Faʻalelei fale i Khrushchev: o se poloketi o le toe fausiaina o le tasi potu potu i totonu o le potu potu

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le fale mautotogi Moscow o loʻo tu i totonu o le fale faʻasologa 1-447 ma nofo na o 30 sikuea mita. Taualuga maualuga e masani - 2.5 mita. Na mafai e le tisaini ona tuʻu le umukuka, potu malolo, potumoe ma le fale taele i le avanoa atofaina, ma sa mafaufau foi e faʻasoa ni mea e teu ai. O le muamua odnushka liliu i totonu o se potu potu i lalo o muamua tagata, o lea sa leai ai se manaʻoga e talepeina puipui.

Faapaologa

O le fale mautotogi e mo se teineitiiti na miti i totonu sauā i totonu ma elemene o pisinisi alamanuia. Ole mea lea na faʻatonutonuina le autu lanu lanu - unobtrusive efuefu, ae i le auala o le samasama lanu na faʻaopopoina e faʻamaluluina ai le ea. O le foloa i le faitotoʻa o le nofoaga e ufiufi i le Kerama Marazzi porcelain stoneware, ma o puipui o loʻo feagai ma teuteuga Tikkurila vali. O se vaega o le puipui na teuteuina i maa paʻe papaʻe pei o piliki.

O le faʻatupuina o se faʻata, lea e faʻatumuina le avanoa mai le fola i le faʻalo, faʻaalia ai le auala - o lenei aafiaga faʻatagaina oe e faʻaumiumi ai le potu tele, ma faʻaopopo ai foʻi le malamalama i le auala pogisa. O loʻo i ai i totonu o le potu tu o loʻo i ai ni potu teuteu e avanoa e tuʻueseʻese ai le mea e momoe ai.

Nofoaga umukuka

Na taumafai Pavel e faʻatulaga meaafale i le mea e mafai ai e aunoa ma le soʻona ofi o totonu, o lea na ia faʻaaogaina ai na o mea e sili ona manaʻomia. O lē e ana le fale mautotogi e faʻalatalata atu lava i le taumafaina ma le teuina o mea, o le mea lea na ia tuʻulafoa ai kapoti pito i luga i le umukuka: o lenei mea na faʻafaigofie ai le vaega kuka.

O pito i lalo pito i lalo ma felanulanuaʻi o latou foliga faʻaopopo foliga pupula i le tulaga. O le pusaaisa ua fausia i totonu o pusatu, ma o nisi o meaai ma ipu o lo o nana i totonu o le pa counter. E fai ma laulau 'ai ma tuʻu ese le potu malolo mai le umukuka. O le foloa e faʻapipiʻiina i le tutusa Kerama Marazzi poselane maa pei o le fale tele. Chandelier luga o le pa Pottery Potu tamaiti.

Sone malolo

Latou te leʻi faʻatapulaʻaina ie i totonu o le potu malolo: pupuni pupuni, palanikeke mafanafana, kapeta ma le Loca Nera Gray wool ottoman e faʻamafanafana ai le fale ile fale ma faʻamaluluina le "tane" siosiomaga. O le B&B Italia efuefu sofa ua faʻatumuina i vae e vaʻaia faʻafaigofie le fausaga, ma o lea i totonu. O pou laupapa e faʻamaʻaina le vaega ole TV ma o loʻo faʻapaʻoina le foloa o le poloka ma luga ole laulau. O puipui na teuteuina i Tikkurila vali ma vali teuteu.

Nofoaga moe

O le moega sa nana i totonu o se nofoaga ma se ofu faʻa lua itu. I tua o le fausaga o loʻo avanoa fata mo le teuina o tusi ma tamaʻi aitema. Latou te taʻalo foʻi i le laulau i autafa o le moega Vavaeʻese moli e avatua mo le mea e moe ai. A manaʻomia, e mafai ona puipui le moega i se pupuni.

I tafatafa o le moega o se tamaʻi eria galue ma se nofoa faʻataʻavale mai Loft Concept, lea e mafai ona avea o se ofisa ma se laʻei laei.

Faletaele

O le faletaele tuʻufaʻatasi o loʻo faʻamauina i le Kerama Marazzi tile, e fausia ai se teuteuga malosi. O le puipui i tua atu o le faletaele na tautau i le puipui ma le faapipiiina na avea ma se fausaga ma ni fata matala. O meaafale laupapa e fesoasoani e faʻapaleni lanu malulu o le faletaele.

Faatulagaga

O le potu mautotogi, vaevaeina i vaega aoga, ofi mea uma e manaʻomia mo le tagata e toatasi e nofo ai: o se tamai umukuka ma se pa, o se nofoaga mo le taliaina o malo ma se moe vaega. Faʻafetai i lavalava e lua i le auala savali, o le teuina faʻafitauli ua foia.

Ma naʻo le 30 sikuea mita e te mafaia, e mafai ona e fausiaina se totonu lelei ma matagofie. O sea poloketi e manaʻomia le magafagafa ma faʻaaoga tatau le avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Craziest moments at. General Assembly (Mae 2024).