Ata pepa i totonu o potu

Pin
Send
Share
Send

O aso nei o pepa puipui ata e talafeagai ma manaʻomia mea faigaluega mo le fausiaina o se susulu ma faʻapitoa totonu. Tele o tagata o loʻo mafuta pea ma Birches ma afu o le le masani ai lanu faia i luga o le manifinifi pepa i le na o le taʻua o lenei filifiliga filifiliga. Peitai, talu mai lena taimi, o le lolomiina o tekonolosi ua faia se laʻasaga tele i lona atinaʻeina. Ole mafuaʻaga lena e masani ai ona faʻaaogaina e ata tifaga ata i totonu totonu. Mataʻina, moni foliga i luga o le maualuga-tulaga faʻavae o aso nei alamanuia ofoina mai ia i tatou e matua sese e faʻatusatusa ma analogues o le Soviet vaitaimi.

Lelei ma le lelei

Ata matagofie i luga o photomurals fiafia ma mataʻina. O isi taimi e faigata ai le le lolo atu i faʻaosoosoga ma le faʻaofiina o se tutusa teuteuina elemeni i totonu o lou loto. Ma aisea e teena ai oe lava i le fiafia o le fiafia i le matagofie vaaiga i lou oe lava fale mautotogi. Ole eseese o filifiliga e faʻatagaina ai oe e filifili le oloa saʻo mo soʻo se sitaili. Peitai, e tatau ona e mafaufau i mea lelei uma ma mea leaga o lenei mea.

Penefiti

  • O se tali uiga ese - o puipui o puipui e maua ai le tutasi i totonu ma le tulaga muamua. E mafai ona e faʻaogaina au oe tusiga ata poʻo ni ata puʻe, lea e atili faʻaleleia atili ai le tulaga muamua o le potu.
  • Faʻaopopo vaʻaiga i le vateatea - o pepa faʻapipiʻi lelei ma le vaaiga e mafai ona tineia ai tuaoi ma fausiaina ai le faʻamatalaga o le faatofuina i totonu o le ata.
  • O se leo aoga - o se auiliiliga puʻeina e tosina ai le mata ma avea ai ma totonugalemu o le potu.
  • Le agavaʻa e faʻamamafa ai le autu ma le faiga o le potu. O ata o ofe ma fugalaʻau fugalaʻau o le a talafeagai i totonu o Iapani totonu, o le Metitirani vasa, o le faʻaputuga o poloka poloka po o puipui ma malepe piliki i luga o le falealuga, ma fugalaʻau lavender fanua i Provence o le a faʻalauteleina ai lagona o le vaega o totoe o le potu.
  • Vavaeina o avanoa i vaega eseese. Faatasi ai ma le fesoasoani o ata pepa puipui, e mafai ona faigofie ona e vaʻaia vaega ma eseʻese gaioiga ma aloese mai le fausiaina o puipui ma vaeluaga e 'aʻai le eria o se ua uma potu.
  • Teuteuga. Afai o se tasi o puipui e teuteuina i ata pepa puipui, e leai se faʻaopoopo teuteuina e manaʻomia e teuteuina ai. O le tuʻufaʻatasiga lava ia, ua uma ona faʻatinoina e ia lava ma maeʻa.

E tatau ona maitauina le le lelei o le faʻaaogaina o ata pepa puipui:

  • le manaʻoga e fausia se atoatoa lelei mafolafola faʻavae. O ata e mafai ona faʻaseseina pe afai o tuasivi ma le le tutusa o nonofo i lalo o le pepa puipui. O le mea lea, o le puipui e tatau ona faʻafetauina ma le faʻaeteete ma lelei mo le sili ona pipiʻi i le tapoleni;
  • gluing ata pepa faʻapipiʻi o se faigata ma taimi-faʻaalu faʻagasologa ma ona lava subtleties ma nuances. O le mea lea, mo le faʻapipiʻiina o canvases, aemaise tele-format, e sili atu le valaʻaulia tagata faʻapitoa;
  • filifilia o se ata e mafai ona ofi faʻatasi i totonu o le fale, nana ona sese i le tele e mafai ai ma faʻamamafaina ona agavaʻa, e le faigofie mo e anaina ona le fiu mo se taimi umi. E matua aoga le le amanaʻiaina o fua o le potu ma o le a vaʻaia le vaʻaia o foliga. O ata lapoʻa foliga mafai ona foliga lofituina ma faʻalavelave i totonu o se tamaʻi potu;
  • ata faʻataʻitaʻi - o aso nei o ata faʻapipiʻi ata o loʻo tumu i ata toe fai. O sea filifiliga o le a le faia totonu totonu muamua ma iloga;
  • taugata tele o oloa - e maualuga tele le tau o oloa e taugata tele.

Ituaiga ma a latou foliga vaaia

Ata pepa faʻapipiʻi mafai ona faʻavasegaina e tusa ma le mea o gaosiga. O ata i totonu e mafai ona faʻaoga i le pepa, vinyl, e le lalagaina ma e oʻo lava i le ie.

