collage. Lenei mea e faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi, teuteuina lou fale i lou tofo, faʻatinoina o mafaufauga sili ona fauina i le mea moni. I se faʻaopopoga, luga o puipui, lenei tapoleni mafai ona faʻaaogaina e fausia ai le aafiaga o le "matua", e atagia mai ai le olaga o se tagata i le vaitaimi o le Vaitau Tutotonu.

Uluaʻi aitia mo le faʻaaogaina o ofu talatala i totonu

Mai lenei tapoleni, e mafai ona e fausiaina vaʻaia volumetric auiliiliina o le a tosina mai ai mafaufau ma o latou tulaga masani ma tulaga ese. E mafai ona faʻaaogaina e faʻaleleia ai se nofoa tuai poʻo seisi mea. O tagata e fiafia i le alofa, o chic shabby e tatau ona uaʻi atu i gaugau, ruffles, embroidery. O ia faʻaopopoga o le a teuteuina se potu mo se teine ​​e alofa i mea mananaia ma mea teuteu aulelei. O le a faʻaopoopoina le tapulaʻa o mea taugata ma le tamaoaiga le tele o ie e fai ai tapulaʻa o loʻo iai.

O totonu totonu na faia ma lenei mea aoga ie o le a fausia ai se faʻapitoa foliga o le potu. Faʻatasi ai ma nei manatu, e mafai ona e mauaina lamepa lamepa ufiufi i ie afitusi. O uiga faʻafiafia mai lenei mea o le a sili ona faʻapitoa. O pale, palealiʻi poʻo ato e ato ai oe o le a faʻamalieina ai oe ma fausia ai se lagona o le faʻamanatuina. O se manatu le masani ai atonu o le fausiaina o se faʻalapotopotoga mo le teuina o mea taua poʻo isi mea laiti, ufiufi i ie afu.

Tausia o oloa gaosia mai i lapisi masani

O ia oloa e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa. O le mafuaʻaga lena e sili ai le alofagia o ie e i latou e le o lava le taimi mo faigata le tausiga o laʻititi, malulu ie. O galuega taulima e mafai ona soloiesea mai lea taimi i lea taimi ma le omomi omomi, fufulu efuefu mai luga.

Burlap mo teuteuina o aitema lapopoʻa mafai ona fufuluina i soʻo se auala faʻaaoga detergents. O lona lelei o lona faapitoa faigofie i le tausiga. Uma uiga mai i se tapoleni e faigofie ona fufulu. Lenei oloa mafai ona mulumulu a le o le lima poʻo i se masini fufuluina faʻaaogaina le maualalo o le vevela ma leai se viliina polokalama. Faʻapitoa, ioe, ave le fiafia i le fufuluina i le lima faʻaaogaina suavai pauta.

E fautuaina e faʻamamago le mea faʻaaoga i luga o le oloa o loʻo faʻamoemoe iai. O le ufiufi o se nofoa poʻo se tamaʻitaʻi e tatau ona faʻamamago i luga o nei aitema. O ie anagata e le fefe i le vevela uʻamea. E mafai ona faʻaosofia e aunoa ma le fefe o le oloa o le a leiloa lona aulelei foliga vaaia.

Faʻalogo, e taua tele i le tausiga o le ie i totonu e aua le avatua iai le avanoa mo se taimi umi e faʻafesoʻotaʻi ma vai ma ia i totonu o se siosiomaga susu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 5 Jute Rope Bottle Decoration Ideas. Home Decor Ideas. Jute Craft (Mae 2024).