Faʻafefea ona fai fugalaʻau pepa matagofie

Pin
Send
Share
Send

I le tepa muamua lava, pepa fugalaʻau atonu e foliga mai e matua tele ma faigofie teuteuga. Matai o latou galuega taulima puleaina e fausia ai se mama ma matagofie le teuteuina fatuga o le gagana o le a le liliu foi e taʻua latou o "galuega taulima". Pepa fugalaʻau mafai ona lapisi pe mafolafola. E faʻaaogaina e teuteuina ai puipui, faʻamalama, fata, faʻata i luga ma e oʻo lava i le faʻalo. Faʻamoemoeina i le matagofie o le teufugalaʻau, o nisi e faʻaaogaina e fai ma teuteuga tumau o le fale, ae o isi e faʻaaoga e fausia ai se siosiomaga mamalu. O le mauoa gagana o fugalaʻau maua foi ona lava uiga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se teufugalaau fai, e faigofie ona faʻaalia ni tusitusiga maaleale o le a avea ma vaega o le fatuga o totonu o le fale. O le a tatou faʻasolosolo ulu i totonu o le lalolagi matagofie o fugalaʻau eseese ma faʻamasani ma le tele o sitepu ma lea laʻasaga vasega vasega i le faia o foliga matagofie, le masani ai teuteuga.

Pepa fugalaʻau aitia faʻaaogaina

Ua teuteuina le fale i fugalaʻau pepa. E faʻaputuputuina i teufugalaʻau, e tuʻu i totonu o tamaʻi vaʻa ae leʻo ni mea totino moni. O nei fugalaʻau e le manaʻomia faʻasusu ma faʻaleleia, lelei atoatoa mo i latou e afaina ile poleni. I mea faʻaletonu, e naʻo le latou faʻamaoniga i le vave susunuina o loʻo maitauina pe a fai o tuʻuga e tuʻu i le susulu o le la. O se faʻapitoa e tuʻuina atu i teuteuga o fugalaʻau i aso malolo eseese. E mafai ona e faʻaaogaina le maeʻaeʻa fatuina mo eseese mafuaʻaga:

  • O le teufugalaʻau faʻafoliga o le a avea ma matagofie ma anagata teuteuina ia Mati 8, aso fanau, Tausaga Fou. Nai lo le masani ai polo ma timuga, o le laʻau e teuteuina i pepa rosa poʻo lili, ma mafua ai le malamalama sese o fugalaʻau. Ina ia puipuia se faigofie postcard mai le vaʻaia tele hackneyed, ua teuteuina ma se tamaʻi mea o loʻo faʻatupuina mai se pea o laʻau ma laʻau o loʻo fai laʻau lanumeamata. Ma o lenei o le faʻaopopoga i le taimi nei lava ia avea ma muamua meaalofa.
  • Mo se faʻaipoipoga i fale taumafataga, latou te tuʻufaʻatasia teuteuga mai fugalaʻau masani ma pepa. O laumei lauolaola e faia mai i fuga, latou te faʻaaogaina e teuteuina ai tulaga i ata o ata, teuteuina faʻamalama, ma fugalaʻau mai napkin e faʻatutuina ai le laulau fiafia.
  • E teuteuina totonu o le fale, e masani ona latou faʻaaoga le topiari poʻo ni pale i luga o le faitotoʻa. I le auala, i le fesoasoani a sea teuteuga, e faigofie ona tapuni faʻamaeʻaina faaletonu.
  • E oʻo foʻi i laulau kofe e teuteuina i fugalaʻau pepa. O le pesini pito i lalo e tumu i fuga o lanu eseʻese, ma le pito i luga e ufiufi i luga o le tioata laulau luga.
  • Mo le Aso o Valentine, o le fatu faia i rosa pepa mumu o le a avea ma sili lelei teuteuga paketi. E mafai ona faʻaaogaina fugalaʻau fai teu e teuteu ai le pito i luga o se keke sukalati.
  • Pepa fugalaʻau o le a avea ma se vaega taua o se meaalofa ata puʻeina ata na faia e faʻaaogaina ai le scrapbooking metotia.

I tausaga talu ai nei, o fugalaʻau lapoʻa, lea e taʻua foi o le tupuola o fugalaʻau, na oʻo mai i faiga. E masani ona faʻaogaina e teuteu ai potu potu aʻo leʻi o ata o ata. Foamiran buds e sili atu le anagata, ae pepa e sili atu gafatia ma taugofie. O tamaʻi teufugalaʻau e faʻaaogaina foʻi totonu totonu. E tuʻu i totonu o ipu, ato, ma pesini. O se tamaʻi tupu olaola ma ni tamaʻi laʻau, lea e tanu i totonu o le ulo ma sausau i le limu i luga, o le a foliga mai e mai le amataga.