Vinyl

O i latou o se maeʻa mea ma se pepa poʻo le lalagaina faʻavae ma se vinyl luga faʻavae. E anagata, anagata, ofuina-tetee pepa puipui, matua aoga i le tulaga o le tausiga - e mafai ona fufuluina ma le omomi omomi. Latou te nanaina atoatoa patupatu ma chips i luga o le pa.

Le lalagaina

O le faʻavae o le ie e le lalagaina ie, o se le lalagaina ie gaosia e le vevela stamping metotia. E tuʻufaʻatasia alava masani ma gaosia e pei o cellulose ma polyester. I fafo atu, o ia pepa puipui e pei o pepa, ma i le tago - ie. Ole le lalagaina e mafai ona faʻaaogaina o se faʻavae mo isi ituaiga o pepa puipui pe mafai ona avea ma tutoʻatasi multi-layer oloa. O pepa puipui e leʻo lalagaina e masani ona taʻua o pepa puipui e faia atoa i lenei mea. O le pito i luga masani ona i ai se mapusaga i le tulaga o nisi ituaiga o mamanu. O le mea e malosi, anagata, e mafai ona valivali, fufulu e aunoa ma le fefe neʻi faʻaleagaina foliga vaaia o le ufiufi.

Pepa solo

Le sili taugata ma lauiloa o uma totonu ata ata. Canvas, viscose, natura silika poʻo ie lino e faʻaaogaina e fai ma faʻavae mo le ata. O lenei mamanu e sili ona lelei mo se potumoe po o le potu malolo. O canvases e fai si faigata ona pipii i ou oe lava lima, o lea e sili ai le faʻatuatuaga o lenei galuega i tagata faʻapitoa.

Pepa

O le autu aoga o pepa photowall-pepa o le siosiomaga faauo ma tau maualalo. O le mafuaaga lena latou tumau tumau talafeagai mo le tele o tausaga. O ia mea e sili ona lelei mo teuteuga i totonu o potu a tamaiti. Tusa lava pe seʻi tosoina e le tamaititi mai luga e oʻo i lalo, e le faʻanoanoa tele le faʻatauga. O ia pepa puipui e mafai ona suia i taimi uma, ma e le gata i le faʻalagolago i le tikeri o laei ma loimata, ae faʻapea foi i suiga suiga o le tamaititi. O se tamaititi matua e ono manaʻomia le suiina o se faʻatama tamaititi foliga ma se mea e sili atu ona talafeagai i lona fiafia i ai - o se ata o lana fiafia i ai kulupu, o se ata mai se komepiuta taʻaloga. I soo se tulaga, o le suia o pepa pepa pepa puipui o le a le faia ai se vaʻaia vaʻaia i le paketi a le aiga.

Faʻatasi ai ma mea le lelei o lenei mea o le le mautonu i le susu. O le a le mafai ona faʻamamaina i latou mai ila na aliali mai. I lenei itu, e aoga le lafoa o le faʻaaogaina o pepa ufiufi i le umukuka po o le auala savali.

Ituaiga ma faʻatulagaina o le lolomiga

O le lelei o le ata ma le tau o pepa puipui faʻalagolago i le lolomiina tekonolosi.

Ituaiga lolomitusi

  1. UV lolomiina - ata e susulu, lanu, ma tumu. Latou te matua teteʻe atu i le mou ese ma mou atu. Ina ia maua se ata, UV-curable vaitusi e faʻaaogaina, lea ei ai le agavaʻa e faʻamaʻaʻaina i lalo o le aafiaga o UV radiation. O vali e le ofi i totonu o le faʻavae, ona o le pupula o pupuni e faʻasaoina i lona tulaga faʻavae.
  2. Lolomiina vaitusi tipi faasaʻo-solvent. O le tuʻufaʻatasiga o le vali e aofia ai se pigment ma se solvent, e mafua ai ona o le pepa puipui o loʻo i ai se manogi tumau faifai pea. Ae ui i lea, o nei canvases o UV ma susu susu. Latou te le mouʻese, e faigofie ona latou fufuluina, ma o latou tau latou te faʻafaigofie ai ona gafatia.
  3. Faʻaaogaina o le vaitusi tuai. Latou te aofia ai pigment ma vai ma le polymer - latex. O le vaitusi e faʻamalosia i le taimi lava e uma ai ona lolomiina, o le latex wallpaper e matua teteʻe atu i le mou ese atu ma isi mea mai fafo. O mea e leai se manogi ma e le faʻailoaina ni paʻu oona, o lea e lelei ai mo le faʻaaogaina i tamaiti ma potumoe.

A filifilia se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e mafaufau o le muamua ata mai le upega tafaʻilagi o le a le talafeagai mo le faia o pepa puipui. O le mea moni o le faʻalauteleina o le tele o latou e le fuafuaina mo tele tetele. I luga o se tapoleni o loʻo nofoia le tele sikuea mita, o sea ata o le a leiloa manino, o le a liua e puaoa ma puaoa. Mo ata pepa puipui, oe tatau ona faʻaaogaina ata faʻapitoa ata e mafai ona faʻateleina a o tausia le manino. O le iugafono o ata mo totonu lolomia tatau ona le itiiti ifo i le 1440 dpi. Naʻo le tulaga lea, e mafai ona e faʻamoemoe ile manino ma le moni o le ata ma le 3D aafiaga.

