Faletaele mamanu i le afifi: faʻauma foliga, lanu, sitaili, filifiliga o pupuni, 65 ata

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

Pe a fuafuaina le fausiaina o se faletaele i le afeafe, e tulaʻi mai fesili e uiga i le mataupu o le toe faaleleia, le filifilia o paipa ma totonu teuteuina. O le avanoa i lalo o le taualuga o le taualuga e iloga i le le laugatasia o puipui, o le taualuga e tau faʻapipiʻi i nisi o nofoaga, lea e mafai foi ona faʻaaoga lelei pe a tuʻuina potu taʻele i totonu.

Fautua aoao:

  1. E faigofie ona faʻapipiʻi luga o le umukuka le faiga o paipa ma alavai.
  2. Faʻafaigofie le faʻamaonia o le vevela ma le susu. Ona o le maualuga sūsū, faaaoga susu-tetee panels ma keramika pei maeʻa.
  3. E fautuaina le mamanuina o se faʻamalama i luga o le puipui pupuni ma se alavai, pe tautau se faʻata iina.
  4. O le tulimanu i lalo ole taualuga faʻaseʻe e tatau ona faʻaaogaina tatau, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu se faleuila, kapeneta poʻo le fale taele.

Taualuga ma le faʻatulagaina o le faletaele i le pito i luga

I totonu o le faletaele i le potu pito i luga, e taua ai le faia o le tele o avanoa avanoa uma, lea o le a fesoasoani i le faʻavae faʻavae i luga o foliga o le taualuga.

Faʻaligi le taualuga o le fale

O loʻo faʻaalia ai le tasi pito maualalo, e mafai ai ona e tuʻu iai se faleuila poʻo se pusa laʻititi o ato, ma e iai foʻi se faletaele maualalo e ulufale ai ii.

I le ata, o se faletaele ma se pulupulu o loʻo tu i le tulimanu o se taualuga faʻafefeteina, e masani ona alu i luga laititi avanoa, o pupuni-cafe faia se fafo-masani faʻamalama.

Falealuga o le taualuga

E taatele ma e tele avanoa e tuʻuina ai palama ma meaafale. O sea avanoa i le pito i luga e mafai ona tutusa ma le taualuga tutusa, trapezoidal poʻo le sikuea avanoa, ma le asymmetric ma le tumutumu tua. Lenei, o tulimanu i luga o le taualuga o loʻo tuʻua le faʻaaogaina, lea vaiti le faletaele. Taele potu, faletaele mafai ona tuʻuina i le ogatotonu poʻo le tulimanu.

Fale taele tele-malifa lotoa

E foliga manaia mai e le gata mai fafo, ae e lautele foi. Lenei o le faʻatulagaina faʻalagolago i manaʻoga ma le poloketi.

I le ata o loʻo i ai se faletaele i lalo o le tele-pitched taualuga ma le tele tatalaina vali pupuni e ofi faʻaletino i totonu o totonu.

Faletaele potu falealuga

E ese i le maualuga o le faʻalo naʻo le ogatotonu i le faʻasologa o le tumutumu. Lelei foliga mo le tuʻuina o mea i totonu i soʻo se mea e te manaʻo ai.

Taualuga faʻamaeʻaina foliga

I totonu o le faletaele potu, o loʻo i ai se microclimate susu, o le paʻu o le vevela pa'ū, o lea e taua ai le mafaufau pe a filifilia le teuteuina o le taualuga o le taualuga.

Atavali

Faletaele vali i le falealuga e tatau ona susu susu ma le tuufaatasiga antibacterial. Tala talafeagai vai-faavae acrylic poʻo le faʻateine ​​vali, alkyd, vali vali paʻu. Matte vali o le a nana ai faaletonu, ao lamolemole vali o le a faamamafaina i latou, ae o le a tumau tetee i ono ono afaina. O se vali ma se mapusaga aafiaga o le a nana ai le faaletonu i le taualuga o le fale.

Fale mago

O le mago mo le faletaele i le pito i luga o le fale e tatau ona avea ma vai tetee ma se ufiufi faʻapitoa. E faalaugatasia le taualuga, o le mamanu e faʻatagaina oe e faʻalelei.

I le ata, o le maeʻa ai o le fale faʻafuaseʻi o le faletaele ma le laupapa faʻamaʻi, e faʻamaeʻeina ai le faʻalo ma e tutusa lelei.

Pepa palasitika

O laupapa palasitika i luga o le taualuga i le falealuga e faigofie lava ona faʻapipiʻi, ma o le 'eseʻese o lanu e faʻatagaina ai oe e filifili se ufiufi mo soʻo se sitaili. Latou te faʻapipiʻiina le uaea, fausia le vaʻa manaʻomia o le faʻalo, faʻataʻitaʻi i tile poʻo isi ituaiga.

