Faʻafefea ona fausia se sologa lelei potu malolo ata i se fale tumaoti?

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

Ua faʻailoa mai e le au mamanu ni mea manaia ma ni tisaini e manaʻomia ona mafaufauina totonu.

  • A faia se lumanaʻi potu malolo poloketi, oe tatau ona filifili muamua i le semantic ogatotonu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo i latou e mananaʻo e faʻaalu le afiafi e matamata ai i le TV, o mea autu e fai o le fale fai fale ma se sofa ma nofoa faʻataʻavalevale.
  • E tutusa le taua o le agavaʻa faʻalapotopotoga o moli e aʻafia ai le siosiomaga i totonu o le potu. O faʻamalama tetele i totonu o se fale tumaoti e maua ai le tele o le malamalama masani. Afai e le mafai le faʻatutuina o pupuni lautele o faʻamalama, e tatau ona e faʻaauupegaina le potu ma isi mea e faʻamalamalama ai moli.

Faʻatulagaina ma faʻailogaina

Mo se potu malolo, o se potu faʻatulagaina faʻatafafa ma le tutusa le umi ma le lautele e sili ona talafeagai. O se potu o lenei faʻatulagaina faʻatagaina oe e faʻamalamalamaina vaega aoga faʻaogaina soʻo se vaeluaina. Mo se fale tele i se fale tumaoti, o se vaega o le 50 m2 o le a sili ona lelei. Oe tatau ona mafaufau muamua pe fia faʻamalama avanoa o le a tu i totonu o le potu. Ina ia maua lelei malamalama masani, o le potu malolo tatau ona lua pe tolu faʻamalama.

I le ata, faʻailogaina ma le fata faʻamau i le potu malolo tuʻufaʻatasia.

I totonu o le potu malolo tele, e mafai ona e faʻatinoina le faʻatulagaina o nofoaga ma faʻamamafaina ni vaega eseʻese. O vaega e faʻaaoga e sili ona taʻitasi, faʻamoemoeina i mea e manaʻomia e le aiga. Peitaʻi, e i ai vaega lautele fetuutuunai i le tulaga o le TV matamata eria, o se nofoaga magalafu ma se magalafu, ma se tulimanu talafeagai mo malologa poʻo le faitau.

O le sili ona taatele o le zoning, lea e le manaʻomia faigata toefausiaina ma tele lipea. O vaega e mafai ona faʻamamafaina i lanu eseese, malamalama, faʻamaeʻaina o mea, puipui teuteuina, faʻataʻavale, vaʻavaʻa feaveaʻi, meaafale poʻo tulaga eseʻese o le faʻalo poʻo le foloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le hall e tuʻufaʻatasia ma le umukuka, o se vaega e faigaluega ai mo le kukaina o loʻo tu i luga o le pulelaa pe faʻamavaeina e le pa fata, potu e teu ai mea, sofa, laulau 'ai poʻo le tioata vaeluaina.

O se tali sili ona lelei o le avea lea ma le faʻatapulaʻaina o le avanoa ma moli, o nofoaga faʻafiafia e mafai ona faʻaauupegaina i masini ma le muted fluks luminous, ma sili atu le malosi ma malosiaga punaoa mafai ona faʻapipiʻi i se isi vaega o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻavasegaina o se tamaʻi potu malolo ma se faʻamalama faga i totonu o se fale tumaoti.

Faʻaiuga filifiliga

O puipui i totonu o le potu malolo o loʻo faapipiiina i pepa e le taugata, chic vinyl, taugata ie lavalava poʻo puipui lelei mo le valiina.

I totonu o le hall i totonu o le atunuʻu fale, o le faʻaaogaina o pa puipui o laupapa ma palasitika panels e talafeagai. O mea e i ai le paʻu, ie poʻo le faʻata luga e talafeagai lelei foi. Masonry e sili ona lauiloa ile teuteuga o le potu malolo. Natura maa, poselane stoneware poʻo maʻa faʻataʻitaʻi tile e faʻaaogaina. O ofe ma ofe panels poʻo cork o loʻo faʻaaogaina e pei o le uluaʻi ofu masani.

Oe mafai ona ausia se matagofie embossed ituaiga faʻaaogaina teuteu vali. Faʻafetai i lenei faʻamaeʻaina mea, homogeneous ata poʻo ni ata faʻataʻitaʻi na faia i luga o puipui, maua ai le atemosifia o le sili ma le tulaga ese.

I le ata o loʻo i ai se faʻapaʻepaʻe papaʻe faʻatasi ma pou ma puipui teuteuina ma teuteuina piliki i le ata o se potu malolo i se fale tumaoti.

