Potu malolo ma taʻinafi ma TV: vaʻaiga, nofoaga filifiliga i luga o le puipui, aitia mo se potu mautotogi ma se fale

Pin
Send
Share
Send

Tusi fesoasoani mo tuʻu totonu

O nai fautuaga:

  • E le tatau ona tuʻu le TV i luga ole magalafu, aua o lenei mea e le gata ile faʻanoanoa a o matamata, ae faʻapena foʻi ile vevela e afua mai ile magalafu, e afaina ai mea faigaluega, ma e le usitaʻia tulafono saogalemu. Ae peitaʻi, afai e iʻu lava ina filifili e tuʻu le TV i lenei auala, e mafai ona puipuia mai le faʻavevela e faʻaaoga ai se mea faʻapitoa poʻo se lautele lautele.
  • Mo se potu malolo tele, o le a talafeagai le tuʻuina o se TV ma se magalafu i luga o puipui 'eseʻese, ina ia tofu le mea faitino fausia a latou lava sone.
  • I totonu o se tamaʻi potu, e le tatau ona e faʻaaogaina ni afi taʻele ma lapoʻa plasma. O le tali sili ona lelei o le tuʻuina i lalo o masini i luga o le puipui tutusa poʻo se tulimanu.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se TV i luga o se magalafu, faʻapipiʻi ma tile efuefu.

O a ituaiga o taʻinaafi e mafai ona tuʻuina i le hall?

E tele ituaiga o masini.

Afi afi

O se afi e faʻamamaina eletise faʻavevela e toe faʻatupu ai se faʻafoliga o se afi, e le manaʻomia se suauʻu ma e le faʻailoaina ni manogi leaga, e fetaui lelei mo soʻo se potu malolo.

Afi afi

E i ai lava se teuteuga gaioiga. E masani lava, o nei faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga e le faʻaaluina tele avanoa; e mafai ona tu pe feaveaʻi, faia i mea eseese ma teuteuina i le tele o ituaiga auala.

Biofireplace

Faʻamalosia e le pia-faʻavae biofuel, lea e mafai ona toe faʻatumuina pe a faʻaumatia. O le biofireplace e le manaʻomia se pulou, e le manaʻomia faigata tausiga ma e tele ituaiga o faʻataʻitaʻiga.

Woody

O se masani ma masani filifiliga e manaʻomia fafie fafie ma exudes faʻanatura mafanafana.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fafie fafie fafie ma se TV i luga o le tasi puipui i totonu o le potu malolo ma le faʻamalama bay.

Kasa

Mai uma faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, o lenei ituaiga e tai tutusa lava ma se magalafu moni. E galue i luga o kesi masani, maua ai le mafai e faʻatonutonu ai le tulaga o le afi ma faʻalelei atoatoa le potu.

Faʻafefea ona tuʻu se afi ma se TV i luga o le puipui?

Filifiliga lauiloa mo le tuʻuina o le poloka ma le TV i totonu o le potu malolo totonu:

  • I luga o le tasi puipui O le filifiliga taatele. O le sili ona faʻamanuiaina o se faʻataʻoto poʻo luga faʻatulagaina i luga o le tasi puipui, lea e faʻatagaina ai oe e faʻavasega faʻatulagaina meaafale, e sili ona taua mo tamaʻi potu.
  • I autafa o itu. O se tasi o auala sili ona lelei ma alualu i luma tulaga, lea o le sofa o loʻo tu i luma o le TV, ma i lona itu o se ogaumu o le a mumu matagofie ma aumaia le mafanafana, ae le faʻalavelaveina mai le lau.
  • I le tulimanu. O lenei tulimanu filifiliga e le tele se avanoa, e faʻatagaina ai oe ona matua sefe le avanoa ma faigofie ona faʻatulaga ni potu malolo i totonu o Khrushchev-type apartments.
  • I puipui faafeagai. A o tu le poli ma le televise i luga o puipui faʻafeagai, e sili atu le faʻapipiʻi faʻaseʻe, aua a faʻapea e faʻafesagaʻi nei mea e lua, ona faʻalavelave lea o laulaufaiva afi i le pupuni i le vaʻai.
  • Televise tanu i meaafale. Faʻafetai i le tele filifiliga o meaafale tisaini i le tulaga o le sideboard, kapoti, puipui ma fata, ua iʻu ina fausia ai se moni moni ma aoga sone TV.
  • I totonu o se faʻailoga. O se magalafu ma se vaega TV i totonu o le poloka malologa malologa, laina i le tele o eseese maeʻa mea ma teuteuina ma le eseese o teuteuga, o le a avea ma autu faʻaaoga i le potu malolo.

