Faigofie tolu-rubles nota mo le 1 miliona rubles ma meaafale mai IKEA

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le e ana lenei potu tolu potu o se tamaitai talavou ma lona afafine o loʻo nofo i le itulagi o Leningrad. Na ia liliu atu i le au mamanu Ksenia Suvorova ma Elena Iryshkova mai le 3DDesign potu e maua ai se faigofie-e-faʻatinoina ae manaia totonu.

Na malie malie le tagata maʻi ile sitaili ma le malamalama Scandinavian sitaili ma mea siosiomaga faauo ma elemene mai aso nei masani.

Faatulagaga

O le vaega o le potu e tolu potu o le 54 sq.m, o le maualuga o le taualuga e 2.6 m, o le potu potu o se tamaoaiga vasega. O se potu tele-umukuka potu malolo ua fuafuaina mo kuka, 'ai ma feiloaʻi malo. O le potu lona lua ua faʻaagaga mo le vasega pepe, o le lona tolu mo le potumoe. Ua tuʻufaʻatasia le faletaele. Toe faʻaleleia e leʻi faʻataunuuina.

Faapaologa

O le fale mautotogi o loʻo i ai le tele o tapunia teuina polokalama, o se tasi o ia o se fausia-i totonu o ofu tuʻufaʻatasi i le ulufale atu i le eria. Mo le teuina mo se taimi le tumau o lavalava, o loʻo tuʻuina mai se faʻatautau faʻafuaseʻi ma se seevae seevae mai IKEA. O le kapeneta vaʻaia e vali paʻepaʻe, o lea latou te foliga mai e liu suavai i le avanoa faʻasaga i tua o puipui malamalama.

Tikkurila vali na faʻaaoga mo teuteuga, ma Keramin porcelain stoneware o loʻo faʻaaogaina e fai ma fola.

Potu-umukuka

Ua vaevaeina le potu i ni vaega aoga se tolu. O le tamai umukuka mai IKEA i le lanu efuefu lanu fefiloi fealofani i totonu totonu faafetai i kapoti i lua laina ma le leai o au. O le pusaaisa ua fausia i totonu o le ulu ulu. O le 'aiga' aʻai o loʻo faia i luga o se laulau lapoʻa ma nofoa mamanu e 4.

O le soneina e faia i se tele Scandica mafai ona liua sofa. E avea o se faʻaopoopoga nofoaga mo malo. O pupuni, aluga ma kapeta e maua ai le potu i le mafanafana, ma o le teuteuina o mea e fai e faaopoopo ai le alofa i le ea.

O le potu malolo foloa e ufiufi i Egger laminate ma o puipui e ufiufi i Tikkurila vali. O le TV ma le laulau na faʻatau mai IKEA, le lamepa asoa i luga aʻe o le 'aiga' ai - mai Ambrella Light, teuteuga - mai le ZARA Home ma le H&M Home.

Potumoe ma lavalava

I totonu o se tamaʻi potu malolo o loʻo iai le moega faʻalua, i ona autafa o loʻo iai laulau itu. O le faʻamau le puipui i le ulu ulu o loʻo faʻailoa mai i se laʻau lanu olive laʻitiiti ma lanu paʻa laupapa.

O le faʻafetauiina o meaafale e faʻafaigata ai le potumoe.

Faʻafeagai ma le moega, o loʻo iai se vaega ole TV e tuʻufaʻatasia ma le pusa fata ma le kesi. O le laulau pito i luga avea foi o le faavae mo le laei laei. Toetoe lava uma meaafale na faʻatau mai IKEA, o le moega na okaina mai Life Meafale. O ie na faʻatau mai le ZARA Home ma le H&M Home.

I le agavale o le faitotoʻa ulufale o se potu e fai ai lavalava ma ni faitotoʻa se tolu e sefe ai le avanoa i le auala. O le faʻatumuina totonu e mafaufauina i le sili laʻititi auiliiliga, o lea la o le potu laei e faigofie ona ofi uma lavalava ma vaitau mea.

Potu o tamaiti

Ua vaevaeina foi le vasega pepe i vaega aoga: o le falefaigaluega o loʻo faʻatusalia e se laulau o le a tupu ma le teine, talu ai le laulau e mafai ona siʻi aʻe. O le vaega e momoe ai o loʻo faʻatulagaina i totonu o se nofoa mafanafana o pusa tu masani ma pa puipui.

O le windowsill ua faʻaliliuina i se faitauga vaega. O le vaega o totoe e faʻasaoina mo taʻaloga ma matamata TV.

O le mamanu o le vasega pepe e mafaufauina ina ia, pe a manaʻomia, e mafai ona suia e ala i le suia o gaioiga: pupuni, aluga, teuteuga.

Tikkurila vali ma Eco Wallpaper na faʻaaoga mo teuteuga. O meaafale uma na faʻatau mai i le IKEA. Pouf Round - mai iModern.

Faletaele

O le faletaele ma le faleuila e naʻo le 4.2 sikuea mita le ofi ai, ae na mafai e le au mamanu ona faʻatulaga iinei e le gata o se fale taele ma se tapu ma se faletaele, ae o se masini fufulu ma se kapoti mo le teuina o aitema laiti.

O fesoʻotaʻiga uma o loʻo suʻiina i totonu o atigipusa poloka ma faʻafesagaʻi ma Kerama Marazzi porcelain stoneware. O se vaega ma se faʻata ma se tapu e tuʻufaʻatasia ma le teuina faʻatasi ma le tulimanu laupapa laulau luga. O le paluga Timo Selene palu, o le Dorf Faʻamafanafana koluma pou ma totoga i luga o le kapeneta luma faʻatusatusa ma le malu foliga ma foliga sili ona manaia.

Tikkurila Euro Trend vali i le paolo K446 sa faʻaoga foi mo le faʻamaeʻaina. Fale taele mai Erlit Faʻamalieina, faleuila ma faapipiiina mai Cersanit.

Fale poletito

O le loggia ei ai se tamai potu malolo aofia ai o se pea o gaugau nofoa ma se laulau. Lenei e mafai e le e ona le fale ona fai le 'aiga o le taeao pe faʻaalu taimi i se ipu ti. I le agavale o le faʻamalama o se ofu teu ofu ma faʻamalama faitotoʻa i le lanu o puipui. Pei o le auala savali, o Keramin tile o loʻo faʻataʻatia luga o le foloa o le loggia.

O le teuteu e mama, le faʻalavelave ma matua mafanafana. Faʻafetaui pastel pupuni faʻatasi ma ie lalaga ma fili fili, ma palu faʻatasi ma paʻepaʻe, lea faʻaopopo avanoa ma malamalama i le faʻatulagaina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Goldean Tea Russian Ruble. Free Ruble sites 2020. Without Investment (Iuli 2024).