Rustic style i totonu: faʻamatalaga ma faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

Rustic o se sitaili e le lauiloa i "atunuʻu o le Soviet Union muamua", ae sili ona lauiloa i Amerika ma Europa. O le upu e uiga tutusa ma le faigata, olaga i tua, faigofie ituaiga, o se ituaiga o lotogatasi ma le natura. O le mea latalata ia te ia o le atunuu. O le faiga masani i totonu o se fale faʻaonapo nei e mafai ona avea ma mafanafana, matagofie, tuʻufaʻatasia le mamanu o se fale i tua ma le ultra-faʻaonapo faʻatumuina o le taulaga olaga.

Amataga tala

O le faʻaaogaina o auala e manatu le toʻatele o se ituaiga o atunuʻu poʻo le Provence. E iai le talitonuga o le itu lea na o mai i taulaga mai nuu, ae na fai si eseesega o le mea na tupu. Na faʻatau e tagata fale tuai mo se tupe tele, ae leʻo tagata uma na gafatia le toe faʻafouga o le "taulaga", ma o le mea lea na tuʻu ai le auiliiliga autu e pei ona i ai. E faapena foi i Sisifo, i Amerika, i Lusia, o le tele o elemene o le sitaili e tai pei o le teuteuina o totonu o Rusia muamua o le amataga o le seneturi talu ai.

O lenei sitaili e talafeagai mo i latou ua fiu i le tele o palasitika, uʻamea, tioata i ona po nei tisaini. Rustic design aofia ai le faʻaaogaina o le masani ai, o le tele o mea e leʻi togafitia na taofia ai a latou foliga masani.

O le sitaili e tele auiliiliga volumetric, o le mea lea e sili ai le faʻaaogaina i potu vateatea, susulu, fale tumaoti.

    

Autu foliga, foliga vaaia, uiga o le sitaili

O totonu o fale ma fale mautotogi i le faiga masani ua teuteuina i le "semi-antque" - o loʻo mafiafia laupapa faʻalo laupapa, puipui ufiufi i laupapa, foloa, faitotoʻa, faʻamalama laupapa, meafale mamafa meafale ma le "mamalu patina" poʻo lona faʻataʻitaʻi. O nei mea uma e fetaui lelei ma masini fou a le fale, o auiliiliga taʻitasi masani o isi sitaili - hi-tech, industrial, modern, classical.

Rustic e matua fiafia tele, i lana mamanu e tele mea masani, maualuga-lelei mea - laupapa, maʻa masani, ae o loʻo iai foʻi ma onapo nei - pisia tioata, uʻamea, palasitika. O totonu o le togafiti totonu e faia lava mausali, e pei o "mo seneturi". Lenei, meaafale faigofie, mea faʻaonapo nei, taʻavale fale e le faʻaalia, ae le o lona uiga latou te le o iai - o mea uma e nana ma le faʻaeteete, ave i fafo, tatalaina pe a manaʻomia.

    

Lanu fusi o alaleo

Lanu e filifilia faʻanatura pe latalata i le mea e mafai ai ia latou. I le taimi e tasi, o le maualuga o le lua pe tolu lanu e faʻaaogaina, o le 60-65% o le autu. Sili ona talafeagai faʻatasiga:

  • beige ma terracotta;
  • apamemea ma antracite;
  • samasama samasama ma burgundy;
  • enaena mumu ma tapoleni;
  • olive ma maʻamaʻa efuefu;
  • enaena samasama ma grafite;
  • kiona-paʻepaʻe ma uʻamea efuefu;
  • togitasi faʻafitafita enaena ma peach;
  • quartz ma chestnut;
  • piliki ma piniki siliva;
  • kraiola ma le enaena-moli;
  • kulimi ma khaki;
  • lanumeamata lanumeamata ma lanumoana lanumoana;
  • ie lino ma mahogany;
  • meli ma umber;
  • dandelion ma nati uli;
  • oketi ma le pāuli lanu viole;
  • tina-of-penina ma sepia;
  • efuefu-enaena ma uliuli-lanu viole;
  • fugalaʻau papaʻe ma sukalati.

