Faʻafefea e foliga pupuni lilac i totonu?

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga foliga

A teuteuina faʻamalama i ia pupuni, e tatau ona e amanaʻia ni foliga vaaia:

  • Mo ia pupuni, e tatau ona e filifilia ma le agavaʻa lanu, talu ai latou te le tuʻufaʻatasia ma paolo uma. E le fautuaina e tuʻufaʻatasia ma mumu, burgundy poʻo moli.
  • A filifilia ni paʻu uliuli o le lilac, e sili atu le faʻaaoga o se sili atu le faʻapaleni talaaga, o ia paolo e talafeagai mo potu tele ma malamalama lelei.
  • I totonu o tamaʻi potu, o lanu malamalama o pupuni e faia i le ie malamalama e foliga gatasi.

Ituaiga o pupuni

Pupuni e mafai ona suia le potu i tala atu o le amanaʻia ma faʻamamafaina le tulaga ese o le siʻosiʻomaga.

Faʻasologa

Manifinifi filo fausiaina se lagona o le malamalama ma airiness ma mafai ona faʻaaogaina e faʻatulaga ai se faʻamalama po o le faitotoʻa, foliga manaia ma mautinoa matagofie.

Roma

Latou te pipii saʻo i faʻamalama matala; pe a siʻitia, faʻafetai i le longitudinal slats suʻi i totonu o le ie, ua latou potopoto pei o se maliega ma pupuni matagofie.

Lola

O se mea aoga, sitaili ma lelei filifiliga. O le ie, faʻamau i luga o le faʻaseʻe, faʻatagaina le faʻaaogaina o se faʻapitoa auala e tuʻu i lalo, siʻi aʻe pe faʻatulaga le tapoleni i le maualuga manaʻomia, lea fetuʻunaʻi le tulaga o le malamalama.

Tulle

Tulle translucent mafai ona lamolemole, mesh poʻo mamanu, faia mai alava masani. O lenei mea mama e faigofie lava ona faʻaaoga ma tausi.

Jalousie

Maualuga galuega, maua maualuga malamalama puipuiga fua faatatau. Vertical poʻo faʻasoʻo pupuni tauaso, i le faʻaopoopoina i la latou autu galuega, faʻatinoina foi se matagofie aitia.

Ata pupuni

Ata i luga o pupuni vaʻaia vaʻaia tuaoi o le potu. Faʻafetai i tekonolosi faʻaonapo nei, o le lolomiina o ata e foliga mai e sili ona talafeagai ma maualuga le tulaga.

Ie faʻalua

O se tutoatasi teuteuina elemeni. Eseese ie ma ie e faʻaogaina mo le tuʻufaʻatasia, e faʻatagaina ai oe ona ausia se faʻamanuiaga tulaga ese.

Tele pupuni

O se tasi o taua taua. Filifili le umi umi e le gata suia le aotelega foliga o le potu, ae ia mautinoa foi le talafeagai faʻagaioiga o le faʻamalama.

Pupuu faʻataʻitaʻiga o se aulelei ma sili ona lelei filifiliga, ma le saʻo faʻaaliga e mafai ona latou suia e oʻo lava i le tauagafau totonu ma faia ia sili atu ona tulaga ese ma faʻapitoa.

O pupuni uumi foliga foliga sili ona manaia ma maualuga faʻalo. Latou te foliga saʻo ma matagofie aulelei, talafeagai mo soʻo se mamanu. I tamaʻi potu, latou te vaʻaia faʻaopopoina le maualuga o le potu.

Mea pupuni

O le ituaiga ie e aʻafia ai le gata i foliga vaaia, ae faʻapea foi le olaga tautua o pupuni.

Ie ie pupuni

E matua taua lava, talu ai o isi mea uma o le ie puipui o le a filifilia faapitoa mo latou.

