Suetena totonu o le potu potu 34 sq. m

Pin
Send
Share
Send

I se laʻititi lava tusi, o tagata mamanu e ofi uma mea latou te manaʻomia, ae latou te le fausiaina se lagona o le tumutumu, faʻaputuputu - i se isi itu, o le avanoa tumu i le malamalama ma le ea e faʻatumuina i le mafanafana ma e matua foliga masani lava.

Pei ona i ai Suetena totonu, mea masani e faʻaaogaina iinei - tioata, fafie, twine, ie masani i le teuteuga. O le autu lanu e paʻepaʻe i lanu eseese, faatasi ai ma le faʻaopopoina o lanu masani - beige, enaena.

Faʻaaliga potu potu potu 34 sq. m - faʻasoasoaina o le potumoe eria faʻaaoga ai se tioata pa. O lenei e maua ai le tele o gaioiga i le taimi e tasi: o le malologa nofoaga lava e vavaeʻeseina mai le nofo ai, o le avanoa vaʻaia vavalalata ma e oo lava faʻalauteleina laitiiti ona o le opitiga aafiaga faia e tioata. I le po, e mafai ona tuʻu i lalo tauaso i autafa o le puipui poʻo pupuni e mafai ona tusia i luga.

O laupapa laʻau i totonu o le potu malolo faʻamamafaina le faiga masani a tagata Suetena totonu.

O le TV na tuu i luga o se kapoti teu oloa e sefe ai avanoa.

O le aotelega o le iʻuga o le malu, ea, faʻapea foi ona faamamafaina e ia auiliiliga e pei o moligaʻo papaʻe i tafatafa o le potumoe, o se taʻinaafi i le mea e nonofo ai, fugalaʻau i totonu o tuʻusaʻo, pepa faʻapipiʻi ma ata i le uliuli ma le paepae faʻataʻoto o tautau i luga o puipui.

Umukuka i totonu potu potu potu 34 sq. m tu saʻo i le mea e ulufale ai, o loʻo tu ai le alasavali. Faʻatasia i puipui, e foliga mai e tau le iloa atu.

I le itu taumatau o le "ulufafo" mai le umukuka o loʻo i ai se potu 'ai, teuteuina i se uluaʻi moli moli, lalagaina mai le filo, ma tuusao - le isi, tasi taumafanafana, tu i luga o le poletito.

Ona o le leai o se avanoa, sa matou faia e aunoa ma se faletaele, na suia e le taele.

Faatulaga fale

Pueata: SvenskFast

Atunuʻu: Suetena, Stockholm

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Square Meters to Square Feet - Unit Conversion (Mae 2024).