Lanu mumu i totonu +85 ata faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

Tusa lava poʻo le a le talitonuga i le mafaufau aafiaga o lanu eseese i luga o se tagata ma tausisi i le filosofia o Feng Shui, e faigata ona le malilie o pupuni o mumu o se tasi o sili ona malosi. Latou setiina le lagona ma tosina mai le mata. O le lanu mumu malosi i totonu e faʻalagolago tele i le ituaiga filifilia ma le faʻaumaina o mea. E faʻatosinaina e isi lanu faʻapea foi: o le fetaui lelei lanu tuʻufaʻatasia o le a fesoasoani ia te oe e maua le sili talafeagai fetaui mo eseese ituaiga o potu mai le potu malolo i le potumoe.

Malumalu

O le lanu mumu e matua eseʻese:

  • mutia natura paolo o laʻau paʻu;
  • susulu masani - poppy, berry;
  • loloto totona - ruby, uaina;
  • puʻeina, teisi futuristic, faatosinaina ma faatumauina le mafaufau.

Ae a o mamanuina, oe le mafai vavaeʻeseina le lanu mai le uiga o na mea o le a faʻaaogaina. E i ai sitaili e manaʻomia ai iila pupula (palasitika, paʻu, enamel, lacquer) e faʻalauteleina ai le susulu.

Sili atu natura paolo i le tuʻufaʻatasia ma le natura laʻau, toʻafilemu talaʻaga pito i tua (mo se faʻataʻitaʻiga, kulimi) - o se ogatasi totonu e aunoa ma obtrusiveness, ae manatuaina, aoga. Terracotta, piliki leo o le a fealofani i sitaili eseese, e masani ona masani ai, ma le sao uo latou talafeagai i vaega uma o le fale.

Paʻu lauolaola (tele berry, amu) e lelei atoatoa mo mea faʻaaoga. E oʻo lava i le teuteuga o le a le mafai ai e totonu ona felanulanuaʻi ma vevesi, pe afai e te pipii i le feololo ma fatuina se lelei, malu tua.

O aso nei i totonu e le fefefe i lanu susulu ma lanu mumu e tuʻufaʻatasia e le gata i lanu le mautonu. O paʻu loloto na faʻaaogaina mo mea autu (pa) e mafai ona faʻaopoopoina ai le tele o tala, e faʻatatau i le itu i sasaʻe, o tala faʻasolopito.

Talafeagai O le aofaʻi o auro, tioata o le a faʻalauteleina ai le aotelega o aʻafiaga o le faʻaaliga o lanu mumu.

Foliga foliga

E aoga le mafaufau muamua i le tele o mumu o le a taliaina i totonu taʻitasi faapitoa totonu:

  • Afai o le vaega atoa o le fale mautotogi e laititi, ona faʻaaogaina lea o le avanoa-faʻaitiitia le lanu mumu i auiliiliga. O aitema tetele pei o se ofu tuʻu, sone vaivai, pito i lalo e teuteuina i le le mautonu, o le tele lava o moli lanu. O le aofaʻi o vaega o mumu e le tatau ona sili atu i le 30%.
  • A leai se lagona o le mautinoa o le lanu mumu o loʻo tumau e talafeagai mo le teuteuina o se potu i le fale, ma mo se taimi umi, ona faʻaaogaina lea naʻo le taimi e faʻaalu ai sina taimi - o se faletaele, o se auala tele.
  • O se lanu mumu malosi e tatau ona tufatufa tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, tagitagi i faʻataʻitaʻiga, teuteuga, o lea e tatau ai ona e faʻaaluina le taimi e filifili ai ie, mea e teu ai meaafale, pepa puipui, mea mamanu.
  • A fai o le potu e masani ona faʻasolosolo ona pupula, latou te mumusu e teuteuina lapisi luga i se tamaoaiga lanu fuafuaga.

Afai e leai se taʻitaʻiga a le mumu i le mamanu, ona fesoasoani lea o le laulau ia oe e filifili na filifiliga e le afaina tele ai le paketi pe a sui.