Uliuli

Fausia semi-pogisa ma puipuia totonu totonu mai le aafia i ultraviolet ave. O oloa e faia mai lenei mea e talafeagai mo le tele o siʻosiʻomaga ma sitaili.

Ie lino

Uʻamea anagata e teu umi e tetee atu i le susulu o le la. O lo latou le lelei o latou latou maanuminumi faigofie lava, ae i le tasi itu, o se lelei lenei, aua o na matamuli faatamala apili i tagata fiafia o le taulaga chic.

Veloveta

Matagofie foliga vaaia, agamalu ma faʻafiafiaina taʻalo o veloveta maua ai le potu se tamaoaiga ma matagofie foliga.

Satin

Latou te faia faʻaaogaina faʻapitoa lalaga. I le tasi itu, o lenei taugata mea e iila ma lamolemole, ma i le isi, matte.

Jacquard

Ie ie tetele-faia, o le fausiaina pe a lalagaina uma le autu ma vavalalata filo. Lenei e matua ofoofogia ma sili ona lelei gaosia ie.

Mat

Hardwearing ma anagata mea, faatasi ai ma se lalaga manaia e maua ai le masani fetaui lelei faʻataʻitaʻiga.

Taffeta

O le ie e manifinifi, ofuvae faʻalelei ma se matagofie matagofie silika. E hypoallergenic ma hygroscopic.

Ie tulle

O le ituaiga ie e seti ai le sitaili o pupuni i le lumanaʻi ma faʻatonutonuina le tali ata mo le lautele i totonu o le potu.

Veli

E fefiloi, e matua mafiafia le ie o filo masani, pe a teuteuina, e faʻatagaina ai oe ona faigofie ona faia se ie vaivai ma matagofie.

Organza

E mafai ona iila ma matte, monochromatic, tele lanu, laconic pe faʻataʻitaʻia.

I le ata o loʻo i ai se umukuka i se sitaili faʻaonapo nei ma se faʻamalama teuteuina i le lilac organza tulle.

Kiseya

O pupuni mama e aofia ai le vaega o filo. Kiseya e masani ona faʻaaogaina i faʻamalama teuteuina i ona po nei, o isi taimi o pupuni o pupuni e faʻaaogaina pea o se faʻataʻamilo i le moega

Ituaiga o faʻapipiʻi i le cornice

O le isi taua laʻasaga i le ata o le filifiliga o le faʻapipiʻi mo pupuni.

Eyelets

O ie i luga o mata mata e foliga mai e matua mama ma matagofie. Lenei ituaiga o faʻamau e talafeagai mo mamafa ma mafiafia ie. Fausia lauulu pupuni ma paluga paluga.

Velcro

O le filifiliga faigofie ma sili ona talafeagai. Velcro faʻatagaina oe e faʻamau pupuni i luga o le cornice pe faʻasaga saʻo luga o faʻamalama fausaga ia lava.

Faʻamau

O le Mauga e talafeagai mo ie pupuni o soʻo se ituaiga. O pupuni i luga o sooga e fausia ai se uluaʻi mamanu ma tuʻuina i faʻamalama se foliga eseʻese.

Tusi toso

Latou te fai ma sui o le mea e taʻu o lima i le pito i luga o le tapoleni. Lenei ituaiga o faʻamau e talafeagai mo toeititi lava soʻo se ituaiga o ie.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti ma pupuni lilac pupuni ma le drawstring faʻapipiʻi.

Fili

Se mea faʻapipiʻi e faia i le nylon poʻo le cotton ma suʻi i tua o le ie. E i ai foi le tele o ituaiga o pipiʻi filifiliga.

Mama

O le aoga sili o lenei ituaiga o faʻamau o le malosi ma le anagata. O lau o lau e faigofie tele ma talafeagai mo soʻo se potu.

Paolo o le lilac

Latou fesoʻotaʻi sili atu i malulu, ona o lea o se lagona o sina malu na faia i totonu o potu.

