Fuafuaina se potu e tasi-potu p-44t

Pin
Send
Share
Send

Faʻalelei ma faʻaonapo nei faʻafouga i le "odnushka" e masani ona liua i se moni faʻafitauli. Ae o le matagofie ma ergonomic mamanu o le tasi-potu potu mautotogi P44T e matua moni pe afai e te faʻalatalata atu i ana fuafuaga ma le ata faʻalelei. Nisi filifiliga toefaʻaleleia o le a fesoasoani e faʻaoga le faʻatapulaʻaina nofoaga i se auala sili ona lelei ma aua le galo e uiga i le matagofie vaega o totonu.

Le lelei ma le leaga o le potu e tasi le potu

O le potu e tasi le potu e lua ni mea leaga ua teʻi - ose tamaʻi nofoaga ma e masani ona le faʻatulaga lelei. O le mea mulimuli e avatua ai i tagata e sili atu faʻafitauli nai lo le utiuti avanoa. E oʻo lava i se "kopeck fasi" - "ofu faʻaofuofu" ma se tele ata puʻeina, e faigata i nisi taimi ona tuʻu uma meaafale ma masini e manaʻomia mo le olaga e aunoa ma le toe suʻeina o le talepeina o vaega poʻo le faʻafeagai, vaevaeina le tasi potu i totonu o se potumoe ma se tamaʻi potu moe. Ma o le ata o le potu e tasi le potu e tumu i faʻafitauli e tele ma faigata e mafai ona foʻia.

Ae o tamaʻi fale e i ai foʻi le aofaʻi o tulaga lelei e faʻaeseese ai mai potu vateatea:

  1. O le tau o le faʻatau ma le totogiina o se tasi potu potu mautotogi e maualalo ifo nai lo le tau o fale ma se lapoʻa sikuea ata i le fale e tasi.
  2. O le lipeaina o se tamai potu e manaʻomia ai le faʻaitiitia o tupe teu ma taimi.
  3. Afai o le tele o le potu faʻatagaina, o se masani "tasi-potumoe" fale mautotogi mafai ona suia i taimi uma i totonu o le lua potu potu i le na o le faʻaopopoina o vaeluaga.
  4. Ole tau ole tausiga ole fale e masani ona faʻamoemoe ile tele. O le mea lea, o le masina tau o aoga, fuafua faʻavae i luga o ata o le fale, o le a maualalo pe a faʻatau se tasi potu potu.
  5. O le faigofie o le faʻamamaina o se tamaʻi fale e le mafaatusalia i le teuina o se fale vateatea foliga lelei.

    

Faʻavaeina fale o potu potu masani

O le fausiaina o fale o le P44T series amata i le 1979. O fale na avea ma muamua faʻaauauina o masani P-44 fale maualuluga maualuga. O na fale o loʻo fausiaina lava, o le tele o taimi o tagata fiafia e ana fale mautotogi i fale fou latou te masani i le P44T / 25 faʻatulagaina ma eseesega i le va o le P-44T ma le P-44K.

O le fale fausia e tusa ai ma le P44K poloketi e leai ni potu tolu potu. I luga o le fogafale e tasi potu tasi ma le lua-potumoe potu. "Odnushka" i le P-44K e i ai lona lautele umukuka eria, faʻaopopo sikuea mita. m ua faʻamaloloina ona o le faʻaititia o le auala. E i ai foi le afa-faʻamalama i se fale mautotogi tutusa.

O le tasi potu potu o le laina P-44T e sili atu le mafanafana nai lo le fale mautotogi i lona muamua, P44. Faʻafetai i le toe aveeseina o le ea ea, ua faʻateleina le tele o le umukuka. O le aofaʻi o le fanua o le 37-39 sq. m, o le 19 sq. m, ma mo le umukuka - mai le 7 i le 9. Faʻaletonu e fesoʻotaʻi ma se faletaele tuʻufaʻatasi e le sili atu i le 4 sikuea mita. m, e tauia e le i ai o se avanoa lautele potu ulufale ma loggia.

    

Filifiliga toefaʻaleleia fale

E masani a, toefausiaina e faigata ona mafaufauina e aunoa ma le talepeina o pa, tuʻufaʻatasia tasi potu ma le isi ma vaevaeina le potu i ni vaega faʻapitoa sone. Tele o suiga e tatau ona faʻamaopoopoina e le gata i tuaoi, ae faʻapena foʻi ma pulega talafeagai.

Toe faʻaleleia o fale mautotogi masani P44 e tatau ona faia ma le faʻaeteete tele, talu ai o le tele o pa i totonu o nei laulau potu o uta uta.

