Modern design o se potu potu o 24 sq. m

Pin
Send
Share
Send

E i ai le tele o malamalama, ea ma avanoa avanoa, e ui lava i le laiti eria. I le taimi e tasi, o mea uma e aoga tele - o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia i ona po nei fale, lava teuina avanoa, uma faʻamafanafanaina ma mafanafana o loʻo maua.

Faiga

I se tulaga lautele, o totonu totonu o se potu potu potu e 24 sq. mafai ona faʻauigaina o aso nei, tuʻufaʻatasia foliga o le loft ma Scandinavian sitaili. Mai le mea mulimuli o loʻo i ai le paʻepaʻe o le autu, o mea masani i le teuteuga, o le tele o malamalama ma le ea. O le falealuga o loʻo fai ma sui o brickwork, faʻamalama moli i luga aʻe o le pa e tuʻueseeseina ai nofoaga e nonofo ai ma umukuka, ma mea fai meafale taʻitasi i lenei ituaiga sitaili.

Lanu

White na filifilia mo le fausiaina o le potu potu o le 24 sq. pei o le autu tasi. Lenei faʻatagaina oe e maua se malamalama totonu e foliga mai e sili voluminous nai lo e tutusa ma le nofoia eria. Lanumoana ma samasama o se laugatasi lanu lanu gatasi e faʻatagaina ai oe e tuʻu le semantic accents ma faʻafouina le ea.

Faʻamaeʻaina

O le fola i totonu o sone taʻitasi e eseʻese - o lenei mafuaʻaga e le gata i le manaʻoga e faʻamalamalamaina vaʻaiga vaʻaia vaʻaia, ae faʻapea foi mo mafuaʻaga tatau. O le vaega e pito sili ona savali i totonu o le fale mautotogi, o le potu ulufale, o le umukuka ma le faletaʻele na mauaina ni fola o le foloa i lanu lanumoana ma lanu samasama, e teuteuina i faʻataʻitaʻi a Scandinavian.

O le vaega e moe ai o loʻo faʻafetauina fola o ia lava, lamolemole ma susulu, ma o le potu malolo i luga o le poletito e faʻamalamalamaina i le poletito stoneware foloa, faʻataʻitaʻi tuai vali laupapa. O se tuʻufaʻatasia elemeni i totonu o le potu potu o 24 sq. uamea pa: brickwork foliga foliga saua, ae papaʻe faʻamaluluina lona manatu. Taualuga faʻamalolo lē tumau, o le maualuga tutusa ma le lanu atoa i totonu o le potu.

O le faletaele ua teuteuina pupula tele ma teuteuina: o ni maa faʻataʻitaʻi i luga o le foloa, valivali i le lanumoana ma togafitia ma se faʻapitoa e tuʻuina atu ai le susū teteʻe atu i le laina e oʻo atu i le afa o le maualuga, paʻe papaʻe i le faʻalo ma se pupula samasama faitotoʻa faia le potu fiafia ma susulu.

Meafale

Talu ai o le avanoa e faʻatapulaʻaina, e le tele ni meaafale - naʻo mea leai se aoga. Toetoe lava aitema uma na atiaʻe e tisaini faʻapitoa mo lenei fale mautotogi ma na faia e oka. Pau lava tuʻusaʻoga o nofoa e fiafia iai tagata e ana, e ofi lelei i totonu o totonu.

Fuafua potu potu 24 sq. faʻaavanoaina mo le i ai o le lava numera o teuga teuina - i le faitotoʻa o loʻo i ai se kapoti ma se faʻamafanafanaga, lea na aumaia i le fale fou e ona tagata. Ina ua maeʻa toe faʻaleleia, na tu i lona tulaga ma avea o se fata mo seevae ma se laulau mo ato, ato, telefoni ma isi aitema.

O le potu malolo i luga o le poletito o loʻo i ai se tamai sofa ma drawers, lea o le a ofi ai le tele o mea uma e te manaʻomia i luga o le faʻatoʻaga, faʻapea foi ma se avanoa avanoa. Ina ia puipuia totonu o le fale mai le foliga mai o faʻaputuga o meaafale, na tuʻua e le au mamanu le laina pito i luga o kapoti umukuka, ae suia i fata paʻepaʻe matala, toetoe lava a le vaʻaia i tua atu o le puipui.

O se tamaʻi pusaaisa o loʻo nanaina i lalo ole laulau o galuega. O le pito i lalo o le tapu i totonu o le faletaele ua tapunia e faitotoʻa e lua, o tua atu o loʻo nanaina i le tasi itu - o se masini ta lavalava, aʻo leisi itu - o faʻamamaina ma vailaʻau tatau mo le fale.

Moli

O le masini autu i le moli moli o le fale o le moli moli o lo oi totonu o le moe vaega. O lona moli malu malu e susulu tutusa le potu atoa. I se faʻaopopoga, i tafatafa o le moega i itu uma e lua o loʻo i ai moli i autafa o le moega, faʻafesagai ma le puipui - o se kesi ma se lamepa lamepa, o le poletito nofoa nofoaga e lua sconces luga o le sofa.

O le vaega faigaluega o le umukuka na faʻamalamalamaina e isi moli, ma faʻamalolo le tumau ifo mai le faʻalo i luga o le vaeluaina laina i le va o le moe ma le umukuka eria lofia le pa fata ma moli. O se mea manaia teuteuga teuteu i totonu o le potu potu o 24 sq. faʻalauiloa se moli i le mea e ulufale ai: o le ulu lea o le tarako, o lona gutu e tautau ai le uaea ma le moli eletise.

O le faletaele ua faʻamalamalamaina e moli susulu, ma, i se faʻaopopoga, o loʻo iai le faʻamalamalamaina o le vaega o le tanoa, e le gata i le aoga, ae faʻapena foi ona teuteuina.

Teuteuga

O lanu pupula e tuʻufaʻatasia i luga o le paʻepaʻe tua e lava teuteuga ia latou lava, o lea e i ai ni faʻaopopo faʻaopoopo elemene - o le uati i luga o le puipui ma nai faʻasalalauga. O totonu e faʻafouina e ola greens i ulo. O ie e masani lava - o ie moega ma ie puipui. O le a leai ni pupuni mafiafia i totonu o le fale ina ia latou le poloka le moli ma aua le faʻalavelave i le maua fua o le ea fesuiaʻiga.

Tusiata ata: Olesya Parkhomenko

Atunuʻu: Lusia, Sochi

Nofoaga: 24.1 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: MODERN HOUSE DESIGN 30 square meter. ALG Designs #03 (Mae 2024).