    

E uiga i le pepa

O le ituaiga sili ona lauiloa ituaiga pepa mo le faia o fugalaʻau e manatu e faʻapipiʻi. E i ai lona amataga uiga ma faigofie ona taofia le foliga na tuʻuina mai e le matai. Pepa faʻamaonia (crepe) e faia e faʻaaoga ai se masini faʻapitoa e pasi ai le tapoleni i le faʻaseʻeina o le au. I le auala i fafo, o mea e teuteuina ma faʻapitoa "gaugau" - o se laʻititi "maliega". O le pepa manino (ofisa) e maua mai ai fugalaala e sili atu le faigata ma lautele. Mo se faʻataʻitaʻiga, toeititi o tagata uma gaugau se faigofie Origami tulip. Nusipepa ma tusi pepa ua manatu e fai si laʻititi maualalo. E faigofie atu ona galue faʻatasi, ae o tusitusiga e tatau ona ufiufi i le vali, seʻi vagana, o le mea moni, o tusi tusi o vaega o le tuʻufaʻatasiga. E sili a le aua le faʻaogaina pepa faʻamaumau mo le faia o fugalaʻau ma petala tetele lava. O le pupula luga e le nonoina atu ia lava i le valiina ma gouache po o le tempera, lea o le a maitauina luga tele faʻamatalaga. Ae o tamaʻi fuga, aoina mai le pepa felanulanuaʻi "fringe", o le a foliga pupula ma fiafia. O pepa tusitusi ma laupepa faʻamaonia e sili atu ona talafeagai e avea o se backdrop mo se matagofie teuina fugalaʻau nai lo mo le faia o fuga. Embossed inflorescences o le a foliga lurid, oversaturated ma tamai auiliiliga. Whatman, galuega taulima pepa o se isi ituaiga o mea avanoa. Ona o le maualuga o le malosi o laupepa, o le maeʻa tuʻufaʻatasiga o le a le avea maaleale pei o le faʻamaʻaina. O le pepa e faigofie ona pisia. E masani ona faʻaaogaina e fai ai rosa.

    

Mai itulau tusi

E faigofie le faia o se atoa faaputuga o rosa matagofie mai tusi, laupepa musika. Mo galuega e te manaʻomia:

  • tele itulau mai tusi;
  • lipine pepa;
  • Kelu PVA;
  • uaea

O petala felavasaʻi o lapopoʻa eseese e 'otiʻoti mai i pepa, ona mimilo lea i se auala faapitoa ma faʻapipiʻi i le pito o le uaea na afifi muamua i le pepa faʻasologa. Ina ia sili ona manaia le oso mai o rosa, o laupepa tusi e fai lava tausaga e ala i le faʻasusu i lauti ma kofe.

Chamomile e faia i le tutusa tutusa. I luga o se lautele lautele fasi pepa, notches faia o lava le umi e maua ai petals. O le fasi pepa ua mimilo i totonu o se taaiga, o petals ua punou i itu ma o le atoa fausaga e faapipii i le uaea. O se faʻamau samasama poʻo se liʻo pepa e faʻapipiʻiina i le ogatotonu. O se teufugalaau o le tolu i le lima poʻo le sili atu fugalaʻau tuʻuina i totonu o se tuʻamea.

    

Pepa taulima

Mo galuega, oe o le a manaʻomia curly seleulu e 'otiʻoti se fasi e le itiiti ifo ma le tolu senitimita le lautele. I itu uma o le fasimea, transverse tipiina faia pe tusa o le ogatotonu, uma tolu i le fa senitimita. O tulimanu pito i luga o le tipi e faʻataʻamilomilo manua i luga o se awl, o pito i lalo tulimanu ua faʻapipiʻiina i le tulaga o se pesini. Ona mimilo lea o le fasi pepa i totonu o se paipa, ua loloʻu petala. O le iʻuga fugalaʻau mafai ona sausauina ma pupula varnish mai se pasī apa, lima vali i luga o le pito o le petals.

Afai e te tipi ese ni fugalaʻau lauulu o ituaiga eseese mai galuega taulima e faʻaaoga ai se faʻataʻitaʻiga ma faʻamau i le ogatotonu i le kelu poʻo se mea faʻapipiʻi, ma kelu se liʻo o pepa malo, o se lopa i le ogatotonu, e mafai ona e mauaina se faʻaputugofie talitonuina o carnations, daffodils, asters.

