O a aitema e le mafai ona teuina luga o le umukuka laulau?

Pin
Send
Share
Send

O aitema seasea faʻaaogaina

Se seti o ipu, o se faʻafiafiaga tautua, o se faʻaputuputuina o koneteina, o se mea e olo ai aano o manu, o se grater - o le tele o mea e le talafeagai i luga o le laulau, lea latou te kuka ai i taimi uma. O mea umukuka e tatau ona tufatufa i o latou nofoaga ina ia aua neʻi faʻaleagaina le falefaigaluega. Ina ia tufatufaina ergonomically aitema e oʻo lava i totonu o se tamai umukuka, e tele togafiti: taualuga auala, drawers, tautau fata. E mafai ona e faitau pe faʻafefea ona faʻatulaga se kuka i ii.

Meaʻai tipi

O le koneteina mo tui, sipuni ma tauʻau, o loʻo tu i se mea manino, e masani ona felanulanuaʻi "teufugalaʻau" e tele avanoa. E faigofie lea, ae le teuteuina totonu ma faʻalavelave i kuka, aemaise pe a leai se mea e liliu ai i le umukuka. E mafai ona e teuina masini i totonu o se fata ma tufatufa i totonu o le pusatoso.

Masini laiti a le fale

Blender, toaster, food processor - o masini nei e mafai ona tele se avanoa ae seasea faʻaaoga. O mea faigaluega i luga ole laulau e gaoia le avanoa, palapala vave ma tele le taimi e faʻamama ai, ma le tele o uaea e le valiina le umukuka. I le nanaina o ni masini i totonu o kapoti tapunia, oe mafai ona sefe sili faʻaaoga avanoa.

Naifi i tulaga tuʻu

O loʻo lauiloa pea nei tagata o talafatai tuanaʻi ma e faigofie ona maua i soʻo se faleoloa. A o le koneteina e fou, e teuteuina totonu. Ae o le tulaga e tele mea le lelei:

  • Tele siama e faaputuputu i ona pu, e le mafai ona aveʻesea.
  • O naifi e vave ona faʻaseʻe mai le fesoʻotaʻi ma le tulaga i taimi uma.
  • O le gafatia manaʻomia tele avanoa.

O se auala lelei e faʻamaʻai ai ou mata ma faʻamama ai lou avanoa faigaluega o le faʻaaogaina lea o se naifi maneta umi anagata faʻapipiʻi luga o le puipui.

Tusi kuka

Tele fafine tausi fale e mananaʻo e faʻaoga fualaʻau lolomiina i pepa lomia. Ae le tatau ona teuina tusi ma api i luga ole laulau: e le gata e faʻalavelave i le kuka, ae e vave foʻi ona faʻaleagaina mai le papala ile vai ma gaʻo. O fata tatala ma kapoti e galue lelei mo tusi pepa.

Sauasisi ma pata

E feteʻenaʻi ma talitonuga taatele, e le tatau ona e teuina sunflower ma le suauʻu olive latalata i le ogaumu: o mea aoga o oloa ua leiloa ona o lenei. E faʻapena foʻi le sosi ma le vineka balsamic - e sili le aveʻese o mea uma ua taua i luga i se nofoaga malulu ma pogisa.

Fugalaʻau

O ata o totonu e le masani ona fetaui ma le mea moni, o lea matou te le fautuaina ai le faia o le falefaigaluega ma fugalaʻau i totonu. O laʻau e foliga lalelei i tioata pupula, ae o le mea moni e le mafai ona tuʻu latalata i le tapu, i autafa o le ogaumu ma le kesi kesi: e toʻaititi tagata e tatalia le faʻaauau pea ona sosolo i le fasimoli, suauʻu ma le ea vevela. O se auala sili e teuteu ai lau fata o le totoina o mea maloloina, laʻau masani i totonu o ulo.

Alavai

Ae e te leʻi faʻatauina se fausaga tetele, e aoga le fuafuaina o se sili atu nofoaga mo ia. O le masini laulau e faʻamamaina ma le fata e ave ai se vaega tele o le nofoaga, aʻo ipu ma ipu e vaʻai manino. O le filifiliga pito sili ona manuia ole fai masini faamago e fausia i totonu ole kapeneta, ae a le mafai ona faʻatau se ituaiga fale, e sili atu le faʻaoga ole faʻamau.

Teuteuga

O mea lelei uma e fai fuafua lelei. Afai e lava le avanoa i luga o le laulau mo faʻatusa eseese, ato ma faʻaputuga o ata, e le tatau ona e tuʻuina i nofoaga e fai ai le kuka. O elemene teuteuina o le a vave ona palapala ma leiloa latou muamua matagofie, ma e lua taimi le umi e faʻamama ai luga. O se isi filifiliga mo teuga e pele i le fatu o fata tatala.

Kalone e tele oloa

O leisi vaega o mea e sili ai le tuʻu i fata poʻo totonu o se pusatu. I ata faʻapolofesa, o mea malamalama e iai peseta, cereals ma suka e matuaʻi faʻatosina lava, e maua ai le lagona i totonu o le fale. Ae o apa i luga o fale faʻafuaseʻi e vave ona lilo i le efuefu ma gaʻoa teu, e faʻapipiʻi ai le siʻosiʻomaga.

O le countertop leai se mea o se tasi o le sili ona taua mea aoga mo le mafanafana ao kuka. E ala i le faʻateʻaina o mea le manaʻomia, e le gata e teuteuina totonu o le umukuka, ae ia faʻafaigofie foʻi lou olaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tapena Lau Ato. ft. Milieous (Mae 2024).