Motugaafa mo teuteuina o le umukuka-potu malolo totonu i se fale tumaoti

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga

O le poloketi o fale tuʻufaʻatasia e faʻalagolago i ona foliga ma lona lautele, faʻapea foi ma le nofoaga o faʻamalama ma fesoʻotaʻiga. A o fausiaina se fale tumaoti, o le faʻatulagaina o mea autu ua fuafuaina i le amataga laʻasaga ma ua faʻatonutonuina e manaʻoga o le tagata faʻatau, ma i totonu o se maeʻa fale e manaʻomia e fetuunai i tulaga o loʻo i ai.

E faigofie ona tuʻu uma vaega e tolu i le umukuka potu malolo tele (25-30 m):

  • E i ai le avanoa mo se umukuka iunite, lea e mafai ona faʻatulagaina i le foliga o le mataitusi "U", i se tulimanu poʻo laina tuʻufaʻatasi.
  • E lava le avanoa mo se vaega 'aiga: o se laulau, nofoa poʻo se nofoaga e nonofo ai.
  • O loʻo iai pea avanoa avanoa mo se tafaoga: se sofa, TV poʻo se magalafu.

I le ata o loʻo i ai le umukuka potu malolo i se fale ma se tamai umukuka ma se pa. Uamea elemeni, paʻu ufiufi ma luga sima luga faia austere totonu ma e saua foi. O le laupapa maeʻa faʻamaluluina le lagona ma le mafanafana o mea masani.

E le gata i lea, o le faʻatulagaina o le potu malolo umukuka i totonu o se fale tumaʻoti e aʻafia i ona tulaga. O se potu o le sikuea sikuea foliga foliga lautele atu, ae e sili atu ona faigata ona sone ai: o nofoaga taʻitasi e pei o se motu eseʻese, lea e le masani ona lelei.

O le potu tafafā e masani ona vaevaeina i sikuea tutusa e lua, lea e tofu le sone ma lona tulaga: o le umukuka e tuʻufaʻatasia ma le potu 'ai, e sili ona lelei, ma o le potu malolo o loʻo i le vaega lona lua o le potu.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma se laina umukuka, lea o loʻo tu i se fale tumaoti i lalo o le faasitepu i le fogafale lona lua.

E oʻo lava i se vaega talafeagai, e matua talafeagai lelei le tuʻuina o vaega uma e tolu - faʻatulaga se avanoa mo le kukaina, faʻatulaga se tamaʻi potu 'ai ma tuʻu le sofa mo le malologa. Ae i le potu malolo umukuka oe tatau ona filifilia na o le sili ona tatau ai, laconic meaafale.

O isi taimi o faʻafiafiaga ma 'aʻai nofoaga e tatau ona tuʻufaʻatasia. O le tuʻufaʻatasia e maua i le fesoasoani a le sofa e alu agaʻi i le laulau. O le isi filifiliga lelei o le pa counter e faʻaaogaina o se laulau 'ai ma kukaina luga, ma o se tamai sofa e tuu eseese.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-potu malolo ma se sofa tuu latalata i le laulau.

Vaega o le sone

E tele auala e vaevaeina ai le umukuka potu malolo i sone. O se tasi e sili ona lauiloa o le faʻaaogaina o se sofa seti ma lona tua i le vaega kuka ma le laulau. Afai e tele le avanoa i totonu o se fale tumaoti, o se motu tuʻuina e avea o se vavaeʻese ma se faʻaopopo luga galuea - o se vateatea lautele kapeneta. E mafai foi ona avea o se 'aiga' ai, latalata ia tatau ona lava le avanoa mo gaioiga.

O leisi metotia faʻafanua o le pa fata. E foliga manaia mai totonu o le tamaʻi potu fai-umukuka o le fale o le atunuʻu, ae tasi le latou drawback: o le maualuga o le laulau ma nofoa faʻamau e le maua ai le toʻafilemu mo tagata matutua ma aiga laʻititi.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se laulau e galue ai atumotu e avea o se laulau, fale e teu ai mea, ma se nofoaga e teu ai ipu.

O se potu i totonu o se fale tumaoti mafai ona zoned ma faʻaopoopoga faʻaopoopoga: faitotoʻa, podium poʻo vaeluaina. O filifiliga muamua e lua e le gaoia le avanoa, ae o le fausiaina o "puipui" e mafai ona le maua ai le potu umukuka-potu malolo ma malamalama masani, o lea e talafeagai ai naʻo totonu o le potu e lua pe tolu faʻamalama tetele pe i ai se auala e alu ai i fafo.

O se potu faʻaaoga i le umukuka i totonu o se fale tumaoti e mafai ona faigofie ona faʻailoaina i lanu poʻo ituaiga eseese o teuteuga o le pa: eseese vali poʻo le pepa puipui, piliki, vali teuteu, laupapa laupapa. O le foloa e faʻapipiʻi foʻi i auala eseese: o laʻasaga e tuʻuina i totonu o le umukuka, ma laminate poʻo le poletito i le potu malolo. O lenei filifiliga e faʻatonutonu e le gata i mea matagofie, ae faʻapea foi i le aoga.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se umukuka-potu malolo?

O le tuʻufaʻatasia o se umukuka ma se potu malolo i se fale tumaoti e aofia ai ni faʻafitauli - manogi ma pisapisao mai mea faigaluega a le fale. Ina ia faʻaititia le faʻatosinaina o itu le lelei, oe tatau ona faʻaauupegaina le potu i se faʻamalosi faʻamalosi tino vaʻavaʻaia ma se faʻavaʻa faʻaalu.