O eseesega pupula e taliaina i ni aofaiga laiti - a aunoa ma latou o le a i totonu o le a fiu, le fiafia.

    

Mea e faʻaaogaina i teuteuga

O mea e sili atu ona masani ai, maualuga le tulaga. O loʻo faʻaaogaina iinei ituaiga laupapa eseese:

  • oakena na faʻapaʻepaʻeina;
  • wenge;
  • alder;
  • uʻamea
  • Paina;
  • Linden;
  • spruce;
  • maple;
  • beech;
  • Walnut;
  • arasi;
  • ulugaliʻi;
  • sieri

O le laʻau e faʻagaioia tau laʻitiiti - nonoa, taʻetaʻei, soʻo se faʻaletonu o le tino e le ufitia i soʻo se auala. O mea pogisa, e faʻapea mai lea taimi i lea taimi, e tatau ona matua tele i inei. O utupoto, e sili atu ma le paʻu, o le a faʻailoa matagofie mai ai lenei sitaili.

O le maa galuega o piliki mumu tutusa foliga o le a maua ai le lagona o le "clumsy", anamua mea totino, e fai lava le malosi e ui lava i ona mamalu tausaga. O le "natura" teuga e taua iinei - o maʻa talatala e tatau ona i ai le masani "natura" foliga. Latou e le filifilia le sili ona taugata, faʻafoliga - gypsum e faʻatagaina.

Lenei maeʻa sau mai tele voluminous, ae e foliga matagofie ma muamua. A o le avanoa e matua faʻatapulaʻaina, teuteuina laupapa, suavai poʻo le pepa puipui pepa o se talatala foliga e faʻaaogaina mo puipui, maualuga-lelei linoleum, laminate fola, o le faʻalo e mafai ona na o paʻepaʻeina, faʻapipiʻi faʻatasi ma pepa puipui ma se laupapa teuteuga. O le uʻamea e faʻaaoga soʻo - masani ona leva le soifua, o mea pepelo e lelei. O le porcelain stoneware o loʻo faʻaaogaina foi i le fola, e le masani ai pa.

E le tatau ona faia faʻaloʻo, faʻaloʻo laupapa - o lenei mea o le a solia ai le fealofani o totonu na faia. Faʻamalama palasitika, faitotoʻa e le talafeagai foi.

    

O le matafaioi a moli i sitaili

O moli sili ona po nei e talafeagai, ae fautuaina e nana le uaea, matauila i le tele e mafai ai, pei o lago uma, ki. O moli ma lamepa lamepa e faʻapipiʻi pei o sulu, lamepa karasini, lamepa i luga o le faʻamalama e fai ma moligaʻo o moligaʻo moligaʻo, o moli fola o loʻo i ai leise, faʻamalama vaneina, o vae vaʻaia matagofie.

Backlighting e faia e le gata mo le autu, luga, ae faʻapea foi eseese mo sologa lelei sone. Taua mea teuteu e faʻamalamalamaina taʻitasi faʻaaoga sconces, LEDs. E te le manaʻomia le tele o sulu, seʻi vagana ua e manaʻomia mo galuega, soʻo se ituaiga o gaioiga i le fale.

    

Meafale

O meaafale e mageso, mautu, teuteuina "aso anamua". O ona laina e faigofie lava - molemole, matagofie e toetoe lava toesea. O le mea autu o le natura laʻau, ae o lona maualuga-lelei faʻataʻitaʻiga e taliaina. O le i ai o elemene vaneina, lanu lanu tioata e talia, ae le manaʻomia. O vaega uʻamea faʻamaonia o le a teuteuina ma faʻalauteleina le vaʻaiga lautele o potu. Eseese ie e faʻaaoga e fai ma mea e teu ai meaafale, e masani lava o le natura, o le monochromatic, o le paʻu, o le leatherette.