O le atinaʻeina o se maeʻa poloketi poloketi faʻalagolago i le matata eseese uiga o le fale, le numera o tagata o le aiga, latou gaioiga ma o latou masani olaga olaga, ma le i ai o se tamaititi. O manaʻoga o tagata uma e ana e mafai ona matua eseese:

  • mo se nofo toatasi nofofua, o se avanoa avanoa i le umukuka e masani ona le o se manaʻoga vave, o lea e mafai ai ona e foaʻi i taimi uma se isi mita o lenei potu mo le lelei o le faʻateleina o le potu;
  • mo se talavou aiga fuafuaina e faia se fanau, e aoga le saunia o se nofoaga o le a maua ai le moega o le pepe;
  • mo aiga e fia maua ni malo, e le o se mea faʻaopoopo le maua o se isi moega;
  • o se tagata faigaluega i le fale manaʻomia faʻaauupegaina se ofisa mafanafana lea e talafeagai ai se faga faʻamalama poʻo loggia.

    

Fale faʻatulagaina mo le tasi tagata

O le potu malolo o se tagata nofo toʻatasi e masani ona vaevaeina i le fa sone:

  • potu malolo;
  • potumoe;
  • vaega galue ma se komepiuta;
  • potu e fai ai ofu.

O poloka uma e mafai ona tutusa le taua, ma o le potu e fai ai ofu e avea ma nofoaga e teu ai lavalava o vaitau uma, faʻapea foʻi ma taʻaloga taʻaloga, pe a manaʻomia e le tagata e ona le fale.

O le tuʻufaʻatasia o se loggia ma se potu o se tali sili lea ona lelei mo se fale masani P44T. E masani a e le mafai ona aveʻesea uma le vaevaega o le avega, o lea e fuafua ai le au mamanu e faʻatele le faitotoʻa, e faʻatagaina ai oe ona faʻateleina le vaʻai ma vaʻaia le avanoa i se nofoaga faʻafiafia poʻo se suʻesuʻega. Lenei e mafai ona e tuʻuina se tamai sofa poʻo se nofoa, tuu se kesi kesi.

Ina ia faʻasaoina le vevela ma faʻateleina le faʻamafanafana vevela, e tatau ona faʻaopoopo insulated le loggia. O mea lelei e fesoasoani e aloese ai mai le sau o le vaega o le sau ma puipuia ai le faʻaletonu.

Oe mafai ona eseʻese i le va o le potumoe ma le potu malolo eria faʻaaoga se vaeluaina ma ala i fata, lea e talafeagai e teu ai tusi poʻo galue pepa.

A filifilia se umukuka seti, oe tatau ona filifili mo meaafale faʻaopoopoina o puʻupuʻu itu: e fetaui lelei mo manaʻoga o se tagata e nofo toʻatasi. Ina ia maua se avanoa mo le pusaaisa, e mafai ona e siʻi le vaeluaga i le va o le umukuka ma le fale taele.

    

Faʻalelei "odnushka" mo se ulugaliʻi talavou

Mo se aiga talavou e le o fuafuaina e faia ni fanau, o le ata o le fale mautotogi taulai atu i le eria nofo. Ina ia faʻalauteleina lenei eria, e fautuaina foi e tuʻufaʻatasia le loggia ma le potu. O le mea e momoe ai e tatau ona vaeluaina faʻaaogaina faʻaaogaina mama fale, mo se faʻataʻitaʻiga, a matagofie loft-faiga uamea vaeluaina. O se fugalaʻau tele i totonu e pei o monstera, dracaena poʻo hibiscus, e mafai foi ona avea o se vaelua vaʻaia.

Lua tagata talavou manaʻomia se lapoʻa laʻei potu e mafai ona ergonomically tuʻuina e oʻo lava i totonu o sea vaiti lava avanoa. Ina ia faia lenei mea, e aoga le aveʻese o le auala i le umukuka mai le auala, lea o le a faʻalautele ai le faletaele ma faʻaititia lona lautele. O le tapu taele ua suia e se potu taele puʻupuʻu, ma e mafai ona tuʻu i ai se potu lautele i le avanoa avanoa i le alatele. O se fofo faʻapea foi ona faʻalauteleina le umukuka, i le teritori o lea e talafeagai le tuʻuina o se lautele avanoa galuega i autafa o le faʻamalama.

O le fofo mamanu mafai ai ona faʻaaoga lelei le avanoa ma faigofie faʻatulagaina le maualuga numera o mea.

    

Filifiliga mo se ulugaliʻi ma le fanau

Aiga ma suli fou o le a ositaulagaina le eria nofo. I luga o lenei vaega o le potu, o loʻo faʻatulagaina se vasega pepe, lea o le a tuʻufaʻatasia uma le potu taʻalo ma le potumoe, ma se nofoaga mo le faia o meaaoga. O le mea lea, e sili atu le faʻatalata mai o lenei sone i le logged insulated:

  • a muamua faamalama sill mafai suia le faletusi;
  • le laulau a tamaiti aʻoga o le a ofi totonu i totonu o le vaega o le loggia tuʻufaʻatasia ma le potu.

