Sofa eurobook: suiga suiga, ituaiga o sofa, ata

Pin
Send
Share
Send

O le suiga o le sofa o le Eurobook e manaʻomia le leai o se taumafaiga, ma e leai se mea e taofia ai le tuʻu latalata i le puipui - leai se avanoa faʻaopopo e manaʻomia mo le faʻataʻatiaga. O le faigofie o le auala faʻamatalaina le taugofie tau mo ia sofas. O le ata foliga e faʻapea o le tua e fai si mamao mai le pito o le nofoa, ma mo le faigofie, o meaafale e faʻaopoopoina i ni aluga tele faʻatumuina i gaosia i lalo. Latou te tuʻuina i lalo o le tua ma maua nofoa sili ona lelei.

O mea lelei nei o sofas Eurobook e mafai ona iloga:

  • Nofoaga lamolemole moe, aunoa ma le maualuga eseesega;
  • Eseese mea e faʻatumu mo mea e momoe ai, e aofia ai ma le fomaʻi;
  • Aveina sina avanoa i totonu o le potu (aemaise faʻataʻitaʻiga e aunoa ma lima);
  • E i ai sona atigipusa lino lautele;
  • O se faigofie gaugau auala, lea e leai se mea e gagauina - o le a tautua mo se taimi umi;
  • Lautele ituaiga o faʻataʻitaʻiga, e aofia ai ma tulimanu faʻataʻitaʻi.

Sofa faiga eurobook

E faigata tele ona talanoa e uiga i le masini i lenei tulaga, talu ai o le mea moni e leai i le tele o faʻataʻitaʻiga. E sili atu le saʻo e talanoa e uiga i le mamanu. O le vaega o loʻo latou nofo ai ua toso mai "ia lava" i faʻataʻitaʻi faʻapitoa, lea e mafai ona avea uʻamea poʻo laupapa (faia i le maa malo). A maeʻa lena, o le tua malolo i luma.

O le faiga o le sofa eurobook galue e pei ona taua i lalo:

  1. O le nofoa e tatau ona toso "agai ia te oe" seia oʻo ina tu. O se faʻamau e fausia i le va o le tua ma le nofoa, ao tatala le lino lino, e mafai ona e faʻaaogaina. I nisi faʻataʻitaʻiga, o vae o le sofa ei ai castors e faʻafaigofie ai ona tatala. E i ai foʻi faʻataʻitaʻi e faʻaigoaina o le "tick-tock": afai e te tosoina le nofoa ia te oe, e alu aʻe i luga, "oso i luga" ona faʻapa'ū lemu ai lea i le tulaga. O lenei masini e sili atu ona faigata, ma o le tau o le sofa e maualuga.
  2. A maeʻa ona gaugau le nofoa i luma uma, o le backrest e tuʻuina ifo i lalo i le avanoa avanoa. I le pito i luga o lona vaega, pe a gaugau, faʻasaga i le puipui. I le tulaga o le faʻatumu, e tutusa ma le nofoa. Ina ia malamalama lelei pe faʻafefea ona aoga le suiga o le sofa a le eurobook, matamata le ata o loʻo i lalo.

Sei o tatou iloiloina auiliili uma mea lelei ma mea leaga o ia ituaiga auala.

Faigofie auala:

  • Maualuga faʻatuatuaina. Talu ai e leai ni faigata uʻamea fausiaina ma feʻaveaʻi vaega iinei, o le a leai ni malepe, ma ono mafai faʻafitauli mafai ona vave faʻaumatia na o latou, aunoa ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa.
  • Faigofie e faaaoga. Ina ia faʻamavae ma faʻapipiʻi le sofa Eurobook, e te le tau manaʻomia ona faia ni taumafaiga se tele, e vave ma faigofie lenei mea.
  • Tau gafatia. O le faigofie mamanu e le manaʻomia tele gaosiga tau, o le mea lea, o le mulimuli tau e maualalo foi.

Le lelei o le auala:

  • Faatulagaga A faʻamoe le sofa Eurobook, e mafai e vae ona valu le poletito poʻo le linoleum. O uili e faʻapipiʻi i vae e fofo le faʻafitauli, ae e le talafeagai mo kapeta, talu ai a ova taimi latou te faia ai se knurled "ala", tuʻimomomoina le villi.
  • Nofoaga moe E aofia ai vaega e lua, ma e i ai le faʻatasiga. E ui lava e leai se maualuga maualuga, o le soʻoga mafai lava ona lagonaina ma le talafeagai.
  • Faapipiiina E tatau ona e tuua sina mamao i le va o le sofa ma le puipui, a leai o le a faigata ona faʻalauteleina.

Taua: I sofas lelei, o mea uma lava e i ai se fetaui lelei. Afai e mafai ona e faʻamau se tamailima i le va o le nofoa ma le fusi lima, o le sofa Eurobook e foliga mai e le umi.

Eurobook sofas ma faʻatumu lemu

Mea malulu pepa o loʻo tuʻuina i lalo o le nofoa upholstery - foam polyurethane, foam rubber, latex, ma isi Faʻamoemoeina i le tau o le faʻatumu, tagata faʻatau uiga ma le tau o le oloa suiga.

