Faʻafefea e se fale afa laupapa? Filifiliga o mea na iloa.

Pin
Send
Share
Send

O le a le 'afa-laupapa fale?

Na amataina le fausiaina i Siamani. Fale fausiaina faʻaaogaina Siamani afa-laupapa laupapa tekonolosi i ai a latou lava uiga iloga. I luga o le faʻafoliga, ona o le tuʻufaʻatasia o utupoto ma faʻalava, ua fausia ai ni fausaga tulaga ese. I le tele o poloketi, o se eseesega tuʻufaʻatasia o lanu e faʻaaogaina, pe a fai o le pogisa teuteuina elemeni o loʻo tu i luga o se paʻepaʻe tua. E faʻamalosia le pupula lautele e saunia le tele o malamalama masani. E i ai lava se fale i le fale.

I le ata o loʻo i ai le poloketi o le afa-laupapa laupapa fale faia i laminated veneer laupapa ma panoramic pupula.

Le lelei ma le leaga

Le lelei ma le le lelei o fale.

leleiMinus

I fafo e foliga lalelei, e le masani ai ma aulelei matagofie.

O le faʻaletonu autu o le maualuga tau vaega.
O fale afa laupapa e fausia vave. Pe tusa o le lua i le tolu masina, ua faʻatuina ai le fale ua maeʻa saunia.Fausaga laupapa manaʻomia togafitiga faifai pea mai fungus, disinfection mai parasites ma manaʻomia impregnation ma faʻapitoa refactory mixtures.
O le fausiaina e taugofie ona o le avanoa e sefe ai le fausiaina o le faʻavae.Ona o le faigata o le tau, o le fale manaʻomia faʻaopoopo faʻaʻesega ma susu. I lenei tulaga, o le fogafale muamua ua faʻaauupegaina ma se mafanafana foloa.

O le laminated veneer lumber cottage e mama ma e laʻititi ifo.

Faʻafetai i pupula pupula, o le fale e tumu i taimi uma i le susulu o le la.

Ina ia malosi le susulu pupula e pei ona mafaia, ua fuafuaina e faʻapipiʻi faʻamalama puipui poʻo triplex.

Ona o le eseʻesega o le fausiaina o le fausaga, e mafai ai ona faigofie ona tuʻuina fesoʻotaʻiga. Eletise uaea ma paipa e faigofie ona nana i ni pule na faia i le taimi o fausiaina.

Faʻamaeʻaina foliga

Muamua lava, latou mafaufau i le foliga mai o se afa-laupapa laupapa. O vaʻa i le va o faʻataʻamilosaga faʻataʻoto o loʻo tu i itu eseese e teuteuina i mea eseese.

Faʻaaliga o se fale afa laupapa

Mo le faʻaaogaina o puipui i fafo, o mea fale e filifilia e amanaʻia ai tulaga o le tau o le nofoaga. O vaega e masani ona faia i tioata mafiafia ma anagata. O le tioata poloka poloka fasimoli maua ai se lelei vaʻaiga, faʻatagaina oe e ausia atoa le lotogatasi ma le natura ma faʻatumu totonu totonu i le ea.

O fafo puipui o loʻo fausia foi mai le csp, o loʻo iai latou meatotino sili ona lelei ole laʻau ma le sima, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o piliki faʻatuatuaina. I lenei tulaga, ua faʻamalosia le faʻamalosia o utupoto.

Ina ia faʻateleina le pisapisao, faʻamafanafana vevela, teteʻeina o le vai ma aveʻese foliga vaaia o foliga, o sela i totonu o puipui i le lumanaʻi ua faʻatumuina i se mea taua. I fafo atu, sheathing i le tulaga o laupapa laupapa laupapa e faaaoga. Faʻafetai i lenei tekonolosi, ua iʻu ina maua ai se mafanafana, filemu ma le mafanafana siosiomaga i le fale.

Mo pa tauaso, e mafai ona faʻapipiʻiina le sila. O lenei fofo taugofie e matua lauiloa. O le faʻavaʻa, faʻamaeina ma le faʻailoga e tuʻufaʻatasia ma pogisa enaena, o loʻo fai ma sui o le faʻalauiloaina o le fale-afa fale laupapa masani

I le ata o loʻo i ai se fesuiaiga o fafo teuteuga i le poloketi o le tasi-fogafale fale i le afa-laupapa laupapa

Oe mafai ona tuʻuina atu le faʻavae naturalness ma naturalness i le faʻaumaina i fafie. O laupapa laupapa faʻamaonia, faʻatumuina e maʻa ma tioata, o le a faʻatagaina le fale e fefiloi lelei ma le siʻosiʻomaga.

O le sili ona paketi filifiliga o siding, lea e talafeagai mo le feagai ai ma le facade o se atunuʻu fale i le afa-laupapa faiga.

O le pito i fafo ma vaneina pou tulimanu poʻo pupuni o le a foliga matagofie tele.

Ata o se fale afa-laupapa ma se paʻepaʻe faʻapipiʻi foliga.

Taualuga fale afa laupapa

I le poloketi o le Siamani afa laupapa laupapa fale, o loʻo i ai se taualuga gable pupuni ma mea masani i le tulaga o se malu taualuga, ondulin po o faʻataʻitaʻi o maa. E le fautuaina e faʻaaoga le laupapa tusitusi, e mamafa ai le fausaga.