Pepa Faʻapipiʻi

O le sili sili ona lelei mea mo le faia o fugalaʻau - susulu, manifinifi, textured. Ina ia faia ia mea o le ae manaʻomia:

  • corrugation - mumu, samasama, lanumoana, piniki - mo fuga. Fualaʻau lanumeamata - mo laʻau, poʻo;
  • uaea, lima fugalaʻau mo au;
  • seleulu, naifi maatiati falaoa;
  • atigipusa;
  • Kelu PVA;
  • laina fagota, filo.

Muamua, pepa laupapa petal template e faia ma otooto luga o pepa. Mo le tasi fugalaau, oe manaʻomia ni lima pe ono ni petala, o le tutusa numera o feololo, tele. E tipiina i latou i le usitaʻia o le pepa faʻavasega. A maeʻa lena, o le ogatotonu o le laʻau e faʻatasia mai le lima i le valu mimilo, faʻapipiʻi faʻatasi petals, lea e tatau ona fai sina piʻo. O le fausaga e tuʻu i luga o se uaea, nonoa ma se filo mo le malosi, ona faʻapipiʻiina ai lea o petals. O se fugalaʻau lima tuʻu i luga o le uaea-faʻavae, lea teuteuina i lanumeamata corrugation, crepe ie, mai ai laulaʻau.

Fugalaʻau faia vasega vasega

E faʻaaoga e Needlewomen le tele o ituaiga metotia eseese. E mafai ona vaevaeina i ni tuutuuga i ni tulaga se lua:

  • Origami. O pupu e faia mai le pepa e aunoa ma le faʻaaoga o seleulu, kelu poʻo isi mea faʻaaoga.
  • O fualaʻau e aoina mai i vaega eseese, e faʻapipiʻi faʻatasi ma filo poʻo kelu.
    Mafaufau i se faasologa o lea laasaga ma lea laasaga vasega matata i le fatuina o uluai teu fugalaʻau. Mo sili atu faigofie, o le a matou vaevaeina laʻau i ni kulupu e tusa ma fugalaʻau vaitau.

Faaputuga o tamaʻi fugalaʻau ma fugalaʻau

E i ai le manatu o tamaʻi fugalaʻau o fugalaʻau e sili atu ona faigata ona faia nai lo o laʻau tetele. O le mea moni, o le galueina i ituaiga uma o petals e manaʻomia le onosaʻi. Laʻititi inflorescences, o se tulafono, e faia e tusa ma se faʻataʻitaʻiga, e pei o le faʻavasega ia vaega taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faigofie ona faʻaputuputu mai se ulu faʻaofuofu mai se pepa umi, o le tasi pito e iai faʻatolu tafatolu. O nei manoa laiti manaʻomia e fluffed teisi mulimuli ane e fausia ai se fanua clover ulu. Lili o le vanu e mafai ona faia mafolafola pe tele. I le muamua tulaga, latou faʻaaogaina le quilling metotia. O fualaʻau taʻitasi e faia mai i fasi papaʻe vaapiapi, e manua i luga o se laʻau faʻapitoa (suia i le nifo). Ona faʻapipiʻiina lea o le liʻo e faʻatamaia i ou tamailima, ma tuʻuina atu iai le foliga manaʻomia, ma e toso aʻi i fafo ia faʻataʻitaʻiga ina ia pei o le uluaʻi galuega. Sauni lemu o lili inflorescences i vae. E sili atu le maaleale inflorescences e maua mai pepa faʻamaonia. O fuga taʻitasi e faia mai se tamaʻi mea. Muamua, e afifi i totonu o se ipu. Ona faʻaloaloa atu lea ma mimilo pito o le petala i fafo. O le ogatotonu samasama faia o le pepa corrugated lava o loʻo faapipiiina i le ogatotonu o le fugalaau. O le mea e teuteuina e teuteuina i laulaʻau lanumeamata laulaʻau.
Laisi, fluffy daisies mafai ona faia mai pepa lanu faigofie. Oe o le a manaʻomia ni paolo e lua:

  • Lanu samasama mo le autu;
  • Mumu, lilac, lanumoana mo petals.

