Ituaiga o tulimanu vaivai mo le umukuka +75 ata

Pin
Send
Share
Send

O le tu ma masani mamanu o le umukuka tulimanu foliga mai i tagata uma masani ma monotonous. Lua nofoa i foliga o le mataitusi "g", lua isi nofoa, se laulau - o se masani masani o meaafale. E te fesili: "O le a se mea e sili ona manaia ii?" Ole mea moni, ole tulimanu ole umukuka e mafai ona foliga mai e le faʻatauvaaina ma taugata, e tatau ona e iloa uma ona foliga.

Lelei ma le lelei

O le lelei o le umukuka tulimanu aofia ai itu nei:

  • Faigofie. O le oloa mafai ona tuʻu i se mea e leai se nofoaga mo se laulau 'ai ma nofoa;
  • Faagaioiga. E i ai potu mo le teuina o umukuka mea faigaluega i le toeititi o tulimanu uma;
  • Faʻavae Faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei faʻaalia ai le faʻaaogaina o lanu eseese, ie, mea i tulimanu. O foliga o le oloa e le tutusa;
  • Avanoa. Faatasi ai ma le fesoasoani o lenei meaafale, e mafai ai ona tuu le tele o tagata i le laulau nai lo le nonofo i luga o nofoa.

    

O totonu o se umukuka naʻo mea aoga mai le aofia ai o le umukuka tulimanu. E ofoofogia le sefeina avanoa, ma o lenei meaafale e i ai ni faaletonu. O le le faʻamanuiaina o tulimanu faʻataʻitaʻiga aofia ai mea nei:

  • O se nofoaga faʻapitoa faʻapipiʻiina. E naʻo le tulimanu ole umukuka e mafai ona e tuʻu ai meaafale;
  • Leai o se fealuaʻi. I le taimi o se faʻamanatu tele, o le tulimanu, pei o se laulau ma nofoa, e le mafai ona ave i se isi potu.

    

O meaafale tulimanu e sili atu le malosi, sili atu aoga, taugofie nai lo ato atoatoa 'aiga' aʻai. O le tulimanu i le umukuka faʻaopoopoina mafanafana ma le mafanafana i le potu. Auauna o se potu mo le teuina o sirio, fualaʻau ma e oo lava i avanoa. Tele faʻataʻitaʻiga aofia ai sili atu nai lo naʻo nofoa ma se laulau. Lenei kulupu aofia ai lua pe tolu nofoa, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona tuleia i lalo o le laulau.

Ituaiga o tulimanu

E le tele naua ituaiga o tulimanu. Latou te 'eseʻese mai le tasi ma le isi i le mamanu, ae le o latou gaioiga. O ituaiga autu aofia ai ia faʻataʻitaʻiga e pei o:

  • Moega;
  • Faʻamatalaga laupapa;
  • Se tulimanu ma se nofoa.

    

O le lona tolu o meaafale filifiliga o se fou e tatau ona vaʻai faapitoa. O le moega faʻamatalaga e pei o se tamai sofa tulimanu, o nofoa o na o gaugau i fafo. O le moe moe e lautele, sili atu le taugata, lapoʻa nai lo lona tulaga masani. Faʻatagaina oe e taofi au malo i le po e aunoa ma le popole e uiga i ni mea moe.

Faigofie tulimanu ma se maumaa faʻavaa ma padded nofoa e pei o lauiloa e pei o filifiliga laupapa. Pau lava le mea o le tulimanu o mea faigata e sili atu aloaʻia.

    

Tulimanu umukuka vaivai

I aso nei, o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga atonu e foliga mai o se paʻu laʻititi-sofa. O nei oloa e faia tuʻufaʻatasia foʻi: mai ie ma laupapa, ma e aunoa ma se teuina o potu.

Fomu ma faʻataʻitaʻiga faʻamoemoeina i le vaʻalele o tisaini aitia. Ma o ia, pei ona e iloa, mafai ona ave oe mamao. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tulimanu vaivai le masani ai ma nofoa e faafeagai, e pei foi o se cafe, o le a ofi atoatoa i totonu o le avanoa i tafatafa o le faamalama.