O se taualuga matagofie faʻafofuina ma se rafter system e lautele lona pupuni e maua ai puipuiga mea totino.

O le asymmetrical foliga, ufiufi le atoa fale fale, faʻatagaina oe e faʻalautele fafo o le fale i le afa-laupapa laʻau. Ona o le ufiufi umi o loʻo soʻosoʻomia autafa puipui, o le fale foliga sili ona manaia ma matagofie.

O nisi vaega o le taualuga e faʻapipiʻi i faʻamalama pupuni tauaso. O se taualuga gable i se fale galuega e aunoa ma se faʻalo o le a maua ai le lona lua moli.

O se filifiliga taugofie ma faigofie o se taualuga faʻapipiʻi ma se aofaʻi maualalo o folau. O le ata o lenei ituaiga e talafeagai, e tutusa le tufatufaina o le paoa avega ma le ea faʻasusu, o lea la e umi ai lona ola tautua.

I le ata o loʻo i ai le poloketi o le lua-fogafale afa laupapa fale ma le mafolafola taualuga.

Filifiliga o filifiliga i totonu ole fale

Faʻafetai ile avanoa fua o vaega i totonu, e mafai ona e ausia se tulaga ese ma lautele le faʻatulagaina ile fale faʻavae afa laupapa.

Pe a teuteuina totonu o le tagata, e tatau i se tasi ona amanaʻia le i ai o utupoto, o se tasi lea o vaega o le fausaga o le faʻavaʻa. O faʻamatalaga faʻaopoopo fausaga e fai ma sui o le faʻailoga o le afa laupapa laupapa fale. O le mea lea, e taua le sasa faʻamatagofie o i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai le valivali papaʻe ma faʻalauteleina le vaʻai. O elemene e faia i lanu uliuli o le a faʻaopopoina ai se lalelei faʻapitoa i le ea.

Mo le foloa, o laupapa e masani ona faʻaaogaina. O pa puipui ma sitepu e feagai ma mea tutusa. I galuega faatino o fale tuai afa laupapa, o luga o puipui e tele lava ona malamalama. Vali-poʻo vali teuteu e talafeagai e avea o se iʻuga. O totonu e mafai ona faʻaopoopoina i se Siamani pusaafi poʻo se taʻinaafi o loʻo faʻatulagaina i maʻa masani e mafai ona faʻapipiʻiina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu malolo-potu malolo ma le moli lona lua i le poloketi o le afa laupapa laupapa.

O le ogaumu mumu teuteuina i meaafale ufiufi, lea e masani ona i ai paʻu ufiufi. O mea toe faʻaleleia meaafale o le a avea ma se faʻavae fofo. O le tisaini unaʻia le faʻaaogaina o ni mea mautu laau, teuteuina i le togitogia poʻo le le masani ona vaneina.

O se fofo tulaga ese fausaga i le tulaga o le lona lua moli o le a avea ma moni teuteuina o totonu, lea o le a le gata e avatua ai le atemosifia foliga aulelei ma faʻaaloalo, ae faʻatumuina foi tulimanu uma o le avanoa i le malamalama.

I le ata o loʻo i ai se faletaele i luga o le fogafalealuga i totonu o se fale afa laupapa.

Se filifiliga o poloketi maeʻa

Ae latou te leʻi amata fausiaina, latou te mafaufau totoʻa lava i le poloketi o le afa-laupapa laupapa. O lenei e maua ai le mafai e fuafua saʻo faʻamatalaga faʻaaoga fale fausiaina, workflow ma faʻavae faʻavae. O lea la, e mafai ona faʻataunuʻuina se faʻavae moni ma tulaga ese o le fale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le poloketi o le fale fogafalelua a Siamani e tasi le fogafale.

Fachwerk-style tasi-fale fale ua salalau. O ia fale e lelei atoatoa uma o se taumafanafana fale ma o se fale mo nofo tumau. Siamani tekonolosi mafai ai ona faʻatinoina le tele o ituaiga o faigofie ma le le faʻaʻupu poʻo faigata ma uigaeseʻi tisaini.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale fogafalelua-laupapa afa fale ma lona falealuga.

O le poloketi o se tamai fale laupapa laʻitiiti foliga foliga mai lava muamua. E mafai ona avea ma tamaʻi atunuʻu fale poʻo se fale tafaoga.

I le ata o loʻo i ai se poloketi o se tamai fale laupapa laupapa afa.

O le falealuga o se taua vaega tusiata fale e maua ai le fale se faʻapitoa faʻapitoa. I se faʻaopopoga, ona o le poloketi ma le lautele o le fogafalealuga, e mafai ai ona faʻatulaga se auala i fafo i le poletito e mafai ai ona e faʻatauaina le vaʻai i le togalaʻau latalata. Afai o le poloketi e aofia ai se terrace, e teuteuina i teu teu fugalaʻau, o faʻamalama e faʻatumuina i pupuni ma pusa ma laʻau.

I totonu o le ata o loʻo i ai se terraces latalata i le lua fogafale afa laupapa laupapa.

Faletusi o ata

I le taimi nei, o le afa-laupapa laupapa fale poloketi tuʻufaʻatasia o taua faʻasolopito ma aso nei faiga, ia o loʻo faʻatinoina i uluaʻi fale ma le faʻatulagaina avanoa, masani lona lua malamalama ma se tulaga ese foliga vaaia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ILOA ALL INCLUSIVE! (Iuli 2024).