PotuMeaafale, meaafaleTeuteuga ma ie
Potu maloloE mafai ona toe faʻafouina meaafale mo meaafale, faʻamafanafana, pupuniPupuni, vase, aluga teuteu, lamepa
PotumoeOttomans, tulaga faʻavaePupuni, atavali, moli moli, ie moega
UmukukaApron, tamaʻi mea faigaluega a le fale, meafale 'aiO solo, ie pupuni, tioata lanu, mea e tuʻuina atu
FaletaeleE tatau ona faia loa le faʻaiugaSolo, kapeta, faʻaopoopoga, ie puipui o le faletaele

Potu malolo - taugata mo taimi uma

Mo le autu, potu faʻapitoa i totonu o le fale, o se lototele mautinoa e sili ona faʻatagaina pe, i se isi itu, o se faʻamaonia, faʻaleleiina sili lelei, lea e faigofie ona maua e ala i le faʻaofiina mumu i totonu o le potu malolo. O meaafale o le a tosina mai ai mafaufau, ma mumu pa puipui o se ogaoga tagi mo totonu chic.

O a tisaini metotia na manaʻomia tele talu ai nei:

  • Faiga faʻaonapo nei ma le uliuli ma papaʻe faʻavae - malu lanu mo le tele o meaafale - le sofa.
  • Sui le muamua tuʻufaʻatasiga o le uliuli ma efuefu o se manaia isi, ma le faʻaopopoina o laʻei uʻamea elemeni.
  • O se fofo matagofie o le tuʻufaʻatasia o mumu mumu ma papaʻe, beige. Faʻaopopo se pa o le retro pe a lagolagoina e auiliiliga.
  • Filemu ae le mafaagaloina tala masani - lua-leo puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, kiona-paʻepaʻe ma le uaina.
  • O le faʻapitoa (poʻo le mea moni) o le afi afi faʻamumu o le a faʻaosofia afiafi o aiga.
  • O le fafie e mafai ona i ai se lanu mumu, faʻaopopo tulaga i totonu - sieri, alder mai sili atu paketi. Faufautua fautua e aua le faʻatapulaʻaina i le sailia o se tasi lelei atoatoa tuʻufaʻatasia i ie ma ie, ae ia faʻaaoga se faigata auala e maua ai le leo i le potu.

O le umukuka e fai fuafua ma fetuutuunaʻi

A teuteuina se umukuka, mumu mumu o se tasi o sili lauiloa tali. Ae e aoga le saunia mo se faʻatosinaga tau le mafaufau: e faʻateleina ai le manaʻoga i se tuʻusaʻoga tuʻusaʻo i le manaʻo e fausia ni galuega taulima.

Tele taimi, o uʻamea tetele-uʻamea mea e faʻaaoga i totonu o le aiga e uunai i le filifiliga e teuteu le umukuka "mumu + efuefu". Tele taimi, headset e faia i aso nei minimalism ma le aofaʻi faʻapitoa o loʻo iai nei fale gaosi oloa. E faʻafaigofieina lea e mea:

  • pupula foliga;
  • lanu palasitika;
  • taimane pepelo;
  • uamea elemeni.

O le isi filifiliga sili ona taatele o le mumu headset ma le faʻaopoopoga o papaʻe. Fetaui lelei mo i latou e talisapaia le aulelei foliga o foliga vaaia, puʻupuʻu, maopoopo. Faatasi ai ma le mumu, e faigofie ona fausia malu i le umukuka-'aiga potu, faʻaaogaina o se faʻaopoopoga, ae le o se masani masani.

Tagata gaosi o mea faigaluega umukuka a le aiga o loʻo ofaina i taimi uma ni aitema fou i totonu o le lototiga, mama o latou lanu. O lenei aga ua faʻalauteleina malosi i le lanu mumu - o se aulelei, nai lo isi filifiliga i le soesā. Ma o sea lototele e talafeagai i uma tetele ma laiti umukuka. O le pusaaisa mumu e avea ma mea manaia ma tagata i totonu o potu potu, faʻalauiloaina le ana i le itu manumalo.

Potu moe - toʻafilemu ma mafanafana

E le fautuaina e le au psychologists le faʻaaogaina o lenei lanu e avea ma lanu malosi mo nofoaga e faʻafiafia ai. Ae e le tatau ona matua le amanaʻiaina - faʻafefea e se faʻaopopo lanu ona mafai ona faʻaleleia atili ai lagona, faʻaopopo vavalalata, vavalalata.