Tele tapoleni

I tulaga faʻaonapo nei tulaga, e mafai ona fai mea toeititi lava tele, ae o le sili ona taatele o mea nei:

  • 150x300;
  • 200x300;
  • 300x300;
  • 450x300;
  • 600x300;
  • 750x300.

O ata tetele faʻatulagaina e aofia ai nai laupepa laiti. O le numera o elemene e mafai ona fesuiaʻi mai le 2 i le 8. Faʻatasi ai ma le faʻatonuga taʻitasi, o le fua o vaega e faʻatulagaina i le talosaga a le tagata o tausia.

Vertical panels faʻamanuiaina le nofoaga, vaʻaia tulei i tua le faʻalo ma faia le potu maualuga. O ia faleoloa e lelei tele mo le faʻamamaina o sone i potu potu.

O filifiliga lautele lautele e sili ona lelei mo potu vateatea. Laʻititi faʻatulagaina, fausiaina e se taga, o le a avea ma sili lelei teuteuga mo le puipui luga o le sofa, i le TV eria, luga o le moega.

O le tele o le tapoleni e filifilia e fuafua i mea o loʻo i totonu ma fua o le potu. I se taofiofi minimalist mamanu, o le lautele lautele ata e faʻatagaina. Afai o le potu ua uma ona tumu i meaafale ma teuteuga, filifili mo ata lautele. Ina ia faʻalauteleina le avanoa o se tamaʻi avanoa, e leai se mea sili atu nai lo o se vaʻaiga vaʻaiga.

Faiga ma lanu

Ole tausiga ole fealofani ma le paleni ole taimi sili lea ona taua ile fausiaina o totonu ole fale. Filifilia o le lanu o le ata, oe tatau ona taulaʻi atu i le sitaili o le potu:

  • i tala faʻasolopito, o le leo masani e paʻepaʻe. E masani ona tuʻufaʻatasia ma pastels - malu beige, pale samasama ma lanumoana. E mafai foʻi ona faʻasusu lanu - o pupuni loloto o le lanumoana ma lanumeamata e foliga matagofie i luga ole papaʻe;
  • i le emepaea sitaili eseesega tuʻufaʻatasiga e talafeagai - mumu, burgundy, emerald mafai ona tuʻufaʻatasia ma papaʻe pe uliuli. Auro, 'apamemea poʻo apamemea paolo faʻalelei ona faʻamamaina le tamaliʻi o oa mauoa;
  • pop art talia faʻatusatusaga ma se vevesi o susulu lanu - e oʻo i le neon;
  • o le loft e tele lava ona faʻatumuina i malulu lanu masani - efuefu, enaena, paʻepaʻe. Lanu susulu e mafai ona i ai naʻo ni tuʻufaʻatasiga - mo se faʻataʻitaʻiga, o se puipui faʻaigoa poʻo lona vaega, teuteuina i pepa puipui ma se lolomi i le tulaga o le mumu brick masonry;
  • atunuu - tumu i mafanafana ma faʻamaluluina natura paolo. E i ai enaena, olive, efuefu ma uliuli ii. Malamalama lanumoana, lanumeamata, lanu samasama e le itiiti ifo talafeagai.

Malamalama ma tele o lanu o ata-pepa o le a avea latou sili puleʻaga i totonu. E mafai ona e faʻamaluluina ma paolo faʻasusu lanu e faʻaaoga ai le le tutoʻatasi ma monochromatic talaʻaga. Lafoaʻi ata i toega o puipui o le potu.

O le lanu o meaafale e le itiiti ifo lona taua. Faʻasaga i le talaaga o ata ma tropical greenery, o se sofa paʻepaʻe ma se laulau laupapa o le a foliga atoatoa. O meaafale lanu-oneone o le a fetaui lelei i le autu o le sami.

Filifilia o se taupulepulega ma se sitaili

A filifilia se ata, oe tatau ona taulaʻi atu i le sitaili o le potu:

  • i totonu masani totonu, lolomiina ma fugalaʻau ma lanumeamata, toe faʻafouina o tuai matai o le a talafeagai;
  • faʻaonapo nei tisaini mafai ona lagolagoina e le auvaʻa poʻo ni geometric lolomi, ata ma se autu taulaga;
  • ata o tagata fai ata tifaga, papa musika ma mea malie o le a foliga lelei i pop art;
  • le sitaili atunuu o le a atoatoa faaatoatoaina laufanua laufanua - fanua fugalaau, fafagaina povi, togavao, togalaau meaalofa;
  • i neoclassicism, shabby chic, eclecticism, fugalaʻau lolomi e talafeagai.

