70 manatu mo teuteuga o le Tausaga Fou: teuteuina o se fale mautotogi ma se fale

Pin
Send
Share
Send

O le faʻapitoa atamamai o le Tausaga Fou aso malolo faʻalagolago i le tele o auiliiliga: o le lautele i totonu lagona, o le Tausaga Fou pisi ma le filifiliga o meaalofa mo tagata latalata i le fatu, o siomia teuteuina, lea e faʻaosofia ai le faʻamoemoe o se tala faʻasolopito ma se vavega. O teuteuga fale gaosimea o le a le mafai ona maua ai le lava tulaga ese ma le mafanafana e mafai ona saunia e ala i le fausiaina o se Tausaga Fou teuteu i ou lava lima.
Tausaga uma, sili atu ma sili atu susulu aitia foliga aliaʻe ina ia mafai ai ona galo mea teuteuina mai mea o loʻo i ai pe avanoa i faleʻoloa. I le taimi lava e tasi, o le Tausaga Fou i totonu e le aofia ai ni mea e le masani ai: o se Kerisimasi laʻau, pele ua leva ona fiafia i ai, pale Kerisimasi, eseʻesega fatuga i totonu, faʻateʻaina, ma isi.

Nisi tulafono

Ina ia mafai ona teuteuina teuteuga mo le Tausaga Fou, e tatau ona e mulimuli i tulafono faigofie.

Le aulelei ma tofoina le potu o le a foliga faʻamoemoeina i lo latou faʻatinoina:

  1. Aua le tuʻufaʻatasia lanu pupula ma tele. Faʻaaogaina i le taimi e tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se lanu mumu sesega, samasama, lanu viole i totonu, o le a vave ona lelava ma o le a faʻaosofia faaosoosoga pupula. E faʻaoga foi i lanu uʻamea: mo se faʻataʻitaʻiga, apamemea poʻo auro paolo e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma siliva. Lenei ua manatu o se faʻaalia o le leaga tofo.
  2. Aua le faʻaaogaina sitaili eseese i le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o agelu tioata masani o le a le fefiloi ma manu felelei fai fale.
  3. Matau le itu. Aua le tuʻuina ni tamaʻi mea i luga o lapoʻa a faʻapea foi le isi itu.
  4. Ia iloa i taimi uma le taimi e fua ai i teuteuga. Aua le soʻona soona faʻaaoga le teuteuga, faʻatulaga faʻalelei i totonu o le potu, ina neʻi teʻi mafaufau i se mea e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se palealiʻi, o se palealiʻi ma se Kerisimasi laau i le tasi tulimanu o le a foliga sili atu.

Filifili filifilia mea teuteu mafai ona fausia se atoa atemosifia siosiomaga.

Le filifiliga o sitaili

A o e filifili e fai se teuteuga o le Tausaga Fou ma ou oe lava lima, aitia mo lenei ono ono 'eseʻese. E faʻamoemoe lava i le tulaga masani o le potu:

  • Mo e fiafia i le vasega, o se umi spruce laau ma masani ai teuteuga (agelu, fetu, polo i auro ma papaʻe, lopa e pei o pale)
  • Mo faasao-faiga, galuega taulima faia mai mea masani, masaesae, lagona, mago fualaʻau o le a avea talafeagai;
  • Scandinavian style, maualuga-tekonolosi o le a foliga foliga talafeagai foi ma le "classics";
  • Minimalism mafai ona i ai i soʻo se fale mamanu, aua e aofia ai le faʻaaogaina o na o se laʻititi aofaʻi o teuteuga.

E tatau ona amanaʻia e le gata i totonu, ae faʻapea foi le tele o le potu ua teuteuina. O tamaʻi potu e le tatau ona faʻamalosia tele i mea teuteu, aua e faʻalavelave ai ile olaga masani. O ni nai faʻaaliga iloga o le a lava (mo se faʻataʻitaʻiga, se laʻau, se pale Kerisimasi, se tuufaatasiga). E leai se mea e manaʻomia ai le "faʻasau" i se mea faʻapena. Laititi auiliiliga o le a gaoia avanoa, o lenei o le a le taʻitaʻia ai i se maualuga-lelei New Year's teuteuga.

Toatele tagata filifilia se sitaili mo le Saina Fou Tausaga, ae o teuteu e ese mai le mea ua tatou masani ai. Lanu mumu manumalo i le teuteuga, teuteuina laau teuteuina ma fou fualaʻau i suka, fualaʻau aina fualaʻau. O se aga masani le tuʻuina o fata ma 8 ituaiga fualaʻau eseese i tulimanu eseese o le fale. Ae a filifilia lenei sitaili, oe manaʻomia le amanaʻia o aso o le Tausaga Fou faʻamanatuina i lo tatou atunuʻu ma Saina e le o gatasi, o lea o se faʻamanatuina atonu e le talafeagai.