Mo le fausiaina o se teuteuga lelei ma matagofie o le potu malolo i se fale tumaoti, o le foloa e ufiufiina i le laupapa laupapa masani. Laminate ma faʻataʻitaʻiga o taua ituaiga laau maua mai ai le itiiti ifo matagofie matagofie luga.

O foloa faʻamafanafana e tuʻuina i maʻa. Kapeti o le a fesoasoani e faʻaopopo le mafanafana, mafanafana i le potu ma faʻateleina le tulaga o leo faʻamamaina. Cork ma lava-faʻapipiʻiina peleue o le a foliga le masani ai luga o le foloa.

Faʻaalia iinei o se potu malolo ma tile maamora-aafiaga maamora.

Eseesega faʻafaigata faiga e ofi faʻalelei i soʻo se ituaiga potu malolo i se fale tumaoti. Talu ai o fale i le tele o taimi e maualuga taualuga, o le tele o avanoa e saunia e fausia ai se lavelave laʻasaga eseese tulaga.

O le taualuga i totonu o le fale e ufiufiina i le laupapa faʻamaa, ata tioata ata poʻo ie ie e iai ata lolomi e faʻaaogaina e teuteuina ai, ma o loʻo teuteuina ai foʻi le vaʻalele i le faʻailoga poʻo le valiga.

Teuteuina pe faʻapipiʻi laupapa laʻau, e lanu ma lanu e soʻona faʻatasi ma isi mea i totonu e fai mai mea masani, o le a avea ma se faʻaopoopo lelei i le atunuʻu faiga.

Potu o le potu malolo

Nisi faʻataʻitaʻiga moni ole olaga.

Filifilia meaafale mo se potu malolo i se atunuʻu fale

I totonu o le fale tele, o elemene tutotonu o ni elemeni i foliga o se taʻinaafi poʻo se TV. Faʻamoemoeina i lo latou tulaga, isi mea e tuʻuina i totonu o le potu. O le sofa mo le potu malolo ua filifilia e amanaʻia uiga matagofie ma le faiga o le potu. O le tele o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona fetaui ma le aofai o tagata o nonofo i le fale. O le potu lautele avanoa e mafai ona faʻaopoopoina i se tulimanu faʻataʻitaʻi ma se pouf poʻo se meaafale seti ma lua sofa.

O le sofa fausaga faʻatulagaina ma le minibar e talafeagai mo le potu malolo. O nofoa Laconic i luga o vae manifinifi uʻamea o le a foliga matagofie.

O se masani poʻo multifunctional gaugauina laulau e faʻapipiʻi i tafatafa o le upholstered meaafale seti. O mea fau fale e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le sitaili o loʻo siʻomia totonu o le fale.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo i totonu o le Metitirani-fale fale, teuteuina ma wicker upholstered meaafale.

O le potu malolo o loʻo faʻaauupegaina i ituaiga eseese o teuina, o le filifiliga e mafaufau ai i le aofaʻi o mea ma le manatu lautele o le ata. O loʻo faʻaaogaina totonu po nei o loʻo faʻatutuina i fata faʻapipiʻi ma potu teu fale e lelei lautele.

Matou te amanaʻia moli o le potu

I totonu o le fale tele i totonu o le atunuʻu fale, o moli lautele ma faʻamalama malamalama i le lotoifale o loʻo faʻapipiʻiina i foliga o tamaʻi pa pupuni, moli fola poʻo moli lamepa.

O se potu tele e mafai ona teuteuina i se moli uila matagofie, ma le nofoaga e faʻamumu ai le afi e mafai ona faʻamamafaina i symmetrical sconces poʻo se moli lamepa ma se malamalama malamalama fulu.

Mo le mamanu, o le filifiliga o moli moli o se faigofie ma lightweight fomu e talia. I totonu o se potu malolo faʻaonapo nei i totonu o le fale, o moli uila i se fale fai pisinisi poʻo lamepa e mafai ona fetuʻunaʻi moli ma lanu o le a talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le malamalama o se potu malolo tele i totonu o se atunuʻu.

I totonu o se fale tumaoti, o le taliaina ma le lona lua moli e manatu e sili ona talafeagai. O se avanoa avanoa ma le aofaʻi aupito maualuga o le malamalama masani foliga sili atu lautele ma ea.

Matou te filifilia mea faʻaaoga ma teuteuga mo le potu malolo

O totonu o le potu malolo ua teuteuina i mea teuteu a le tusitala e tosina mai ai le mafaufau. O le potu i totonu o le fale e mafai ona teuteuina i ni fola lapoʻo fola, faʻatusa poʻo ni amataga o uati o pa.

O le a talafeagai e tuu moligaʻo, laʻau masani poʻo fugalaʻau i luga o fata, ma teuteu puipui i atavali, ata, faʻasalalau ma faʻata i le tele o ituaiga o faʻavaa.