Fugalaʻau ma le natura

Fugalaʻau o le a ofi faʻalelei i totonu o ituaiga sitaili. Fanua, togalaʻau poʻo fafo, laʻititi pe tele, faia i le tele o paolo, faʻaalia i le tulaga o tagata taʻitoʻatasi poʻo fugalaʻau - latou uma e mafai ona faʻaaogaina i totonu o nofoia totonu. O le tele o taimi e tuʻu ai i luga aʻe o le ulu o le moega poʻo tafatafa o ia, i le potu malolo - i luga aʻe o le sofa vaega, i le vasega pepe.

Fanua faʻanatura - togavao, laufanua, fanua, sami, mauga - o mafuaaga taua ia a le toʻatele o tagata. Natura i taimi eseʻese o le tausaga o le a mafai ona teuteuina totonu totonu eseese. Afai o lanu mafanafana e faʻaaogaina i totonu, o le vaitau o le tautoulu o le a ofi atoatoa i totonu, ma malulu paolo alu faʻalelei ma le kiona-ufiufi laʻau.

Faʻalavelave

O ata ma ata lolomi e fetaui lelei mo se siosiomaga faʻaonapo nei ma le lumanaʻi. Maofa 3D faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e fatuina ni vaaiga ofoofogia e foliga mai e auina atu oe i se tutusa mea moni. Nei o monochrome labyrinths, cubic ma spherical elemeni, placers o susulu maa taua. I le soona faʻaaluina o foliga faʻavae, o le aotelega o manulele, manu, lauiloa fausaga fale ua mateia. O le 'eseʻese o mataupu e matua ofoofogia lava. O se teuteuga o le a avea ma ofoofogia faʻaopoopoina i le maualuga-tekonolosi totonu, fausiaina, lelei atoatoa mo se fale mautotogi o se uiga ese foafoaga uiga poʻo se potu talavou.

Vaʻai i le taulaga

Ata o laufanua laufanua i totonu e sili ona lauiloa pe a fausia totonu. E tele metotia eseese o le faʻalauiloaina o manatu o le taulaga i le ata o le fale mautotogi poʻo se fale tumaoti.

  • e ala i le fausiaina o se faʻamalama faʻamalama ma se ata o se taulaga poʻo se tamaʻi taulaga o Europa. O se sili lelei metotia mo laiti ma vaiti avanoa, faʻapea foi ma potu e aunoa ma se faʻamalama moni;
  • fatuina le aafiaga o le i ai. Taumafanafana ma taumalulu ata, tuai ma onapo nei, uliuli ma paʻepaʻe ma lanu, matutua ma o loʻo i ai ni mea taua e le talafeagai. Nei mafai ona avea ma mea moni iloaina - Lonetona, Pale, Niu Ioka, poʻo ni fatuga futuristic fatu.

Mo soʻo se mea i totonu, e mafai ona e filifilia le pepa puipui saʻo ma vaaiga o le taulaga.

Lalolagi manu

O le matagofie o le foafoaga o le natura e le mafai ona sili atu i soʻo se galuega o faatufugaga na faia e lima o tagata. O le moni o lenei faamatalaga ua faʻamaonia e le maoaʻe lauiloa o le ata-pepa ma ata o manu. O ia faʻamatalaga e sili ona talafeagai i totonu o ituaiga.

Autu o le Gataifale

O le sami elemeni e mafai ona faʻaosofia le fiafia i le agaga ma, i le taimi e tasi, faʻamalieina. E i ai le tele o ituaiga o ata puipui ata o loʻo faʻaalia ai le sami i le tele o ituaiga o paolo. O lanu e faʻamoemoe i le tulaga faʻapitoa o le sami - i le taimi o se afā poʻo le toʻafilemu, oso aʻe o le la, poʻo le goto o le la. O le mafuaʻaga lena e tele ai le tele o paleta - mai pastel, maaleale leo i faʻatupuina gaʻo gaʻo.

O ia ata o le a faʻatumuina totonu totonu ma se atemosifia faʻapitoa o le sami, faʻatagaina oe e fiafia i le matagofie ma le mana o le natura elemene.

Faafanua ole lalolagi

Ua leva na faʻaogaina faʻafanua i nofoaga i totonu. Ae afai na muamua atu na o le ofisa poʻo le potu a tamaiti latou te maua ai, o lea ua latou i ai i potu malolo ma potumoe. O le faʻafanua faʻafanua o le lalolagi e faʻatagaina ai oe ona fausia se totonu e le faʻatauvaʻa.

O atavali i puipui o le fale o loʻo iai i faʻafanua, tino faʻalemalo, sami, faʻafanua, faʻafanua tuai. Lenei ituaiga faʻatagaina oe e filifili le sili filifiliga mo soʻo se sitaili. O ata e mafai ona uliuli ma paʻepaʻe, ua matua, e faʻatagaina ai oe ona ofi lelei i latou i sitaili vaʻa.