   

   

E tipi le pepa i ni fasi pepa. I mea taʻitasi, o tipi e faia, tuʻu ai sina tamaʻi "lipine" o le faʻavae. Ona mimilo mimilo ai lea o le lumanaʻi ina ia fafo fluffy pito i fafo. Muamua, ua afifi le ogatotonu samasama, ona faʻapipiʻi ai lea o laulaʻila lilac. O le pito o le fasi ua faʻamau i le kelu. E mafai ona e faʻaogaina filo. O filo uaea e filo i totonu o fuga mai lalo. O le galuega o le faia o buttercups o le a sili atu painstaking. O latou inflorescences i ai se laʻitiiti lanu fausaga, o lea e tatau ai ona e filifilia ni paolo o le a tuʻufaʻatasia lelei. Muamua, o se petal template e tipi ese mai pepa malo. E sili atu le talafeagai e galue ma se stencil, talu ai o le buttercup bud e tele ona vaega. O laulaʻau e 'otiʻoti mai le pepa mafolafola o le lanumeamata lanumeamata, lanumeamata lanumeamata, sesega samasama, malamalama ma le piniki piniki (mumu) pupuni. E tosoina i fafo pito e fai ai se foliga o le ipu. Ona amata lea ona faaputuputu le inflorescence i ni vaega. Oe o le a manaʻomia se foam foam. E faʻasolo faʻapipiʻi i luga ia petals. Muamua, e lanumeamata lanumeamata, ona malamalama lanumeamata, samasama, sesega piniki ma faʻaiʻu i se mauugo vao. Valivali faʻauʻuina o le a fausia ai se fuga tutusa ma le muamua. O petala i fafo e faʻapipiʻi. E fa lau lanumeamata o loʻo faʻapipiʻiina ile faʻavae, fai ai se ipu. O le polo styrofoam ua tuʻia i se uaea na afifi muamua i se lipine o lanumeamata pepa crepe. I sina mamao ese mai le tasi ma le isi, laʻau e faʻapipiʻi i le ai uamea. Pansy inflorescences e faʻaputuputu foi e petal. O le faʻaaliga iloga o nei lanu o latou lanu e le masani ai. Lua petals e lanumoana-Vaioleti, lua pe tolu nisi e samasama ma uliuli uaua. E i ai lanumoana ma mumu poʻo moli-samasama pansies. E sili ona lelei le faʻaaogaina o le pepa sinasina crepe, lea e tatau ona e valiina ai oe lava i gouache ma faʻapipiʻi se uluaʻi faʻataʻitaʻiga o inflorescences. E faaputuputuina fuga mai laʻau e faapipii i lalo. O le fasipepa fasipepa pepa crepe e talafeagai mo le fatu.

Fugalaʻau tautotogo

O fugalaʻau tautotogo e faʻaolaola ai le ea ma aumai ma i latou se lagona o le fou, mafanafana, faʻamalosi le aiga. Ina ia faia hyacinths, oe manaʻomia pepa faigofie ofisa ma solo mumu lanu. Kelu e faʻaaoga e taofi faʻatasi ai vaega. Muamua, o le pepa e faʻasolo i luga i se paipa. O le a avea o ia ma aʻa o le lumanaʻi fugalaʻau. O le pito i lalo o le paipa e faʻapipiʻi ma le pepa lanumeamata. O sulu na tipiina i totonu o sikuea sikuea. Taʻitasi i latou ua nutimomoia i se auala o le "shaggy" pito vaʻai i fafo. O le pito i luga o le au ua ufiufi i kelu. Faʻaaogaina le pito puputa o le pulumu, lea e faʻatutuina ai le sikuea o solo, e oomiina i le paipa. E mafiafia tele Inflorescences. E le tatau ona i ai se avanoa avanoa i luga o le au. Mo se ato atoa, 3-5 o na fugalaʻau e manaʻomia. E sili atu le tuʻufaʻatasia ma ato faʻafafa ma ato fugalaʻau. Vases e masani ona le talafeagai mo sea ituaiga tuufaatasiga. Tulips ma crocuses e faia a le faʻaaogaina o le amataga metotia mai se tasi laupepa pe mai crepe pepa. I le tulaga lona lua, o le fuga o le a liliu atu e sili atu le matagofie ma maaleale. E mafai ona e galue i le tutusa auala e pei o buttercups. O le eseesega autu o pupuni tulip e lapoʻa, o ipu o a latou petals e punou i totonu, na o le tasi le lanu o le pepa e manaʻomia.

                

