Fuafuaina o le tasi-potu potu-undershirt 37.5 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulagaina o le potu e tasi potu potu

O le umi, vaapiapi avanoa sa i ai faʻamalama i autafa pupuʻu, o lea na musu ai le tisaini mai totonu puipui, ma faʻamalamalamaina vaega aoga ma le fesoasoani o pupuni ma fata. I tafatafa o faʻamalama, e i ai vaega e manaʻomia le ao: nofo ma umukuka eria. O potu e faʻaaoga mo potu e faʻaaoga, e aofia ai se ofu teu ofu ma se tamaʻi fale ta lavalava, na tuʻuina i le ogatotonu - o le pito pogisa o le fale.

Manatu teuina fale

O le avanoa o le fale mautotogi na faʻatumuina i le tele numera o avanoa teuina, o latou uma e aveʻesea mai mata ma aua le faʻalavelave i le manatu o totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laupapa uʻamea o loʻo nanaina e se faʻata i totonu o le umukuka, a e le iloa lenei mea, e le mafai ona e maitauina. O se potu e fai ai ofu e fai i le ogatotonu o le potu e tasi le potu i lalo o potu e tuueseese ai avanoa e nonofo ai ma umukuka. I autafa o le umukuka, i le puipui o le potu mo laʻei, o loʻo iai ni potu loloto mo ipu.

Design umukuka

O le umukuka seti na tuʻu i se laina i autafa o le puipui e sosoʻo ma isi faʻamalama, ma i le ogatotonu o le 'aiga' ai - o se lapoʻa faatafafa laulau na siʻoina e nofoa.

Potu o potu malolo potu moe

O le vaega nofomau o le fale mautotogi ua vaevaeina i lua sone o eseʻese faʻamoemoega: o le tasi faʻamoemoeina mo le moe o tu i tafatafa o le faamalama avanoa, o le potu malolo ma le TV tu latalata i le potu teu ofu.

Faletusi mamanu

O le "faʻailoga" o le poloketi o le potu e tasi-potu potu-o se faletaele e le masani ai: mai ia mea e mafai ona e alu i le faleuila e ala i le alu i luga o le sitepu i se isi tulaga maualuga maualuga. O lenei faaiuga na faʻatonutonuina e le fausiaina i totonu o le fale, ma o le a le mea na maitauina o se faʻalavelave, na mafai ai e le tisaini ona liua i se mamalu.

Tusiata: Marsel Kadyrov

Atunuʻu: Lusia, Saint Petersburg

Nofoaga: 37.5 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TOFAGA MEKE - UA UMA GA SUI LOU FAKU - Dr. Rome Production (Mae 2024).