Taavale, uila afi ma vaalele

O ata-ata ma le ata o masini faʻapitoa e mafai ai ona suia le fale o le tagata tiʻetiʻe uila, o se ili o vaʻalele i se auala faʻapitoa. O le a latou faʻaopoopoina soʻona ma faia totonu tutasi ma le mafaagaloina. Afai o oe o se toe alofa, faʻalogo i ata o vateatea iunite. Mo se tagata faʻamaoni o le adrenaline ma le saoasaoa, o le teuteuina i le tulaga o tuʻuga taʻavale ma taimi nei masini lele o le a ofi. Afai o lau galuega e fesoʻotaʻi tuʻusaʻo i taʻavale poʻo vaʻalele. Ata ma masini faʻapitoa e matua ofi i totonu o tamaloloa totonu poʻo tama tama moe.

Tagata

O ata po nei e sili ona lelei e puʻeina ai ata e faʻatagaina ai oe ona fiafia i le atoatoa ma le agalelei o teine ​​aulelei, tagata taʻalo lototetele, ma aulelei tamaiti. Nei mafai ona avea ata:

  • i le tulaga o atisi ata ata;
  • i tua atu o laufanua o laufanua, fausaga fausaga, taavale;
  • i le sitaili o le "nude".

O le potu e mafai ona teuteuina i se ata pepa faʻapipiʻi ata o tagata o aiga poʻo se tuʻufaʻatasia ata o tagata uma o le aiga.

Autu a Tamaiti

O le teuteuina o le potu a tamaiti e tatau ona atagia mai ai le fiafia ma tofo a lona laʻititi pule. E mai ia latou e te manaʻomia e fausia i luga pe a filifilia se ata i tele tele lisi ma atavili mataitusi. E sili le tuu i le tamaititi o le aia tatau e filifili ai. Ma e sili atu le aua le faʻatuai ma le toe lipea - tofo e mafai faʻafuaseʻi ona suia. O se tagata fou fiafia i ai o le a na ona aliali mai ma tuai ata o le a avea le toe aoga.

O ata o ata a tamaiti e vaevaeina i filifiliga:

  • mo tamaiti - aulelei katuni foliga, nofoaafi, paluni;
  • mo teine ​​- fale faʻataulaitu, purinisese a Disney;
  • mo tama - vaʻa faomea, avanoa roketi, taʻavale, tamaautu;
  • lautele

O puipui o puipui o le a faia ai le potu e le gata i le matagofie ma le mafanafana, ae o le a fesoasoani foi i le atinaʻeina o mafaufauga o le tamaititi ma lona sogasoga.

Faʻafefea ona kelu ata pepa puipui

A teuteuina o totonu e faʻaaogaina ata pepa puipui, e taua tele le filifilia o le nofoaga saʻo mo latou nofoaga. Ina ia faʻatulagaina le ata, e mafai ona e faʻaaogaina le puipui atoa pe faʻatapulaʻaina i se vaega. E mafai foi ona e tuʻu pepa puipui i se tulimanu i le faʻapipiʻi o luga o luga.

I luga o le tasi puipui

Teuteuina o se puipui leai ni meaafale ma ata pepa puipui o le sili faigofie ma sili ona lelei fofo. I lenei tulaga, e leai se mea e taofia oe mai le faʻafiafiaina o le ata, suʻesuʻeina ma malamalama i le uiga o le ata. O se pea nofoa poʻo se sofa, faʻapipiʻi faʻafesagaʻi, o le a faʻatagaina ai oe ona fiafia ma le faʻamalieina foliga o atumauga, le sami poʻo le taulaga i le po. Afai e le mafai ona e faʻaaogaina atoa le puipui, e mafai ona e filifilia se pepa faʻapipiʻi ma se fasipepa e le afaina tele ai mai le mea moni o se vaega o le a nana e meaafale.

O le faʻatulagaina o ata e faʻatagaina ai oe ona fausia le taimi, oso i le vanimonimo. E faʻatagaina oe e faʻateleina tuaoi o avanoa laiti, faʻatofu oe lava i se siosiomaga manaia. O le papered pa e taulaʻi ia te ia lava mafaufau uma o tagata faʻataʻamilo ia.

O puipui o puipui e faʻataunuʻuina atoa le potu. Afai o lau potu malolo ua tuʻufaʻatasia ma le umukuka, faʻaaogaina o ata o eseʻese autu, oe mafai ona mauaina se faʻatapulaʻaina o avanoa. Faia mo le leai o se faʻamalama ma pepa puipui. O se le mafaamatalaina lelei o le mea moni e mafai ona e filifilia le vaʻaiga i tua atu o le tioata oe lava.

Vaega o le puipui

Teuteuga o puipui puipui faʻapitoa - ogatotonu poʻo seisi vaega, fesoasoani e faʻavasega agavaʻa le avanoa, faʻamamafaina le sone tutotonu, ma lagolago vaega faʻatinoina. O ata o oloa o le a faʻailoa manino mai ai le nofoaga o le umukuka i le potu potu, o se faʻafanua o le nofoaga o le ofisa o le fale.