Faʻaputuga

O le ufiufi luga o le taualuga i le falealuga o le falealuga e faʻafesoʻotaʻi ma kelu poʻo ni taʻitaʻi. A filifilia lenei maeʻa, e tatau ona i ai le ea lelei i totonu o le falealuga. O le ie puipui e tatau ona faʻaopoopoina togafitia ma solo poʻo varnish.

I le ata i le agavale, o le taualuga o le faletaele ua teuteuina i laupapa laupapa, lea e tuʻufaʻatasia ma puipui tile ma le foloa i le falealuga.

Faalo faalo

E sili atu le filifilia o se faʻalo faʻalo e avea o se tasi tulaga mo se faletaele i le falealuga. E i ai le tele o tulaga lelei, e aofia ai le teteʻe atu i le susu ma foliga taofia pe a maeʻa le faʻafesoʻotaʻiga ma le vai, o se umi le olaga tautua, faigofie tausiga, ma le nanaina o faʻalouli faʻaletonu.

Filifiliga ma le nofoaga o paipa

O le palama e tatau ona mafanafana, anagata ma maopoopo. Afai o le lotoa avanoa i totonu o se fale laupapa e laʻititi, ona sili atu lea ona filifili se tulimanu tapu, o se tautau, poʻo ni kapoti e mafai ona teu ai solo. O le faletaele e talafeagai foi mo tulimanu, tautau, ma se vaieli nana i le puipui.

E sili atu le filifilia o se faletaele o se sikuea foliga poʻo se tasi e ofi i lalo o le taualuga malulu. A filifilia se faletaele faletaele, oe tatau ona uai atu i le loloto o le pallet ma le tioata tino.

Pupuni

O le faʻamalama i luga o le fale e eseʻese e le gata i foliga, ae faʻapea foʻi i le tulimanu o le faʻananau ma le lapoʻa. Mo se faletaele i le falealuga, e tatau ona e filifilia pupuni e puipuia le potu mai vaʻaiga mai le auala, faʻatagaina oe e tatala faʻamalama le faʻamalama ma ia lava le ao.

O se filifiliga aoga o le palasitika poʻo le alumini tauaso, faʻaseʻe pupuni ma le faʻamafanafanaina o siama. A filifilia ni pupuni masani, oe manaʻomia faʻapipiʻi ni sulu se lua, i luga aʻe o le faʻamalama ma le ogatotonu e faʻaleleia ai paelo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faletaele i le paʻepaʻe ma le emarala lanu i ie pupuni a Roma, e faigofie ona fetuʻunaʻi ile umi e faʻamalamalamaina ma faʻapouliuligia ai le falealuga.

O faʻamalama e le masani ai e mafai ona faʻapipiʻiina pe vaʻaia faʻalauteleina i pupuni, lambrequins. Afai e lua faʻamalama i le falealuga, ona mafai lea ona latou teuteuina i auala eseese.

Mo se faʻamalama e latalata i le faletaele poʻo le taʻele, o pupuni pupuʻu e talafeagai e vave mago pe le faʻaaluina le susu (ofe, palasitika, pupuni).

Filifiliga faiga

O se faletaele i lalo o le taualuga mansard mafai ona faia i soo se sitaili, e ui lava i ona le masani ai foliga ma sloping pa.

Faiga faʻaonapo nei i totonu o le fale taele

Na faia e faʻaaogaina ai se faapipiʻi faapipiiina, o se masani taʻele ma tapu taele. O lanu, e le faapito le efuefu, papaʻe, uliuli, e pei foi o pupula pupula o lanumeamata ma mumu e sili ona manaʻomia.

Faʻapitoa i totonu o le faletaele potu

E mafai pe a fai e i ai sau nofoa faʻamalieina ma maualuga ou vae ma mea faʻataʻavalevale, o se ottoman, o se faʻata lapoʻa i totonu o se fausaga gilded, o se taamilosaga taele, embroidered solo, maaleale piniki, lanumoana puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale taele masani, lea e filifilia ai le foloa e faʻamaʻa ai lona fale ma se mea teuteu ma se tapu e faʻafuaseʻi ai se kapoti laupapa matagofie.

Faiga o le sami i le falealuga

Na faia i lanu moana-lanumoana ma papaʻe lanu ma mea faʻaaoga o meaola o le sami. Pebbles ma atigi mafai ona faʻaaogaina o ni teuteuga faʻauma. O le teuteuina o ie pupuni, folau, maea, se faʻamoe, atavali.

Falealuga o le fale

Mafai i le i ai o faʻaonapo nei ma aoga paipa, o le tele o malamalama, o le piliki pa i le nofoaga faʻafiafia, paʻepaʻe, efuefu, uʻamea maeʻa.