Lilac pogisa

Faʻafiafia ma faʻamataʻu. O lenei paolo e le taliaina le fesuisuiaʻi, o le mea lea e tatau ai ona mataʻituina i totonu o se potu ma ia pupuni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i le faʻataʻitaʻiga o Provence ma pupuni o le lilac pupuni.

Malamalama lilac

Lanu o le Pastel e mafua ai le lagona o le le faʻamamaina. O pupuni o lenei paolo e tuʻufaʻatasia lelei ma leo malamalama ma malu, pei o le kulimi poʻo le susu. Mo le atoaga o le malamalamaʻaga, o totonu e mafai ona faʻaopopoina i ni eseesega meaafale e faia i le pogisa laupapa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo i se faiga masani faʻaonapo nei ma pupuni pupuni moli.

Pale lilac

Faʻafetai i le paolo lilac paolo, o totonu e faia i luga o sina laʻititiʻu ma foliga taʻitasi. Fetuunai i le toʻafilemu ma le manaʻo e auai i mafaufauga loloto.

I le ata o loʻo i ai se fusion-style potu malolo ma malamalama lilac pupuni Roma i luga o faʻamalama.

Faʻataʻitaʻiga i totonu o potu

O pupuni Lilac o le a avea ma mea moni taua ma faʻaopopo le malamalama i totonu, pe faʻapea foi i le isi itu, faigata.

I le potu malolo poʻo le hall

O le faʻaaogaina o taugata ie i totonu o le potu malolo, teuteuina i mea mananaia poʻo ie pupuni, e maua ai se uluaʻi faʻavae ma faʻailoaina o le potu.

I le umukuka

Mo le umukuka, pupuni pupuʻu poʻo tapoleni e faia mai i ituaiga mama o ie e masani ona fiafia i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pupuni faʻapapula tauaso o le paolo lavender o le a foliga aoga.

I totonu o le potumoe

Lilac canvases faia mai i mea mafiafia e le lafoina le malamalama, vaʻai i lenei potu i se faʻapitoa auala fealofani ma faʻatuina oe mo malologa. E mafai ona e faʻaopopoina lilac bedspreads poʻo aluga i le teuteuga lautele o le potu.

I le ata o se potumoe ma pupuni teuteuina ma lilac mamanu pupuni.

I le potu a tamaiti

Mo le teine, faʻaaoga pupuni faigofie pe faʻataʻitaʻi teuteuina i ie pupuni. O pupuni lilac pogisa e talafeagai mo le tamaititi, aunoa ma ni faʻaopoopoga le talafeagai.

Mo faletaele

O le ie pupula lilac i totonu o le faletaele o le a fesoasoani i lau malologa ma toe faʻafilemu le mafaufau. E mafai ona e faʻatumuina lenei filifiliga i se pupuni puipui o se agamalu lilac lanu pe faia se malamalama eseʻesega ma puipui o se pogisa lanu viole-lilac lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faletaele ma pupuni lilac Austrian pupuni i luga o faʻamalama.

Ata o pupuni i sitaili eseese

O pupuni Lilac o le a faʻatumuina ma faʻamalosia le sitaili o le potu, faʻapea foi ma le faʻamatagofieina, matagofie ma matagofie.

Aso nei

E aofia ai totonu matagofie ma totonu o le lagona o faʻatusatusaga. Laconic, filifiliga faigata mo pupuni o le a sau ono ono sili atu nai lo se isi taimi i lenei sitaili.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potu malolo i se faiga faʻaonapo nei ma pupuni lilac i luga o le faʻamalama.

Faʻavae

Tele taimi, mo mea masani, latou te filifilia ni malamalama uumi poʻo pupuni pogisa e faia i mea mafiafia ma mamafa. E mafai foi ona e teuteuina le pupuni i le teuteuina pe faʻaaogaina o mea teuteu e pei o pito ma tisa.

