Faʻafefea ona teuina meafaigaluega togalaau

Pin
Send
Share
Send

Tu i luga

O sea ituaiga mamanu e mafai ona faʻatau i se faleoloa pe faia e lima. E talafeagai le uʻuina o se palasitika fata i le tulimanu o le fale faʻaputu poʻo le fale taʻavale, ma afai e tatau, ave i soʻo se nofoaga.

O se mea faigaluega fai fale e masani ona faia mai le fafagaina fafie, o se taugofie, anagata mea e faigofie ona galulue ma.

O le tulaga e mafai ona fausia mai palate sauni - o le mea autu o le faʻavae e mausali. Faʻafetai i le tele o compartments, togalaʻau mea faigaluega e le pa'ū, e faigofie ona teuina ma ave i fafo.

I le ata o loʻo i ai le tu mo suo ma salu, tuʻufaʻatasia ma se nofoa gaugau.

Togalaau kapeneta poʻo aoga poloka

O le aoga sili o kapeti togalaau o le i ai o faitotoʻa e nana ai se unsightly ata. O le fausaga mafai mafai tu eseese i le itu i tua o le suburban eria, pe faʻapipiʻi i le puipui o se fale po o se faleʻofu.

Hozbloks e faʻatau atu ua uma ona saunia, ae faʻatasi ma le filiga tatau, o sea fale e mafai ona fausia mai fasi mea ma fausia faʻatumuina mo ou oe manaʻoga. E tele ni matau e tatau ona tutuʻi i lalo (mo se faʻaputuga ma tamaʻi mea), fata, faʻataʻavalevale, poʻo se faʻatu i luga e tatau ona faʻapipiʻi.

O le isi filifiliga o le faʻaaoga se ofu tuai e puipuia e pisia poʻo le vali. E taua le ofi o le fausaga i totonu o le laufanua mamanu.

I le ata o loʻo i ai le lautele poloka aoga poloka, lea e le gata o le va i totonu o loʻo faʻaaogaina, ae faʻapea foi faitotoʻa.

Pusa feaveaʻi

O se laupapa-foliga laupapa o se auala malie ma matagofie e teu ai lau mea faigaluega togalaʻau. O le faʻavae o le drawer e tolu fata faʻapipiʻiina. O pu e maua ai le mautu mo mea faigaluega umi. I autafa o loʻo i ai matau mo eseese tamaʻi aitema, ma i le pito i lalo o loʻo i ai uili meaafale e fesoasoani e ave le pusa i soʻo se nofoaga.

Paʻu umiaina

O paipa palasitini o loʻo totoe ma le lautele talafeagai ose auala lelei lea e tuʻu ai suo ma sulu i se tulaga faʻasaʻo. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi se laupapa laupapa i le puipui o le fale maligi poʻo le faletaavale, ma afai e tele mea faigaluega, tuʻu faʻatasi se faʻavaʻa mai ni slats.

O le paipa PVC e tatau ona tipiina i totonu o ni pusa uila e tutusa le tele ma ia faʻaeteete puipuia ma se sikulipi.

O ia tagata e anaina e fiafia tele i ai togalaʻau, ae e i ai le manatu e le talafeagai le faʻatofuina o mea faigaluega i paipa - mo lenei mea, o suo e tatau ona siitia maualuga i luga o le faʻalo. O le faʻafitauli e mafai ona faigofie ona foʻia e ala i le tipiina o le paipa mai le itu.

Pa umia

Le isi faigofie faʻalapotopotoga mo togalaʻau mea faigaluega, o lona manatu na vaʻaia i faʻamalama o fausiaina ma faleoloa faleoloa. O le mea moni, oe mafai ona mauaina saunia-faia uʻamea umia, ae o se fale-faia mamanu e sili taua lelei: e le manaʻomia tau ma ua fausia taʻitasi e tusa ma le numera ma le tele o le lisi.

Ae e te leʻi tipiina ia faʻamau ma fao i le faʻavae, e tatau ona e fuafua saʻo le mamao e aveina e tui ma salu peʻa faʻamalolo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faigofie fausiaina o pa pupuʻu ono - ua tutuʻi tuʻusaʻo i le laupapa laupapa o le fale maligi.

Paelo

A i ai sau tane malosi ae faʻasusu faʻasolosolo solo i totonu o lau togalaʻau, e mafai ona e faʻaliliuina e avea o se aulelei faʻataʻitaʻi mo mea faigaluega togalaʻau. I totonu o le palasitika paelo, ua lava na o le faia o pu i le tapuni ma faʻamaʻaina ai le faʻavae, ma o se tane masani tatau tatau ona faʻaauupegaina i se mea valavala. O le faʻatulagaina paelo e foliga mai i se penitala tele ma foliga matua mai lava.