Faʻaleleiina o mumu o le a faʻatagaina ai oe e fausiaina se potumoe i le tele o sitaili - mai fetuʻutuʻunaʻi Iapani i aga masani i le taulaga poʻo le matagofie. O se puipui faʻaigoa o se teuteuga metotia talafeagai mo se potumoe ono mafai ona valivali pe a fai o loʻo tu i tua o le ulu o le moega.

I le faʻaopopoga i le teuga vaega o le potumoe tisaini, faʻapitoa lagona e taua. O le potu malolo e le tatau ona i ai tele gloss faʻasolosolo. O le lautele agavaʻa foliga, dullness o le maeʻa mea o le a faia le potumoe moni mafanafana:

  • ufiufi ulu, tamaʻi meaafale (ottoman, nofoa-nofoa);
  • ie silika moega silika;
  • fulufulu, "fluffy" auiliiliga.

I totonu o soʻo se potu, o le faʻamautinoaina o le tulafono e le gata o le aofaʻi o mumu, ae o lanu e faʻaopoopoina i ai.

Fou o le mumu ma papaʻe totonu

Lenei o se sili iloagofie tuufaatasiga, manaia, ola-faamautinoaina ma faapitoa i ituaiga taitasi:

  • sela - atunuʻu, Igilisi;
  • mea teu mea teuteu - paʻu;
  • laina laina - Iapani;
  • abstraction - faʻaonapo nei.

E aulelei foliga i se ata faʻataʻitaʻi. Ae afai e te le o faʻamalieina i soʻo se fugalaʻau ma laʻau laʻau, teuteuga, ma e te manaʻo e vaʻai i mea lata ane i lanu manino, ona latou filifili muamua lea o meaafale o le a mumu. I luga o le kiona-paʻepaʻe talaʻaga, laʻititi teuteuina gizmos mafai ona leiloa, ae o se faʻamafanafanaga, se sofa mafai ona avea ma totonugalemu fuainumera.

Talafeagai Faatasi ai ma le tutusa aofaʻi mumu ma paʻepaʻe i le tasi totonu, o le muamua o le a puleaina, vaʻaia aveina sili avanoa.

Afai, i totonu o sea lua-leo totonu, o puipui e tuʻua i tua mumu, o lenei o le a manaʻomia paʻepaʻe:

  • manaia meaafale mamanu;
  • cornices, plinths o le sao saʻo;
  • faʻateleina le manaʻoga mo le matagofie o le faitotoʻa lau;
  • Lelei foliga o pa puipui luga - fala faʻata ma uliuli ma paʻe ata puʻeina.

O sea fofo o le a mautinoa le manatuaina, talafeagai mo le potu malolo, 'aiga' aʻai. Paʻepaʻe e matua le mafai ona faʻaititia le malosi o le mumu, ae o loʻo i ai le sili lelei sui tauva mo lona sui - beige.

Mumu ma beige: fealofani itu

Beige shade e maua ai le malulu i totonu, mafanafana, toʻafilemu, ma o le mea lea o loʻo manaʻomia pea, e ui e leʻo se mea e fiafia iai. O se agavaʻa agavaʻa e mauaina faʻafetai i le tele o lanu lanu faʻavasegaina:

  • oneone, straw ma lona lanu samasama samasama;
  • mama kofe; oneone efuefu, latalata i khaki;
  • faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o le efuefu, lea e avea tutoatasi le lanu muamua e pei ona mafaia.

Mumu i totonu o totonu o sea potu o se moli o le lanu ma sina tonic aafiaga. Ma afai o pupuni e faigofie lava e filifili ai, faʻavae i luga o le tagata lava ia manaʻomia, ona latou sili atu ona faʻaeteete i le aofaʻi, ina ia le potu liliu mai "beige ma manaia mumu faʻamatalaga" i se mea susulu.