Amateurs faia nisi o meaafale mai avanoa mea faigaluega - lapisi laupapa, ie ufiufiina, papa, euro paleta. O le laupapa e sili atu le mafiafia, lautele - mai le 40 mm mafiafia, mai le 200 mm lautele. Fausaga laʻititi e tatau ona lafoa - faʻalelei, suia, gaugau meaafale e matua le talafeagai.

O le tele o fata tatala ma aulelei faʻafanua ata, kelei, ponaivi, porcelain figurines fausiaina se moni homeliness.

    

Teuteuga, ie, mea faʻaaoga

I teuteuga, o le sili ona taliaina o unglazed eleele omea, keramika logo, sipili, panels. O galuega taulima e faia i laupapa, o mea e lalaga mai i le vine e foliga mai foi e masani. O faʻamalama e masani ona teuteuina i pupuni e faia i vao araisa, ofe, ma e iai le fala vao i luga o le foloa e faʻatumu ai le ogatotonu atoa o le potu. Pupuni o malu malu efuefu-beige-enaena paolo ua fuafuaina e puipuia mai le ao, ae le tatau ona avea o se tutoʻatasi teuteuina, i ai le tele o mea teuteu, lace, flounces. Saʻo, manino, foloa-umi filifilia.

O ie e faʻaaogaina masani lava - cotton, silika, ie, fulufulu mamoe. O kapeta lalaga, lalagaina e lima, lalagaina pe faia faʻaogaina le patchwork metotia, bedspreads, palanikeke, palanikeke, aluga e talia. O le paʻu o soʻo se meaola, o lona faʻataʻitaʻi o le a faʻaopoopoina totonu totonu.

O togalaau toto i totonu o ulo omea o loʻo faʻaaogaina e teuteu ai. E filifilia i latou e pei o le mea e mafai ai i latou e ola i le tau feololo - "birch", geranium, violets, jasmine, tradecantia, vao rose, nephrolepis, totonu roses. O pama, cacti, isi mea suamalie e matuaʻi le fetaui lelei.

    

Teuteuga i totonu

O le faʻamatalaga o se fale mautotogi poʻo se fale e le faʻafaigata - talatala ituaiga o meaafale, faigofie faʻauma mea, fale teu fale. O aitema, e oʻo lava ia i latou na faʻatauina i faleoloa taugata, e foliga mai e pei na latou aumaia le pule o le fale mai le tama a lona tama matua. Toetoe lava o mea uma e manatua ai o le luasefulu-tasi seneturi ua leva ona i totonu o le fanua e natia ma le faaeteete, teuina faalelei, nana i soo se auala talafeagai, ina ia le solia le lautele sitaili. Pa e le tatau ona avea o se tutoʻatasi totonu teuteuina - na o se talaʻaga.

O le faʻaleleia o se potu e faʻatatau tonu lava i lona malamalama, lapoʻa. O le potu vaiti, ma tamaʻi faʻamalama e faʻasaga i le itu i matu, e teuteuina i lanu mafanafana ma le mafanafana. Sili atu vateatea, ma panoramic, saute pupuni, e faʻatagaina e teuteuina i pogisa, malulu paolo.

    

Fale savali, auala

O le faitotoʻa ulufale e mafai ona faʻataʻitaʻi atoatoa i le tapuni tuai a Rusia - o puipui e faia i laupapa mama, pei o le faʻalo, o tile keramika e faʻataʻatia luga o le foloa, maʻa e lanu tutusa. O le faitotoʻa e mautinoa mamafa, laupapa, ma faʻaputuga au, uamea papatusi, laititi taimi - atoa uʻamea. Deer antlers o le a ofi i totonu o totonu e pei o se faʻatautau, ae o le fola-tu mamanu e taliaina foi. O tamaʻi mea e le teuina iinei - o loʻo nanaina i totonu o drawers o se tamaʻi pusa o drawers, i tua atu o faitotoʻa o le fale tuʻu fafo. O meaafale e fai ma talatala pe a mafai, e pei lava ua matua - o mea ma tamaʻi taʻetaʻei e aliali mai iinei ma ii. O le luminaire ua faʻapipiʻi maualuga i luga o le faʻalo, o le faʻata i totonu o se ata mamafa na vaneina faʻamalamalamaina eseese, e pei o le fausia-i totonu o ofu, pe a fai e i ai.

