13 puipui teuteu manatu mo se 'aiga' ai

Pin
Send
Share
Send

Vali poʻo vali teuteu

O se tasi o auala sili ona faigofie e fausia ai se faʻaleoga i totonu o le potu 'ai o le valiina lea o se tasi o puipui i se lanu faʻaeseese. O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou o loʻo amata faʻaleleia ma faʻapipiʻi luga laualuga mo atavali. O paʻu faʻasusu e lava latou ia latou, o lea e masani ai ona le manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo, ae o se laupapa poʻo se puipui puipui e fesoasoani e faʻamaeʻa ai le tuʻufaʻatasiga.

Mo le umukuka, e tatau ona filifilia se vali tumau o le a tatalia le mamafa masini. O ia fatuga e sili atu le taugata nai lo mea masani, ae latou te le fefefe i vailaʻau ma e le mafua ai faigata i le tausiga.

O le isi vaifofo lelei o le teuteuina o le paluga e faʻataʻitaʻi i le ie, pepa, maʻa poʻo le sima. Foliga talafeagai uma i totonu o se umukuka masani ma i le atunuʻu faiga, Procece, loft ma minimalism. O le mea e anagata, susu susu, manava ma faigofie ona apalai.

Faʻasologa ufiufi

O vali uli, na latou tusia ai ma penisina, na sau i totonu o fale mai aoga ma fale aʻoga. E aoga ma sili ona lelei, avea lelei mo faʻamalamalamaina le 'aiga' aʻai.

I luga o le puipui, e mafai ona e tusia ai ni tusi, fuaitau e te fiafia iai, menus ma tusia ai ni mamanu. Lanu pogisa faʻaopopo le loloto i le potu, foliga faʻavae ma toa.

E faigofie ona faia e ou lava lima le ufiufi o le laupapa. Ina ia faia lenei, faʻatau le uliuli acrylic vali ma palu ma mago sima, putty po o tile grout. Mo le 100 g o le tuufaatasiga, 1 sipuni ti o le pauta e faʻaaogaina. E fautuaina e faataʻitaʻi i luga o se tamaʻi vaega aʻo leʻi valivali.

Pepa puipui

O leisi auala masani e teuteuina ai le umukuka pa i luga aʻe o le laulau o le faʻamamafaina lea i le faʻaigoa o pepa puipui e mafai ona fufuluina. Latou sone atoatoa le potu ma avatu le siosiomaga o le nonofo i le fale. O le vaega o totoe o luga e masani ona valiina pe faʻapipiʻi foʻi ma le monochromatic soa pepa faʻapipiʻi.

Mo se tamai umukuka, o le sili lea. Mo le fausiaina o se nofoaga e foliga sili atu le taugata nai lo le mea moni, e aoga le faʻatauina o le tasi lola o taugata tisaini pepa puipui ma teuteuina lau 'aʻai faʻatasi ai.

O le pepa puipui e talafeagai mo le teuteuina o puipui i pa puipui poʻo ni pule. Ae afai o le pito i luga e lapoʻa ma lamolemole, e mafai ona faʻaopopoina i mamanu, faʻavasegaina o le pepa puipui: o lenei metotia e sili ona talafeagai mo le masani faiga. I se tulaga sili ona faʻaonapo nei, e sili atu le faʻaoga o tapoleni ma se susulu malamalama o le a foliga aoga mai i se papaʻe papaʻe.

Fale piliki

O lenei mamanu foliga sili atu i se loft poʻo se scandi sitaili. Uma moni masonry, fufuluina o sima, ma lona maualuga-faʻataʻitaʻiga foliga i clinker tile e talafeagai. O le piliki e mafai ona masani, matua pe valivali i soʻo se paolo - e faʻamoemoe i le lautele aitia o totonu.

I le ata o loʻo i ai se lautele lautele-style umukuka ma uʻamea elemeni, o se natura laulau laupapa ma brickwork.