O a metotia e faʻaaogaina e faʻaali ai le duo i le malamalama sili:

  • O ni ata i totonu e faʻaalia ma le mautinoa le tuʻufaʻatasia o lanu e lua o mumu i le taimi e tasi, ae eseese le lapopoʻa - uaina ma le mumu.
  • Faʻaopopoina se tasi, i ni aofaʻi laʻititi, i le lanu mumu lanu faʻaalia i totonu: o le sili ona fetaui lelei o le lanumeamata, faʻapea foi ma le susulu samasama, lanumoana sesega.
  • Lanu paʻepaʻe o le a toʻesea le potu o static, faʻateleina le atoa susulu.
  • Uliuli monochrome poʻo le enaena enaena i laʻititi leo (ata faʻafanua, laina manifinifi, ata).
  • Fuafua fugalaʻau luga o ie i le agaga o le faʻaa poʻo le faʻaonapo nei geometric, sili atu le malosi - o le mumu-beige tuʻufaʻatasiga mafai ona faʻateʻia malie.

Lanu samasama mumu ma fiafia (moli)

O sea tuʻufaʻatasia faʻatasi ma se nofoaga i matu o se filifiliga lelei, talu ai o faʻatasiga ma le la o le a faʻateʻaina ai le efuefu i le taumafanafana i le sili ona masani ai auala. I luga o le lanu uili, lua lanu e felataʻi, ae ina ia mafai ai ona fausia se tuʻufaʻatasia lelei, mo le mauaina masani, e tatau ona e taumafai:

  • Vanilla samasama ma raspberry o se lototetele tuufaatasiga po nei.
  • Lanumoli o le autu a, ma mumu gaioi pei o leo i le lotoifale.
  • Paʻepaʻe, paolo kulimi - o le a tuʻu i lalo le tonic "tikeri".
  • Auro nai lo le samasama - o se faʻaaloalogia totonu, lea matagofie e faʻapaleniina e achromatic lanu.
  • Faʻaaoga ma le faʻaeteete i tamaiti, e ui lava i le natura lelei ma molimau mautinoa.
  • O le fua lemoni-uliuli o le a faʻatinoina faʻatusatusa i mea mumu tetele.
  • O le taimi nei o le samasama o le sinapi, ia ogatasi ma amu.

Faʻatasiga seasea: mumu ma lanumoana (turquoise)

O le tuʻufaʻatasia o mumu, pei o se mafanafana lanu, ma malu malu lanumoana ma lanumoana e le lauiloa tele ona o le eseʻese o lanu lanu, o le faʻafeagai o le i luga o le lanu uili. Ae afai e te aveina pupuni ma se malulu loloto - raspberry, "cardinal", ma faʻailoa i latou o ni tamaʻi faʻaaliga, ona avea lea o se potu ma lona lanumoana faʻavae o le a feʻila mai ma "fou" lanu.

O se auala fealofani e tuʻufaʻatasia ai nei lanu i le tasi potu o le faʻaaogaina uma lea e pei o lanu e faʻaalia. Latou faʻaalia atoatoa le lagona i le nei sitaili:

  • sami - lanumoana-lanumumu faʻailoaina faʻatasi ma paʻepaʻe;
  • retro - pupula lanumoana ma le mumu ulaula, faʻatasi ma le uliuli ma paʻepaʻe monochrome;
  • atunuu - efuefu lanumoana paolo pupula ma tele fesuiaiga o mumu;
  • loft - o se piliki, o le sili masani pa puipui ma lanumoana ie, pei o se maota, o totonu ata mea e seti ai amio.

O se vavalalata soʻoga faʻamalosia o mea uma e mafai e talafeagai mo se potu o tamaiti, potumoe, umukuka. O le faʻaopopoina o lanumeamata i totonu o le potu e talafeagai lelei, faʻapea foi ma isi malamalama iti laʻititi (samasama, lilac).

O le turquoise feololo, o se pupula malosi, o le a fealofani lelei ma le lanu mumu filemu, latalata i amu, aemaise pe a fai e tau fai faʻaaogaina faʻapitoa, i luga o le faavae o le achromatic base. Nei mafai ona avea ma nofoa, aluga, lavalava. Ae o le mauoa lanumoana (indigo) i lenei tuʻufaʻatasia faia le mamanu tele eclectic, sili talafeagai mo tagata foafoa. Lenei o se tasi o le sili ona feteʻenaʻi tuʻufaʻatasia, ma e oʻo lava i le filifilia lelei o paolo e le o se mautinoa o le totonu o le a fiafia i ai mo se taimi umi.