Mo se auala umi, lua pe fa tutusa tuʻufaʻafu moli ma paolo o mafanafana paolo e talafeagai.

Potu malolo

O le potu malolo e masani ona faʻaauupegaina i se magalafu. E masani ona faia i le afi moni, fai o se ato atoa, faia i maʻa moni, piliki. I se tasi o tulimanu poʻo le ogatotonu o le puipui, o le uati tamai uati ma mananaia vaneina teuteuina tuu. A o le lapoʻa o le potu e 18-22 ma sili atu sikuea mita, o le a sili ona lelei e tatalia le sitaili - tele meafale i luga o vae mafiafia, ma voluminous faitotoʻa, o le a le faʻaititia ai le avanoa.

Lenei, o faʻavaʻa tetele faʻalo e faʻasaoina, faʻamamafaina, ma a o latou toesea, latou te fausiaina se talitonuina talitonuina. E faʻafeiloaʻi puipui puipui mafiafia, o se puipui e iai se taʻinaafi e fausia ma se maa mai luga e oʻo i lalo. O le foloa e teuteuina i laupapa lautele, e faʻatutu ai auala kapeta ma paʻu manu. O le lapotopoto faavae o le faʻalo moli e faʻamau i filifili, o matauila e pei o moligaʻo.

    

Umukuka

O le mea taua i lenei potu o galuega. O loʻo i ai uma mea faigaluega e manaʻomia ile umukuka - o le masini tamea, masini tamea, se ogaumu faʻavevela, o se faʻapapa vai, se ogaumu, ma isi mea faigaluega uma a le fale o loʻo nanaina lelei i tua atu o laupapa laupapa o le headset - e oʻo lava i le pusaaisa o loʻo ufiufiina i se ata faʻapitoa e faʻataʻitaʻi i ai le laiga o laʻau, pe valivali foʻi.

O le foloa ma le backsplash ua maeʻa ma maʻa masani - o abrasion-tetee ma faigofie ona mama. O le seti e naʻo laupapa, tetele, lanu masani, teuteuga ma vaneina ua faʻatagaina. O le 'aiga' ai e teuteuina i se laulau, nofoa i luga o vae vae, o nisi taimi e iai ni auiliiliga faʻamaonia. Ipu o le faautauta lanu, mafuli keramika, laupapa. Glass, fagu fagu o le "tuai" foliga e faʻaaogaina o se teuteuga.

Lamepa i luga aʻe o le nofoaga e fai ai, 'ai e tautau i filifili uumi pe faʻapipiʻi luga o le puipui, faʻataʻitaʻi moligaʻo ma sulu. O le moli i tua e masani ona le malamalama.

    

Potumoe

O le foloa e faia i laupapa - o le maʻa mo le potumoe e malulu tele. E tatau ona le itiiti ifo i le lua pe tolu leo ​​pogisa nai lo puipui, faʻalo. O le potu e tatau ona avea ma poloka laupapa poʻo lona faʻataʻitaʻiga, i nisi nofoaga e talia e faʻaoga ai maʻa.

O le "totonugalemu" mea o le potumoe o le moega. E faia lapoʻa, malosi, mafanafana, o le mea e laʻau poʻo le uamea. O le faʻavae e foliga manaia, e tai tutusa ma le faaputuga fafie. E i ai le tasi pe lua moega i tafatafa o le moega, e pei foi o "uncouth" pe a mafai. O le mea e fai ai lavalava e faia i tua atu o le laupapa laupapa, o se ie faʻauma. Nai lo o se pusa o drawers, latou tuu se pusa tele teuina teuteuina i forging.

