Chandeliers i le potumoe: faʻafefea ona fausia lelei moli (45 ata)

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona filifili se moli uila?

A filifilia le ituaiga o moli masini, e le gata i le tagata lava ia e manaʻomia e amanaʻia, ae faʻapea foi i foliga faʻatulagaina, potu tapulaʻa, faʻapea foi ma le maualuga o le faʻalo. E manaʻomia o le mamao i le va ole foloa ma le moli uila e tusa ma le 2 mita. Talu ai i le tele o potu o le taualuga o loʻo iai le maualuga o le 2.5 i le 2.7 mita, o faʻataʻitaʻiga faʻata fale e sili ia. I totonu o se potu ma le faʻalo o le 3 mita ma sili atu, e mafai ona faʻapipiʻi soʻo se moli malamalama.

  • O le luminaire e tatau ona palu faʻatasi i totonu o meaafale ma totonu totonu.
  • O se moli moli e mafai ona avea ma se susulu faʻaaliga poʻo se faʻaopoopo faʻaopoopo i se potumoe.
  • Afai o le potu e tatau ona faʻaaoga isi malamalama malamalama, e fautuaina ia filifili se moli moli ina ia aua neʻi alu ese mai le lautele faʻapotopotoga.

E sili atu pe a fai o le moli moli e tele i le lapoʻa ma tosina mai le mata, ae i le taimi e tasi e le faʻatautaia le potu.

E tatau ona e faʻalogo i mea e fai ai le lamepa. Leai ni vailaʻau oona e tatau ona faʻaaogaina i le gaosiga.

I le lanu, latou te manaʻomia ni faʻataʻitaʻiga i ni leo e tele atu ona feoloolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻalo i luga o le taualuga ma pupuni lanumeamata o le a fesoasoani e fausia se filemu ma faʻafilemuina le siʻosiʻomaga i le potumoe e faʻamalosia ai le malologa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se uluaʻi asoa o asoa o asoa o loʻo iai faʻatasi ma sconces i autafa o le moega i totonu o le potu moe.

O le sili ona talafeagai filifiliga mo se tafaoga nofoaga o malamalama sapalai ma lamepa incandescent. Latou te avatua se mafanafana ma mafanafana susulu, lea e maua ai le potu tele faʻamafanafanaga. Peitai, o ia matauila avea vevela tele i le taimi o taotoga, lea e mafai ona taitai atu ai i le deformation o le ie po o le palasitika paolo.

O aso nei i totonu e masani ona faʻatumuina e LED luminaires o loʻo faʻatautaia e le vaega faʻatonutonu. O se moli uila e le mafai ona malamalama i ai e maua ai le susulu o le malamalama o le vai.

Nuances mo se tamaʻi potumoe

I totonu o se tamaʻi potu moe, e le fautuaina e faʻapipiʻi moli maualalo o loʻo tautau ma lapopoa. O nei oloa vaʻaia nana le vaega o le potu, faia vaiti ma pisi.

E mafai ona e aumaia le vaʻaiga lautele ma le malamalama i totonu o le potu ma se masini ma paolo e faia i le faʻaaisa poʻo tioata tioata. O ia faʻataʻitaʻiga fausia moli faʻasalalau ma e iloga i se foliga leiloa mamafa.

Mo se tamai potumoe, o le a saʻo e filifili se mafolafola chandelier, oomi latalata latalata i le vaalele taualuga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se tamaʻi potu moe ma le faʻalo e teuteuina i le moli moli.

Faʻafefea ona tuʻu le moli uila?

Nisi filifiliga mo le faʻafefea ona e tautauina o se moli moli i le potumoe.

I le ogatotonu o le potumoe

O se luminaire ma lenei faʻatulagaga e naʻo le pau le aulia matagofie ma le ogatotonu o le faʻalo vaʻalele. O le moli moli i le ogatotonu o le potumoe o se sili matagofie ma talafeagai fofo e talafeagai mo se potu ma soʻo se faʻatulagaina o meaafale. E mafai ona faʻafaigofieina le faʻaopoopoina o se malamalama malamalama ma faʻasologa i luga ole moega poʻo moli moli e fausia ai moli o le eria.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moli uila o loʻo tu i le ogatotonu o le faʻalo i totonu o le potu moe.

Chandelier i luga o le moega

O moli moli ua filifilia e amanaʻia le tele o le moega, o le tele o le moega, o le sili atu tele o le taualuga moli tatau ona. O le lapoʻa moega mafai foi ona teuteuina ma symmetrical pendant moli i itu uma e lua. Ae ui i lea, o lenei tulaga e le talafeagai mo potu moe uma ona, ona o le sifi i le ogatotonu, o le avanoa vaʻaia e avea laititi.

O se mea moni manaia e tusa ai ma le filosofia o le feng shui ma e tusa ai ma le saogalemu tulafono, e le fautuaina e faʻatautau se moli uila i luga o le moega.

Ata o se ata o se potumoe po nei ma pendant lamepa i luga o le moega.

Faʻataʻitaʻiga mo potu moe i sitaili eseese

Faatasi ai ma se ituaiga sitaili o le potumoe, o le a avea atili faigofie e faia le filifiliga o le malamalama punavai ma fausiaina le mamanu o le potu.

Chandelier faiga Provence mo le potumoe

O iinei latou te faʻaaogaina ai le uluaʻi semi-antque models na faia mai mea masani, teuteuina i teuteuga o elemeni ma le ea o ata o laau. O mea faigaluega e faia i lanu maaleale ma e masani ona i ai moli uila i le lane poʻo le pito.