Ina ia galue i le fausiaina daffodils, oe o le a manaʻomia crepe pepa i lanu e tolu: lanumeamata, paʻepaʻe ma samasama. O le foam foam e faaaoga e fai ma autu. O loʻo afifiina i se fasi pepa samasama e faʻatupu ai se fuga. Ona faʻapipiʻi atu ai lea o petals paʻepaʻe 5-7 mai lalo. O o latou pito e faʻaloaloa ma faʻapipiʻoina e fai ai se tuaoi fesoasoani. O se sepal lanumeamata e faʻapipiʻi ia lalo ifo. O ulu tulip e faʻamau i luga o uaea faʻavae. O sea faʻaputuga o le a foliga mai muamua i totonu o se atoie vavae poʻo se pani fale. E faigofie ona fai mai se atigipusa atigipusa, se fasi styrofoam, lala o le tutusa uumi, ma maea jute. Styrofoam ua tuʻu i totonu o le pusa. O fafo e ufiufi i kelu. E teuteuina itu ma laina mafiafia o lala e faʻatulaga faʻasaga i luga. Ua saisai i latou i se maea gaogao ma se flirty aufana. Ua faʻaofiina uaea i totonu o le faʻavae faʻamaula. Snowdrops mafai ona faia mai pepa lanu faigofie. O le fluffy autu e faia mai i se fasi felanulanuaʻi samasama. E afifi faataamilo i le uaea ma o le pito e faʻamaonia i le kelu. O petala e 'otiʻoti mai se laupepa paʻepaʻe pe lanumoana. E mafai ona e faʻaaogaina se sipuni ti o se faʻataʻitaʻiga oval. O auiliiliga uma ua faʻapipiʻiina i le faʻavae o le lumanaʻi fugalaʻau, e pei o afifi faataamilo i le autu. E felavasaʻi petala.

Fugalaʻau o le taumafanafana

Fugalaʻau pepa taumafanafana e masani ona susulu ma susua. I totonu o le ata, latou te faʻaaogaina e fausia ai se lagona, e aumaia ai le mautinoa, ola tala i le ea. Ina ia faia sunflowers, oe manaʻomia pepa o fa lanu:

  • Lanumoana ma uliuli mo le autu;
  • Lanu samasama pupula mo pupulu;
  • Lanumeamata mo le au ma laʻau.

Muamua fausia le autu. Ona o lona lapoʻa tele, o le a tele pepa o le a manaʻomia. E tele laina o le enaena enaena ma le uliuli e teuteuina i pito. Ona latou mimiloina lea i totonu o se mafiafia paipa, lea e nonoa i le ogatotonu ma se filo uliuli. O le vaega i luga e tatau ona faʻafefeteina i luga, tuʻuina i ai le tele. O petals ma ona maʻai itu e tipi mai i le pepa samasama. E faʻasolo faʻapipiʻiina i latou i le faʻavae. E fautuaina le faʻaaogaina o laina e tolu ina ia faʻasolosolo ona lauolaola le pupula. O vaega mo le sepal e tipi ese mai le pepa lanumeamata i se faʻataʻitaʻiga tutusa. Latou te faʻamau i lalo o lanumoana petals. Ona faʻapipiʻiina lea o se paipa mai le pepa lanumeamata, ma tuu i luga o le fugalaʻau e faʻapipiʻi le vaega o loʻo nonoa i le filo. I le isi itu, ua gagau le paipa pepa ma faapipii i le au.

Peonies e faia e tusa ma le faʻavae o le faia o buttercup poʻo tulip. O le Styrofoam polo e tuʻu i le ogatotonu. O loʻo afifiina i le pepa piniki crepe piniki. I luga o avanoa o petals, e tipiina ai, ma avatua ia i latou le foliga o le fatu. Ona tosoina aʻe lea o latou e fai ni ipu ma ni pito mafoʻo. O petala e faʻapipiʻi faʻapipiʻi i lalo o le fugalaʻau. Peonies, e le pei o tulipe, e tele atu "fulufulu" fuga. Ona o lea, e tatau ona faʻapipiʻi ia petals aua neʻi fufusi faʻatasi. O fugalaʻau e faia i se auala faʻapena.Pau lava le 'eseʻesega o le' otiʻoti e faia i luga o le tumutumu o petals ina ia latou atili ai ona lauolaola, pei o le moni fuga. Poppies mafai ona faia faʻaaogaina le sunflower-faia algorithm. O a latou lanu uliuli e liua ma liusuaʻi mūmū sesega. Ina ia fausia daisies fanua, oe o le a manaʻomia papaʻe, lanumeamata ma samasama pepa. O le fulufulu lauʻeleʻele o le fugalaʻau e faia mai i se fusi pepa faʻasolosolo faʻasolosolo faʻamalosi. O pupala e faʻapipiʻiina i laina e lua. Ina ia foliga vaʻaia le inflorescence, o nisi o latou e tipi, e pei o le tuʻuina atu o le foliga o le fatu. Callas e matua ofoofogia matagofie ma maaleale fugalaʻau. Faia e oe lava ia e faigofie. O le fuga e aofia ai se faʻauuga oblong, masani ona lanu samasama i le lanu, ma le tasi petal ma se maʻai pito, pei o mimilo faataamilo ia.