O le filifilia o se mamanu mo le Tausaga Fou, e aoga le uai atu i mea teuteu taʻitasi eseese, ia mautinoa e talafeagai.

Teuteuina o le laau Kerisimasi

O le a le aso malolo e aunoa ma le autu auai - le Kerisimasi laau? E mafai ona e teuteuina se laʻau faʻafiafia i auala eseese: faʻatau meataalo, palealiʻi i le faleoloa, pe mafai ona e faia e oe lava. Ae e te leʻi teuteuina se pulu, e tatau ona e filifili loa i le tulaga lautele o teuteuga i fale. O le faʻaaogaina o mea teuteu uma i le taimi e tasi o le a taʻitaʻia ai i se foliga le manaia o le potu.

Meataalo faʻatau

O le Kerisimasi laau i totonu e nofo i se tulaga tutotonu, o lea e tatau ai ona e teuina saʻo:

  • Oe tatau ona faʻaaogaina le masani lanu fetaui lelei. E sili ona lelei le faʻaogaina o lanu e lua mo se foliga lelei. Tolu pe sili atu o le a foliga le aoga. O le tulaga o le filifiliaina o teuga i se tasi lanu polokalame faʻaaoga ai leo eseese ma ie o le lanu filifilia (mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana sesega, lanumoana malamalama, lanumoana lanumoana, lanumoana pogisa, ma isi);

  • Filifili le tele o meataʻalo e tusa ai ma le tele o le laʻau. O se laʻititi laititi e le taliaina mo se tele laʻau, tutusa ma se lapoʻa tele mo se laʻau laʻititi. O le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻaaogaina o ni faʻaopoopoga tele - mai le pito i luga o le laʻau e tuʻu ai laʻititi teuteuga, faʻateleina lemu le lapoʻa i le pito i lalo o le Tausaga Fou laʻau;
  • Tuʻu le tinsel ma penina ina ia latou le ufiufi le sili teuteuga o le Kerisimasi laau - polo ma isi asoa o meataʻalo. Aua le faʻaputuina le laʻau ma fualaʻau eseese, ae ia faʻaaoga ni fua e le o ofiina i meataʻalo, o se paleali eletise;

A teuteuina se Kerisimasi laau, latou tausisi i se faigofie tulafono - mea uma e tatau ona i le feololo. Ma o le malamalama susulu malamalama o le a foliga manaia ma manaia.

Meataalo e fai i le fale

Oe mafai ona faia uma e talafeagai elemeni teuteuina oe lava. Mo lenei, o mea eseese e faʻaaogaina.

Mai meaʻai

Ina ia teuteuina le aso malolo laau, oe mafai ona saunia mea nei:

  • Gingerbread. Faʻafeiloaʻi pepa o le autu o le Tausaga Fou - Kerisimasi laʻau, fale e ufitia e le kiona, bunnies, fetu, ma isi. Oe mafai ona ausia originality ala i le teuteuina i latou i le tele-lanu pupula.
  • Fuaina ma fualaʻau mago. O faiga fou o loʻo teuteuina ai le laʻau Kerisimasi ma fualaʻau mamago (mo se faʻataʻitaʻiga, mama fala, piniki kiwi, moli, tipolo tipolo). O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ma le manogi o nila, o le a faʻatumuina le potu i se manogi faʻapitoa.
  • Caramel ma sukalati. O karamelele lanu o loʻo afifiina i pepa manino, o sukalati foliga o le a foliga lelei i luga o le Kerisimasi laau. Afai o loʻo i ai ni tamaiti i totonu o le fale, o le a latou faʻafetaiaʻia nei mafai ona taumafaina faʻamalologa.
  • Pasta faapipii. O tuʻufaʻatasiga o pasta na ufiufiina i le pupula, vali uʻamea poʻo le momi foam o le a avea ma se faʻavae fofo i le teuteuga.

Mo teuteuga mo le Tausaga Fou, toetoe lava o meaʻai uma e talafeagai, lea e mafai ona faia ai galuega taulima (mo se faʻataʻitaʻiga, cereals e faʻapipiʻi luga o se pepa malo ona valivali ai lea). O le mea taua o mafaufauga ma se manaʻo e faʻateʻia au pele.

    

Ituaiga ie poʻo lagona

Ina ia faia se tautau i luga o se Kerisimasi laau, faaaoga susulu ie poʻo ni lagona. E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga, o vaega mo meataʻalo e seleseleina, suʻi ma faʻafefeteina i fulufulu vavae gaosi. Afai e tatau ai, o le oloa ono aofia ai mea teuteuina, lopa, lopa, rhinestones, sasa, lipine, fili, ma isi. O se vaega taua o se matasele mo le tautau o le meataalo maeʻa i luga o lala o se Kerisimasi laau.
Eseese elemeni e mafai ona faʻaalia - agelu, fetu, laʻau, manulele, fatu, ma isi.