O le pa piliki i luga aʻe o le 'aiga' ai o se ese teuteuga pe a fai o ia o se mauoa foliga. Ma o le laualuga o le laualuga, ufiufi i le paʻepaʻe paʻe faigofie, manaʻomia se faʻaopoopoga - se lamepa, se uati poʻo se pepa lautele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se pa piliki, na faia e le lima ma le fesoasoani o le sima ma valiina i se paolo o 'amu.

Wood poʻo lona faʻataʻitaʻiga

O ie laupapa e faʻaopoopo ai le mafanafana i le fale i totonu, faʻavaivaia le malulu o le moli tini, ma tosina mai ai le mafaufau. O fale faʻafofoa fale teu lelei foliga matagofie, eseʻesega ma le le faaituʻau talaaga. O se filifiliga faigofie ma sili atu tau faʻasoasoa o le patipati, lea o le a faʻaopopo ai le toomaga i le Provence-style umukuka.

O le faʻataʻitaʻi i laupapa, teuteuina laupapa poʻo le laupapa laminate, lea e masani ona faʻaauau i luga o le puipui, alu aʻe mai le foloa, e talafeagai. E i ai foi wallpaper ma se mamanu laʻau, ae tatau ona malamalama o lenei faʻailoga e le suia ai le mafanafana ma le tamaliʻi o mea masani.

Wallpaper poʻo le fresco

O se tali sili ona lelei mo tamaʻi umukuka o le faʻaaogaina o ie ie e faʻalauteleina ai le avanoa. Afai o le pupula vaʻaia i luga o se gaogao pa, le potu foliga mai laʻititi, ae a faʻaseʻe "loloto" o le ata, o le faʻafeagai aafiaga tupu.

I le ata o loʻo i ai se puipui latalata i le laulau 'ai, teuteuina i pepa puipui ma se sami. Faʻafetai i le tioata faʻapipiʻi, o le vaega foliga mai loloto ma o lea faʻataʻitaʻi se faʻamalama.

Ina ia mafai e le ufiufi ona foliga manaia, o elemeni o loʻo i ai e tatau ona soʻosoʻatasi ma auiliiliga o le umukuka seti - ie, o se tali faʻataʻitaʻi poʻo ni foliga. O le tapoleni foliga mai e sili atu le taugata pe a fai e i ai sona tamaʻi ituaiga.

Moli moli

Moli mafai ona faigofie ona liua i se teuteuga metotia pe a fai e le masani ai le faʻamalamalamaina o sulu uila, palealiʻi poʻo le amataga puipui sconces.

Afai o le umukuka ua mamanuina i se faʻaonapo nei ituaiga sitaili, o le eria i luga atu o le 'aiga' aʻai e tatau ona faʻamalamalamaina i mamanu, faʻapipiʻi lamepa matagofie i totonu o faʻavaa.

Ata, ata poʻo se pepa lautele

O se puipui i tafatafa o le laulau i le umukuka e faigofie ona teuteuina e aunoa ma le tele o tupe totogi pe a e tautauina se pepa lautele pe lolomi lau ata e te fiafia i ai. E taua le amanaʻia o vaega: o le tele o avanoa avanoa, o le tele o le teuteuga tatau ona. O se eseʻesega foliga foliga lelei i luga o le malamalama talaʻaga, ma uliuli ma paʻepaʻe i luga o se susulu pe tumu.

Afai e te manaʻo i le 'aiga' ai e foliga sili atu mautu, teuteuina ia ma se ata moni i se ata vaneina. O toe gaosia ma ata mai faleoloa faʻamanatuina e taugofie ai totonu o le fale, o lea matou te fautuaina ai le filifilia o ni ata e le taugata e tagata atisi fou mo teuteuga.

O se auala sili atu ona taugofie o le fausiaina o le abstraction oe lava i le faʻaaogaina o lanu o le siosiomaga. E tele vasega vasega i luga o le upega tafailagi e faamatala auiliili le metotia o le fausiaina o atavali mai mea eseese.