Fugalaau tautoulu

O le tautoulu auro na mauaina le faanoanoa mo le toatele, e ui lava i le matagofie uma o lanu o le mou atu o le natura. O le fua sili ona lelei mo le faʻaosofia o ou agaga o le suʻiina. O le faia o mea teuteu i totonu o le a faʻasolosolo mai mafaufauga faanoanoa ma fesoasoani e atiaʻe au taleni foafoa. Autumn fugalaʻau i le togalaau o le muamua faʻailoa o le iʻuga o le taumafanafana vaitau. Ae ui i lea, i le matagofie latou te leai i se auala maualalo ifo i fugalaʻau tautotogo po o le taumafanafana totō. Chrysanthemums ma asters e faia e tusa ma le tutusa mataupu faʻavae. O fugalaʻau uma e lua o latou paʻu manifinifi maʻai. E mafai ona faia mai fasipepa. O le pito "tafatolu" e vavae ese i le tasi itu. Ona mimilo ai lea o fasi pepa, ma faʻapipiʻi pito. O petals i le ogatotonu e tatau ona fluffed, ma lalo e tatau ona piʻo ma afifi i totonu o le inflorescence. O le dahlia bud e faʻatinoina e tusa ma le sili atu ona faigata algorithm. O ona petala taʻitasi e mimilo faʻapei o se funnel. E tipiina se laupepa i le tele o sikuea. Taʻi tasi e afe i luga i totonu o le konofe, pei o se ato mo fatu mai se nusipepa. Ona tipi ese lea o se faavae lapisi pepa malo, lea o le petals e faʻasolo faʻapipiʻi. E le tatau ona i ai ni avanoa avanoa i le fuga. O nei dahlias foliga sili ona lelei o se vaega o le tuʻufaʻatasia o se volumetric ata, lea e tuʻuina i totonu o se faʻavaʻa ma tautau i luga o le puipui. O le pito i tua e mafai ona pupuni i se ie manifinifi pe ufiufi i se fasi pepa puipui faigofie.

Matou te faia le masiofo o fugalaʻau - o le rosa

O le rosa atonu o le sili ona matagofie fugalaau o floristic fraternity uma. Mo le tele o fafine, o loʻo tumau pea o se laʻau sili ona fiafia iai, o ona laʻau e fiafia i le alofa tunoa ma le faʻafaigofie. Ina ia faia se rosa maaleale, oe o le a manaʻomia:

  • Pogaa uaea;
  • Pepa faʻamaʻila mo paʻu mumu, paʻepaʻe pe samasama;
  • Kelu pu;
  • Crepe pepa mo lanumeamata laulaʻau;
  • Polo Styrofoam

O le polo i lalo e afifiina i le fasi pepa mumu crepe e faʻaalia ai le "spindle" foliga. O petala muamua-tipi amata amata faʻasolosolo pipii i le faʻavae. Ina ia fuga sina fuga o le rosa, o le tumutumu o ona sili ona petals ua laititi afifi i fafo ma le nifo. O le uaea o loʻo afifiina i le pepa lanumeamata crepe. O se sepal e faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le rosa, ona faʻasolosolo ai lea o le tootoo i totonu o le polo.

Mo se sili atu minimalistic oloa, oe na o manaʻomia lanu lanu mumu. E tipi ese se liʻo mai le laupepa A4. Tasi le ufiufi umi e faia i totonu i se liʻo. Ona faʻasolo ane lea o le fasi fua, ua toso faʻatasi, ae faʻamau le "siʻu" i le kelu. Ua sauni se rosa mumu faigofie. Mai lalo, o se uaea lanumeamata lala ua faʻapipiʻi ia (faʻaaoga ai se uaea shaggy) ma "totoina" i totonu o se ulo, sausau i le palapala po o le limu. I se faʻaopopoga, o le laʻau e ufiufi i le kiona fai poʻo le pupula. Mai luga o le tuufaatasiga o loʻo ufiufi i se ipu malamalama tioata.

    

Ina ia faia se veli rosa, faʻaaoga pepa lanu ma se ufiufi faʻapitoa. O lona itu pito i luma e faigata ona iloa ese mai ie masani. E mafai ona faʻatau ia pepa i faleoloa.

