Faʻatulagaina ma le ata o se fale mautotogi o le 54 sq. m

Pin
Send
Share
Send

O le mea lea i totonu o totonu o le fale e 54 sq. m o faaiuga uma sa tatau ona laconic, saʻo, aua le paʻu ese mai sitaili mai le siosiomaga faataamilo i le fale. Le lanu, ie ma teuteu filifilia e le tisaini faʻamalieina atoa nei manaʻoga.

Ole faʻataʻatiaga ole fale ole 54 sq. m e le fetaui ma le tagata faʻatau ma le tisaini, o lea na faia ai le faʻaiuga e aveʻese uma vaega. O le galuega na faʻafaigofieina e le mea moni e leai ni avega mamafa pa totonu. Naʻo le paipa e leʻi taliaina; nai lo lea, o le faletaʻele ma potu taʻele, lea na tuʻu eseʻese muamua, na tuʻufaʻatasia i le tasi potu.

Pe a atiaʻefale mautotogi 54 sq. m o le aofai o potu ua faʻaititia mai le tolu i le lua, ae i le taimi lava e tasi ua sili atu le lautele, mama ma sili atu ona po nei.

Teuina o Meaai

I LE o totonu o le fale e 54 sq. m voluminous teuina sisitema o loʻo saunia, i le mea e mafai ai ona e toʻesea mea uma e te manaʻomia, mai se masini fufulu mama i se uʻamea laupapa. O le tisaini na totogia faapitoa nei faiga, aua e tatau ona aoga ma i le taimi e tasi le faʻalavelave i le manatu o totonu o se atoa.

I le toe faʻaleleia o le faʻataʻatiaga o le fale e 54 sq. m o le faitotoʻa i le potu masani na "natia" faʻaaoga ai faʻata faʻata mo le taufaasese vaʻaia.

O le potumoe o loʻo i totonu-ona ofu teu ofu e aveʻese ai le laupapa uʻamea. O le masini fufulu, faʻatasi ai ma le ogaumu a le microwave, "nana" i totonu o se kapoti na fausia faʻapitoa i le vaega o le umukuka.

O le teuina potu i le potu malolo o se lautele potu teu ofu-vaevaega, e avea le ogatotonu nofoaga i le mamanu o le fale mautotogi. O se magalafu na fausiaina i totonu o lenei vaeluaga, o le leo uiga o le potu malolo. O se TV e nanaina i tua atu o faitotoʻa o loʻo tautau, ma, i se faʻaopopoga, o loʻo i ai pea le tele o aofaʻi tapunia o tusi ina ia mafai ai ona tuʻu mea iina.

Susulu

O se faʻavae tali - susulu panels i le faʻalo i le umukuka, auala ma faletaele. O se moli uila e le masani ai i le ogatotonu o le potu malolo o se mea moni lava ata e mafai ona faʻateʻia ai malo. O le kalafi "tulivae" o le moli moli i uliuli zigzags faasaga i le paʻepaʻe tua o le taualuga fausiaina se malie taʻaloga o paolo ma faʻagaeʻetia fiafia maliega.

Lanu

I LE o totonu o le fale e 54 sq. m puleaina e papaʻe ma efuefu, faʻalanu ma le malu laʻei leo uoleni ma faʻamalosia e lanu uliuli. O le tuʻufaʻatasia o ie e iai foʻi lona taua: o maamora ia i luga o le laulau, ma laupapa o faʻamalama ma moli, ma le fulufulu kapeta na suʻiina mai i paʻu o manu.

Teuteuga

Ina ia mafai ona ofi i le saʻo e mafai i totonu o le fou o le faʻataʻatiaga o le fale e 54 sq. m, toeititi lava o meaafale uma na faia e okaina, sei vagana ai ni nai faʻatau mai IKEA.

Sa fai foi oka e fai ai ie, ma na faʻatau faʻapitoa mai faleoloa faleoloa. Sconces o laʻitiiti foliga i luga o puipui o le potumoe na teuteuina i uʻamea filifili faʻatau mai se fale mea faleoloa. O le tisaini lima-vali peleni atagia mai auiliiliga e pei o faʻata o totonu o le fale e 54 sq. m

Faletaele.

Tusiata fale: tusiata fale

Tausaga o fausiaina: 2014

Atunuʻu: Lusia, Saint Petersburg

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SAMOA ENTERTAINMENT TV- HOLIDAY MOOD E OLA LE AI FEE - LAUGHTER IS A GREAT MEDICINE. PILI u0026 BOYS. (Mae 2024).