Kapeti masani-ufiufi kapeta i le lanu e tuʻufaʻatasia ma faʻamalama pupuni poʻo moega, ie pupuni i luga o nofoa, nofoa faʻaletino. O lamepa laʻititi e tuu i luga o laulau i autafa o moega, o lavalava, laei e fai ai lavalava, ma nofoaga o galuega e eseese malamalamaaga

O se moli moli mo se moli i le faʻalo e masani ona lalagaina mai manifinifi fesuiaʻi lala o se vine.

    

Faletaele

O le faʻatulagaina o le faletaele faʻailoa mai ai o le ai ai i taimi uma le maualuga o le susū i totonu o lenei potu, o le mea lea, pe a faʻaaogaina mea laupapa, latou e muamua togafitia ma impregnations e puipuia pala, le foliga mai o fungus. E sili atu le faia o mea uma iinei mai maʻa mama, ae tuʻua na o le faʻalo, faitotoʻa, ma se laulau e fai ai ofu ma se nofoa laupapa. O le countertop o loʻo faʻataʻoto ai le magoto e faia i se laupapa mafiafia o se foliga tutusa - o loʻo faʻafouina foʻi ma le susū-puipuia vaega. O le nofoaga faataamilo i le faʻata ua teuteuina i fasi fasi laau moni, lona maualuga faʻataʻitaʻi o palasitika ma paʻu. O le vai taele lava ia e pei o se tapu vai, o se tanoa apamemea mafiafia puipui. O se ato tagamea e faia i le vavae vine, aʻa o le paina poʻo le palasitika, faʻataʻitaʻi i se ituaiga ituaiga. Lamepa e faia i luga o paipa taʻitasi, totoina totonu, puipuia lelei mai le susu e taliaina.

I totonu o se fale tumaoti o se faiga masani, o se fale taele faletaele e tatau ona fausiaina - o le a avea ma tuʻu eseʻese, multifunctional "fufuluina" nofoaga, matagofie faʻatasi ai le faʻatoʻaga ensemble.

    

Tamaiti

I le mamanu o le vasega pepe o loʻo i ai le tele avanoa mo le foafoaina - o se moega i le tulaga o se fale ma se apefai, pe afai o se moega, poʻo se faomea vaa, se solofanua solofanua, hemp nofoa, e pei o tala a tagata, o se pusa 'oa. Fola, faʻalo, puipui - natura, laupapa. E fautuaina e faataamilo tulimanu ii - o le saogalemu e sili atu i lo mea uma. O fausaga uma e faia ia malosi i le mafai e mafai ai, ma o le tele o laualuga e mafai ona faʻataʻitaʻia, tanu ina ia le lavea tamaiti.

O moli e faʻamalamalamaina, o moli uma e i ai se faʻava i fafo e puipuia mai le gagau. O se kapeta mafiafia e faia i mea masani e tuu i luga o le foloa. Wicker ato ma meataʻalo ua tuʻu luga o se avanoa avanoa.

Faaiuga

O le mamanu o se atunuʻu fale, o se taulaga fale i le faiga masani o aso nei, tele taimi e manaʻomia ai le itiiti ifo teuga tupe faʻaalu taimi ma tupe. Afai i le taimi o le faʻaleleia atili o le fale o loʻo i ai ni faigata i le filifiliga o faʻamaeʻaina, meaafale, teuteuga i totonu, e mafai ona e liliu atu i tagata tomai faapitoa e fesoasoani ia te oe e malamalama lelei i le sitaili, faʻaalia ai se auiliiliga "ata" i le 3D format.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Summoning A REAL Demon - DO NOT TRY THIS! (Mae 2024).