Mai le manatu o ergonomics, o le sili ona manuia faʻatulagaina o le "galue tafatolu" (magoto, ogaumu, pusaaisa) ua manatu o se U-foliga umukuka. I le taimi o kuka, e mafai ona e tu i le tasi nofoaga, liliu na o le tino, lea e sefe tele taimi ma taumafaiga. O le tulimanu umukuka e manatu e le talafeagai, ae sili ona aoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu tele i le umukuka-potu malolo i totonu o le atunuʻu e iai le counter bar, o le sofa o le tulimanu ma le 'aiga e tu fua.

O le matagofie o le taumafanafana nofo i totonu o lona latalata i le natura, o lona uiga o le a le ova e faʻamamafaina lenei vaega i le faʻatulagaina o le potu malolo umukuka. Afai o le potu ei ai se auala i fafo i le veranda, e aoga le faʻaauupegaina o le tatalaina ma se tioata tioata faitotoʻa. O le umukuka seti i totonu o le potu savali-i totonu o le potu e tatau ona fuafuaina ina ia aua le faʻalavelaveina gaioiga saoloto ma faitotoʻa tatala.

O le countertop ma sink, tu latalata i le faʻamalama, foliga sili atu: a o kuka ma fufulu ipu, e manaia le faamemelo i le laufanua laufanua. I totonu o se fale mautotogi, o lenei manatu e sili atu ona faigata ona faʻatinoina nai lo i se fale tumaoti.

I le ata o loʻo i ai se umukuka, o se potu malolo ma se potu 'ai tele ma le ulufafo i le veranda, lea o le tulimanu seti o loʻo i ai ma se tapu i le faʻamalama.

Afai o le potu malolo umukuka o loʻo i totonu o le potu pito i luga, e fautuaina e suia le puipui kapoti ma tatala fata. Mo se faʻaseʻe faʻaseʻe, o se moli lanu e sili ona fetaui lelei: paʻepaʻe pe lanu efuefu.

Filifiliga moli

Aua le manatu faʻatatau i le matafaioi o moli i totonu o se fale tumaoti. Faatasi ai ma le fesoasoani a le malamalama, oe mafai vaʻaia faʻalauteleina le eria o se tamai umukuka-potu malolo, ma, i se isi itu, faʻatumu se potu lautele ma le mafanafana. O le malamalama lautele e maua i le moli uila poʻo le pendant moli. Lotoifale moli i le tulaga o LED fasi pepa ua filifilia mo le umukuka eria.

Taitasi sone tatau ona i ai a latou lava malamalama faʻavae ma se faigofie nofoaga o ki. O moli e tautau i luga o le laulau 'ai, o moli fola e tu latalata i le sofa. Wall sconces e masani ona faʻaaogaina i totonu o potu masani.

Moli moli i le tulaga o nofoaga mafai faʻamamafaina nisi o teuteuga elemeni: mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata e teuteuina se potu malolo. Faʻapea foi, tamaʻi nofoaga e faʻaaogaina pe a fai e te manaʻo e faʻamalamalama malamalama se potu i le afiafi po o le po.

I le ata o loʻo iai le potu malolo umukuka i se fale tumaoti. O se filifili moli e tu tonu i luga aʻe o le motu. I nofoaga faʻafiafia, o se tasi o mea e maua ai moli o se moli lamepa ma se paolo.

Manatu i totonu e mamanuina

O le mamanu o le potu malolo umukuka faʻalagolago i le tele o itu: o le tofo o ona tagata, o le faʻafoliga o le fale, faʻapea foʻi ma nofoaga lata ane.

E talafeagai pe afai o totonu o le fale, feagai ma maʻa, o le a lagolagoina i sitaili latalata i le masani: art deco, neoclassic, empire. Meaafale taugata, taugata ie, faʻaputuga, faʻapea foi ma se afinofoafi e laina i maʻa poʻo teuteuina i mamanu e ofi lelei i sea ituaiga siʻosiʻomaga.

I totonu o se fale laupapa, o le umukuka foliga tino, tuʻufaʻatasia ma le potu malolo, ma elemene o Provence, atunuʻu pe lagolagoina i le sitaili o se tamaloa esetete. O mea masani, meaafale tuai ma teuteuga e faʻaaoga mo teuteuga. O laupapa laupapa, pupuni laupapa ma laupapa tuai e foliga lalelei.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanu o le umukuka o le potu malolo i se fale tumaoti, fuafuaina i se sitaili masani.

Afai o le fale o loʻo tu i luga o le sami, o le sili talafeagai Metitirani sitaili, lea e fetaui lelei i totonu o laufanua laufanua. Ae tusa lava pe o se fale tumaoti o loʻo tu i le ogatotonu laina, faatasi ai ma le fesoasoani o se susulu ma fou siosiomaga, oe mafai ona liua i se moni nofoaga.

Tagata mulimuli i le faiga faʻaonapo nei filifili le Scandinavian taʻitaʻiga, minimalism, faasao-faiga, ma faʻapea foi ma le lotoa. O ia mamanu totonu e foliga lautele, malamalama ma laconic.

Faletusi o ata

Pe a tuʻufaʻatasia se umukuka ma se potu malolo pe mamanuina i le tulaga o le fausiaina o se fale tumaʻoti, e aoga le fuaina uma mea lelei ma leaga muamua. O le mea lelei e manino: o se potu vateatea e ofi ai le fafine ua oti lana tane sili atu malo ma tagata o le aiga, ma o le a faʻatagaina foʻi oe e faʻavasega mea tetele meaafale. I se faʻaopopoga, i le potu malolo umukuka, o le talimalo mafai ona vaʻaia tamaiti e aunoa ma le faʻalavelave mai le kuka. Ma o mea le lelei e mafai ona aveʻesea faigofie faʻaaogaina faʻapitoa masini.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Long Sleeve Wrap Crop Top Hoodie. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).