Faʻasaʻoga o vaʻaiga faʻaonapo nei: foliga faʻa ata, ata e 60

Pin
Send
Share
Send

Vaega o teuteuga totonu i totonu o siʻosiʻomaga

Valivali tali

O le siʻosiʻomaga siʻosiʻomaga o le sitaili e faʻapitoa fuafuaina e le lanu faʻaaogaina i le teuteuga. I le avea ai o se tulafono, o mea ia o pupuni tatou te maua i le natura: oneone, lalolagi, mutia, coniferous, terracotta, lanumoana, paʻepaʻe.

E na o "acidic" paolo ma maai lanu tuufaatasiga e le aofia ai. Latou te le talafeagai i sea ituaiga mamanu - a uma mea uma, o le siʻosiʻomaga-i totonu totonu fale e malolo, malolo, mea uma e tatau ona saofaga i lenei.

Mea e faʻaaoga

O se potu-eco-style potu ua maeʻa ma mea masani i le tele e mafai ai, o se tuusaunoa - latou faʻataʻitaʻiga. Muamua lava, o mea nei o fafie, maʻa, koroka, terracotta, keramika, tioata, pepa, wicker poʻo rattan panels, fala.

  • O puipui e mafai ona teuteuina i pepa pepa faʻapipiʻi ma ata o laʻau totoʻa, pe faʻataʻoto ma laupapa momono - e lagolagoina uma le faiga faʻasao o le potu, ae o le filifiliga muamua e sili atu le tele o tala o le tupe. Stucco, valivali pe paʻepaʻe, o se puipui le siʻosiʻomaga pa puipui.
  • O faʻalo e ufiufi i le paʻepaʻe, pe faʻapipiʻi ma pepa puipui mo le valiina, pe teuteuina i laupapa.
  • O fola e masani ona faia i laupapa poʻo ua maeʻa ma maʻa poʻo tile keramika.

Meafale

Mo se fale mautotogi i se siʻosiʻomaga, o meaafale e fai i laupapa e talafeagai, o se faigofie foliga, e matua lapoʻa, ma o foliga e tatau ona pei o le natura e mafai ai - a le saʻo ma le saua foi, pe, i se isi itu, sologa lelei, faʻataʻitaʻi ia faʻanatura piʻo maua i le natura. I le muamua tulaga, o le tino o le laʻau tatau ona faigofie pei ona mafai ai, o lona faʻagaioiga tatau ona laʻititi. I le lona lua, o le faʻaeteete ma le faʻaeteeteina o fafie e faʻatagaina. O le isi ituaiga meaafale talafeagai o mea ia e maua mai i vine, rattan, ofe.

Moli

O le tele o le malamalama masani e mafai ai o se tatau mo se ecological totonu totonu. Afai e le lava, e tatau ona faʻaopopo moli faʻasolosolo. Luminaires i le mamanu e mafai ona "le mafaamatalaina" - fausia-i totonu, fausiaina o se susulu flx e faʻamalieina le malamalama mai faʻamalama, faʻapea foi ma teuteuga - ma moli moli e faia i ie, pepa araisa poʻo vine, ma elemeni i le tulaga o laʻau laʻau poʻo nifo manu.

Faʻasaʻo-faiga: teuteu ma totonu mamanu

Eco-style e le fiafia i se faʻaputuga o mea, i lenei lagona e latalata i le minimalism - mulimuli ane, e leai se mea sili atu i le natura. O le mea lea, teuteu mea "i le tuʻufaʻatasia" e masani ona faʻaogaina galuega faʻaaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ato ma pusa iʻa i totonu e avea ma nofoaga e teu lelei ai. O kapeti fale faigofie e faʻaopoopo iai le mafanafana ma le mafanafana i foloa maa, aʻo le maukeni susulu e avea ma faʻalanu felanulanuaʻi o le ata ma i le taimi lava e tasi o se paolo mo le lamepa.

E le masani ai ni "atavali" o maʻa ma laʻau, maʻa matagofie na gaugau i totonu o se ipu vai tioata, faʻata faʻata ma atigi atigi, maʻa faʻamalama o loʻo folasia i totonu o le faletaele i foliga kapeta - e faigata tele ona lisi uma mea teuteu talafeagai e mafai ona maua i le siʻosiʻomaga.

O se faʻaopopoga matagofie i totonu o le a avea ma afinauga - uma "ola" ma le "bio", poʻo ni ona faʻataʻitaʻiga - ogalaau faʻapipiʻiina i se talafeagai talafeagai.

O le ola lauusiusi o le "mea faigaluega" a se tasi na fuafuaina e mafai ai ona e toe faʻaolaola totonu totonu faigofie pe liliu se potu masani i se tulimanu o se vaomatua.