Fugalaʻau pepa ma mea suamalie

O le teuina o fugalaʻau pepa mafai ona nanaina le tele o suamalie i soʻo se laʻau. O sea mea suamalie ma matagofie meaalofa e faigofie ona faia i ou oe lava lima. Soʻo se fugalaʻau e i ai se ogatotonu ogatotonu o le a faia. I totonu o fonotaga faʻaleaʻoaʻoga i luga, o le polo foam sa masani ona faʻaaogaina e avea ma faʻavae. E na ona suia i se tamaʻi lole, sili lapoʻai i ona foliga. Ina ia ufiufi se sikuea "Swallow" poʻo le "Squirrel", e tatau ona e faʻaaogaina le tele o pepa faʻasusu, ma o le fuga lava ia o le a i ai ni itu taua, ma se autu faapea. Ina ia aua neʻi sosolo ese le siusiu o le lole ma lole, e mafai ona teuteuina pe faʻapipiʻi i le lole lava ia. Oe e mautinoa lava e tatau ona vaʻaia le malosi o faʻavae. E tatau ona lagolago e le uaea le mamafa faaopoopo e taofi ai fugalaʻau mai le paʻu ifo o latou ulu i lalo. A faʻapea e faʻanoanoa tele le tuʻuina atu o le tuʻufaʻatasiga e vaeluaina e se nifo suamalie, ona teuina lea o fugalaʻau ma se keke faia i mea suamalie.

Faia o fugalaʻau tetele volumetric mo aso malolo

E pei ona taʻua i luga, o fugalaʻau tuputupu aʻe e masani ona faʻaaoga e fai ma teuteuga mo ata sone. E mafai ona e sauniaina mea totino oe lava. O le auala sili ona faigofie o le faia tele chrysanthemums, lea e tautau mai le faʻalo i manoa. Oe o le a manaʻomia se laupepa pepa lanu i le A2 poʻo le A1 faatulagaga (fuafua i le tele manaʻomia o le maeʻa fugalaau). E tatau ona faʻapipiʻiina, o lona uiga, gaugau pei o se maliega. Ona nonoa lea o le pepa i le ogatotonu ma se filo. O pito o le gaugau maliega e tipiina i le afa afa ina ia pei o se aisa kulimi kulimi. Lenei o petals o le tele fugalaʻau mafai ona faʻateʻaina ma ou lima. E tosoina i fafo ma tutusa tutusa i le taimi o le la. O le voluminous chrysanthemum ua sauni. O fugalaʻau laʻititi fugalaʻau mafai ona tautau ma pale i luga o le faʻamalama. Ina ia faia se rosa fuga, o se liʻo mo le autu ma le tele o petals e 'otiʻoti mai i pepa lanu. O se incision faia i le pito i lalo o latou. O "siʻusiʻu" e lua ua faʻapipiʻiina i le tasi ma le isi, ma o le pito na faʻamamaina i fafo e fausia ai se volumetric auiliiliga. O petala e faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le lanu liʻo. Faʻauma le galuega i le lipeaina o le fluffy autu. O ia fugalaʻau e talafeagai mo teuteuga i totonu e pei o se tausamiga puipui ma e oʻo foi i le foloa teuteu.

Faia o fugalaʻau faʻaaogaina Origami technique

Origami (Origami) - o le Iapani faatufugaga o gaugauina pepa ata. E tolu autu autu:

  • Faigofie faigofie. Tasi le laupepa e faʻaaoga mo le galuega.
  • Faigofie O le tuʻufaʻatasiga e faʻatasia mai le tele o vaega, lea e gaugau eseese.
  • "Susu" metotia. O faʻataʻitaʻiga e laʻitiiti ma paʻu nai lo le tupuaga ole amataga ona o le pepa muamua.

                

O ituaiga sili ona lauiloa e lua o le amataga o meaola o manu ma fugalaʻau. O le sili ona muamua faʻataʻitaʻiga o le mulimuli o le tulip. O le isi "fesoʻotaʻi" metotia mo Origami o kusudama. Fugalaʻau fugalaʻau o loʻo i totonu o le polo ma e aofia ai le tele o faʻamatalaga auiliili e suʻi faʻatasi.
Faigofie Origami atoatoa atiaʻe lelei afi lelei tomai o lima, o lea o le metotia e masani ona faʻaaogaina e fausia ai tamaiti tusi apalai ma voluminous fugalaʻau.

Lili

Ina ia faia lili, oe o le a manaʻomia pepa faigofie poʻo corrugated o le tele o lanu, acrylic vali, seleulu, kelu, uaea, semolina. E oʻo i le fitu pulu faʻamau e 'otiʻoti, o le tasi itu e faʻasaʻo faʻalelei, mimilo i fafo. I lalo o le faʻavae, e pupuʻu pogisa i se pulumu manifinifi. E faʻapipiʻi le au i le pepa lanumeamata, e fai le pistil i lona pito, o stamens, o ona tumutumu e fufui i le kelu, ona faʻasolo ai lea i le semolina. Ua faʻaputuputu le fausaga, ua faʻapipiʻi laulaau i le au, lea e mimilo faʻapipiʻi foi.

