Fuafuaina o se potu 3-potu 80 sq. mita

Pin
Send
Share
Send

O tagata faʻatau le poloketi o tagata feoaʻi, latou te mananaʻo e atagia mai le fiafia ile feoaʻi solo ile lalolagi mamanu o se 3-potu mautotogi.

Toefaafouina

Sa tatau ona ou minoiina faitotoʻa ma vaega o vaega i totonu. O le poletito na i ai suiga sili ona tele: i le maeʻa ai o le faʻamafanafanaina na fesoʻotaʻi i le potu malolo ma liua i se tafaoga ma malologa nofoaga. O le toefausiaina na mafua ai foi le faateleina o le faletaele.

Susulu

Ona o le maualalo faʻalo imamanu o se 3-potu mautotogi e tatau ona faia e aunoa ma lapisi uila. O le faʻaaogaina o sconces, moli o le foloa, moli moli e mafai ai ona fausia ni moli eseese, e lava mo se olaga sologa lelei. O asoa o tautau na tuu i luga aʻe o le 'aiga' ai e faamamafa ai lenei vaega taua.

Faiga

E ala i le foafoainamamanu o se 3-potu mautotogi, O le au tusiata e leʻi setiina latou lava le galuega o le mulimulitaʻi i soʻo se tasi sitaili. Fausiaina se mafanafana, malu malulu e mafai ai le malologa ma malologa, fiafia i ai le mata ae le o le faʻamalosi - o le mea na latou taumafai e faʻataunuʻuina, ma mea na latou faia lelei.

Lanu

I LEfale fuafuaga 80 sq. m efuefu avea ma autu lanu. O ona paolo, e mafanafana ma malulu foi, e faʻaaoga i potu uma. Malamalama lanu lanu fesoasoani fesoasoani e aloese ai mai le fiu ma monotony o totonu: turquoise puipui ma samasama nofoa ma aluga i le potumoe, samasama nofoa ma se turquoise sofa i le potu malolo, o se samasama pa ma maaleale piniki ie i le vasega pepe.

Teuina o Meaai

Kapeneta i totonu o potu 'aina' avanoa ma "fetaomi" i tagata o loʻo iai. O le mea lea i totonu fale mamanu 80 sq. m o kapoti na lafoa i soo se mea e mafai ai, ma o mea uma sa teuina ai masini sa ave i fafo i le auala. Lautele fausia-i totonu o kapoti ma se potu teu ofu o le a faʻamalieina ai soʻo se talosaga a tagata e ona.

Potu o tamaiti

Faletaele

Tusiata: Design Studio Auiliiliga

Atunuʻu: Lusia, Novosibirsk

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to use Stock Photos in Word, Excel u0026 PowerPoint (Mae 2024).