A o tuʻuina nei mea, e taua le amanaʻia e le gata i le tali i totonu o le potu malolo, ae faʻapea foi lona vaega ma le faʻataʻatiaga. E manaʻomia foi le lapoʻa ma le masini TV e tutusa le lapoʻa, a leai o se tasi o elemene o le a tosina atili faʻalogo ma alu ese mai le aotelega tuufaatasiga.

Laititi potu malolo manatu manatu

Ina ia teuteuina se tamai potu malolo, e tatau ona e matuaʻi popole tele i le filifiliga o meaafale ma teuteuga elemeni. E mafai ona e sefeina le tele o avanoa avanoa e faʻaaoga ai se tulimanu poʻo se magalafu fausia i totonu o se faʻapitoa nofoaga, lea e masani ona tu i lalo o le TV. Lenei o le a fausia ai ni itu taua e lua i totonu o le potu.

Faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia i se atunuʻu poʻo se fale tumaoti

I totonu o se fale laupapa poʻo se tamaʻi fale i le taumafanafana, e masani ona maua ai maʻa tafu fafie, e le gata o se punavai o le vevela, ae o se totonugalemu foi o le mafaufau.

O ata tifaga faʻaonapo nei e fetaui lelei foʻi ma le ata atoa o le fale o le atunuʻu ma e o gatasi ma le magalafu, e maua ai se siosiomaga mafanafana.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se magalafu ma se TV i luga o puipui lata ane i totonu o le potu malolo i se fale o le atunuʻu.

Filifili filifiliga i le fale mautotogi

Mo le teuteuina o se potu malolo i totonu o se potu mautotogi, latou te fiafia tele i eletise faʻataʻitaʻiga, bio taʻinaafi poʻo faʻamumū pepelo, ia e tuʻufaʻatasia atoatoa ma le plasma TV, o se nofoaga autu o musika ma isi tekonolosi fou.

Lenei eria mafai ona teuteuina i moli eletise, moli ma isi eseese teuteuga.

Ata o se magalafu ma le TV i sitaili eseese

Potu filifiliga filifiliga potu malolo i lauiloa faiga fofo.

Manifinifi plasmas, tuʻufaʻatasia ma faʻaonaponei afi, avea ma se tuʻufaʻatasia vaega o totonu ma atoa-elemene teuteuina elemeni e faʻaopoopoina se faʻapitoa matagofie i le potu malolo.

I le ata o loʻo i ai se afinofoafi tautau ma se plasma TV i totonu o le potu malolo i se faiga faʻaonapo nei.

Maualuga vasega faʻailoa atu taʻamilo faitotoʻa faʻafanua ma maʻa masani, teuteuina i le uʻamea fausiaina, vaneina elemeni, stucco poʻo ni afa pou. O le TV-plasmas e masani ona tuʻu i totonu o meaafale taugata pe teuteuina pei o atavali ma atavali mananaia poʻo ato ato.

Faʻalelei ma matagofie foliga afi i totonu o moli malamalama, paʻepaʻe pe susu, ma le malamalama ma le le faʻamalieina teuteuga, i le tulaga o tamaʻi monograms poʻo elemene elemene, e faʻamanuiaina tele i autafa o le televise TV panels. Lenei tuʻufaʻatasiga o le a foliga maeʻa ma fealofani ofi i totonu o se mafanafana ma toʻafilemu Provence.

Mo le atunuʻu, o tamaʻi fale ma ogaumu uma lava o loʻo i totonu o le ogaumu, ma se ata lelei ma se teuteuga, o ni uiga taua. Afai e te faʻaogaina saʻo le faʻamama ma le masini TV, ona latou faia lea o se malamalamaaga sili atu o le atunuʻu-potu malologa potu.

O le ata o se potu malolo e pei o se atunuʻu ma se tulimanu piliki faʻamalama faʻaopoopoina ma se TV.

O laina saʻo, manino ma saʻo o le TV, tuʻufaʻatasia ma laconic fireplace aparato, ia ua na o se afi, e ofi totonu o se minimalistic mamanu, lea e le manaʻomia aitema, teuteuga ma mea faʻaaoga e matua leai.

Faletusi o ata

O le potu malolo ma se nofoaga mago ma tulaga lelei TV ma o se avanoa fealofani ma mafanafana. O lenei ata e fausia ai se siosiomaga mafanafana i totonu o le potu ma maua ai se avanoa mo se taimi fiafia ma uo ma aiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Un poisson gobe un oiseau en plein vol - ZAPPING SAUVAGE (Mae 2024).