Le masani ai totonu tisaini - laupapa i totonu o le fale

Pin
Send
Share
Send

E masani ona talitonuina o le tautala i le "laau i totonu o le fale"o lona uiga o le faʻamaeʻaina o le foloa, pa, itiiti le faʻalo o le taualuga ma i nisi tulaga o le i ai o laʻau laʻau i le fale. Architects mai Hironaka Ogawa & Associates ua suia o latou manatu o laau i totonu o le fale... Mo latou tagata faʻatau i Kagawa, Iapani, na latou faia se mea ofoofogia ma mamanu totonu e le masani ai, o loʻo nonofo ai laʻau ma fealofani i le avanoa e tasi ma e ana le fale.

O le poloketi o le faʻaopopoina o le fale na fuafuaina i luga o le tulaga o le togalaau. I luga o lenei 'upega tafaʻilagi sa i ai ni laʻau e tolu ua fesoʻotaʻi ma le aiga mo le sili atu i le tolusefulu tausaga. Tele manatua o tagata uma o aiga na fesoʻotaʻi ma latou. O uiga faʻaaloalo o tagata Iapani agaʻi i le natura ua leva na iloa, ma o lenei mataupu naʻo le faʻamautuina o le faʻavae manatu - sa le mananaʻo le aiga e vaelua ma laʻau, manaʻo e tuʻu i latou i o latou nofoaga.

O le mea lea, o se poloketi na tulaʻi mai e uiga i le tuʻufaʻatasia ma "nonofo faʻatasi" o e ana ma laau i totonu o le fale... Ua uma ona magumagu ogalaau o laʻau, o lea na faʻapitoa ai ona faʻagaioia ma faʻasolosolo lala. I LEmamanu totonu e le masani aii luga o le teritori o le umukuka ma faʻafiafiaga eria e tolu ogalaau ogalaau, latou ua faʻatusa faʻailogaina i totonu ma faaauau pea ona "tupu" e ala i le foloa ma meaafale.

E fai uma laau e tolu mamanu totonu e le masani ai, o se faʻatasiga i le tulaga o koluma lagolagoina le faʻalo. I luga o lala o se tasi o latou o loʻo i ai le moli tutotonu, o lenei fofo e faʻaopoopo ai fegalegaleaiga laau i totonu o le fale ma totonu o le potu.

O le "laupapa" autu o loʻo faʻaauau e fola ma faʻamalama faʻamau, o le fola e faʻaogaina i le mafanafana o le Birch tone, ma totonu laupapa laupapa e faia mo faʻamalama avanoa. Pa paʻepaʻe, meaafale teuteuina ma se faʻalo - avatu le malamalama i le potu, le faʻalavelave ma mafaufau loloto. O se vaega tele o faʻamalamalamaina faʻatagaina oe e faʻananau i lenei gaioiga, aua o faʻamalama matala i luga o se matagofie totonu togalaau tumu i lanumeamata ma fugalaʻau.

O se tamai umukuka, ma uiga talafeagai uma, e natia mai le vaaiga i tua atu o le zonal counter, e paʻepaʻe foʻi, o lea e soʻosoʻo faʻatasi ma pa. O se laulau laupapa masani, se sofa ma se TV faʻaalia ai le mafuaʻaga o le potu o se potu masani e faʻaalu ai le taimi, 'aiga ma malolo pe a maeʻa le aso faigaluega.

Faʻagasologa o galuegamamanu totonu e le masani ai - laau i totonu o le fale.

Galue tusia.

Igoa: Garden Tree House

Tusiata ata: Hironaka Ogawa & Associates

Pueataata: Daici Ano

Tausaga o fausiaina: 2012

Atunuʻu: Iapani

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Luga ma lalo (Iuli 2024).