Tipiina laupapa i totonu

Pin
Send
Share
Send

Toto i totonu mafai ona faʻaaogaina i soʻo se tulaga lelei ma i luga o toeititi lava luga uma. E mafai ona latou faʻafofola le foloa poʻo le faʻalo, faʻaaoga e fausia ai mea mamanu poʻo mea teuteu.

O tipi e mafai ona ufiufi atoa le puipui, pe fausia se mea e pei o se laupapa ata-vaega i luga. O le gaioiga o le fausiaina o sea ata mai tipi fafie i totonu fai sina faigofie: o fasi mea ua faʻapipiʻiina i luga o le muamua faʻamama luga faʻaaogaina laʻau kelu. O tipi eseese ma lapopoʻa e faʻaalia ai foliga ma foliga tutusa i laupapa laupapa tutusa.

I le tulaga e tatau ona faʻaaoga tipi i totonu e pei o ufiufi fola, latou o le a tatau ona faʻamalosia luga o le foloa luga ma se sima poʻo sima sima. Ona o le vaega atoa o le foloa tatau tatau ona maeʻa atoina ma ufiufi i se varnish faʻapitoa e puipuia ai le laʻau mai le palapala, susu ma vave ofu.

I soo se tipi fafie totonu o le a fesoasoani suia e le gata laugatasi mafolafola luga, ae o i latou ma se faigata foliga.

O le faʻata faʻata e mafai ona teuteuina i laʻau laʻau lala.

O le tele tipi vaai e mafai ona liua i se uati e ala i le nanaina o le uati auala i ona tua, ma aumaia le pou mo lima i le itu i luma. O se uati faʻalelei e teuteuina totonu totonu i se faiga faʻasao.

Toto i totonu mafai ona valivali i lanu pupula, fugalaʻau faʻalanu, faʻailoga poʻo ni atavali mafai ona tuʻufaʻatasia mai tamaʻi tipi.

E mafai ona fausia fata faʻapaʻau mai le 'afa' ili e sili atu ma le lua senitimita le mafiafia.

Umi tipi e mafai ona faʻaaogaina o lavalava poʻo solo lavalava.

Lautele vavaeina mafai ona faʻaaogaina i meaafale ma mea faʻaaoga e pei o nofoa nofoa poʻo luga laulau.

Faatasi ai ma le fesoasoani o tipi, oe mafai ona teuteuina le tele o ituaiga totonu mea; o le sili ona uiga ese aitia, faatapulaʻa na o mafaufauga, o le a faia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Basket Weave Top with Buttons. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).