    

Mai mea masani

O meaalofa o le natura e mafai ona aoga e le gata mo le teuteuina o se Kerisimasi laau, ae faʻapea foi mo le faia o isi teuteuga o le Tausaga Fou.

O le a se mea e mafai ona e faʻaaogaina?

  • fasi paʻu laau;
  • cones, nati;
  • lala laau, laau;
  • fua mago i luga o lala;
  • lau maligi malulu, ma isi

O avanoa uma e mafai ona ufiufiina i le pupula, valivali o lau lanu e te fiafia i ai.
Faʻaaogaina o mea eseese ma metotia mo le faia o mea teuteu, oe mafai ona faia tulaga ese teuteuga o le Tausaga Fou ma meataʻalo mo lou fale ma ou lava lima.

  

Potu teuteuga

O le a saʻo o le teuteuina o le fale e o gatasi ma le ituaiga o laʻeiina o le Kerisimasi laau, ona o le atoa teuteuina o le a le mafuaʻaga dissonance ma le aotelega foliga o le a agavaa. Fai-oe-oe potu teuteuga mo le Tausaga Fou mafai ona faia mai i luga elemeni: pale, pale, faʻapipiʻi, fatuga.

E aoga le tuʻuina faʻatasi o latou fale i le fale ae le faʻaputu i se nofoaga e tasi. E mafai ona e faʻaaogaina luga eseese mo teuteuga: puipui, faʻamalama sulu, faʻavae, foloa, faʻalo, faʻamalama, faitotoʻa, afi afi.

O le filifiliga faigofie o le na o le faʻatau mea uma e te manaʻomia. Afai na faʻaaogaina meataʻalo fale gaosi e teuteu ai le Kerisimasi laau, ona e manaʻomia lea ona faʻaauau le teuteuina o le fale mo le Tausaga Fou i le autu lava e tasi.

Afai e te filifili e faia uma teuteuga mo le Tausaga Fou ma ou oe lava lima, ona aua neʻi galo e uiga i le tuʻufaʻatasia lelei tuʻufaʻatasia o elemeni. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le saʻo le tuʻufaʻatasia o moli mago i luga o le Kerisimasi ma mea suamalie i afifi pupula. E talafeagai le tuʻufaʻatasia o moli ma beige ma enaena meataʻalo e faia i lavalava poʻo lagona.

Pale Kerisimasi

O teuteuga fale o le Tausaga Fou, lea e aofia ai le faʻaaogaina o elemene o falegaosimea, e mafai ona faʻaopoopoina i ai le pale Kerisimasi e faia e le tagata lava ia, tautau i luga o le faitotoʻa pe tuʻu luga o le laulau e fai ma teuteuga o moligaʻo.

I le faʻatauina o polo, e mafai ona liua i latou i se teuga teuteu lelei. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia se faʻavaʻa (uaea, rattan, foam foam). O le filifilia o le manaʻoga tulaga filifiliga mo le pale, faapipii faapipii i ai (e sili atu le filifilia o se feololo pe laititi lapoa e oʻo atu i le 5 cm) i se auala latou te matua faʻatulagaina tasi i le tasi. O le mea mulimuli o le a avea ma se lipine nonoa i totonu o se aufana i lalo o le pale.

A o faia se pale o fualaʻau mamago, e manaʻomia foʻi se faʻavae (faʻavae), ae i lenei tulaga e sili atu le le faʻaaogaina o uaea. O fualaʻau mago filifilia e faʻapipiʻi ma le faʻaeteete ile faʻavaʻa ma le kelu vevela. I le avea ai o se teuteuga, e mafai ona e faʻaaogaina le lipine organza, ie lino poʻo le fili i mea masani. Luga e mafai ona ufiufiina i le ilaila poʻo le gaʻo o le foam foam.
O pale o mea suamalie, mea masani ma mea suamalie e faia i le auala lava e tasi.

    

Garland

I totonu o ona po nei, o palealiʻi e laʻititi ifo ma tau le masani ai. E mafai ona e faʻatauina se kopi ua uma ona saunia i faʻauiga eseese: pepa iila, pepa pepa malo, mea faʻavae faʻavae ma faʻamalologa tumau, ma isi.


Oe mafai ona faia se teuteuga mo le Tausaga Fou ma ou oe lava lima. Latou te avea o se faʻavae faʻamau poʻo se mea faʻapipiʻi, maea lino. Oe mafai ona faʻapipiʻi soʻo se elemeni: mamago fualaʻau, suamalie, mea masani. Sili e faʻaaoga vevela liu faʻapipiʻi kelu. Ina ua maeʻa le galuega, o le oloa e ufiufi iila poʻo isi mea teuteu elemeni.