    

Rosa

O rosa e faia mai le pepa faʻasusu, mekasini, lanu poʻo le papaʻe pepa. E tofu le petala ma se mea e tasi pe mai se tasi pepa uumi. Ua mimilo le fausaga, o vaega uma e faʻasaʻo saʻo. O fugalaʻau lanumeamata mai fafo e faʻapipiʻi i le pito i lalo o le oloa, o le fuga e tuu i luga o le ogalaau.

    

Peonies, chrysanthemums

Peonies e faia tele tele. Ina ia maua se talitonuina piniki lanu, e faʻaaogaina meaʻai lanu. O petals o lapopoʻa eseese e 'otiʻoti mai i le faʻatafafā o faʻataʻataʻavale, ovals, lauitiiti i le tasi itu. O le kulupu e faʻaloaloa, faʻapipiʻi, faʻatupuina ia petals. O le fuga e mimilo mai 20-26 petals.

Mo le gaosiga o asters, chrysanthemums, cornflower, tasi pe sili atu lanu lanu, e tipiina ai afu o foliga manaʻomia. O le autu ua mimilo mai le pito lauitiiti, o le malologa e faʻataʻamilo.

    

Fugalaʻau fugalaʻau

Pa, faʻalo i faʻalo o tamaʻi fugalaʻau volumetric o le a teuteuina totonu totonu o le fale. Fuga fugalaʻau leai ni poʻau e faia e soʻo se auala o loʻo taua i luga, a maeʻa ona faʻasolo i luga o se filo, fagotaga laina. O le pale e tatau ona faʻatusatusa i le lanu ma le sitaili ma le toega o le potu teuteuga.

    

Faʻaulufale faʻaipoipoga faʻapitoa

O fugalaʻau o le ituaiga manaʻomia e tosoina i luga o pepa i lima poʻo lanu lanu mai le Initaneti e lolomia ona oti ese lea. E faʻapipiʻi laʻau taʻitasi i se uaea fugalaʻau. O le aofaʻi manaʻomia o fugalaʻau e aoina i totonu o se faʻaputuga, o latou au e faʻapipiʻi faʻatasi ma se fugalaʻau fugalaʻau, o motugaʻafa e teuteuina. O le iuga au o loʻo afifiina i se silika satin lipine o se talafeagai lanu. Oe mafai ona nonoa se fluffy aufana.

    

Quilling

Fugalaʻau faʻaaogaina le quilling metotia na faia mai lauitiiti pepa fasi fasi manuʻa i luga o se nila suʻi. Mai fasi e le itiiti ifo ma le lima milimita lautele le lautele, ma le sefulu senitimita le umi, e mimilo solo taʻavale, ia e faʻafefeteina faʻalautele ina ia maua ai se oval tusitusi i itu uma e lua. O vaega e faʻataʻatia i se liʻo i luga o se vaalele, faʻapipiʻi i totonu o se liʻo. O le ogatotonu e faia faʻapipii - transverse tipi e faia i fasipepa lua pe tolu senitimita lautele, o le pepa e faataavale i totonu o se taaiga, faasaʻoina, ma faapipii i le ogatotonu o le fugalaau.

Ina ia faia se faigofie volumetric postcard mai lanu pepa, ono i le fitu sikuea ma le itu e tusa ma le sefulu senitimita e tipi ese. E gaugau faʻatolu taimi taʻitasi, e tosoina se petal foliga pei se taimane, tipi ese ma faʻataʻatia. E iʻu ina fugalaʻau valu. A uma lena, o le paolo e tosoina i le pito, latalata i le ogatotonu, i le ono o le valu petals. I fugalaʻau taʻitasi, e tipi ese se tasi petala e le valiina, faʻapipiʻi faʻatasi i le foliga o se ipu. Ona faʻaputuputu uma lea o fugalaʻau i se tasi fausaga, faʻapipiʻi ma le itu i tua o le tasi, o le kata.

    

Faaiuga

Pepa fugalaʻau, pei lava o le moni, e mafai ona faʻaalia lagona eseʻese. O lili e faʻamamaina, e faʻamamaina o le vanu; rustic, ae matagofie ia latou laconicism chamomile ma pansies; rosa matagofie; lauolaola lauolaola ma matagofie - o loʻo i ai se faʻatali mo fugalaʻau taʻitasi. Bouquets o se meaalofa tatau ona filifilia faʻavae i luga o le amio a le tagata. Ina ia foliga talafeagai le tuʻufaʻatasiga i totonu o le fale, e faʻatusatusa i uiga eseʻesega o le faʻalanuina o foliga, lanu lanu ma le lautele "lagona" o le potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Faaiuga o le Faamasinoga o tausi soifua (Iuli 2024).