Atunuʻu o le atunuʻu i totonu o le fale taele

Faigofie ona faatuina i totonu o se laupapa fale e vaelua ai vaeluaina ma taualuga faʻapipiʻi faʻaalia. Ua lava lea e faʻamaʻa puipui laupapa ma togafitia i latou i se sui-susu. O ie fagota lalaga, tagata tamoʻe, pupuni faʻamaʻaina, uati laupapa e manatua ai le faiga masani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faletaele e pei o se atunuʻu, e faʻaaoga ai mea teuteu faigofie ma ie e fai ai laʻei. O pupuni pupuu e faʻatulaga lelei le lanu o le faʻavaʻa.

Faʻasaʻo siʻosiʻomaga i le falealuga

Manaʻomia fafie fafie i fafie poʻo laminate. O le potu e tatau ona i ai le itiiti ifo o palasitika ma gaosia mea. O le foloa mafai ona faia i maa, laminate-teteʻe susu. Fugalaʻau fou, maʻa, tipiina o laʻau e talafeagai mo teuteuga.

Valivali tali

O le lanu lanu e taua tele i le faʻataʻitaʻiga o le faletaele i le falealuga.

Lanu paʻepaʻe

Faʻaopopo avanoa, faʻatumu le faletaele ma se siosiomaga o le malamalama, vaʻaia lautele faʻateleina. O le sisina-paʻepaʻe maeʻa o le a faʻamamafaina e lanu paipa poʻo piniki sesega, pupuni lanumoana.

O le uliuli

E foliga manaia i le i ai o moli lelei, o se faʻamalama tele ma se poletito, moli paipa ma pupuni pupuni.

Lanu efuefu

Fetaui lelei mo ona po nei sitaʻele sitaili, paʻepaʻe, mumu uliuli mea faʻaaoga ma totonu mea e foliga lelei i luga o le efuefu talaaga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se malamalama efuefu totonu ma maa teuteu e teuteuina le puipui latalata i le faletaele ma alu i le foloa. Lenei metotia vaʻaia faʻalauteleina le beveled itu o le potualuga.

Beige ma enaena

Fetaui lelei mo ituaiga o atunuu, masani ma ona po nei. O pupuni lanu enaena e alu faʻalelei i le beige trim ma paʻepaʻe papaʻe.

Lanu mumu

E tosina mai i ai le mafaufau, e mafai ona e pikiina se burgundy, mumu, pomegranate paʻu mo palama ma faʻamalamalamaina i luga o le paʻepaʻe pito i tua, oe mafai foi ona faia le atoa lotoa mumu mo le mafanafana ma le mafanafana, e le gata i le taumafanafana.

Lanumeamata i le falealuga

Faʻaopopo le malologa. O se lanu lanumeamata lanu malamalama o le a faʻaopopoina le malosi, ma o le olive o le a setiina oe mo malologa.

Lanumoana ma lanumoana

Faʻaaoga masani e teuteu ai le faletaele, e le gata ile falealuga, ae e tuʻufaʻatasia ma papaʻe, enaena, lanumeamata. Faʻamalulu le potu, faʻamanatu i le sami.

I le ata, o le lanumoana lanu o le maeʻa tuʻufaʻatasia ma se beige countertop ma se laupapa laupapa o drawers.

Moli foliga

O se faletaele i lalo-o le taualuga i totonu o le mansard-ituaiga atunuʻu fale manaʻomia lelei insulated o le uila faʻapipiʻi ma conduction o moli, i le amanaʻia o le susu o le potu. Moli mafai tutotonu, zoned pe tuʻufaʻatasia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tuʻu le moli moli ma se paolo i le ogatotonu, ma moli malamalama i luga aʻe o le tapu ma le fale taele. E mafai ona e tuʻuina faʻamoe mea faʻamalama i se nofoaga i lalo o se faʻamalama poʻo se ato ato. O le susulu taofi e mafai ona faʻaaogaina e fetuʻunaʻi ai le manaʻomia malamalama malosi.

I le ata, o loʻo i ai le faʻamalamalamaina o le lotoifale ma sulu lamepa, e ki tutoatasi ma faʻatonutonu le tikeri o le malamalama.

Faletusi o ata

O le faletaele i le falealuga e foliga mai e le gata i se mea e le masani ai, ae e faʻalelei foʻi, o le faʻatonuga saʻo e mafai ai ona faʻaaoga uma avanoa ma sefe le avanoa i totonu o le fale lava ia. Lalo o ata ata o le totonu totonu o le faletaele i le fogafalealuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Undertale react to MeMes. Gacha Club AM and BRPart2 (Mae 2024).