Tulimanu i luga o puipui e lua

O se tali manaia ma le le faʻatauvaaina ole faapipiiina lea o ni puipui se lua e felataʻi ma ata pepa puipui. O le iʻuga tulimanu mafai faʻamalamalamaina se tafaoga nofoaga, malologa, ofisa, potu 'ai. Fans o mea aoga tausuaga o le a talisapaia le ata pepa puipui ma le ata o le faletusi i le fale, ma se faʻataʻitaʻiga o se faitotoʻa, 3D ata.

O le tulimanu faʻapipiʻiina e mafai ona soloiesea tuaoi o le fale ma fausia ai le lagona o le i fafo atu o ona tuaoi.

Faʻataʻamilo ile taamilosaga

Ata pepa puipui, faʻapipiʻi faataamilo i le taamilosaga, faʻatagaina oe e faʻateleina le moni o le ata ma le aʻafiaga o le i ai i le fasi fanua. Faʻafetai i lenei, oe mafai ona maua se tolu-dimensional avanoa ma se matagofie ma le masani ai mamanu. O le umi o mea lautele e mafai ona oʻo atu i ni nai sefulu mita. O ia pepa puipui e faʻapipiʻi faataamilo i le atoa itu. O lenei o se sili atu maʻaʻai filifiliga mo teuteuga fale. Oe tatau ona faʻatapulaʻaina oe lava e faʻafilemu paolo ma aloese mai ata 3D. Moli tapoleni ma se le malamalama moli lolomi o le a avea ma sili filifiliga.

I luga o le faʻalo

O le autu e sili ona fiafia iai mo teuteuga faʻaalo o le lagi. Faʻamoemoeina i le autu o le potu ma mea e fiafia i ai lē e ana, e mafai ona avea ma lanumoana lagi ma ea sisina paʻepaʻe papaʻe poʻo se po fetu fetuʻunaʻi.

Faʻaogaina o ata pepa puipui i potu eseese

O le teuteuina saʻo o le potu e le mafai e aunoa ma le fealofani i le va o le ata filifilia pepa ma isi vaega o teuteuga, meaafale ma mea faʻaaoga. O le ata e le tatau ona tu ese mai le faʻaaliga lautele.

I le potu malolo

O le potu malolo o se sili lelei nofoaga i totonu o le fale, lea e faʻatagaina e faʻatinoina ai le sili atu le masani ai ma uiga eseʻese aitia. O le a le auala sili e tuʻu ai lau pepa puipui i lou potu malolo? O se filifiliga sili ona lelei o le teuteuina o le puipui i lenei mea, lea ei ai se sofa kulupu poʻo se kofe laulau. O le mea lea, o le nofo lelei i le maeʻa ai o le aso faigata i lenei nofoaga mafanafana, o le a sili ona manaia le vaʻaia o laufanua matagofie poʻo vaʻaiga o le taulaga i le po.

A faʻamalamalamaina le puipui i tua atu o le TV e faʻapipiʻi ai ata o ata, o le a sili atu ona saʻo le tuʻuina atu o le fiafia i se ata toʻafilemu ma le le faʻapito e le tosina mai ai manatu ia te ia aʻo matamata polokalame. O ata soona susulu ma tele o le a faʻalavelave, faʻalavelave i le mafaufau loloto. O le iʻuga e mafai ona faʻaleagaina i le soifua maloloina o mata pe na o le faʻaititia o le vaʻai. O se filifiliga sili ona lelei mo le teuteuina o lenei avanoa o pepa puipui ma faʻataʻitaʻiga o brickwork.

Matagofie laufanua laufanua e talafeagai i le 'aiga' aʻai. Latou te faʻatagaina oe e malolo ma mafaufau o loʻo e fiafia i lau 'aiga i le ea fou. E saofaga i le faʻateleina o le manaʻo ma lelei digestion.

O le auala sili ona faigofie e faʻamamafa ai le faʻamatalaina o susulu meafale ma mea teuteuina o loʻo i le fesoasoani mai o le uliuli ma papaʻe pepa puipui. Ae i le taimi e tasi, oe manaʻomia le faʻatulagaina o meaafale i se auala e le aofia ai le ata.

Oe mafai ona nana atoa le faitotoʻa e ala i le taʻalo ma ia i ata puipui, pe faʻapea foi i le isi itu - faʻaopopo se leai se faitotoʻa poʻo se faʻamalama matala.

I le umukuka ma le potu 'ai

O mea ma tekinolosi o loʻo faʻaaogaina e fausia ai ni ata-ata faʻaonaponei ua mafai ai ona faʻaaogaina lenei mea i le fausiaina o potu susu, lea e mafai ai ona paʻu le vevela. O le mafuaaga lena na mafai ai ona faʻaaogaina ata pepa puipui i mamanu umukuka, e ui o iinei e sili atu ona faʻaaoga ai nai lo isi potu. I le umukuka, oe tatau ona ave le fiafia i le vinyl poʻo le le lalagaina pepa puipui filifiliga. Latou pipiʻi lelei i luga o le faavae, umi mulimuli ane, puipuia le susu ma stains mai ati loloto i totonu o le mea. O le vaega pito i luga ole vai e faʻatagaina oe e mulumulu ia pepa puipui i soʻo se taimi e aunoa ma se faʻalavelave mo le faʻamaoni o mea. O canvases e le mou faʻaletonu i lalo o le aʻafiaga o ultraviolet ave ma e le pagatia mai le aafia i le maualuga o le vevela. O le tele o taimi, o ata e tuʻuina i totonu o le potu 'ai, faʻatumu uma le puipui ia latou pe naʻo se vaega. E mafai foi ona e teuteuina le vaega o le talieleele i luga aʻe o le galuega luga ma ata pepa puipui. I lenei tulaga, o le ata e tatau ona puipuia i se pupuni tioata agamalu agamalu.