    

O nisi filifiliga e faia e tagata gaosi oloa ma laei taugofie "taliga" i autafa. Eseese ie, teuteuga, aluga e faʻaaoga mo teuteuga.

O fea o i ai mea tulimanu o meaafale vaivai? New models mafai ona vaʻaia i totonu o se fale mautotogi, fale, atunuʻu fale, i luga o se ufiufi veranda, i se toso taavale toso, i se faleaiga poʻo le potu 'ai. O le eria o latou talosaga e matua tele lava. Ma o filifiliga e lautele.

E i ai ni faʻataʻitaʻi vaivai mo vaega tetele. O latou itu e ese mai le tulaga masani i le lua i le tolu taimi i le fiafia o le faʻateleina, o le tini e sili atu le matagofie. I aso nei, o na tulimanu ua amata ona lauiloa, o le pito i tua e maualuga tele, ma o lona pito i luga e avea o se fata mo ituaiga eseese o teuteuga.

O oloa ma tua e faʻataʻitaʻi i le lanu o le puipui i totonu o le potu o loʻo i ai foʻi i taimi masani. I le auala, o teuina pusa e le gata ona matala, pei o loka, ae faʻasolosolo foi i luma e fuafua i le faʻatusa.

    

Tulimanu umukuka laupapa

O tulimanu umukuka laupapa e fetaui lelei mo totonu o fale tumaoti, faʻapea foʻi ma fale o le atunuʻu. O le laupapa laupapa ole tulimanu e taʻua o meaafale a le atunuʻu, faʻapena foi meaafale mo poletito, verandas, terraces, fafo o tafaoga faʻafiafia.

    

O oloa laupapa e sili atu le malosi ma sili atu le umi nai lo a latou paga vaivai. Latou teuteuina i ata vaneina, ata tusi, mea faʻapipiʻi. E mafai ona latou faia i soo se foliga, valivali i le tele o lanu, pe varnished e faʻasao ai le paolo masani o le fafie.

O le tulimanu laupapa mafai ona avea o se faʻaopopoina i soʻo se tulimanu poʻo se nofoaga i totonu o le fale. O mea mo ia oloa o le paina. O le tulimanu faʻamatalaga o le Khrushchev meaafale e tuʻufaʻatasia ma pupuni fugalaʻau, puipui faigofie, ma aulelei teuteu mea.

Mo sitaili faʻaonapo nei, o se tulimanu laupapa e le fetaui lelei. E sili faʻaaoga mo Provence, atunuʻu ma ituaiga masani.

O le laupapa maumaa faavaa mafai ona okaina taʻitasi. Ona o le a aveina tonu lava le tele avanoa e pei ona o le a vaʻaia mo ia i le umukuka.

    

Mea e faʻaaoga i mea e faʻaoga i le fale

O nofoa meafale masani o loʻo faʻatulagaina i foam foam. Ae o le pito i luga pito o ie ufiufi mafai ona faia mai mea nei:

  • Jacquard;
  • Plush;
  • Velours;
  • Coated Microfiber Teflon;
  • Paʻu;
  • Lafu;
  • Faʻasao paʻu.

O mea lisiina e mafai ona filifilia eseese, pe mafai foi ona e okaina se faʻatasiga matagofie mai ia latou. Nisi kamupani ofo atu latou tagata faʻatau e faia se filifiliga o le umukuka upholstery muamua i.

O ie ufiufi tulimanu e le faia i ni malamalama, e le mautonu ie. Talu ai o le tausiga mo latou o le a matua faigata, ma o latou laei o le a tupu sili ona vave.

O le upholstery tatau ona tutusa ma le lautele totonu manatu, pe tatau ona ofi i totonu e ala i le taʻalo ma eseesega.