Mumu ma lanumeamata: o se taʻaloga o faʻatasiga

O le tele o paleti sauniuni ma nei lanu e lua e masani, e fai ma sui o le natura. Mo se toʻafilemu, agamalu tuufaatasi:

  • Mamalu malu, mauoa lanumeamata malamalama, foliga paolo o talavou greenery.
  • Mūmū mūmū, burgundy ma faʻaaliga lanu enaena.
  • Mo se paleta malulu: pogisa, latalata tele i le uliuli (lanu viole, lanumoana), paʻepaʻe papaʻe ma se bluish faavae o le a avea o ni eseesega.
  • Mo se mafanafana paleta: pogisa enaena ma le tele o dilutuina malamalama samasama, vanilla. Peach, moli - o se ofoofogia faʻaopoopoga.

Faʻatasi, "mumu + lanumeamata" faʻatulagaina se uiga mautinoa, manaʻomia tino i teuteuga ma teuteuga: fugalaʻau ma fugalaʻau teuteuina, fua, fugalaʻau o fugalaʻau, o le tautoulu palette. Eseese saturation o lanu, o le faʻaopopoina o fafie, stencil elemeni o le a mafai ai ona faʻaalia le atunuʻu sitaili mo le potumoe, potu 'ai.

Taua Moli tele aafia ai le mumu-lanumeamata tandem, o nisi taimi e le o le sili auala - muai vali, ie faʻataʻitaʻi o le a fesoasoani.

Matua mama, le mutful lanu - mo se talavou siosiomaga, aua o lenei o se a sili atu saturated tuufaatasiga. E 'alofia foʻi le faʻatinoina ole faʻataʻitaʻiga - mo se faʻataʻitaʻiga, photomurals ma popi, tulipe. E mafai e le puʻeina o ata i luga ole laiga ona vave faʻavaivai, ma i totonu o tamaʻi potu e mafai ona foliga faʻanoanoa, e ui lava ile paleta e faʻamaonia ai le ola.

Mumu ma enaena - tamaloloa chic

O le tuʻufaʻatasi mautu tuʻufaʻatasi o mumu ma enaena o loʻo faʻaaogaina pea i le ata o le ofisa ma le faletusi. O lenei maliega matagofie o loʻo i ai i le tele o sitaili faʻasolopito, faʻatasi ma le teuteuina, o le natura laʻau, paʻu.

O nisi tisaini na mafai ona toe mafaufauina i se auala faʻaonapo nei. Ma o le mea muamua e manaʻomia e vaʻaia pe a tuʻu le peti i luga o lenei lua o le pogisa o nofoaga. O isi malamalama malamalama e le faʻalavelave - mai sconces ma matagofie lamphades o loʻo faʻasusulu mai ai le malamalama e faʻamalamalamaina le teuteuina o puipui ma atavali.

O se tasi o ituaiga o enaena o sukalati, lea e mafai ona e maua ai matagofie faʻatasiga. O tagata fiafia i laʻau pouliuli, e faʻamama le foloa ma meaafale e tatau ona vaʻavaʻai totoʻa i piliki-mumu, terracotta ma isi mafanafana mafanafana.

E tele tulafono e aoga mo le sese-leai se mamanu:

  • tasi le paolo mumu;
  • moli samasama, vanilla soa;
  • tele elemene tioata.

Talafeagai Lanu mumu-enaena o se kapeta teuteuga fola o se fofo manumalo-manumalo mo le tele o totonu, matagofie, ae le matagofie.

Mumu ma piniki: o le aia tatau e i ai

E le pei o le brown, o se tuʻufaʻatasiga ma le piniki o se tuʻufaʻatasia le malamalama. Faatasi ai ma le tele o nei lua lava tutoʻatasi fugalaʻau, vave le vaivai e mafai. Latou mafai mafua ai malosiʻaga dissonance, ma e le o se mea e ofo ai o ata o ia totonu e masani ona avea ma anti-faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona faia.