I le umukuka, o ata nei o filifiliga e talafeagai lelei:

  • Fualaʻau mataʻutia;
  • keke manaia;
  • kofe pi;
  • ola pea ma fualaʻau poʻo fualaʻau;
  • ato ma fua, pulouaitu;
  • fagu siamu.

I se faʻaopopoga i faʻaleaganuʻu - ataʻai, e mafai ona e faʻaaogaina le masani ai, ata o manu, faʻailoga o taulaga.

O le taofiofi o le umukuka monochrome o le a faʻafefiloi atoatoa ma susulu ata, i totonu lanu - malu uliuli ma papaʻe atavali.

O tuaoi o se tamai potu e tuleieseina e ata faia i malulu malulu - lilac, lanumoana, lanumeamata. O nei lanu e faapogisaina ai le lagona fiaaai, lea e taua mo tagata e mataituina le aofaʻi o meaʻai latou te 'aʻai.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se lautele tapoleni, oe mafai vaʻaia faʻalauteleina se tamai potu.

Beige, moli ma samasama vali o le a fesoasoani e fausia ai se siosiomaga o le mafanafana, mafanafana ma talimalo. E sili atu le aua le faʻaogaina o acidic ma oona lanu.

I le potumoe

Faʻaaogaina o le photopanel i totonu o le potumoe o se sili lauiloa manatu. O ata tetele e fesoasoani e fausia ai se atemosifia faʻapitoa, ia tuʻuina atu i le potu se ituaiga tagata ma se uiga e faʻaalia.

Tele o taimi, pepa puipui i totonu o le potumoe faia:

  • i tua o le ulu o le moega - o lenei auala e tuʻuina atu ai se mea moe;
  • i luga o le puipui faʻafesagaʻi ma mata o le tagata o loʻo taoto i luga o le moega moe.

O le filifiliga o le mea e tuʻu ai le pepa faʻapipiʻi faʻalagolago pe oe fuafua e fiafia i le matagofie vaʻaiga ao taoto i le moega, pe pe e te manaʻo e mafaufau loloto ia latou pe a ulufale i le potu.

O le filifiliga o ata faʻamoemoeina i mea e fiafia iai lē e ana, lona tausaga ma lona itupa.

Mo le potumoe o se teine ​​alofa, ata o fugalaʻau, faʻamalama Farani e talafeagai. O se tagata faʻaonapo nei ma naunautaʻi o le a fiafia i laufanua o le taulaga poʻo le toʻesea. I totonu o le potu moe, vaʻaiga o le sami, fugalaʻau poʻo laufanua vaomatua o le a le faʻalavelave - ata e faʻatagaina ai oe e malolo lelei, toe maua mai se aso faigata ma miti teisi i se lagona fiafia.

I totonu o potumoe a tama, o ata ma taʻavale, moli o le taulaga i le po, manu o loʻo iai le malosi ma le mamalu, ma faʻafanua faʻafanua e talafeagai lelei.

I totonu o se tamai potu, e sili atu le faʻapipiʻi panoramic wallpaper, ma le fesoasoani a latou, faʻateleina le avanoa ma aveʻese ese le oomi pa. Afai o se ata faʻafesagaʻi ma le faitotoʻa, o le ulufale atu i le potu e foliga mai e matua tele lava.

O le mea sese autu ma masani ai o le faʻaaogaina o volumetric ata i totonu o se tamai potu e "'aʻai" avanoa, lea ua uma ona le lava.

I totonu o se potumoe malulu i le itu i matu, e sili atu le faʻaoga o leo mafanafana, o ata ma le laufanua la, se faaputuga vaomago, ma se matafaga vevela o le aoauli. I totonu o se potu malulu, o le vaʻaiga o vaʻa mamao, pupuni-oona, malulu o vaomatua vaituloto, ma laufanua laufanua o le kiona o le a fesoasoani e faʻaititia ai le tikeri.

I le vasega pepe

A filifilia se ata pepa puipui mo se potu o tamaiti, e tatau ona amanaʻia le mafaufau ma le matua uiga o le tamaititi. I totonu o le potu o se tamaititi hyperactive, naʻo tamaʻi lanu poʻo le uliuli ma papaʻe paʻu e faʻatagaina. E mafai ona e tuʻuina i latou i tafatafa o le kesi, pe a fai e le faʻalavelave le ata ma e le faʻalavelave i le mafaufau loloto, i tua o le moega poʻo le nofoaga e taʻalo ai.