Sasaʻe

Le tutusa ma tala faʻasolopito, teuteuga ma teuteuga faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o auro i luga o ie pupuni lilac o loʻo i totonu o le puipui, o le mea taua tele lea o lenei ituaiga. I tua atu i na mea uma, o Sasaʻe e masani ona taugata, faʻamaoni ma le lilo.

Tekonolosi maualuga

Pupuni lilac mausali poʻo tulle malamalama e aunoa ma ni mamanu ma isi faʻaopopo e talafeagai mo lenei sitaili. Uma pogisa ma malamalama paolo o le a ofi atoatoa. O mea o pupuni e tatau ona ogatasi ma luga ma foliga foliga mai i lenei sitaili.

Manatu manatu ma tisaini mo pupuni

O le sili ona masani ona faʻaaogaina ma sili ona lauiloa o ituaiga nei o faʻavae i luga o pupuni.

Bicolor

O le tuʻufaʻatasia o lanu eseʻese e mafai ona faʻataʻitaʻia le avanoa ma fausia ai se atemosifia o lagona faʻafiafia.

Fugalaʻau

O pupuni Lilac ma se tamaʻi fugalaʻau mamanu o le a ofi atoatoa i totonu o se tamai potu. O pupuni teuteuina i fugalaʻau tetele o le a avea ma sili lelei filifiliga mo potu tele ma faʻamamafaina le lautele o le faʻamalama matala.

Ombre

La latou lanu e mafai ona avea ma monochromatic ma tele-lanu. E ala i le suia o le saturation o le paolo luga o le tapoleni, oe mafai ona fausiaina sili ona susulu ma manaia foliga vaʻaia.

Laʻau

O pupuni valivali i moli susulu lilac faʻamamafaina le matagofie o totonu atoa. O le faʻaaogaina o lenei lolomiga e te maua ai le avanoa e filifili ai le lototetele faʻatasi ma faʻataʻitaʻi ma lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe ma pupuni moli susunuina lilac i luga o le faʻamalama.

Sela

Tuufaatasi atoatoa ma isi mea i totonu e pei o fafie, piliki poʻo le uamea. O lenei lolomi e talafeagai mo le mamanu o sitaʻi eseʻese lava sitaili.

Geometry

Faʻaopopo le malosi i le potu. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e le faʻamalosi ma sili ona talafeagai i se laconic design.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Lilac e alu lelei foi ma le tele o isi lanu ma paolo.

Lanu paʻepaʻe

O lenei eseʻesega faʻaeseesega suia ai totonu ma e talafeagai mo teuteuina faʻamalama i potu uma i totonu o le fale. Mo le fealofani atoatoa, e fautuaina e filifili se sili atu pupuni mea.

Lanu meamata

Lilac e sili ona tuʻufaʻatasia ma masani masani o lanumeamata. Faʻatasi latou fausiaina se malu ma masani totonu.

Lanu efuefu

E ogatusa ma le paolo ma muted pupuni o lilac. O lenei iuni e faʻaaoga e teuteu ai faʻamalama i potu moe poʻo ofisa. Lanu malamalama o le a avea le siosiomaga i le potu sili atu toʻamalie ma le toʻafilemu.

Piniki

Lenei paga fausiaina se le masani ai taʻaloga o lanu. E lagona e pei o se tasi lanu tafe sologa lelei i se isi ma a gradient aʻafiaga foliga mai. Fetaui lelei mo le fausiaina o le manaʻoga faaleoga.

Lanu enaena

Malie ma malolo faʻatasi. I totonu o le potu moe, o le tuʻufaʻatasia o le lilac ma le brown o le a faʻamamafaina ai mea lilo uma o le ea ma fausia ai se atemosifia atemosifia.

Lanu samasama

Ina ia fausia se malu ma malolo totonu, i le tuʻufaʻatasia ma le samasama, e sili atu le faʻaaoga sili atu maaleale malu o lilac.