  • Paʻu paʻu. Le taugofie ma sili ona puʻupuʻu filifiliga. Foam paʻu vave leiloa ana meatotino ma paʻu i lalo.

  • PPU O le aoga sili o le tau maualalo. Fausia se nofoaga faigata moe, sili atu talafeagai mo nofo nai lo le moe.

  • Latex Laʻau faʻasolosolo ma faʻanatura o loʻo faʻatumuina lelei e maua ai se moe lelei. O le sili le leaga o le maualuga tau.

Eurobook sofa ma poloka tautotogo

O se poloka o vaipuna e faʻaaogaina o se faʻatumu, lea e maua ai le maualuga orthopedic penefiti. E lua ituaiga:

  • Bonnel (vaipuna faʻalagolago). O se poloka o vaipuna e fesoʻotaʻi ma se "gata". O le sili faʻaopopo o le tau taugofie. O le pito i lalo o le vaivai. O le averesi auaunaga olaga e le sili atu ma le 10 tausaga, ma le le manuia o le tasi tautotogo o lona uiga o le atoa sofa o le a vave ona le toe faʻaaogaina: o le puna o le a amata ona tolotolo i fafo ma talepe i totonu o le ie. I se faʻaopopoga, o le coiled spring faia se maitauina pisapisao pe a se tagata nofo pe taoto i luga o le nofoa umi amata ona minoi.

  • Tutoʻatasi. O le iunite, faia i luga o vaipuna teuina i eseʻese ufiufi, o se moni orthopedic faamalu. E maua ai le mafanafana i se tagata nofo, saʻo le lagolago o le tuasivi i se miti, e le pisapisao pe a togi ma liliu i luga. O sea poloka e umi atu le umi nai lo le "bonnel" - e oʻo atu i le 15 tausaga. Pau lava le toe faʻafitauli o le taugata tele lea o sofas Eurobook ma le faamalu masani.

Taua: E leʻo faʻamoega uma e tusia ai o le orthopedic e faʻapea. Ina ia aloese mai le avea ma se tagata aʻafia i le taufaasese, siaki pe faʻafefea ona fetaui le lelei ma le mea ua folafolaina. E faigofie lava ona fai lenei mea. Fesili atu mo se ipu vai, tuu i le pito o le nofoa, ma nofo i le ogatotonu. I le taimi e tasi, e le tatau ona minoi le ipu malamalama, ma le suavai mai ai e le tatau ona masaʻa i fafo.

Ituaiga o Eurobook sofas

E ala i foliga mamanu, e mafai ona vaevae sofa uma e tatala e tusa ma lenei mataupu faʻavae i ni nai ituaiga:

  • A aunoa ma armrests;

  • Ma le tasi uʻamea;

  • Ma toʻilima lima.

O le fomu e mafai foi ona vaevaeina i ni autu autu se lua:

  • Sofa saʻo;

  • Sofa tulimanu.

O le eurobook sofa e aunoa ma lima o se filifiliga sili ona lelei pe a fai e leai se tele o avanoa i totonu o le potu. E tusa ma le afa mita le puʻupuʻu nai lo fulufulu lima faʻatasi ma le tutusa o latou fale tele lautele. Pau lava le faʻalavelave e ono paʻu le aluga i le foloa a o moe. O se filifiliga fetuutuunaʻi o se tasi armrest. E fai si sili atu avanoa, ae o le a sili atu le toʻafilemu e moe, o le aluga o le a tumau i le nofoaga i le po.

Lua armrests e sili atu le mafanafana pe a fai e masani ona e nofo i luga o le sofa. I se faʻaopopoga, armrests e masani ona faʻatumuina i MDF panels o loʻo avea ma laulau, faʻatasi ai ma le tele o tisaini e pei o puleʻaga, fata ma e oʻo i se tamaʻi pa. E faigofie lava lea, ae e atili taugata ai le sofa.

Taua: O le armrest o se ituaiga o "foliga" o le gaosi oloa; lona lelei mafai ona faʻaaogaina e faʻamasino ai le lelei o le sofa atoa. Faʻalogo i le suʻega o loʻo suʻi ai vaega o le ie: afai e oʻo lava, faia i filo mafiafia - o le eurobook sofa e faia ma mea faigaluega lelei, faʻapolofesa. E le tutusa le suʻiina i se filo manifinifi, ma va, "gagalue" o lona uiga o le sofa na faia i tufuga faiga.

Ata o Eurobook sofas

Ina ia maua se sili atu manatu o mea sofas faʻaauupegaina ma se tutusa gaugau foliga foliga mai, ma pe faʻafefea ona ofi i totonu o lou totonu, siaki ia ata i lalo. Manatua o le sitaili, lanu lanu ma le lelei o le ie mafai ona matua eseʻese, ma e mafai ona e mauaina i taimi uma le mea saʻo mo oe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LATEST DESIGN COUCH. SOFAS. HOMEAGE FURNITURE (Mae 2024).