O le filifiliga o le taupulega e faʻamoemoe i le matua o le tamaititi:

  • mai le fanau mai i le 3 tausaga - filifili paʻu ma faʻailoga e iai ni faʻamatalaga manino, malamalama ma malamalama, laʻau ma fugalaʻau, faia i faʻavae - paolo masani;
  • afai o le tamaititi mai le 3 i le 7 tausaga le matua - sili ona fiafia i ai tagata o animated ata tifaga, malie tagata, manu ma manulele o le a faia;
  • i le va mai le 7 i le 10 tausaga - tagata taʻitoʻatasi e tatau ona amanaʻia: o le sili ona masani ona filifilia o teineiti o ata o purinisese ma faʻataulaitu fale, tama fiafia taʻavale, vaʻa, taʻaloga autu - hockey poʻo lakapi tupua. Tamaiti uma, aunoa ma se tuusaunoa, e matua fiafia i ata o manu - tamaʻi taʻifau, solofanua, tamaʻi povi. O le mea taua o le filifili filemu ma le le faʻamalosi ata e le mafua ai le fefe pe soona faʻafiafiaina;
  • ina ua mavae le 10 tausaga - aua le faʻatosina le tamaititi e filifili tala manaia ma meataʻalo. Tusa lava pe a fai e leai se mea a le tamaititi i le Tigers ma Winnie le Pooh, a o talavou o le a ia faamalosia oe e sefe o ia mai se vaia pitonuʻu ma filifili se ata poʻo se ata o lau fiafia papaʻa band poʻo tupua mai se manaia faʻasologa. O mataitusi o le "Transformers", le taʻaloga "Minecraft", le katuni "Cars" o le a talafeagai. I le avea ai o se le tutoʻatasi, talaʻaga vaaiga, oe mafai ona filifilia le ata o le lagi fetu poʻo faʻapitoa i luga o le sami.

I le potu tele

I le auala savali, photomurals faʻataunuʻuina e le gata o se teuteuga gaioiga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai ona vaʻai faʻalelei le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalauteleina puipui o se auala vaapiapi, fausia le faʻamatalaga sese o avanoa avanoa faʻaaoga pepa puipui ma vaʻaiga, pe faia ia sili atu sikuea faʻaaoga ai se faʻaleoga i luga o se pupuʻu puipui.

I le vaega mulimuli, e mafai ona e tuʻuina se pepa faʻapipiʻi ma se ata e faʻatusa ai le vaʻaia o ata - o se auala laupapa, o se auala, o se auala o le vaomatua, o se faasitepu, o avanoa o le vai e o atu i se mamao le iloa. O sea metotia o le a fesoasoani e nana ai tuaoi o se vaapiapi auala tele i le tele e mafai ai, e tatala ai le faitotoʻa i le lalolagi o miti.

I le ofisa

I le ofisa, oe mafai ona maua se nofoaga e malolo ai i le va o galuega. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e tuʻuina se nofoaga faʻafiafia laiti ii, ma faʻafeagai e tuʻu ai se ata matagofie ma le ata o se vaomatua poʻo se sami. I le eria o le desktop, o se ata o se faʻafanua faʻafanua, fata ma folios poʻo abstraction o le a sili atu ona talafeagai.

I totonu o le faletaele ma faleuila

I totonu o le faletaele, e sili atu le tuʻuina atu o ata faʻapipiʻi ata ae ave le fiafia i tile i le lolomiina o ata. Afai o le potu e lava le tele, oe mafai ona tuʻu ese se puipui sili mamao mai vai punaʻaga i lalo o le photopanel. Ma o le a leai se manaʻoga e fefe mo le faʻamaoni o le oloa. I se faʻaopopoga, mafai ona faʻaaogaina le pepa puipui o le tagata lava ia i totonu o le faletaele poʻo le faleuila. Latou te le afaina i le susu. O pepa puipui e leai se vai e fetaui lelei i potu susu e pei foʻi o isi potu. Latou maua se puipuiga sili atu mai vevela vevela ma susu.

Mo le faletaele, e sili atu le filifilia o moli paolo. Latou te faʻatagaina oe e faʻalautele le potu, ia sili atu le lautele.

I totonu o le faletaele, e sili atu le aoga le faʻaaogaina o maa i le lolomiina o ata. O le mama o le lanu polokalame, o le sili lautele o le potu o le a aliali mai. O se metotia ma se vaʻaiga foliga o le a fesoasoani e faʻalautele ai le potu taʻele.

O le sili ona lauiloa o ata o afu ma vaituloto, sami o le sami, iʻa. I totonu o le faleuila, cityscapes, brickwork, monochrome prints e talafeagai.

O puipui o puipui o se avanoa lelei tele lea e fausia ai se mea tutasi ma le le masani ai totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: NEW SONG COMING soon E poto le tautai ae se lana atu i ama Written by - Vili Ieru (Iuli 2024).