    

Faʻatumu

I le faʻaopopoga i le foam foam, o le polyurethane foam o loʻo faʻaaogaina e faʻatumu ai nei oloa. O lona ola tautua mafai ona oʻo atu i le 10 tausaga ma le faʻaeteete faʻaaoga. Ma laei teteʻe o loʻo i luga. O lenei mea e sili atu le taugata nai lo le paʻu paʻu, ae e sili atu ona maufetuunaʻi ma siosiomaga faʻalelei.

Meafale tulimanu umukuka

O le a, e ese mai i le oloa lava ia, o loʻo aofia i le vaega 'aiga? Sei o tatou mafaufau i filifiliga uma mo pusa i nisi auiliiliga:

FilifiligaFaʻamatalaga ma le mafuaʻaga
Laulau tulimanu o le paE i ai ni fata tatala mo le teuina o fagu, matagofie ipu ma isi mea faapena.
LaulauE mafai ona lapoʻa, feololo pe laʻititi. E i ai filifiliga gaugau. E i ai le maualuga e tutusa ma le faʻataʻitaʻiga o nofoa.
Nofoa faʻaopoopoGaosia ma pe leai tua.

O le tulimanu lava e mafai foi ona avea ma meaafale fesuiaʻi. E mafai ona liua i se nofoaga moe, pei o se sofa atoa, pe suia se ofu mo le teuina o tamaʻi mea umukuka.

    

Teuteu o le tulimanu o le umukuka

E mafai ona teuteuina lenei oloa i ou oe lava lima pe tuʻuina atu i tagata polofesa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le samasama-enaena paʻu paʻu manaʻoga e manaʻomia e faʻaopoopoina i le auro faʻamaʻa. O se faigofie suiga o le tuai upholstery i le fou o le a maua ai le tulimanu tuai a foliga lelei.

Teuteuina o lenei oloa i faʻamau, eseese suʻi o filo mafiafia, o le a faia talafeagai mo le faʻaaogaina i se faʻaonapo nei faiga totonu.

    

O le tuʻufaʻatasia o lanu eseese ma paolo o le a fesoasoani e ofi ai le umukuka uiga i totonu o le tulimanu e manaʻomia ai e le tagata mamanu se taʻaloga atoa o faʻatusatusaga. O aluga faigofie o se mea teuteu foʻi. E mafai ona faʻafetaui poʻo, i se isi itu, ia faʻaalia e pei ona mafai i se tulaga lautele.

Faʻatasi ai ma le sili ona lata mai umukuka faiga, oe mafai ona vaʻaia ia ituaiga filifiliga filifiliga e pei o suʻi paʻu, Igilisi pa, faʻataʻitaʻiga o tagata mamanu, sasa, toniga leo ma decoupage.

    

Faaiuga

O aso nei, o le filifiliga ole tulimanu ole kuka e masani ona faʻaaoga e pei ona masani ile amataga ole ata. Lenei vaega meafiti ofo ma lona talafeagai ma gaioiga, sefe avanoa, ma le faʻatumuina faʻamanuiaina i soʻo se tulimanu. O le matafaioi a lenei oloa i totonu o le umukuka e matua tele lava. A uma mea uma, afai e le ofi i totonu o le mamanu, o isi elemene uma e foliga foliga feololo.

O se tulimanu, pei o se motu o le mafanafana i totonu o se tamai umukuka, e fesoasoani i 'aiga ma malologa. E mafai ona e faʻatasia ma le aiga atoa pe naʻo le inu kofe naʻo oe. O meaafale nei e faʻailoa saʻo mai ai le sitaili e teuteu ai le umukuka, o lea e manaʻomia ai ona e filifilia ma le faʻaeteete le iʻuga o le tulimanu. O lenei meaafale filifiliga e sili atu ona lelei nai lo le le lelei; ma le auala saʻo, e mafai ona avea ma se mea totino moni i totonu, fesoasoani e faʻatumauina le faiga mafaufauga i le tulaga talafeagai. O le a foia le tele o faʻafitauli o le puʻeina umukuka.

    

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: HEAVY TAMA - A Ou Vaai I Ou Foliga Ua Lava Lea Mo Ita - Samoan Song 2020 - Heavy Tama Production (Mae 2024).