Fale mautotogi 56 sq. m. i le sitaili o aso nei tala faʻasolopito

Pin
Send
Share
Send

Fale mautotogi 56 sq. m mafaufau loloto i le sili laitiiti auiliiliga. O le galuega autu o le faia o se filemu tulimanu i se taulaga pisi nofoaga e mafai ona e malolo filemu mai le vevesi ma pisi. Ina ia fausia se siosiomaga o le mafanafana ma le toafilemu, o le faamaeʻaina o le sili sili ona talafeagai po nei fale mautotogi masani... O le mea moni, na faia e le au mamanu se tusi mafanafana tolu-ruble tusi mai se potu masani potu e lua: o le umukuka-potu malolo ma potu e lua, o le tasi e tuʻufaʻatasia ma le ofisa.

Faiga Talu ai o loʻo tatou talanoa e uiga i se faʻasolopito fale, fale mautotogi 56 sq. m faia i se masani sitaili. Uma meaafale ua filifilia i se auala e mafai ona fetuʻunaʻi le fua o le avanoa. O le autu matafaioi i le foiaina po nei fale mautotogi masani taina se lanu e fuafua ai le gata i le matagofie aitia vaaiga, ae faʻapea foi ma foliga o le potu. O maualuga maualuga faʻalo faʻatasi ai ma le fesoasoani a se eseʻesega lanu fuafuaga mafai ona "tuʻu i lalo" laitiiti ma faia le potu sili faʻatusatusa i tagata.

I LE fale mautotogi 56 sq. m o le faʻamaeʻaina o le "pusa" na faia se sao taua. Pa faʻata, paʻepaʻe MDF paʻepaʻe, fola poloka poloka faleoloa, foliga faʻafuaseʻi faigata fausiaina se ata na mulimuli ane faʻatumuina ma talafeagai talafeagai. O sitaili pupula na faʻapupulaina le fale, ae o faʻata na faʻaata na faʻataina ma a latou ata e faʻaopopo ai le loloto.

Taliaina Faʻatasi ai ma elemene teuteu faʻaaogaina i totonu fale mautotogi i ona po nei masani sitaili, na mafai ona matou faʻalauteleina le avanoa, faʻaopopo le malamalama i le umukuka laititi o loʻo tu i le vaega, ma le alasavali, o le mea masani a o le nofoaga sili ona pogisa i totonu o le fale. O faʻata faʻa Radial na faʻamaluluina ai le faʻatafafa o foliga o le potu, o le faʻamau faʻatumuina i moligaʻo na liua i totonu o se nofoaga mafanafana mafanafana.

Tusiata: Svoya potu

Pueata: Tatiana Kovalenko

Atunuʻu: Iukureini, Dnepropetrovsk

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Calculate Square Metres - DIY At Bunnings (Iuli 2024).