Pupuni ma ie

Mo le fale tele i totonu o le fale, o elemeni elemeni e filifilia mai ie masani, vavae, silika, efuefu efuefu ma denim mea. O teuteuga fugalaʻau e masani ona masani ai, e ofi faʻatasi i totonu ole fale laupapa.

Mo se sofa, velor, tweed, veloveta poʻo le ie malulu fulufulu ulu e talafeagai. O le faʻaaogaina o ie faigofie i lanu efuefu, enaena pe lanu mumu e talafeagai. E faʻamalosia se tuʻufaʻatasiga o mea le tutusa i le tasi paolo paolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sofa e mafai ona teuteuina i aluga ma se ie afu o le lanu e tasi, ae e eseʻese foliga.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo i totonu o se fale ma pupuni pupuni faʻamatagofieina i pupuni translucent pupuni.

I le tau o ie, o le uluaʻi mamanu faʻataʻitaʻiga ua mautinoa. O ie pogisa e tuʻufaʻatasia ma maaleale ma teu lelei foliga o le pastel, ma ie faigofie e tuʻufaʻatasia ma susulu geometric lolomi. E talafeagai e faʻatumuina se sitaili Scandinavian, atunuʻu tuʻufaʻatasi poʻo le chalet ma le fulufulu poʻo lona maualuga faʻataʻitaʻi. O paʻu o le a foliga matagofie i luga o le foloa, sofa, nofoa faʻataʻavalevale poʻo nofoa.

Manatu mamanu o le hall

O le autu teuteuina o le potu malolo ata o le a avea o le afinaga afi. Ua maeʻa i maʻa, mosaic, piliki, drywall, fafie poʻo plaster stucco. O le fata i luga aʻe o le malologa e teuteuina i ituaiga uma o mea faʻaaoga ma teuteuga elemeni.

I le ata o loʻo iai se taʻinaafi teuteuina maʻa i totonu o le potu malolo i se fale o le atunuʻu.

I totonu o le potu malolo tele, e mafai ona e faʻapipiʻi ai le laulau piliati ma faʻatupeina se vaega o le potu mo se nofoaga mo faʻafiafiaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potu malolo faʻaonapo nei ma piliati i totonu o le fale.

O le lanu lanu o le fale tele i se fale tumaoti e fesoʻotaʻi ma le natura. O le faʻaaogaina o laʻau masani, maʻa poʻo paʻu paʻu e talafeagai iinei. E sili atu le suia acidic, neon ma valivali vali ma muted halftones ma matte ituaiga. O nei lanu o le a fausia ai se toʻafilemu, malu malulu i le potu, setiina oe mo se manaia nofo.

Potu malolo totonu i sitaili eseese

O le minimalist design e faʻailoaina e le avanoa avanoa, meafale aoga ma le leai o ni teuteuina auiliiliga. O le potu e teu i lanu le faʻapaleni, faʻaavanoaina i meafale maualalo ma laina saʻo saʻo ma teuteuina i ie aoga. I totonu o sea potu malolo, oe mafai ona malolo ma faʻagalo e uiga i le televave o le olaga i se pisapisao aʻai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamai potu malolo i totonu o se fale faʻa-Nei-Norwegian.

O se fale tele i se fale tumaoti i totonu o se nuʻu e faigofie lava ona fausia mo se faiga faʻaafao poʻo se atunuʻu. O pa e faia i laupapa gafataulimaina poʻo ogalaau o mea autu taua ia. Ina ia faʻalauteleina le aʻafiaga, o meaafale e faʻaopoopoina i pusa laupapa, fola faigofie, fata tatala ma mea manaia e faʻaaoga.

O se laʻei masani laʻei ma se mafanafana ma masani lanu lanu vali e faʻaopopoina lemu paʻi i le ambiance. O le malamalama enaena, beige poʻo le olive talaʻaga o nisi taimi e faʻavaivaia i le viole, siliva, turquoise, auro, lanu viole, poʻo lanumoana faʻamau. O puipui e ufiufi i le sima, ufiufi i pepa puipui taugata pe teuteuina i frescoes. O le fale tele ua faʻatumuina i le maualuga o le tulaga o meaafale na fausiaina i mea masani, lea e maua ai e le potu autu le matagofie.

Faletusi o ata

O le potu malolo e le gata e tatau ona avea ma foliga o se fale tumaoti, ae ia avea foi ma potu sili ona mafanafana e mafai ai ona e maua se taimi fiafia ma aiga poʻo uo. Ona o le tali atu ma le agavaʻa i le ata o le hall, ua iʻu ina fausia ai se totonu lelei e fetaui ma manaʻoga uma.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 8-DA Waxyaabood EE Xoojiya DIFAACA Jirka Cuduradana Ka HORTAGA:by Sanyoore (Mae 2024).