Faʻata

Teuteuina o le puipui i autafa o le 'aiga' ai ma se faʻata o se le taua ma aoga i le fofo. O le tapoleni vave faʻateleina le avanoa, o lea o lenei o se sili lelei filifiliga mo se tamai umukuka. Mafaufauga faʻaopoopo airness i le ea, faʻafitauli geometry ma e oo lava faʻateleina manao.

O se faʻata i totonu o se faʻatusa tinoitino poʻo ni nai mea laiti i se uʻamea faʻavae o le a faʻaopopoina ai le matagofie ma se mamalu i le umukuka. O leisi manino faʻaopopoina o se faʻata o le na faʻateleina le aofaʻi o moli ma o lea fesoasoani fesoasoani pe a leai se moli.

Fata po o fata

Laʻititi umukuka e masani ona le lava le avanoa e teu ai, o lea o le puipui i luga atu o le laulau 'ai e mafai ona faʻaaogaina mo ergonomics. E fetaui lelei le tuʻuina o aitema e masani ona manaʻomia ile fata: se pesini suka, se apa kofe, se mea e faʻasusu i se masima ma se mea e faʻalu ai le pepa.

Faʻafetai e tatala fata, o totonu o le umukuka e sili atu le mafanafana ma latalata i le "potu" mamanu.

E fautuaina le teuteuina o fata i fugalaʻau i totonu o le fale, tusi poʻo ata o le aiga - i se tulaga aoao, o mea uma e pei o le teuteuga o le potu malolo. Pe e mafai ona e faia le faʻafeagai ma faʻatumu fata i ato, fagu ma ipu matagofie, lagolagoina le autu umukuka.

O loʻo faʻaalia i le ata le tuʻufaʻatasia o fata tatala ma se faʻata faʻaata, o loʻo tuʻufaʻatasia lelei ma le 'aiga' ai.

Niche

O se mea na fai faʻafuaseʻi, i totonu o le laulau 'ai e tuʻuina, fesoasoani e faʻamalamalamaina ma tumaʻoti le siosiomaga o le umukuka. O le fausaga mafai ona faia i le laupapa laupapa ma teuteuina i tile clinker, pe faʻaaogaina ni papau papau.

O le filifiliga lona lua e sili atu ona aoga, talu ai na te faia le matafaioi o se faʻaopopo teuina polokalama mo ipu poʻo avanoa. Ae o sea tali e talafeagai naʻo totonu o umukuka lautele ma le lautele o le 9 sikuea mita ma luga atu.

Televise

E sili atu le malie i le kuka pe a fai e te tautau le TV i tafatafa o le laulau umukuka. E manaʻomia le faʻapipiʻiina o mea faigaluega i luga o le swivel bracket, ona matamata ai lea o le a faigofie mo aiga uma.

Mai le vaaiga o tulafono mo le saogalemu, o le puipui i totonu o le 'aiga' aʻai o le sili lea ona lelei filifiliga, talu ai o loʻo tu mamao mai le tapu ma le kesi ogaumu.

Papatusi

O se togafiti faʻamalieina lea ua toe mauaina le lauiloa. Ina ia foliga lelei le teuteuina o elemeni teuteuina, matou te fautuaina oe e filifili peleti i le tutusa sitaili, ae i eseesega tele.

I le ata o loʻo i ai se laulau 'ai, i luga atu o loʻo iai le tuʻufaʻatasia o ipu ma faʻata faʻata i ona itu.

O se lelei le valiina o papatusi oe lava i acrylics. E leai lava se faigata pe a e mafaufau muamua i le mataupu: e sili atu le amata i mea teuteu ma togitogi. Ina ia susulu atu foafoaga ma puipuia i latou mai le aafiaga o le faʻamamaina susu, oe tatau ona varnish latou.

Faletusi o ata

Teuteuina o se puipui i totonu o le umukuka o se gaioiga gaioiga e mafai ona fesoasoani faʻapitoa i se potu pe foia ai faʻafitauli aoga. O le 'ai lelei teuteuina' ai faia i aso uma le 'aʻai le sili ona fiafia taimi mo tagata uma o le aiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Supervised vs Unsupervised vs Reinforcement Learning. Data Science Certification Training. Edureka (Iuli 2024).