O ofu mafanafana ma matagofie i lanu o le pastel o le a ofi lelei i totonu o le potu moe pupula o se teineititi poʻo se ulugaliʻi faʻaipoipo ma fausia moli vaivai i le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moli moli ma pupuni ie i totonu o se potumoe i se Provencal style.

Palasitika, poselane masani, tioata ma o isi uʻamea o loʻo maua foi o ni mea e fai ai paolo. O fausaga e faʻamau i le faʻalo e faʻaaoga ai filifili faʻafetaui poʻo uaea. O le laupapa poʻo le faʻapipiʻi uʻamea faʻamalama o le moli uila e masani lava ona i ai se foliga talatala ma e mafai ona teuteuina i le tele o moligaʻo moligaʻo.

Chandelier i le potumoe i totonu o totonu masani

Mo se potumoe masani, o moli uila e talafeagai, o uamea faigata, tioata poʻo tioata fausiaina ma moligaʻo-faʻamalamalama moli. O masini e iloga i laina i 'apamemea,' apamemea, siliva poʻo anamua auro.

O ia lamepa e tautau i filifili uumi teuteu, o lea o lenei filifiliga o le a sili atu ona talafeagai mo se potu ma maualuga faʻalo. Pese eseese tioata, matagofie ufiufi uʻamea, tioata faʻataʻitaʻia poʻo rosette keramika o loʻo faʻaaogaina e teuteu ai moli uila. Ona o ia tau faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, o se siosiomaga mafanafana e fausia i totonu o le potumoe, o loʻo avea ai le agaga o aso anamua.

Ata o se potumoe masani-sitaili ma se tamai moli uila.

Fale moli potu i ona po nei

I totonu o vaʻaiga faʻaonapo nei, e talia lelei tisaini e aunoa ma se mafuaʻaga taua. O le faʻavaʻa e masani ona suia e uaea ma faʻamalologa pupuni ma teuteu teuteuina o loʻo iai se foliga faʻavae. O nei faʻalo faʻataʻitaʻi foliga mama ma aua le soʻona tele le avanoa. O se vaifofo fofo o se fetuutuunai apogaleveleve uila, lea, ona o le filifilia lelei le umi ma le lautele o le faʻatulagaina o maea, e mafai ona teuteuina e oʻo lava i se tamaʻi potumoe.

O se potumoe loft-style avea o se talatala maeʻa i le tulaga o brickwork, sima, matua laupapa po o sima sima. O le mea lea, tele tagata talitonu o lea ituaiga siʻosiʻomaga tatau ona faʻaopoopoina ma se lamepa talafeagai, faʻamatalaina e laconicism. Ae ui i lea, o se matagofie tele-tiered tioata fausaga mafai ona ofi atoatoa i totonu o se avanoa maualuga, lea o le a faʻamamafaina atili ai le alamanuia mamanu o le mamanu.

I le ata o loʻo i ai se lamepa laconic lapoʻa i totonu o le potumoe i le sitaili o minimalism.

Maualuga-tekinolosi luminaires tuʻufaʻatasia faigofie, minimalism, manino pe tafe laina. O le potu faʻafiafiaga, teuteuina i se ituaiga moli uila, faia i luga o se tagata lava, lava ia ma a foliga austere foliga.

Mo le gaosiga o aso nei chandeliers, e talafeagai le faʻaaogaina o le chrome tioata, palasitika i le uliuli mutia, efuefu ma paʻepaʻe lanu, uʻamea poʻo uamea. Luminaires e masani ona matua anagata, aoga ma tulaga ese i le ata.

Manatu fuafuaina

Faatasi ai ma se taualuga maualalo, e sili atu le faʻapipiʻiina o mea faigaluega ma paolo faʻasino i luga o le potumoe. O le mea lea, o le taualuga vaʻai o le a vaʻaia foliga maualuga. O se tali tutusa lelei o se luminaire mafolafola aunoa ma le le manaʻomia elemene elemeni poʻo se matua faʻaumiumi faʻasolosolo faʻatasi ma se faʻata aafiaga.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i totonu o se atunuʻu fale ma se moli uila i luga o le faʻalo.

O le ata o le potumoe i totonu o le atunuʻu e masani ona aʻafia faʻamaeʻaina i le tulaga o ie ie puipui, laupapa poʻo isi faigofie coatings. O le mea lea, mo sea potu, matou te filifilia laupapa, uʻamea tuʻufaʻatasi poʻo moli tuʻufaʻatasia. Aneti faʻataʻitaʻi, lamepa i le tulimanu poʻo le atunuʻu sitaili, faʻapea foi ma laconic mamanu faia o mea masani o le a totoʻa faʻatulagaina i le siosiomaga dacha.

Faletusi o ata

O le moli moli i le potumoe e le gata o se mea teuteu totonu, ae e fesoasoani foi e fausia ai se toʻafilemu ma le mafanafana siosiomaga i totonu o le potu. O faʻataʻitaʻiga saʻo le faʻatulagaina ma paolo e le masani ai ile tuʻufaʻatasia ma lamepa ma sconces o le a faʻatulagaina ai le siʻosiʻomaga i le lagona saʻo ma fesoasoani i se nofo lelei

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Spontaneous Chandelier Shopping! 3rd Day Of Glamorous. 25 Days of Glamorous 2019. La Keisla (Mae 2024).