Mo e anaina ala mafolafola ma mea maualalo mea faigaluega, o se paelo saunia i luga o uili, faʻaauupegaina i se au talafeagai, se pakete ma taga mo tamaʻi mea, e talafeagai. O le oloa faʻatinoina galuega e lua i le taimi e tasi: e faigofie ona faʻataʻamilo i luga o le 'upega tafaʻilagi ma faleoloa oloa.

Se pesini oneone

Toatele e masani ma le manatu o le tuu o tamai mea faigaluega togalaau i se apa apa oneone.

E faigofie le faʻatonuga: faʻatumu le container i le oneone mago, faʻaopopo le suauʻu masini ma tuʻu mea faigaluega. O le oneone e tuʻufaʻatasia ma le suauʻu e puipuia ai i latou mai le faʻapogisaina ma fesoasoani foi e aveʻese le palapala ma le pala.

O le faʻafitauli o le suauʻu masini tuʻua se manogi leaga i luga o lima, ma ina ua maeʻa ona faʻaaogaina se pruner poʻo se scapula, fasimea o kemisi faʻamautu i luga o faʻavae ma pa'ū i le eleele. O le tali i le faʻafitauli o le faʻaaogaina o le suauʻu linseed natural, aumai i se faapuna. E liligi i le oneone, faʻamautinoa ai le agalelei i le siʻosiʻomaga ma le saogalemu o le teuina.

Tu i luga

O sea faʻatulagaina e pei o se afi talita - o se talafeagai fuafuaga, faʻamaonia i le tele o tausaga. I luga o sea tulaga, o lisi uma o mea e vaʻaia ma le tausia lelei e le faigata.

O le masini e mafai ona faia taugofie i le na o le uʻuina uʻamea uumi i totonu o slats i tutusa mamao mai le tasi ma le isi.

O le isi filifiliga o le faia o tagata e uuina mai laupapa e lua e ala i le faʻamamaina o le itu pu ma se fulufulu vili. O le oloa e tatau ona sanded, ufiufi i se puipuiga vaega ma faʻamau i luga o le tulaga tutusa.

Ata o se mea faigaluega tu i lua uʻamea umi ma fao.

Shelfor Perforated

O le teuina o togalaʻau mea faigaluega i totonu o le fale e faʻaoga ai lau mea faigaluega togalaʻau i le isi tulaga e ala i le faʻaaogaina o se laupapa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le puipui. Leai ni fata ma koneteina - mea faigaluega e leiloa, ae tautau i le nofoaga.

E faigofie e oʻo lava i tamaʻi mea o loʻo vaʻai manino iai, ma o loʻo tumau pea le saoloto o galuega.

O le aano o le perforated laupapa e faigofie: tele pu faʻatagaina oe e tuu faʻamau i eseese maualuga ma suia i latou i lau oe lava faitalia. Fetaui lelei mo uma avanoa ma avanoa avanoa.

Ma faʻafefea ona vaʻai foliga i totonu i totonu.

Ata o se pa i totonu o le faletaavale, atoa laina i perforated slabs.

Faatulaga DIY

O le teuina o mea faigaluega i totonu o le togalaʻau e mafai ona avea ma se gaioiga fou. Mo tamaʻi mea - secateurs, totigilima, se naifi, se hoe - o se lima faia mafai faʻatulagaina e atoatoa.

Ina ia fausia, oe o le a manaʻomia ni tele koneteina ma le saogalemu pito, o se nofoaafi, o se au 'au ma faovilivili mo le lipeaina. Matou te fautuaina le valiina o le oloa maeʻa.

O le isi telefoni feaveaʻi e faigofie ona faia mai se pakete uʻamea ma le ofuvae tuai. O mea faigaluega lapopoʻa e masani ona teu i totonu, ma mea mama e teu i taga fafo. O le masini e faigofie e ave ma tuʻu i tafatafa o moega ao galue i le togalaau.

Manatu masani e teu ai

Ina ia faʻatulaga se nofoaga e teu ai oloa mo le atunuʻu, e le manaʻomia le faʻamaʻimauina o le paketi a le aiga. Tele masini e faigofie ona fai i ou oe lava lima, faʻaaogaina mafaufauga ma mea o loʻo i ou lima.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Accounting for sales of goods (Mae 2024).