Filifiliga tuʻufaʻatasia

O pupuni tuʻufaʻatasia agavaʻa ma le mea teuteu teuteu lelei e mafai ona teuteuina ai se potu ma faʻamamafaina lona faiga.

Tulle ma ie pupuni

O le sili ona lelei o se tuʻufaʻatasiga o pale pupula lilac ma paʻepaʻe, kulimi poʻo kulimi tulle. Lenei o le a fausia ai se tamaoaiga ma faʻamalieina atemosifia i totonu o le potu.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma le tuʻufaʻatasia o lilac pupuni ma tulle.

Bicolor

O le tuʻufaʻatasia o lanu mauoa e mafai ona aumaia ai se siʻosiʻomaga fiafia, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le le magagana ma malu o paolo, e mafai ona e tuʻuina atu i se potu se amio e sili atu ona faʻatapulaʻaina.

Lambrequins

O ia teuteuga pupuni e siʻi i luga le faʻalo, faʻateleina le potu ma avea ma teuteuga o totonu atoa. Lambrequins o lenei lanu i le tuʻufaʻatasia ma malamalama tulle o le a fetaui lelei i le sitaili o ona po nei masani, baroque poʻo art deco.

Tuufaatasiga o uumi eseese

Lenei o se le masani ai fofo lagolagoina le totonu manatu. Latou te mafaia ona suia ma fetuʻunaʻi ia faʻafitauli o le potu. O le tuʻufaʻatasia o umi eseese e fesoasoani e faʻaopopo ai uiga i totonu.

Ma pepa puipui

O pupuni Lilac e sili ona faʻamamafaina pupuni puipui i samasama, piniki, lanumoana, mauoa pe lautele lalolagi. O puipui i le tasi leo ma pupuni o le a foliga manaia foi.

Sauniaina

Ina ia fai totonu totonu o sina suamalie ma sili ona maaleale, mea papaʻe e pei o se sofa, nofoa faʻataʻavale poʻo pou pou, e faʻaaoga e tuʻufaʻatasia ma le lilac. A filifilia se sauā, loloto paolo o lenei lanu, oe tatau ona uai atu i le faʻaopopoina o efuefu i le teuteuga.

Ituaiga ie (ie moega, aluga)

Le fetaui lelei o pupuni o le malamalama lilac lanu ma aluga poʻo spreads. Mo ie, e fautuaina e filifili ni ie masani e pei o le cotton poʻo le ie.

Filifiliga mo teuteuina pupuni

Eseese mea e faʻaaoga e fesoasoani e teuteu ai pupuni, faʻapea foʻi ma le fetuʻunaʻi o latou tulaga.

Umia

Fuafua le maeʻa foliga o pupuni. Faatasi ai ma lo latou i ai, o le a sili atu ona faigofie e faʻatonutonu le malamalamaina o le potu, ma e leai se manaʻoga e tatala pe minoi pupuni i taimi uma.

Togafiti

E le masalomia o le a avea ma se tasi o mea taua taua i le ie puipui tuʻufaʻatasiga. O ni mea sili ona matagofie ma e mafai ona faia mai eseʻese ma e oʻo lava i mea e maua.

Pikiapu

O se mea aoga faʻaaoga e iai le aoga ma teuteuga galuega. Latou maua ai se avanoa e faʻalatalata ai i le mamanu ma sogasoga ma tofo.

Pulumu ma taniko

Latou e matua eseʻese ma matagofie, teuteuina i pendants, bugles poʻo lopa. O nei aulelei knick-knacks o le a fesoasoani e fausia ai se faʻapitoa pupuni ensemble i lou fale.

Faletusi o ata

Lilac pupuni o le a avatua i totonu totonu sitaili ma le alofa tunoa, o le faʻaaogaina o lenei lanu i le mamanu o le faʻamalama avanoa o le a teuina lelei ma le le faʻamalosia ia ona fou ma tulaga ese foliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Earn Money from TikTok - Make Money on TikTok with @TimeBucks Part-2 (Okitopa 2024).