Faʻafefea ona aveʻesea le "puppetry", tele o le tamaititi? O lenei lanu tuʻufaʻatasia i soʻo se mataupu o le a manatu e faʻateleina, ae e mafai lava ona o ese mai faʻamaoniga e uiga i le faʻamaonia moni o tamaʻitaʻi:

  • Lanu mumu ma piniki, faʻatasi ma le auro - o se masani mai sasaʻe totonu.
  • Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, aofia ai mo uʻamea (Moroccan ma isi ethno-sitaili).
  • Faʻaopopoina o le lona tolu soa - lilac, lagi, samasama mo Laʻitiiti faʻaleoga.
  • Laina saʻo, laconicism, se faʻasoa o minimalism, faigofie ituaiga o meaafale.
  • Pogisa piniki (fuchsia, viole) faʻasaga i le talaʻaga o burgundy - muted, pei o pauta itu luga.
  • O se feololo feololo o teuteuga ma se amio e seti ai se lelei uiga, na o ni nai aso anamua e le taitai atu ai i se lagona o le "falemataaga".

Mumu ma efuefu: le isi tulaga

Lenei tuʻufaʻatasiga e aulelei hackneyed. E mautinoa lava, na feiloaʻi uma tagata ma pepa faʻasalalau ma le autu Peretania (pasi, potu o telefoni). Mo le alu ese mai template, mai le paketi i se tulaga fou, oe tatau:

  • Faʻaaoga se faʻavasega malosi: efuefu ma se lanumoana samasama ma le raspberry.
  • Faʻamalieina autu autu mumu - samasama, moli.
  • O le efuefu autu e tatau ona ese - mo se faʻataʻitaʻiga, moli malamalama ma se pogisa (latalata i le kalafi) sofa.
  • Matt, faʻalago mole lanu mumu o le a faʻaopopo faʻafaigofieina i totonu.
  • Eseese ie e pei ole efuefu o maʻa, ituaiga sima ma luga ole laulelei.
  • Laʻau malamalama masani (foloa, meaafale vae), faʻata, siliva uʻamea o le a faʻafouina totonu, ma atili ai ona manaia.

O le tele o le efuefu efuefu faatasi ai ma lanu mumu e mafai ona lofituina, aemaise i totonu o le potu malolo. Ae o le faletaele o le a liua e sili ona matagofie. Faʻasaʻo le tulaga i se avanoa laititi:

  • se aofaʻi talafeagai o paʻepaʻe (paipa masani);
  • siliva iila susulu (pei o se vevela vevela nofoaafi);
  • fola faʻata.

Mumu ma uliuli: pogisa eseesega

Tusa lava pe a lanu efuefu e le masani ai ona faʻafiafiaina totonu i totonu, talafeagai mo le i ai tumau, ona uliuli o le siamupini i le faʻanoanoa. Faapitoa:

  • tamai potu;
  • e le papaʻe le faʻalo;
  • le lava malamalama i moli;
  • leai se manino tulaga tulaga.

Faʻaopopo kiona-paʻepaʻe, o se auala e "faʻavaivaia" totonu, o nisi taimi e le aoga. O le faʻafeagai aafiaga e mafai ona mauaina naʻo le faʻateleina o le eseʻesega, faia o totonu gothic. A faʻapea e le setiina se galuega faʻapena, ona faʻaopopoina lea o isi e faʻamaluluina le faʻavasega tuʻusaʻo: pastel, malamalama efuefu.

Natura lanumeamata, luga metallized, forging, fafie, manaia ma talafeagai mea (piano, taʻinaafi) mafai faʻamalieina soʻona saua. Paʻepaʻe ma papaʻe i totonu, e ui lava i le leai o se mea fou, aua le lafoa o latou tulaga taʻimua i le tulaga o manaʻoga. O le faʻamamafaina o le mumu e pei o se faʻaleoga o se filifiliga mo e talitonuina tagata e fiafia i le manino ma le fausaga.

O ata uma na faʻaalia e faʻaalia ai le tele o lanu malulu ma le mafanafana, ma e taua le sailia o "lau". O le tagata lava ia o se tuʻufaʻatasia o se poloketi manuia, ae i se tele sili atu e faʻaalia ai o ia i le teuteuga. O se auala lelei lea e fausia ai totonu totonu e le gata i totonu o potu o loʻo e ala ai, ae o se lanu e fesoʻotaʻi ai le fale atoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Top 20 Things You Should Know About The G-Shock GPRB1000 Rangeman. G-SHOCK Rangeman Review (Mae 2024).