O le vaevaega ma se sliding masini, lea nana le moega ma moega i luga o le moega mai prying mata, o le a fesoasoani e sefe matua a le tagata lava ia avanoa.

A teuteuina totonu o le umukuka, e tatau ona e mafaufau e faʻateleina nofoa. O se tamaʻi sofa o le a faʻatagaina ai se vaega o le aiga e nonofo faʻalelei i le laulau 'ai, ma le ulu i foliga o le mataitusi "L" e mafai ai e tagata uma o le aiga ona faia se malu taeao.

E mafai ona e faʻasaʻolotoina le avanoa mo le pusa tu i le alasavali i le toe fai o le faʻaopoopoga o le faletaele.

    

Fofo i totonu mo se faletaele tuʻufaʻatasi

O le teenaina o le faletaele e fiafia i le fale taele o se auala moni lea e sefe ai avanoa ma faʻapipiʻi ai se masani-tele fufuluina masini ma se faʻataʻamilo ituaiga uta.

Mo le sili atu faʻatulagaina o avanoa i totonu o le faletaele, e sili atu le faʻapipiʻiina le masini fufulu i luga o se pulelaa ma le maualuga a itiiti mai 15-20 cm, lea o le a avea o se niche mo le tuʻuina o vailaʻau a le aiga. Ina ia teu uma mea talafeagai manaʻomia, e sili atu le faʻaaogaina o tulimanu modules, o lona maualuga e oʻo atu i le faʻalo. O ia ituaiga seti vaʻaia e faʻaititia le laʻititi avanoa, ma ona o lona le-faʻavae foliga, na te le faʻatapulaʻaina le feoaʻi o aiga i tafatafa o le faletaele o le tau talafeagai.

Avanoa vaʻaia manaʻomia ergonomic fofo. O le mea lea, pe a filifilia se faletaele, oe tatau ona faʻalogo i faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiina. O le vaieli e tatau foi ona nana i le puipui: o lenei ata e le gata e foliga matagofie, ae e mafai ai foi ona faʻapipiʻi se fata faʻaopoopo mo mea teuteu.

    

Le filifiliga o meaafale mo se potu e tasi le potu P44T

O le vavalalata vaega o le "odnushka" e masani ona faʻamalosia tagata e ona e suʻe ni meaafale e le masani ai le lapoʻa. Faʻataʻitaʻiga o le le-tulaga fua pe faʻavae i luga o faʻafitauli faigata e seasea gaosia i le tele o gaosiga. O le mea lea, pe a suʻe ni ulutala talafeagai mo se potu potu potu, e masani ona le mafai ona faia e aunoa ma le tautua a kamupani tumaʻoti latou te gaosia meafale faia-faʻapitoa. Ae o le tau maualuga o le seti e sili atu nai lo le faʻapaleniina e le ergonomics ma le tuʻufaʻatasia atoatoa o faʻapitoa meafale i le ata o le potu.

I se faʻaopopoga i mea faʻaleaganuʻu e faia, e tatau foʻi ona e uaʻi atu i mea fesuiaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaugau laulau-tusi o le a avea ma tali sili ona lelei mo se puʻupuʻu puʻeina umukuka. Afai e tatau ai, o le laulau luga faʻateleina faʻateleina taimi, faʻatagaina malo e nonofo faʻalelei potu. O le ofu moe, e fetaui lelei ma le manatu o le ola laʻititi, ua maua foʻi le lauiloa.

Pe a filifilia ni fesuiaʻiga, faʻalogo faapitoa i totoga ma gaugau auala. O le tumau o ia meaafale faʻamoemoeina ia latou.

I se faʻaopopoga i meafale na fausia i totonu, a leai se mea e faigata ona mafaufauina se tamaʻi potu, e mafai foi ona e mauaina ni mea e tele mea e faʻaaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se moega ma ni mea faʻaopoopo e teu ai, o le a sefe ai se avanoa i totonu o se ofu tuʻuatoa poʻo ni ofu e ala i le tuʻuina o mea e moe ai, se ofu poʻo ni mea taʻalo foʻi i totonu o ni mea nana.

    

Faaiuga

O se lelei mafaufauina-fuafuaina o se fale mautotogi P44T mafai ona aulelei, susulu ma manatuaina. Ergonomic meaafale faʻatulagaina, vaega toefausiaina o masani potu, o se faʻatinoga auala i loggia insulation o le a avea ai lou fale moni mafanafana ma mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: PESE 225: A sousou le vasa o le ola nei (Iuli 2024).