E talafeagai le tuʻuina o sea pale i se auala fesoʻotaʻi: i tafatafa o le puipui, magalafu, meaafale. O le saoloto tautau metotia e sili talafeagai mo fale gaosiga o le oloa.

Tusitusiga

O se aga talu ai nei na aumaia ai le Tausaga Fou i se tulaga fou ua avea ma fatuga eseese e tuʻu faʻataʻamilomiloina le potu i luga: laupapa i fafo, teu ofu, faʻamalama.


E faigofie ona faia se teuteuga mo le Tausaga Fou ma ou lava lima. O faʻavae mo ia e mafai ona:

  • Vas fugalaʻau. O le tuʻufaʻatasiga e mafai ona aofia ai lala matutu, o loʻo faʻapipiʻi ai isi mea teuteuina: polo, konesina, lopa, ma isi. O lala e tuʻu i totonu o se fugalaʻau fugalaʻau ma faʻapipiʻiina i mea teuteu: fulufulu, ilaila, lopa. Afai o le fale e i ai se ipu malamalama malamalama, o lona uiga e faigofie foi ona faʻatumu i teuteuga.
  • Vases lole. Eseese elemeni o loʻo tuʻuina i totonu o se tuʻugamau e ofi i le faiga lautele o teuteuga o potu.

  • Nofofua fatuga o lalaga polo Kerisimasi ma lipine ma moligaʻo, lala o laʻau ma moli mago ma fasi pepa, ma isi.
  • O tautau fatuga o polo, suamalie, fualaʻau mamago e mafai ona faʻamau i luga o puipui, meaafale, faʻamalama.

  • Tuugalamepa. O le teuteuina o tuugalamepa o loʻo tu ai se nofoaga faʻapitoa i le teuteuga o le potu o le Tausaga Fou. Uma tioata malamalama, lea e tuʻu ai moligaʻo puʻupuʻu, ma apa masani, ia e teuteuina i ata vali akerate, teuteuina o lipine, faʻamau faʻamau, rhinestones, ma isi mea o loʻo faʻaaogaina. O le faʻaaogaina o pale masani faʻataʻamilo i le moligaʻo e talafeagai foi. E aoga le faʻaaogaina o mea e teuteuina ai le vaega taua o le potu.

Sailia se tasi sitaili o tisaini ma teuina i luga o luga o le talafeagai uiga, oe mafai ona faia se tulaga ese teuteuga totonu Fou Tausaga.

         

Teuteuina o faʻamalama

E leai seisi na faaleaogaina le aisa aisa talu mai lona tamaititi i luga o faʻamalama tioata. Ae e le tatau ona gata naʻo snowflakes.


E i ai stencils e faʻafaigofieina le gaioiga o le faʻaogaina o le kiona faʻapitoa i le ipu malamalama. Ole ala lea e te maua ai ata manaia o le faasee a Santa, Kerisimasi, aila, logo ma isi uiga ole Tausaga Fou.

I se faʻaopopoga i ata i luga o tioata, o le mamanu o faʻamalama sills ma pepa faʻapipiʻi pepa ua avea ma se tulaga fou. O elemene i le tulaga o fale ma olo e tipi ese mai se tapoleni pepa (autu eseese). O fale o loʻo faʻaalia i luga o faʻamalama i ni laina se lua pe tolu i le umi atoa, i le va o latou i le faʻavae o se pale matagofie. Ma o le "taulaga" o le a faʻailoa i le pogisa.

O pale malamalama malamalama uumi i luga o faʻamalama e lautele faʻaaogaina foi. Naʻo iinei e le tatau ona e faia ni ata eseese mai ia latou. I se auala laconic, i se sitaili a Europa, o palealiʻi e faʻapipiʻiina i tafatafa o le ipu malamalama. Lenei faʻatulagaga o le a ofuina ofi i totonu o soʻo se totonu.

Taunuuga

Afai e i ai le avanoa e faia ai se teuteuga o le Tausaga Fou ma ou oe lava lima, oe manaʻomia tusia ata mai ou oe lava lagona ma lagona. O auala masani o le teuteuina o se fale e tatau ona suia i nisi taimi, tuʻuina se mea fou ma le masani ai i totonu o lou fale.

Oe le manaʻomia le teu faʻafaigaluega tele o tupe e radically suia le foliga vaaia o se potu. O foafoaga na faia e lima mai mea masani ma ie masaesae tuai o le a fesoasoani e faʻafou ai totonu le le fiafia i totonu o le Tausaga Fou.

        

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Piula Amata (Mae 2024).