O ie-ituaiga ie e faʻaaoga ai mea masani ma lanu. O mea mo le ufiufi o meaafale, aluga, o se tulafono, e filifilia talatala, teuteuina - ie lino, jute. O pupuni faʻamalama e masani ona suia i roller blinds poʻo ofe roller blinds.

O le tulafono autu o le tausia o se lagona o le faʻatatau. E le mafai ona soʻosoʻo totonu totonu i mea teuteu, tusa lava pe o le a le "saʻo" ma talafeagai i le sauniga e foliga mai. A leai, oe ono maua le faʻafeagai o le mea na e faʻamoemoeina.

Potu malolo i totonu o le potu malolo

A teuteuina o se potu malolo i se siosiomaga faasao, e fautuaina e na o mea masani e faʻaaoga ai, afai e le mafai lenei mea, e aoga le suia i latou i faʻataʻitaʻiga. O faamalama masani "palasitika" e le ofi uma i le sitaili, o lea e sili ai le faia o laupapa i laupapa. Suiga o paketi - laupapa-pei palasitika.

E mafai ona aua neʻi teuina le ata atoa i se sitaili e tasi, mai meaafale i mea laiti. Ina ia fausia se sitaili, o nisi taimi o nai faʻamatalaga auiliili e lava - o le mea sili ona taua o isi mea uma e le feteʻenaʻi ma le autu aitia.

Eco-style potu moe mamanu

O le avanoa sili ona vavalalata i totonu o le fale e mo oe lava ia, ma lona ata e tatau ona avea ma ia e mafai ai ona toʻa filemu ma malolo. Leai se mea faʻalavelave, faʻatiga, pe faʻatiga i le neula.

Mo le fuafuaina o se potumoe i totonu o le siʻosiʻomaga-ituaiga, o le tele o sitaili-fausia elemene ua lava lava, faʻapea foi ma le faʻamaeʻaina o mea taua poʻo mafuaʻaga masani i le teuteuina o puipui ma ie. O se moega laupapa, o se kapeta fulufulu mamoe i lalo o ou vae, mafanafana beige tone o puipui, moli mama ie - o le ata o le eco-style potumoe ua sauni.

Eco-style umukuka teuteuga

Ma toe - mea masani i teuteuga, faigofie foliga, lavalava elemeni ... Ae tutusa uma - o foliga vaʻaiga o le atunuʻu sitaili. O le a le eseesega autu? O le sitaili atunuu mafai ai mo le faatumuina o laiti elemeni i le mamanu - eseese o "tagata" mea faitino: vali ipu, omea faatusa, pupuni ma ufiufi, teuteu aluga, nofoa ufiufi. I siʻosiʻomaga-faiga, o ia sili atu e le taliaina.

I totonu o le umukuka, pei o le leai se isi potu i le fale, e taua le usitaia o mataupu faʻavae o minimalism - leai se mea sili atu! E te manaʻo e faʻamamafa le latalata i le natura ma faia totonu e matua le masani ai? Filifili se moli uila, ma i le taimi e tasi faʻaaoga ia o se elemeni e vavaeʻese ai vaega aoga o le umukuka. O le auala e pito sili ona faigofie o le faʻaopopo lea o siʻosiʻomaga-i le teuteuga, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le teuteuina o puipui faigofie ma ni fugalaʻau tetele poʻo ni fasi laupapa.

O meaafale umukuka e sili atu nai lo faigofie foliga; e le gata laupapa mafai ona faʻaaogaina o se mea, ae faʻapena foi, mo se faʻataʻitaʻiga, manino palasitika - o le a le "faʻalavelave" ma le vaʻaiga o le faʻalelei ata "," faʻamamaina "i le vanimonimo. O ia meaafale "mouʻese" e mafai ona faʻaopoopoina i le tele o aitema "mamafa" - o le mea lea o le a faʻapaleniina totonu.

Eco-style faletaele i totonu

Minimalism, natura lanu, avanoa ma le tele o moli - o le auala lea e tatau ona vaʻaia ai se ata faʻasaina siʻosiʻomaga. O isi taimi ua lava e filifili ai naʻo mea faʻasaga saʻo ma faʻaopopo se faʻalanu lanu e faʻaaoga ai ni solo malamalama - ma o se foliga le mafaagaloina ua sauni.

O le laupapa faʻamaeʻaina o le faletaele ma le faigofie foliga o le paipa faʻaopoopoina i luga o se natura siosiomaga-faiga. Eco-style i le faletaele mamanu faʻatagaina le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o maa porcelain maa "faʻataʻitaʻi laupapa" i sone "susu" o le a foliga lelei, e le gata i lea, e sili atu le aoga nai lo laupapa, e oʻo lava i togafitiga faʻapitoa. E faʻamalosia foʻi le faʻaaogaina o maa o le keramika, ma fafo atu o nofoaga susu - sima, sosoo ai ma le valiina ma vali vali e le susu.

O le faletaele o le nofoaga e tasi le tasi faʻamatalaga mafai ona faia sitaili. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma maa tulaga ese ma se tapu i se foliga o se pelvis. E iai foʻi isi filifiliga faʻatatau o tupe - mo se faʻataʻitaʻiga, o se fola o loʻo faʻatutuina i tamaʻi sami, i le taimi e tasi o se fala fofoa E lelei pe a fai i le taimi e tasi o iai le "mafanafana" foloa i totonu o le faletaele.

Eco-style fale faʻaonapo nei

O le faiga faasao ua leva ona laa i luga o faitotoʻa o potu ma alu i fafo. O le pito i fafo o le fale, e atagia mai ai le manaʻoga o le ona e latalata atili i le natura, o le agaga o taimi. Ma afai na muamua faʻamalieina le au mamanu i le faia o pa laupapa poʻo ogalaau, pe faʻataʻoto a latou vaega pito i lalo ma maʻa "vao", o lenei ua lautele le galuega: latou taumafai e "ofi" le fale i totonu o laufanua laufanua i le tele e mafai ai, ma o nisi taimi e taitai atu ai i le tele o faʻaiuga o filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o isi fale e tanu moni i le eleele, pe "tautau i luga o lala" i se taumafaiga e soʻosoʻo faʻatasi ma le natura.

O aso nei eco-style e le gata i mea tau i le siosiomaga, ae o le avanoa foi latou te faʻaaogaina ai, ma le faʻaaogaina o sina mea leaga i le natura i le taimi o le fausiaina ma le faʻagaioiga, ma le fausiaina o le siosiomaga ola lelei mo tagata.

Faʻasaʻo siʻosiʻomaga ata i totonu

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le siʻosiʻomaga o ituaiga eseese i fale ma fale eseese.

Ata 1. O le tuʻufaʻatasia o laʻau, paolo malulu masani o le efuefu ma paʻepaʻe, ma le aofia ai o avanoa i fafo atu o le faʻamalama i totonu - o foliga vaaia ia o le ata faʻasaina o lenei potumoe.

Ata 2. Paolo mafanafana "kulimi" o puipui ma foloa, meaafale laupapa, faigofie foliga o moli, auala faʻaalu laiti i mea avanoa i le vanimonimo - o nei foliga o le siʻosiomaga-faiga faia le siosiomaga manatuaina ma i le taimi lava e tasi malu.

Ata 3. Faʻasaʻoga siʻosiʻomaga i totonu o potu o tamaiti o loʻo faʻamamafaina e se solofanua faʻaofuofu ma se pepa puipui e iai ona foliga masani.

Ata 4. Faigofie "masani" ituaiga laupapa i totonu e faʻamamafaina le siʻosiʻomaga o le poloketi.

Ata 5. E tele ituaiga teuteuga o le siʻosiʻomaga na faʻaaogaina i le ata o le potu malolo o se fale o le atunuʻu. Lenei o se maʻa maa puipui i tafatafa o le magalafu, fafie faʻaputuputu i ni potu faʻapitoa, ma se vaaiga i tala atu o le faʻamalama, tuʻufaʻatasia i totonu ma le fesoasoani o tele faʻamalama matala.

Ata 6. Faʻamau laupapa laʻau i tafatafa o le ulu ulu, laulau i tafatafa o laupapa, ie masani masani - o le faʻavae o le siʻosiʻomaga i le mamanuina o se tamaʻi potumoe.

Ata 7. O se tamaʻi kapeneta na faia i laupapa ma lanumeamata ola i luga o le puipui na tuʻuina mai le siʻosiʻomaga taulaʻi i le faletaele totonu.

Ata 8. I totonu o lenei fale, e naʻo le tasi le elemeni e "faʻaaogaina" le faiga. O laupapa laupapa e fai ai se "laulau kofe" ma se teu fugalaʻau lanu e faʻaalia ai se foliga lelei o le siosiomaga.

Ata 9. O se moli uila e faia i lala o le birch e mafai ona naʻo le pau lea o le elemeni teuteuina i totonu o le ata o le siʻosiʻomaga.

Ata 10. O se sofa faʻatafafā faigofie i le faʻataʻamilomilo ofupala faʻasaga i tua atu o lanumeamata pa ma laupapa fola e mafai ona tu i soʻo se potu faiga. O laʻau e tipi i tafatafa o le 'aiga' ai ma le muamua fata ma fugalaʻau e maua ai totonu o le siosiomaga taulaʻi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: easy recipe crafting with NEI (Iuli 2024).